2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
O antibiyotigin verilmesi çok doğru bir hareket sancı doğumu tetiklerse su azalmasına karşı bebekler enfeksiyon kapmasin annenin vücudu dirençli olsun diye yapılıyor emin ellerdesiniz
Bende böyle bişey olduğunu düşünmüştüm canım. Çünkü doktorum hep çok tedbirliydi hiç sorgulamadım bile

Ciğer geliştirici vuruldum. Yatış verildi takip edilecek. Lütfen dua beklerim

Ah canım geçmiş olsun inşallah güzel ilerler ne dedi doktor?

Demekki olması gereken bir uygulama canım B Babydustt antibiyotiğini kullan canım bak hepimizde aynı uygulama yapılmış

Evet çok teşekkür ederim canım öyleymiş demek ki hiç haberim yoktu saat 10’da içicem bakalım

Merhaba 32.haftamda kontrole gittim şu zamana kadar herşey normaldi ama bu hafta karın çevresi 1hafta geriden geliyor dedi.bunu takip edelim dedi gerileme var mı yok mu diye.basina gelen var mı bir haftalik ara kapanır mı.benim dikkat etmem gereken şeyler var mı acaba doktorum bu onuda birşey demedi ama.kilo olarak da 2 hafta önce 1600 idi, şimdi 1900 lerde.kkilo alımı da normal aslında

1 hafta gerilik 200 grama tekabül ediyor yaklaşık 3 haftayı geçemedikce sorun teşkil etmiyor genelde protein ağırlıklı sağlık sorunun yoksa ilikli kemik suyu gibi şeyler tüketerek dengelersin inşallah

Şekerin yoksa muz güzel kilo aldırıyormuş bebeğe.
Benim kızım bir ay geriden geliyordu doğduğunda. Hiç bir şeyi yok şimdi. 5 yaşında, cin gibi, sınıfın en uzun-ince kızı.

Ben oğlumda o kadar katı diyet yapmıştım ki ağzıma ne bir tatlı ne bir patates yasaklı hiç bisey
Ben hurma koymuştum ama hiç yemek aklıma gelmedi benim her sancı arası dilim damağım kurudu o kadar su içtim ki Allahtan izin verdiler

Dolapta falan neredeyse hiç kullanılmamış garantisi devam eden çok uygun fiyatlilari var onlardan satın alıp ekipmanları değiştirirsen işini çok rahat görür bence

1 hafta pek önemli değil. Kilo alımı için ise muz, kefir, kaşar peyniri, yumurta bunlar kilo aldırıyor

O an hatırlamakta çok önemli ama hurmayı iyi hatırlattın ben de bebek doğunca damağına sürmek için çantaya atacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…