- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.921
Goremedim canım
Kilo alımı normal çünkü bende 31+6 da gitti 1950 çıktı doktorum normal dedi ama karın çevresini bilemiyorumMerhaba 32.haftamda kontrole gittim şu zamana kadar herşey normaldi ama bu hafta karın çevresi 1hafta geriden geliyor dedi.bunu takip edelim dedi gerileme var mı yok mu diye.basina gelen var mı bir haftalik ara kapanır mı.benim dikkat etmem gereken şeyler var mı acaba doktorum bu onuda birşey demedi ama.kilo olarak da 2 hafta önce 1600 idi, şimdi 1900 lerde.kkilo alımı da normal aslında
İncir ye canım bir de bu cevizli sucuklar bol süt yapıyormuş geçen süt artırıcı tarif yazmıştım bulursam yine sana yazayım inşallah bebiş iyi olacak emme refleksini geliştiriyorlar hiç canını sıkma bol bol güzel beslen su iç ki sütün de kaliteli olsun bebiş çok Durmaz kuvezde emin ol bir de iki kiloyu geçince direk herşeyi yoluna giriyor dualarımız seninle bebisinleHergun gidiyorum yine aynı uyuyodu. Tetkikler vs devam edıomus. Süt 1 2 ml gelıo cok aktif olamadım 2-3 saate sırıngaya cekıorum, bestlak damla rezene cay, süt yapan ilaç sabah akşam vs başladım. Bol su ama cok gelmedı daha.
Bgn doktor biraz haftası kucuk dedı ama içim rahat deil Biraz daha bekleyelim dıyor doktor.
Sarılık yok, bu iyi olan, emme refleks yokmus daha 34te ancak baslar dedi. Asama asama gıdıcek tahliller. Kesın tanı felan yok.
Saglik ocagı aradı topuk kanı temiz çıkmış cok şükür.
Süt gelmio basımda Leyla gibi bas agrısı var, kac gundur moralimiz yok acıkcası. Yemek felan içim istemiyor. Premature zormuş kesin konusmuyor doktor.
Kalp atışı maşallah çok güzel gitmişTahlil sonuçları da e nabıza düşmedi nedense
Yaa öyle mi? Anladım belki de doğum olma ihtimaline karşı verdi bana da
Tam anlayamıyorum ama sanki düşmüş o aralarda kalp atışı bak bir iki tane atayım
İyi yapmışsınBen lansinoh çiftlisini sipariş ettim gitti valla baktım bir çukur herkes bir şey söylüyor ne çıkarsa şansıma artık dedim
Son kontrolümde ultrason kağıdına dikkat ettim baş karın kilo ayrı olarak hafta yazıyordu BenimdeMerhaba 32.haftamda kontrole gittim şu zamana kadar herşey normaldi ama bu hafta karın çevresi 1hafta geriden geliyor dedi.bunu takip edelim dedi gerileme var mı yok mu diye.basina gelen var mı bir haftalik ara kapanır mı.benim dikkat etmem gereken şeyler var mı acaba doktorum bu onuda birşey demedi ama.kilo olarak da 2 hafta önce 1600 idi, şimdi 1900 lerde.kkilo alımı da normal aslında
Dolap değilde gardrops a baktım bi tane Kullanılmamış garantili buldumDolapta falan neredeyse hiç kullanılmamış garantisi devam eden çok uygun fiyatlilari var onlardan satın alıp ekipmanları değiştirirsen işini çok rahat görür bence
Mis gibi 2 3 katı ödemeye gerek yok lashion apartları çokta uygun sitesinde tak tak değiştirSon kontrolümde ultrason kağıdına dikkat ettim baş karın kilo ayrı olarak hafta yazıyordu Benimde
haftaları sallıyorum
Baş 32ye uyumlu
Karın 31 e
Kilo 33 e gibi yazıyordu
Ufak oynamalara takılma bence stres yapma boşuna
Dolap değilde gardrops a baktım bi tane Kullanılmamış garantili buldum
Hurma ve zemzem koymuştuk bebeğin damağına dişetine sürdük bir iki damla da zemzem ilk verdik bizde hastane çantası listeme yazdım yine unutmayayım diye yakın zamanda umreden gelen arkadaşım getirmişti zemzemde buzdolabında bebiş için duruyorO an hatırlamakta çok önemli ama hurmayı iyi hatırlattın ben de bebek doğunca damağına sürmek için çantaya atacaktım
