2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kilo alımı normal çünkü bende 31+6 da gitti 1950 çıktı doktorum normal dedi ama karın çevresini bilemiyorum

İncir ye canım bir de bu cevizli sucuklar bol süt yapıyormuş geçen süt artırıcı tarif yazmıştım bulursam yine sana yazayım inşallah bebiş iyi olacak emme refleksini geliştiriyorlar hiç canını sıkma bol bol güzel beslen su iç ki sütün de kaliteli olsun bebiş çok Durmaz kuvezde emin ol bir de iki kiloyu geçince direk herşeyi yoluna giriyor dualarımız seninle bebisinle

Kalp atışı maşallah çok güzel gitmiş sadece rahim kasılması bebekten bağımsız olmuş sanırım o yüzden tedbirli davranıyorlar

Ben lansinoh çiftlisini sipariş ettim gitti valla baktım bir çukur herkes bir şey söylüyor ne çıkarsa şansıma artık dedim
İyi yapmışsın
Son kontrolümde ultrason kağıdına dikkat ettim baş karın kilo ayrı olarak hafta yazıyordu Benimde
haftaları sallıyorum
Baş 32ye uyumlu
Karın 31 e
Kilo 33 e gibi yazıyordu
Ufak oynamalara takılma bence stres yapma boşuna
Dolapta falan neredeyse hiç kullanılmamış garantisi devam eden çok uygun fiyatlilari var onlardan satın alıp ekipmanları değiştirirsen işini çok rahat görür bence
Dolap değilde gardrops a baktım bi tane Kullanılmamış garantili buldum

Mis gibi 2 3 katı ödemeye gerek yok lashion apartları çokta uygun sitesinde tak tak değiştir

O an hatırlamakta çok önemli ama hurmayı iyi hatırlattın ben de bebek doğunca damağına sürmek için çantaya atacaktım
Hurma ve zemzem koymuştuk bebeğin damağına dişetine sürdük bir iki damla da zemzem ilk verdik bizde hastane çantası listeme yazdım yine unutmayayım diye yakın zamanda umreden gelen arkadaşım getirmişti zemzemde buzdolabında bebiş için duruyor

Mecbur kullanacak çok kanama olacak vücut temizlenecek normal pedler yetersiz geliyor o kanamaya iki külot değişimi zor yapılıyor kimi zaman öyle akıyor. Ben hepsini götürecem kalan geri eve gelsin eksik az olmasın da

Zemzem de koyayım o zaman hastane çıkışını da beyaz aldım sünnet diye tüm tuşlara basalım

Ben ebeye bana okumaya öğret dedim bilmediğim şeylerden tedirgin oluyorum

Şuan onu farkettim yürümeye çıktım hareket etsin diye aşağıda baskı var pozisyon değiştirmiş bu ödümü kopardı yaa

Şuan onu farkettim yürümeye çıktım hareket etsin diye aşağıda baskı var pozisyon değiştirmiş bu ödümü kopardı yaa
Benim de öyle oldu çok az hareket ediyordu ama çok azdı saatte 10 hareket saydım baktım korkacak bir şey yok önceki gibi güçlü vurmuyor sadece pozisyon değiştirince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…