- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.021
Bende bu ürünü hepsiburadan 30-40 tl aralığında aldım geçen haftaBende civilden aldım canım baya küçük ama yeter. Bundan aldım
Çok sıkıcı bir durumCanım ister istemez benim de bulanıyor ama belli süre sonra geçiyor
ben ilk doğumda götürmüştüm depend doğumdan sonra ilkin depend taktım ama hemşire çıkardı hasta bezi taktırdı dependi evde kullan burada muayene oluyorsun arada hasta bezi daha kullanışlı dedi saolsunlar birkaç tane hasta bezi verdiler eve de iki tane götürdümKızlar depend kaç tane koyacağız? 1 paketin hepsini götürecek miyiz?
Bunun fiyatı favorilediğimde 29 mu neydi birden 59 yapmışlar niye almadım o zaman bilmiyorumBende civilden aldım canım baya küçük ama yeter. Bundan aldım
Evet ben de bundan aldim. Hb de bir ara 32 tl ye fln dusmustu.Bende civilden aldım canım baya küçük ama yeter. Bundan aldım
İnşallah düzelir habersiz bırakma açılma filan yok değil miArkadaşlar tüm yüklemeler yapılıyor. 4 saat sonra bitecek olan bir magnezyum serum takıldı. Bir fitil kullandık 3 saat sonra tekrar nst. Zor çok zor dua beklerim tüm yazıyı okuyanlardan
Dualarımız seninle canım inşallah sancın tamamen geçer çok geçmiş olsunArkadaşlar tüm yüklemeler yapılıyor. 4 saat sonra bitecek olan bir magnezyum serum takıldı. Bir fitil kullandık 3 saat sonra tekrar nst. Zor çok zor dua beklerim tüm yazıyı okuyanlardan
İnşallah düzelir serum fitil ilaç bir sürü ugrasiliyor illaki etki eder merak etmeArkadaşlar tüm yüklemeler yapılıyor. 4 saat sonra bitecek olan bir magnezyum serum takıldı. Bir fitil kullandık 3 saat sonra tekrar nst. Zor çok zor dua beklerim tüm yazıyı okuyanlardan
Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi olacak iyi düşünelimArkadaşlar tüm yüklemeler yapılıyor. 4 saat sonra bitecek olan bir magnezyum serum takıldı. Bir fitil kullandık 3 saat sonra tekrar nst. Zor çok zor dua beklerim tüm yazıyı okuyanlardan
Şu an için yok kısalıyor sancı vurdukçaİnşallah düzelir habersiz bırakma açılma filan yok değil mi
Yok canım kımse yazmadıBenim şuan ihtiyacım yok kupon bulabildin mi
Büyük ihtimalle muadilidir yoksa eczane başka bir şey vermez kalmadı der yarım sipariş verip haber verelim derdi öyle olsaKızlar bir şey soracağım idrar tahlilimde biraz enfeksiyon olduğu görüldü bu nedenle doktorum monurol diye bir ilaç yazmış eşime ilacın ismini söylememiştim reçete ile aldı o. Eczane de üromisin diye bir ilaç vermiş içsem bir şey olur mu ki farklı ilaç ama muadili mi acaba o yüzden mi verdiler bilgisi olan veya kullanan var mi
Bana da uroday vermişti, internette ikisini karsilastirdimKızlar bir şey soracağım idrar tahlilimde biraz enfeksiyon olduğu görüldü bu nedenle doktorum monurol diye bir ilaç yazmış eşime ilacın ismini söylememiştim reçete ile aldı o. Eczane de üromisin diye bir ilaç vermiş içsem bir şey olur mu ki farklı ilaç ama muadili mi acaba o yüzden mi verdiler bilgisi olan veya kullanan var mi
Bana da eczane öyle yaptı dedi şuan bu yok ama bire bir içeriği aynı ilaç bu dedi kullanmıştım bendeKızlar bir şey soracağım idrar tahlilimde biraz enfeksiyon olduğu görüldü bu nedenle doktorum monurol diye bir ilaç yazmış eşime ilacın ismini söylememiştim reçete ile aldı o. Eczane de üromisin diye bir ilaç vermiş içsem bir şey olur mu ki farklı ilaç ama muadili mi acaba o yüzden mi verdiler bilgisi olan veya kullanan var mi
Ay sağlıcakla al kucağına birtanem inşallah bende Alicam o zaman bende geçen gün yıkadım çok küçükler ya minicik nasıl sigcak diyorum ama büyük bile kalıyorlarValla diğer deterjanlarda koyu kıvamdı diye bu çok şaşırttı beni ama şimdi makinadan çıktılar kıyafetlergüzel kokuyor fazla keskin ağır kokusu yok hafif kokusu var minicikler Allahım cıldırıcamm dişlerim kaşınıyor
Bende gerçekten bu aralar gece ozlikle aşırı terlemiş uyanıyorum hava bir türlü sogumadi sanki bedenim hep yanıyorAynen csnim. Ben cok sicakliyorum. Normalde asiri usuyen biriydim. Butun pencereleri aciyorum ev hala 27 dereceaksam esim niye aciyorsun pencereleri dondum dedi, baktim 26 olmus sadece ev. Dogumdan sonra da devam edecek mi bu sicaklamalar acaba. Geceleri cok terliyorum, tam hastalik havasi gercekten
Canım alamdiysan ben atayım şimdi sana durKızlar LCW kupona ıhtiyacım var, şu çark cevirdikten sonra gelenlerden.. Ihtıyacınız yoksa tabı
Ay dualarımız seninle inşallah vaktinde gelsin bebeğin canımArkadaşlar tüm yüklemeler yapılıyor. 4 saat sonra bitecek olan bir magnezyum serum takıldı. Bir fitil kullandık 3 saat sonra tekrar nst. Zor çok zor dua beklerim tüm yazıyı okuyanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?