- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.961
Haftaya çarşamba 34de tamRandevun ne zamandı canım
sabah hıçkırıyordu aslında ordan anlamam lazımdı döndüğünü bide diyorum bu aşağıda hissediliyordu niye bu kadar yukardaBüyük ihtimalle döndü canım bebiş, hıçkırık tuttuğunda dikkat et bakalım nerede kafası? Yakın tarihte mi randevun?
Daha da varmışHaftaya çarşamba 34de tam
sabah hıçkırıyordu aslında ordan anlamam lazımdı döndüğünü bide diyorum bu aşağıda hissediliyordu niye bu kadar yukarda
Şekerli serum veriyorlar yemek yemeye izin vermeyebilirler bazen nolur nolmaz diye son dk sezeryana döner diye temkinli davranıyorlarKızlar bir de ne olur ne olmaz diye çantaya çikolata vişne suyu kuru üzüm tarzı bir şey köy normal doğum öncesi plates topu yürüyüş vb şekeri çok düşürüyor şekerin düşerse ikinman zorlaşır dedi .
Benimki hep dibimdeBenim kayınvalidem de az kaldı geliyor kışı burda geçirir muhtemelen
Bende ayarladım zemzem falan hazırZemzem de koyayım o zamanhastane çıkışını da beyaz aldım sünnet diye tüm tuşlara basalım
Ay maalesef hiç haber yok böyle haber alınmayınca insan korkuyo daKızlar ya telaşeden dikkatli bakamadım belkide @Allmala arkadaşımızdan haber var mı?
Hala yok mu haberAy maalesef hiç haber yok böyle haber alınmayınca insan korkuyo da
çok geçmiş olsun Allah şifa versin. anneme bir şeyler alasım geliyor sürekliAh ah benimde aşırı derece de arttı kimseyi gözüm görmüyor annemden başka
dün hastaydı aradığımda beni bir ağlama tuttu
Bi kere daha döndü böyle aşağıda tekme attı hep sonra geri döndü bi daha çok şükür kısa sürede. Bu sefer nasıl olur bilmiyorumDaha da varmışneyse gidince dönmezse bu şekil kalırsa görürsün
Haftaya çarşamba 34de tam
sabah hıçkırıyordu aslında ordan anlamam lazımdı döndüğünü bide diyorum bu aşağıda hissediliyordu niye bu kadar yukarda
Eminmisin bu konudaçok geçmiş olsun Allah şifa versin. anneme bir şeyler alasım geliyor süreklihatta doğurunca annemi görünce ağlarım falan diye düşünüyorum şimdiden kimseyi istemiyorum yanımda annemden başka hep yanımda olsun istiyorum
Ay yok yaa girmedi de hiç sayfaya. Yani kendine gelmiştir muhtemelen çoktan inşallah yazmama sebebi kötü bişe değildir dua ediyorum elimden geldiğinceHala yok mu haber
Platese belli bir açıklık olunca alıyorlarmis 1 2 cm açıklık olunca git sancin gelsin öyle gel diyorlarmışŞekerli serum veriyorlar yemek yemeye izin vermeyebilirler bazen nolur nolmaz diye son dk sezeryana döner diye temkinli davranıyorlar
Onu çay kaşığı ile mi veriyorlarBende ayarladım zemzem falan hazır
Ben çektim canım inşallah şifa olur
Csktim canim. Sifa olsun insallah
yok kız benim annem yapmaz öyle, modern bir kadındır. çok didişiriz ama çok düşkünüzdür birbirimizeEminmisin bu konudaben şimdiden Allah bilir bana neleri yapmam konusunda baskı yapacak sinirlenecek ve kavga çıkaracak diye düşünüyorum
çok geçmiş olsun inşallah bekler bebişinTakip edelim dedi sancım var serum takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?