- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.901
Benim kayınvalidem de az kaldı geliyor kışı burda geçirir muhtemelenSımdı gelmıyor canım, ıs guc olmayınca koca valızını hazırlayıp gelır
Bende böyle bişey olduğunu düşünmüştüm canım. Çünkü doktorum hep çok tedbirliydi hiç sorgulamadım bileO antibiyotigin verilmesi çok doğru bir hareket sancı doğumu tetiklerse su azalmasına karşı bebekler enfeksiyon kapmasin annenin vücudu dirençli olsun diye yapılıyoremin ellerdesiniz
Canım sancın mı çıktı noldu?Ciğer geliştirici vuruldum. Yatış verildi takip edilecek. Lütfen dua beklerim
O zaman doğru tercih yapmışımBen de çok araştırıp ikili lashion almıştım
Kolay gelsin bacım. Yardımı dokunuyor mu yoksa hizmet mi bekliyorBenim kayınvalidem de az kaldı geliyor kışı burda geçirir muhtemelen
Canımın istediği her şeyi yicemÇikolatalar, pastalarrrr ahhh ahhh dediğin gibi az kaldiiiii
Yardım etmeye geliyor canımKolay gelsin bacım. Yardımı dokunuyor mu yoksa hizmet mi bekliyor
Ciğer geliştirici vuruldum. Yatış verildi takip edilecek. Lütfen dua beklerim
Öyleyse çok iyiYardım etmeye geliyor canım
Yasak olumca daha tatlı geliyor gerçektenCanımın istediği her şeyi yicemHer gece yatakta sayıklıyorum eşim de gör bak diyor Doğum olsun canın istemeyecek
1 hafta gerilik 200 grama tekabül ediyor yaklaşık 3 haftayı geçemedikce sorun teşkil etmiyor genelde protein ağırlıklı sağlık sorunun yoksa ilikli kemik suyu gibi şeyler tüketerek dengelersin inşallahMerhaba 32.haftamda kontrole gittim şu zamana kadar herşey normaldi ama bu hafta karın çevresi 1hafta geriden geliyor dedi.bunu takip edelim dedi gerileme var mı yok mu diye.basina gelen var mı bir haftalik ara kapanır mı.benim dikkat etmem gereken şeyler var mı acaba doktorum bu onuda birşey demedi ama.kilo olarak da 2 hafta önce 1600 idi, şimdi 1900 lerde.kkilo alımı da normal aslında
Şekerin yoksa muz güzel kilo aldırıyormuş bebeğe.Merhaba 32.haftamda kontrole gittim şu zamana kadar herşey normaldi ama bu hafta karın çevresi 1hafta geriden geliyor dedi.bunu takip edelim dedi gerileme var mı yok mu diye.basina gelen var mı bir haftalik ara kapanır mı.benim dikkat etmem gereken şeyler var mı acaba doktorum bu onuda birşey demedi ama.kilo olarak da 2 hafta önce 1600 idi, şimdi 1900 lerde.kkilo alımı da normal aslında
Ben oğlumda o kadar katı diyet yapmıştım ki ağzıma ne bir tatlı ne bir patates yasaklı hiç biseyCanım etkisi falan kalmamıştır onun hatta bence bir şey de olamamıştır, tedbir amaçlı yapıyoruz bu diyeti arada küçük kaçamaklar etkilemez bence diyetisyenler çok katı bu konuda ama ben böyle düşünüyorum
Ben hurma koymuştum ama hiç yemek aklıma gelmedi benim her sancı arası dilim damağım kurudu o kadar su içtim ki Allahtan izin verdilerKızlar bir de ne olur ne olmaz diye çantaya çikolata vişne suyu kuru üzüm tarzı bir şey köy normal doğum öncesi plates topu yürüyüş vb şekeri çok düşürüyor şekerin düşerse ikinman zorlaşır dedi .
Dolapta falan neredeyse hiç kullanılmamış garantisi devam eden çok uygun fiyatlilari var onlardan satın alıp ekipmanları değiştirirsen işini çok rahat görür benceGöğüs pompasını alıp deneyen var mı? Çekim gücü yanında birden can yakması tahriş etmesi sorunu varmış
Bide kiralananları araştırıyorum medicallerden haftalık aylık gibi hastane tipi kiralama oluyormuş
Ne yapsam bilemedim düşünüyorum kiralasam önce sonra uzun kullanmak için lazım olunca mı alsam
1 hafta pek önemli değil. Kilo alımı için ise muz, kefir, kaşar peyniri, yumurta bunlar kilo aldırıyorMerhaba 32.haftamda kontrole gittim şu zamana kadar herşey normaldi ama bu hafta karın çevresi 1hafta geriden geliyor dedi.bunu takip edelim dedi gerileme var mı yok mu diye.basina gelen var mı bir haftalik ara kapanır mı.benim dikkat etmem gereken şeyler var mı acaba doktorum bu onuda birşey demedi ama.kilo olarak da 2 hafta önce 1600 idi, şimdi 1900 lerde.kkilo alımı da normal aslında
Senınkı gelsın canım, cennetlikBenim kayınvalidem de az kaldı geliyor kışı burda geçirir muhtemelen
O an hatırlamakta çok önemli ama hurmayı iyi hatırlattın ben de bebek doğunca damağına sürmek için çantaya atacaktımBen oğlumda o kadar katı diyet yapmıştım ki ağzıma ne bir tatlı ne bir patates yasaklı hiç bisey
Ben hurma koymuştum ama hiç yemek aklıma gelmedi benim her sancı arası dilim damağım kurudu o kadar su içtim ki Allahtan izin verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?