2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şuan onu farkettim yürümeye çıktım hareket etsin diye aşağıda baskı var pozisyon değiştirmiş bu ödümü kopardı yaa
Çok sukur o zaman şimdi varya çatı ağrısı basının baskısi ile vajina üstü ile karın altı arasında kalan bir ağrı

Benim tam bir hafta gerilik vardı protein ağırlıklı beslen dedi doktorum 1 haftadan en son 4 güne düşmüştü. Ama doktorum bana aradaki farkı kapatmaya çalışmıyoruz arada fark açılmasın diye uğraşıyoruz dedi, 3 hafta olunca sıkıntıymış. Kız mı seninde? Kızlar genelde minyon tipli oluyormuş çünkü

Merhaba. Ben lansinoh un hem teklisini hem çiftlisini kullandım. Bı ara da hastane tipi kiraladım. Kiralama baya pahalı gelmişti. İki kira fiyatına lansinoh alabiliyorsun. Bikac ay sonra öyle yaptım. Ben tekli lansinohtan daha çok verim almiştım. Sağarken aynı zamanda asağı doğru masaj yapiyordum. Bir elimle iyice yerleştiriyorum. O şekilde daha çok süt çıkıyordu çiftliye göre. Bir de ikinci göğsü sağdıktan sonra birinciyi tekrar bı beş dk sağiyordum yağlı süt geliyordu. İnşallah ihtiyaç olmaz ama kiralama fiyatlarına bakıp o şekilde karar verebilirsiniz. Hastaneden de veriyorlardı bu arada.

Şuan onu farkettim yürümeye çıktım hareket etsin diye aşağıda baskı var pozisyon değiştirmiş bu ödümü kopardı yaa

Büyük ihtimalle döndü canım bebiş, hıçkırık tuttuğunda dikkat et bakalım nerede kafası? Yakın tarihte mi randevun?

Ne kadar güzel bilgiler söylemiş arkadaşın

Çok sukur o zaman şimdi varya çatı ağrısı basının baskısi ile vajina üstü ile karın altı arasında kalan bir ağrı
Ağrıyo zaten yaa sabah hıçkırık tuttu onu hissettim gündüz yine oynadı ama normalde bu kadar sakin oynamaz orda bi şey oldum. Sonra farkettim demin yürürken bebek başka bi yerde ağırlık yapıyo. Bide bi pozisyona sokmuş kendini nasıl döndüyse artık göbeğim sola bakıyo

Benim de öyle oldu çok az hareket ediyordu ama çok azdı saatte 10 hareket saydım baktım korkacak bir şey yok önceki gibi güçlü vurmuyor sadece pozisyon değiştirince
Aynen hareket var ama hafif kuvvetli değil. Yine takip edecem kendimi nolur nolmaz baktım yine de içim rahat değil doktora haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…