2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım ben de artık ölçmüyorum. Diyete uygun yiyorum ama ben ağustosun ilk haftasından şu ana 400 gr almışım. 33+4 teyim. Doktorum son gidişimde biraz ye artık ama yürüyüş yap dedi.
Canım sen nasıl oldun covidi atlatabildin mi tamamen

Canım ben de artık ölçmüyorum. Diyete uygun yiyorum ama ben ağustosun ilk haftasından şu ana 400 gr almışım. 33+4 teyim. Doktorum son gidişimde biraz ye artık ama yürüyüş yap dedi.
Bende Eylül ekim 600 gr aldım sadece diyet o konuda iyi oluyor.
Bi bana mi ölçüme devam ettiriyor doktor anlamadım ki suyum biraz fazla diye mi tedbirli ilerliyor acaba

Artık gittikçe daralıyor yerleri yavaş yavaş son pozisyonlara girerler diye düşünüyorum hoş son dakika bile dönen çılgınlar var ama. Semazen benzetmesi çok iyi ahshajsha
Hayır anlamıyorum da döndüğünü ne ara döndün dün yeni dönmüşsün bugün nasıl bi daha döndün balık gibi süzülmesi oymuş demek ki kurtlu yerinde duramıyor inşallah baş aşagı geri döner de normal yolunda ilerleriz tabi hayırlısı ve kolaylıkla bide sağlıkla

Kızlar ben bunu aldım şimdi 3-6 ay olarak. İndirimde almak isteyen varsa. İlk 1 ay İçin owli kundağım var ama sonra 2.ay nasıl uyutucam onu bilmiyorum üstünü örtmeyin diyorlar ya kafam çok karışık bu konuda

Eklentiler

• 6E4D9F2D-7B3B-4407-83B8-281E0CFB336F.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 95
İnternetten daha uygunmuş ya ben çıkamıyorum ki dışarı her şeyi netten alıyorum

İnternetten daha uygunmuş ya ben çıkamıyorum ki dışarı her şeyi netten alıyorum
İki çeşit vardı biri 50tl biri 219tl, hani kullanırız kullanmayız o yüzden fazla vermek istemedim açıkçası eğer civil varsa olduğun yerde biri çarşıya vs gittiğinde bir uğrasın gerçekten uygun çünkü

Bende tulum alacağım
Kardeşim sekiz yaşında halen tulumla uyur
Ama fiyatları çok yğkselmiş biz 90 gibi fiyatlara alıyorduk iki üç senede giydiriyoruz birkaçtane alıp
Ben şimdi dolap uygulamasından bakıyorum ordada uygun var az kullanılmış
Bunu geceleri giydirebilirsin bebek dönmeye başlayınca yada daha erkende olabilir tulum küçükmüş

Canım sen nasıl oldun covidi atlatabildin mi tamamen
Canım çok teşekkür ederim. Hastalığı atlattım sayılmaz çünkü öksürüğüm geçmiyor. Yani gerçekten çileden çıkmalık bi öksürük. Dün kontrolüm vardı doktor da 1-2 ay sürebilir dedi yani tavsiyelere açığım şu an. Zencefil limon filan içiyorum ama yok durmuyor asla.

Bende civilden aldım canım baya küçük ama yeter. Bundan aldım

Eklentiler

• IMG_0988.webp
    15 KB · Görüntüleme: 90
Ballı limonlu su içine karabiber koy o da aşırı iyi geliyor canım. Sen ve bebiş iyi olun da bununla geçmiş olsun

Covid de benim öksürüğümde aralıksız 5 ay sürdü hiç bitmeyecek sandım
Pekmez tereyağı karabiber ısıtıp içiyordum bir tatlı kaşığı kadar o bir süre sonra iyi gelmeye başladı

Covid de benim öksürüğümde aralıksız 5 ay sürdü hiç bitmeyecek sandım
Pekmez tereyağı karabiber ısıtıp içiyordum bir tatlı kaşığı kadar o bir süre sonra iyi gelmeye başladı
Onu da deneyeyim ya. Yani çaresizlik gerçekten. Allah başka dert keder vermesin de çok rahatsız oluyorum.

Kızlar bu arada akşam olunca midem bulanıyor neden bilmiyorum, acaba sindiremiyorum mu yediklerimi? Bu son 2 haftadır boğazım durmaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…