2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İşte herkesin başka başka derdi var, bizlerde de eksikler var birbirimizi tamamladık.

Üromisin monurolün muadili canım monurol depolarda bulunmuyormuş artık ben de en son üromisin kullandım

Büyük ihtimalle muadilidir yoksa eczane başka bir şey vermez kalmadı der yarım sipariş verip haber verelim derdi öyle olsa

Bana da uroday vermişti, internette ikisini karsilastirdim
İçerikleri ayiniydi… internetten bak için rahat etsin, aynıdır diye düşünüyorum yoksa eczacı vermezdi

Bana da eczane öyle yaptı dedi şuan bu yok ama bire bir içeriği aynı ilaç bu dedi kullanmıştım bende

Üromisin monurolün muadili canım monurol depolarda bulunmuyormuş artık ben de en son üromisin kullandım
Tamamdır kızlar çok teşekkür ederim

Kızlar her şeyi kafama çok takmaya başladım sizde de böyle mi? Özellikleri geceleri uyuyamadığım için düşünüp duruyorum birilerine sinirleniyorum sonra sinirlenip gereksiz alışveriş yapasım geliyo sonra bu sefer aldıklarımı düşünüp sinirleniyorum birilerinin dediklerini düşünüp duruyorum niye böyle dedi diye şu an bebeğimin geleceğini o hissi düşünüp heyecanlanmak yerine sinirlerim bozuluyo sadece (çok fazla sinir kelimesi kullanmışım çünkü çok sinirliyim gerçekten)

Kızlar gece bebişlere ne giydirecegiz aklıma takıldı
Ben kundak tulum aldim
Ben once kiralicam kuzu. Kesin bilgi. Sonra gerekirse duruma gore bakicam
Canim benim. Esim bile demin seni sordu. Dualarimizdasiniz. Sag salim cikacaksiniz hastaneden inaniyorum tum kalbimle. Allaha emanet olun
Kızlar biliyorum çok konuşuldu ama ben hala oto koltuğu almadım. Kasım ya da Aralık’ta almayı düşünüyorum. Hangi marka model aldınız memnun musunuz? Favorileyim önerilerinizi
Cybex cloud z-ı size siparis ettik t-size yeni model gelicekmis
Ergopouch aldim kuzucum ben.
Bana da eczane öyle yaptı dedi şuan bu yok ama bire bir içeriği aynı ilaç bu dedi kullanmıştım bende
Banada aynisi oldu. Ama muadil ilac kuzum. Sıkıntı yok

Benimde öyle sürekli düşünüyorum kuruyorum kafamda, bence heyecan stres hepsi karışık o yüzden takacak başka bir şey arıyoruz kendimize

İlk zamanlar için ergopouch kundak mı aldın tulum mu? Mesela 3-6 ay için falan ben onda kararsız kaldım ilk doğunca kundak daha iyi olabilir ama kısa süre kullanıcak 3 6 ay için bu sefer tulum da lazım olabilir bilemedim

Evet stresin etkisi de çok fazla
Yapacak bir şey yok canım, az kaldı dişimizi sıkacağız biraz daha her şey güzel olacak sonunda
Ben kv sarıyorum sürekli yazık gıkını çıkarmıyor biliyor ki normalde böyle değilim, insanlar da katlansın bir zahmet elimizde olan bir şey değil çünkü

0-3 2 kundak 1 tulum 1tog
3-6 1 kundak 2 tulum 1tog
6-9 2 tulum 02 tog

Ahhaha evet okuyorum senin olayları hepsinde kârlı çıktın ama maşallahh iyi yaptın

İnan bende öyleyim sürekli kafamda bir şeyler dolaşıyor uyuyamıyorum da. Eşim de bugün bana gece uyanmaya baya alıştın sürekli uyaniyorsun bebek doğunca zorlanmazsin diyor

Ay sakın izin verme zararliymis bebekler için su kaybına yol açıyormus
Ben ağzımı açmadan eşim ağzının payını verdi, diyecektim biz tuzlandık da noldu terledik mi kokuyoruz yani ister istemez. Saçma saçma icatlar, olmadı bir de çocuğu düdüklüye koyalım tam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…