2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim kv öyle şey bilmez herhalde kadına diyorum ki şunlar hamilelikte yenmiyor bana soruyor şunu yer misin alayım diye ben o yenmiyor bebek için zararlı diyince şaşırıyor ben bilmiyorum diyor

Benim kv öyle şey bilmez herhalde kadına diyorum ki şunlar hamilelikte yenmiyor bana soruyor şunu yer misin alayım diye ben o yenmiyor bebek için zararlı diyince şaşırıyor ben bilmiyorum diyor
Eskiden zararlı veya değil her şey tüketildiği için şimdi şaşırıyorlar, bizimkiler şans eseri yaşamış

Sen nasıl oldun asıl?
Kasılmalar devam ediyor. Birazdan ciğer geliştirici 2.doz yapılacak 3 saatte bir nst ye girdim fitil ve serumlardan sonra sancı şiddeti azaldı ama hiç sıfırlanmadı. Bilmiyorum çıkarır mı bugün. Doktorun tek derdi bu haftayı atlatmak. Bugün klinikte ki abla bile artık doğacaksa doğsun yeter çektiğin dedi. Dua bekliyorum sizlerden.

Yaaa en azından ciğer geliştiriciyi olmuşsun ikinciyi de olursa tamam sayılır. İnşallah bir sorun olmadan atlatırsın süreci

Yaaa en azından ciğer geliştiriciyi olmuşsun ikinciyi de olursa tamam sayılır. İnşallah bir sorun olmadan atlatırsın süreci
İnşallah şifa olur yavruma ezan okunuyor ezanların huyu suyu hürmetine. Allah kimseyi zorda çaresiz bırakmasın sevdikleriyle sınamasın şerde ki hayrı görmeyi nasip etsin inşallah.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun çiçeğim dualarımız seninle

Rabbim yar ve yardımcınız olsun çiçeğim dualarımız seninle
Allah razı olsun. Artık herşey burnumun ucunda gözyaşım korkum herşey tüm duygular. Katlanırım geçer unuturum belki ama sonu güzel ve hayırlı olsun inşallah

Bende öyleyim iki gündür gece değil ama gündüz tuhaf bir şekilde mutsuz oluyorum ve insanlara sinirleniyorum kızıma bile buda beni üzüyor kafama takılıyor

Ay benim kinde de saçmalık bitmez yine başlar zaten kızımda tuturmustu ben çocuklarımı altı ay yikamadim falan sen pasakliysan ben ne edim beni deli ediyor bazen bu aralar gezmelere doymadı ben doğuma yaklaştıkça hastalıkları artıyor geriliyorum gerilme eşime cocuguma yansıyor dün gece bile eşimle onlar yüzünden tartiştim yeti artık vala canıma
Cok tesekkur ederım
Rica ederim canım işini görmüştür umarım

Ben böyle birşey almadım benim evim çok sıcak oluyo yatak odam özellikle ısıyı nasıl ayarlayacam hiç bi fikrim yok

Kupon baska müsteriye tanımlanmıstır dedı kullandırtmadı

Allah razı olsun. Artık herşey burnumun ucunda gözyaşım korkum herşey tüm duygular. Katlanırım geçer unuturum belki ama sonu güzel ve hayırlı olsun inşallah
Canım şükürler olsun ki günümüz de doktorlarımıza emanetiz.
Müdahale gerektiren bir durumda en azından birseyler yapılabiliyor. Mesela ciğer geliştirici önlem almak bile bizim için büyük bir nimet.
Rabbim herseyi yoluna sokar. Ol der olur.
Hiç üzülme.
Kendini teslim et ona.
Neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…