Mecbur kullanacak çok kanama olacak vücut temizlenecek normal pedler yetersiz geliyor o kanamaya iki külot değişimi zor yapılıyor kimi zaman öyle akıyor. Ben hepsini götürecem kalan geri eve gelsin eksik az olmasın daYa kızlar özellikle ikinci doğumu olacaklar depend alıp memnun kalmayan var mı? Benim sezeryan doğum yapan bir arkadaşım alma çok gereksiz dedi depend için. Her iki doğum şekli için de önermiyorlar onu dedi. İki gün bile çok o enfeksiyon riskini artıyor vs. dedi. Hastanede ne bağladılar ne marka kullandı bilmiyorum ama yine depend tarzı bir hasta bezi kullandığına şahidim. Ben de aaa öyle mi diyeceğime nedensizce gıcık oldum bu tavrına.Sonuçta her doğum ya da her vücut farklı. Kullanmadığı ya da memnun kalmadığı şeylerde direkt o çok gereksiz deyip duruyor şu sıralar. Ben de kestirip yerine atmak bana iyi gelmedi, ben aldım ama kullanmama gerek kalmadı belki sen kullanırsın sonuçta ben de tavsiye üstüne almıştım demesi gerekirdi diye düşüyorum. Ondan başka memnun kalmayan var mı gerçekten dependden?
Canım sağol paylaşmışsın
Kalp atışı maşallah çok güzel gitmişsadece rahim kasılması bebekten bağımsız olmuş sanırım o yüzden tedbirli davranıyorlar
Nst de evet. Alttan muayene ederken de çıktı. Rahim boyum çok kısaldı. Takip için yatıralım dedi. Sıvı takviyesi yapılıyorCanım sancın mı çıktı noldu?
Takip edelim dedi sancım var serum takıldıAh canım geçmiş olsun inşallah güzel ilerlerne dedi doktor?
Evet çok teşekkür ederim canım öyleymiş demek ki hiç haberim yoktusaat 10’da içicem bakalım
Takip edelim dedi sancım var serum takıldı
Zemzem de koyayım o zamanHurma ve zemzem koymuştuk bebeğin damağına dişetine sürdük bir iki damla da zemzem ilk verdik bizde hastane çantası listeme yazdım yine unutmayayım diye yakın zamanda umreden gelen arkadaşım getirmişti zemzemde buzdolabında bebiş için duruyor
Ben ebeye bana okumaya öğret dedimCanım sağol paylaşmışsın
Sağol kuzum baktığın içinBöyle böyle öğrenicez nst okumayı da bugün eşim ilk nst kağıdını evirip çeviriyordu elinde doktor gelince küçük çocuk gibi panik oldu diyor ki doktorculuk oynuyordum
Geçmiş olsun canım bebiş inşallah biraz daha beklerTakip edelim dedi sancım var serum takıldı
Şuan onu farkettim yürümeye çıktım hareket etsin diye aşağıda baskı var pozisyon değiştirmiş bu
Benim 28. Haftada 1 kere böyle olmuştu doktorum hemen nts çektirip sonucu atın demişti ama nts de bebeği bulamazlar bana kalp atışı sayısıni yollayın demişti senin bebiş buyumus nts de bulunur yakında 10 dakika uğra insan tedirgin oluyor
Açıklık çıktı muNst de evet. Alttan muayene ederken de çıktı. Rahim boyum çok kısaldı. Takip için yatıralım dedi. Sıvı takviyesi yapılıyor
Benim de öyle oldu çok az hareket ediyordu ama çok azdı saatte 10 hareket saydım baktım korkacak bir şey yok önceki gibi güçlü vurmuyor sadece pozisyon değiştirinceŞuan onu farkettim yürümeye çıktım hareket etsin diye aşağıda baskı var pozisyon değiştirmiş buödümü kopardı yaa
Allah yardımcın olsun insallah iyi olacak. Gözlem altında durman daha güvenli dualarımız seninleCiğer geliştirici vuruldum. Yatış verildi takip edilecek. Lütfen dua beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?