- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.001
Canım sen nasıl oldun covidi atlatabildin mi tamamenCanım ben de artık ölçmüyorum. Diyete uygun yiyorum ama ben ağustosun ilk haftasından şu ana 400 gr almışım. 33+4 teyim. Doktorum son gidişimde biraz ye artık ama yürüyüş yap dedi.
Bende Eylül ekim 600 gr aldım sadece diyet o konuda iyi oluyor.Canım ben de artık ölçmüyorum. Diyete uygun yiyorum ama ben ağustosun ilk haftasından şu ana 400 gr almışım. 33+4 teyim. Doktorum son gidişimde biraz ye artık ama yürüyüş yap dedi.
Hayır anlamıyorum da döndüğünü ne ara döndün dün yeni dönmüşsün bugün nasıl bi daha döndün balık gibi süzülmesi oymuş demek kiArtık gittikçe daralıyor yerleri yavaş yavaş son pozisyonlara girerler diye düşünüyorumhoş son dakika bile dönen çılgınlar var ama. Semazen benzetmesi çok iyi ahshajsha
İnternetten daha uygunmuş ya ben çıkamıyorum ki dışarıBugün çok takip edemedim burayı maalesef, umarım herkes iyidir
Artık hıçkırıkları kasığımda hissediyorum, acaba kanala mı girdi ki bir tırsmadım değil
Kaşık biberon almamayı tercih etmiştim ama yorumlarını okuyunca gerekli olabileceği için bugün civilden 50tlye aldım.
Olabilir, bir de değerlerin biraz yüksekse de dikkatli ilerliyo olabilir…Bende Eylül ekim 600 gr aldım sadece diyet o konuda iyi oluyor.
Bi bana mi ölçüme devam ettiriyor doktor anlamadım ki suyum biraz fazla diye mi tedbirli ilerliyor acaba
Çektim canım şifa olsunKızlar müsait olanlar @samozlem 99kere “ya mübdi” çekelim
İki çeşit vardı biri 50tl biri 219tl, hani kullanırız kullanmayız o yüzden fazla vermek istemedim açıkçası eğer civil varsa olduğun yerde biri çarşıya vs gittiğinde bir uğrasın gerçekten uygun çünküİnternetten daha uygunmuş ya ben çıkamıyorum ki dışarıher şeyi netten alıyorum
Benim şuan ihtiyacım yok kupon bulabildin miKızlar LCW kupona ıhtiyacım var, şu çark cevirdikten sonra gelenlerden.. Ihtıyacınız yoksa tabı
Bende tulum alacağımKızlar ben bunu aldım şimdi 3-6 ay olarak. İndirimde almak isteyen varsa. İlk 1 ay İçin owli kundağım var ama sonra 2.ay nasıl uyutucam onu bilmiyorum üstünü örtmeyin diyorlar ya kafam çok karışık bu konuda
Canım çok teşekkür ederim. Hastalığı atlattım sayılmaz çünkü öksürüğüm geçmiyor. Yani gerçekten çileden çıkmalık bi öksürük. Dün kontrolüm vardı doktor da 1-2 ay sürebilir dedi yani tavsiyelere açığım şu an. Zencefil limon filan içiyorum ama yok durmuyor asla.Canım sen nasıl oldun covidi atlatabildin mi tamamen
Bende civilden aldım canım baya küçük ama yeter. Bundan aldımİki çeşit vardı biri 50tl biri 219tl, hani kullanırız kullanmayız o yüzden fazla vermek istemedim açıkçası eğer civil varsa olduğun yerde biri çarşıya vs gittiğinde bir uğrasın gerçekten uygun çünkü
Ballı limonlu su içine karabiber koy o da aşırı iyi geliyor canım. Sen ve bebiş iyi olun da bununla geçmiş olsunCanım çok teşekkür ederim. Hastalığı atlattım sayılmaz çünkü öksürüğüm geçmiyor. Yani gerçekten çileden çıkmalık bi öksürük. Dün kontrolüm vardı doktor da 1-2 ay sürebilir dedi yani tavsiyelere açığım şu an. Zencefil limon filan içiyorum ama yok durmuyor asla.
Covid de benim öksürüğümde aralıksız 5 ay sürdü hiç bitmeyecek sandımCanım çok teşekkür ederim. Hastalığı atlattım sayılmaz çünkü öksürüğüm geçmiyor. Yani gerçekten çileden çıkmalık bi öksürük. Dün kontrolüm vardı doktor da 1-2 ay sürebilir dedi yani tavsiyelere açığım şu an. Zencefil limon filan içiyorum ama yok durmuyor asla.
Şimdi kalkıp yapıcam valla. Şu an bunu Yazarken bile öksürük krizindeyim inan. Sağol canımBallı limonlu su içine karabiber koy o da aşırı iyi geliyor canım. Sen ve bebiş iyi olun da bununla geçmiş olsun
Onu da deneyeyim ya. Yani çaresizlik gerçekten. Allah başka dert keder vermesin de çok rahatsız oluyorum.Covid de benim öksürüğümde aralıksız 5 ay sürdü hiç bitmeyecek sandım
Pekmez tereyağı karabiber ısıtıp içiyordum bir tatlı kaşığı kadar o bir süre sonra iyi gelmeye başladı
Bende bunu aldım canım yeter diyeBende civilden aldım canım baya küçük ama yeter. Bundan aldım
Canım ister istemez benim de bulanıyor ama belli süre sonra geçiyorKızlar bu arada akşam olunca midem bulanıyor neden bilmiyorum, acaba sindiremiyorum mu yediklerimi? Bu son 2 haftadır boğazım durmaz oldu
Ben de bundan aldim. Hepsiburadada indirimde 40 liraydiBende bunu aldım canım yeter diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?