2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şekerli serum veriyorlar yemek yemeye izin vermeyebilirler bazen nolur nolmaz diye son dk sezeryana döner diye temkinli davranıyorlar

Ah ah benimde aşırı derece de arttı kimseyi gözüm görmüyor annemden başka
dün hastaydı aradığımda beni bir ağlama tuttu
çok geçmiş olsun Allah şifa versin. anneme bir şeyler alasım geliyor sürekli hatta doğurunca annemi görünce ağlarım falan diye düşünüyorum şimdiden kimseyi istemiyorum yanımda annemden başka hep yanımda olsun istiyorum

Haftaya çarşamba 34de tam

sabah hıçkırıyordu aslında ordan anlamam lazımdı döndüğünü bide diyorum bu aşağıda hissediliyordu niye bu kadar yukarda

Ayy hadi bakalım doktor randevusundan sonra söylersin dönmüş mü gerçektende. Belki de yoruldu garibim dönerken

Eminmisin bu konuda ben şimdiden Allah bilir bana neleri yapmam konusunda baskı yapacak sinirlenecek ve kavga çıkaracak diye düşünüyorum

Şekerli serum veriyorlar yemek yemeye izin vermeyebilirler bazen nolur nolmaz diye son dk sezeryana döner diye temkinli davranıyorlar
Platese belli bir açıklık olunca alıyorlarmis 1 2 cm açıklık olunca git sancin gelsin öyle gel diyorlarmış arkadaşım normal doğum yapınca gel ben senle ilgilenirim dedi yok yok dedim ömür boyu beni çıplak görmüş biriyle yaşayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…