2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar LCW kupona ıhtiyacım var, şu çark cevirdikten sonra gelenlerden.. Ihtıyacınız yoksa tabı

Teşekkür ederim bilgiler için sağol

Ellerine sağlık Doğuma kadar nasıl muhafaza edeceksin? Ben de başlasam mı diyorum yıkayıp kaynatmaya ama nereye koyayım düşüncesi durduruyor.
Canım ben koroplasttan fermuarlı çanta diye bir şey aldım ona koyacağım bugün sterilize ettim. Hatta direkt çantaya koyacağım çok beğendim bi bak istersen
Şekerli serum veriyorlar yemek yemeye izin vermeyebilirler bazen nolur nolmaz diye son dk sezeryana döner diye temkinli davranıyorlar
Ya ben bi kadının doğum hikayesini izlemiştim instada. İşte diyordu bana bir şey yeme dediler ama gizlice yedim bebek öylelikle daha kolay kanala girdi. Bunu da marifet gibi anlatıyor. Ama gerçekten çok çok yanlış. Olmaz olmaz olur eğer sezeryane dönmek zorunda kalırsa verilen anestezinin etkisiyle mide kapağı açılıyormuş ve yenilen şeylerin akciğere gitme riski varmış. O yüzden sakın yemeyin kızlar bir şey doktor eğer yeme diyorsa

Hastaneye göre değişir o zaman sancı odalarında hep plates topu var çünkü

Canım ben de artık ölçmüyorum. Diyete uygun yiyorum ama ben ağustosun ilk haftasından şu ana 400 gr almışım. 33+4 teyim. Doktorum son gidişimde biraz ye artık ama yürüyüş yap dedi.

Adalat kullanıp da çarpıntısı plan var mı. Çarpıntı olacak diye kullanmaya çekiniyorum normalde de nabzım yüksek zaten

Bugün çok takip edemedim burayı maalesef, umarım herkes iyidir

Artık hıçkırıkları kasığımda hissediyorum, acaba kanala mı girdi ki bir tırsmadım değil

Kaşık biberon almamayı tercih etmiştim ama yorumlarını okuyunca gerekli olabileceği için bugün civilden 50tlye aldım.

Büyük ihtimalle döndü canım bebiş, hıçkırık tuttuğunda dikkat et bakalım nerede kafası? Yakın tarihte mi randevun?
Bunlar ne zaman sabitlenecek acaba benim baş aşagıydı bir haftadan fazladır dün bi baktım karnımın sağında hıçkırıyor kafası dönmüş dedim sağ tarafıma bugün bi baktım tam sol tarafımda karşı tarafı düne göre orda hıçkırıyor bu dönüp duruyor semazenler gibi ne zaman kafa geri asagı gidecek acaba

Artık gittikçe daralıyor yerleri yavaş yavaş son pozisyonlara girerler diye düşünüyorum hoş son dakika bile dönen çılgınlar var ama. Semazen benzetmesi çok iyi ahshajsha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…