- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.941
Çok sukur o zamanŞuan onu farkettim yürümeye çıktım hareket etsin diye aşağıda baskı var pozisyon değiştirmiş buödümü kopardı yaa
Aynen öyle hayırlısıyla sağlık sıhhatle vakti saatinde kavuşmak nasip etsin rabbimZemzem de koyayım o zamanhastane çıkışını da beyaz aldım sünnet diye tüm tuşlara basalım
Amin hepimizeAynen öyle hayırlısıyla sağlık sıhhatle vakti saatinde kavuşmak nasip etsin rabbim
Randevun ne zamandı canımŞuan onu farkettim yürümeye çıktım hareket etsin diye aşağıda baskı var pozisyon değiştirmiş buödümü kopardı yaa
Benim tam bir hafta gerilik vardı protein ağırlıklı beslen dedi doktorum 1 haftadan en son 4 güne düşmüştü. Ama doktorum bana aradaki farkı kapatmaya çalışmıyoruz arada fark açılmasın diye uğraşıyoruz dedi, 3 hafta olunca sıkıntıymış. Kız mı seninde? Kızlar genelde minyon tipli oluyormuş çünküMerhaba 32.haftamda kontrole gittim şu zamana kadar herşey normaldi ama bu hafta karın çevresi 1hafta geriden geliyor dedi.bunu takip edelim dedi gerileme var mı yok mu diye.basina gelen var mı bir haftalik ara kapanır mı.benim dikkat etmem gereken şeyler var mı acaba doktorum bu onuda birşey demedi ama.kilo olarak da 2 hafta önce 1600 idi, şimdi 1900 lerde.kkilo alımı da normal aslında
Merhaba. Ben lansinoh un hem teklisini hem çiftlisini kullandım. Bı ara da hastane tipi kiraladım. Kiralama baya pahalı gelmişti. İki kira fiyatına lansinoh alabiliyorsun. Bikac ay sonra öyle yaptım. Ben tekli lansinohtan daha çok verim almiştım. Sağarken aynı zamanda asağı doğru masaj yapiyordum. Bir elimle iyice yerleştiriyorum. O şekilde daha çok süt çıkıyordu çiftliye göre. Bir de ikinci göğsü sağdıktan sonra birinciyi tekrar bı beş dk sağiyordum yağlı süt geliyordu. İnşallah ihtiyaç olmaz ama kiralama fiyatlarına bakıp o şekilde karar verebilirsiniz. Hastaneden de veriyorlardı bu arada.Göğüs pompasını alıp deneyen var mı? Çekim gücü yanında birden can yakması tahriş etmesi sorunu varmış
Bide kiralananları araştırıyorum medicallerden haftalık aylık gibi hastane tipi kiralama oluyormuş
Ne yapsam bilemedim düşünüyorum kiralasam önce sonra uzun kullanmak için lazım olunca mı alsam
Şuan onu farkettim yürümeye çıktım hareket etsin diye aşağıda baskı var pozisyon değiştirmiş buödümü kopardı yaa
İnsallah geçer serumla sancılar bu grup nazara geldi bebisler hep erken gelmeye uğraşıyor yaTakip edelim dedi sancım var serum takıldı
Insallah duracak biraz daha bebegin canimCiğer geliştirici vuruldum. Yatış verildi takip edilecek. Lütfen dua beklerim
Ben de merak ettim
Canım bizim grup son yılların en aktif ötesi grubuBizim 2021 grubu vardı hala konusuyoruz burda çok akıcı ilerlemiyor. Ama yasakmış susayım bari
Ne kadar güzel bilgiler söylemiş arkadaşınÇok fazla sancı vb olunca grupta çok yakın ebe arkadaşımla konuştum en az riskle nasıl atlatilabilir diye bana hastalar normal kontrole geliyor şikayetleri yok ama bir bakıyoruz 2 3 cm açıklığı var herkes o açıklığı hossedemiyor dedi alttan muayyene rahatsız edici de olsa riske atma öyle durumlarda anlattı. Hastaneye çok yük yükleyip doğum çantası yapma dedi çoğunu kullanmadan götüreceksin bebeğe sut gelmemesine karşı biberon kaşık mama ne vereceksen evden getir dedi hastanedekileri biz kutusundan çıkarıp bebeğe veriyoruz dedi yıkama sterizilasyin vb yapamıyoruz. Doğumdan korkma dedi seni korkutacak bir sürü anısı olan insan olsa bile umursama dedi pelvis kemikleri inanılmaz esnek kemikler rahat bir doğum istiyorsan bağırmadan doğum yapmaya çalış normal doğum olursa bagirmazsan daha güçlü ıkınirsin bağırsan vücudun ikinmaya vereceği gücü ikiye böler dedi. İshal kusma vb çok aşırı derecede olursa doğum belirtisi olarak değerlendirilmiş ben de neden dedim mantığı ne vücut bebeği atmaya çalışırken diğer organlar boş olduğu zaman onlarda bebeği iterek geri eski yerlerine dönüyorlarmis ama dolu olurlarsa ilk kendilerini boşaltmaya çalışıyorlarmis. Doğumdan sonra çok acikir
İkinci gebeliğim benim ssvd ne demek shhshsKızlar aranızda ikinci gebeliği olan yada ssvd düşünen var mı
Ağrıyo zaten yaaÇok sukur o zamanşimdi varya çatı ağrısı basının baskısi ile vajina üstü ile karın altı arasında kalan bir ağrı
Sezaryen sonrası vajinal doğumİkinci gebeliğim benim ssvd ne demek shhshs
Aynen hareket var ama hafif kuvvetli değil. Yine takip edecem kendimi nolur nolmaz baktım yine de içim rahat değil doktora haber veririmBenim de öyle oldu çok az hareket ediyordu ama çok azdı saatte 10 hareket saydım baktım korkacak bir şey yok önceki gibi güçlü vurmuyor sadece pozisyon değiştirince
Sezeryan sonrası vajinal doğumİkinci gebeliğim benim ssvd ne demek shhshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?