2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar depend kaç tane koyacağız? 1 paketin hepsini götürecek miyiz?
ben ilk doğumda götürmüştüm depend doğumdan sonra ilkin depend taktım ama hemşire çıkardı hasta bezi taktırdı dependi evde kullan burada muayene oluyorsun arada hasta bezi daha kullanışlı dedi saolsunlar birkaç tane hasta bezi verdiler eve de iki tane götürdüm

Arkadaşlar tüm yüklemeler yapılıyor. 4 saat sonra bitecek olan bir magnezyum serum takıldı. Bir fitil kullandık 3 saat sonra tekrar nst. Zor çok zor dua beklerim tüm yazıyı okuyanlardan
İnşallah düzelir habersiz bırakma açılma filan yok değil mi

Arkadaşlar tüm yüklemeler yapılıyor. 4 saat sonra bitecek olan bir magnezyum serum takıldı. Bir fitil kullandık 3 saat sonra tekrar nst. Zor çok zor dua beklerim tüm yazıyı okuyanlardan
Dualarımız seninle canım inşallah sancın tamamen geçer çok geçmiş olsun

İnşallah düzelir serum fitil ilaç bir sürü ugrasiliyor illaki etki eder merak etme

Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi olacak iyi düşünelim

Kızlar doğuma girme ihtimalinizde en azından çıkınca yazın tamam mı çünkü hepimiz meraktan ölüyoz burda sonra durumu iyi mi kötü mü naptı diye ya insan düşünemiyor muhtemelen o panikle de bizde korkuyoruz hepiniz bunu anlamışsınızdır bizdeki oluşan merakı. Dünden beri A Allmala dan haber alamıyoruz ve aklımız hep onda

Kızlar bir şey soracağım idrar tahlilimde biraz enfeksiyon olduğu görüldü bu nedenle doktorum monurol diye bir ilaç yazmış eşime ilacın ismini söylememiştim reçete ile aldı o. Eczane de üromisin diye bir ilaç vermiş içsem bir şey olur mu ki farklı ilaç ama muadili mi acaba o yüzden mi verdiler bilgisi olan veya kullanan var mi

Büyük ihtimalle muadilidir yoksa eczane başka bir şey vermez kalmadı der yarım sipariş verip haber verelim derdi öyle olsa

Bana da uroday vermişti, internette ikisini karsilastirdim
İçerikleri ayiniydi… internetten bak için rahat etsin, aynıdır diye düşünüyorum yoksa eczacı vermezdi

Bana da eczane öyle yaptı dedi şuan bu yok ama bire bir içeriği aynı ilaç bu dedi kullanmıştım bende

Ay sağlıcakla al kucağına birtanem inşallah bende Alicam o zaman bende geçen gün yıkadım çok küçükler ya minicik nasıl sigcak diyorum ama büyük bile kalıyorlar
Bende gerçekten bu aralar gece ozlikle aşırı terlemiş uyanıyorum hava bir türlü sogumadi sanki bedenim hep yanıyor
Kızlar LCW kupona ıhtiyacım var, şu çark cevirdikten sonra gelenlerden.. Ihtıyacınız yoksa tabı
Canım alamdiysan ben atayım şimdi sana dur
Ay dualarımız seninle inşallah vaktinde gelsin bebeğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…