- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.981
Besafe izi turn b aldım benKızlar biliyorum çok konuşuldu ama ben hala oto koltuğu almadım. Kasım ya da Aralık’ta almayı düşünüyorum. Hangi marka model aldınız memnun musunuz? Favorileyim önerilerinizi
dünden beri bende de öyle idrar keseme çok baskı hissediyorum çok hareketli bir de anlatamam kudurdu resmenŞuan onu farkettim yürümeye çıktım hareket etsin diye aşağıda baskı var pozisyon değiştirmiş buödümü kopardı yaa
Teşekkür ederim bilgiler için sağolMerhaba. Ben lansinoh un hem teklisini hem çiftlisini kullandım. Bı ara da hastane tipi kiraladım. Kiralama baya pahalı gelmişti. İki kira fiyatına lansinoh alabiliyorsun. Bikac ay sonra öyle yaptım. Ben tekli lansinohtan daha çok verim almiştım. Sağarken aynı zamanda asağı doğru masaj yapiyordum. Bir elimle iyice yerleştiriyorum. O şekilde daha çok süt çıkıyordu çiftliye göre. Bir de ikinci göğsü sağdıktan sonra birinciyi tekrar bı beş dk sağiyordum yağlı süt geliyordu. İnşallah ihtiyaç olmaz ama kiralama fiyatlarına bakıp o şekilde karar verebilirsiniz. Hastaneden de veriyorlardı bu arada.
Benimki de duruldudünden beri bende de öyle idrar keseme çok baskı hissediyorum çok hareketli bir de anlatamam kudurdu resmen
Benimki yapar bende olay çıkarırım dediğini yapmam falan filanyok kız benim annem yapmaz öyle, modern bir kadındır. çok didişiriz ama çok düşkünüzdür birbirimize
çok az damla damlatıyorlarOnu çay kaşığı ile mi veriyorlar
Canım ben koroplasttan fermuarlı çanta diye bir şey aldım ona koyacağım bugün sterilize ettim. Hatta direkt çantaya koyacağım çok beğendim bi bak istersenEllerine sağlıkDoğuma kadar nasıl muhafaza edeceksin? Ben de başlasam mı diyorum yıkayıp kaynatmaya ama nereye koyayım düşüncesi durduruyor.
Ya ben bi kadının doğum hikayesini izlemiştim instada. İşte diyordu bana bir şey yeme dediler ama gizlice yedim bebek öylelikle daha kolay kanala girdi. Bunu da marifet gibi anlatıyor. Ama gerçekten çok çok yanlış. Olmaz olmaz olur eğer sezeryane dönmek zorunda kalırsa verilen anestezinin etkisiyle mide kapağı açılıyormuş ve yenilen şeylerin akciğere gitme riski varmış. O yüzden sakın yemeyin kızlar bir şey doktor eğer yeme diyorsaŞekerli serum veriyorlar yemek yemeye izin vermeyebilirler bazen nolur nolmaz diye son dk sezeryana döner diye temkinli davranıyorlar
Hastaneye göre değişir o zaman sancı odalarında hep plates topu var çünküPlatese belli bir açıklık olunca alıyorlarmis 1 2 cm açıklık olunca git sancin gelsin öyle gel diyorlarmışarkadaşım normal doğum yapınca gel ben senle ilgilenirim dedi yok yok dedim ömür boyu beni çıplak görmüş biriyle yaşayamam
Öyle bi ister kiiiii hahahaha ben şimdiden hastane odasında tüm sevdiğim çikolatalarla hayalini kuruyorumCanımın istediği her şeyi yicemHer gece yatakta sayıklıyorum eşim de gör bak diyor Doğum olsun canın istemeyecek
İnşallahGeçmiş olsun canım bebiş inşallah biraz daha bekler
Açıklık yok rahim boyu kısalıyorAçıklık çıktı mu
Canım ben de artık ölçmüyorum. Diyete uygun yiyorum ama ben ağustosun ilk haftasından şu ana 400 gr almışım. 33+4 teyim. Doktorum son gidişimde biraz ye artık ama yürüyüş yap dedi.şekeri olan kızlar hergun hergun ölçüm yapiyormusunuz.sürekli saatli yemekten sürekli ölçüm yapmaktan artık çok mutsuz ve stresliyim 2 3 gündür ölçüm yapmadım saatli yemedim ama yine aynı şekilde yediklerime dikkat ettim yasak bisey yemedim diyetime uygun yedim ve böyle çok daha huzurlu hissettim kendimi yaa
1.5 ay once buyuk indirimde diye 4000 tl ye almistim.Kızlar biliyorum çok konuşuldu ama ben hala oto koltuğu almadım. Kasım ya da Aralık’ta almayı düşünüyorum. Hangi marka model aldınız memnun musunuz? Favorileyim önerilerinizi
Bunlar ne zaman sabitlenecek acabaBüyük ihtimalle döndü canım bebiş, hıçkırık tuttuğunda dikkat et bakalım nerede kafası? Yakın tarihte mi randevun?
Bunlar ne zaman sabitlenecek acababenim baş aşagıydı bir haftadan fazladır dün bi baktım karnımın sağında hıçkırıyor kafası dönmüş dedim sağ tarafıma bugün bi baktım tam sol tarafımda karşı tarafı düne göre orda hıçkırıyor bu dönüp duruyor semazenler gibi ne zaman kafa geri asagı gidecek acaba
Şifa olur inşallah çektim kuzum
Nidicard carpinti yapmisti bende canim. Ama adalat carpinti yapmadi bende hicAdalat kullanıp da çarpıntısı plan var mı. Çarpıntı olacak diye kullanmaya çekiniyorum normalde de nabzım yüksek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?