- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.061
Ben ağzımı açmadan eşim ağzının payını verdi, diyecektim biz tuzlandık da noldu terledik mi kokuyoruz yani ister istemez. Saçma saçma icatlar, olmadı bir de çocuğu düdüklüye koyalım tam olsun
Eskiden zararlı veya değil her şey tüketildiği için şimdi şaşırıyorlar, bizimkiler şans eseri yaşamışBenim kv öyle şey bilmez herhalde kadına diyorum ki şunlar hamilelikte yenmiyor bana soruyor şunu yer misin alayım diye ben o yenmiyor bebek için zararlı diyince şaşırıyor ben bilmiyorum diyor
Gerçekten öyleEskiden zararlı veya değil her şey tüketildiği için şimdi şaşırıyorlar, bizimkiler şans eseri yaşamış
Benimkiyle savaşmalarımız olacakta bu konuda du bakalımGerçekten öylebebek konusunda benimle tartışmaz herhalde yani kendi bilir
Kasılmalar devam ediyor. Birazdan ciğer geliştirici 2.doz yapılacak 3 saatte bir nst ye girdim fitil ve serumlardan sonra sancı şiddeti azaldı ama hiç sıfırlanmadı. Bilmiyorum çıkarır mı bugün. Doktorun tek derdi bu haftayı atlatmak. Bugün klinikte ki abla bile artık doğacaksa doğsun yeter çektiğin dedi. Dua bekliyorum sizlerden.Sen nasıl oldun asıl?
Yaaa en azından ciğer geliştiriciyi olmuşsun ikinciyi de olursa tamam sayılır. İnşallah bir sorun olmadan atlatırsın süreciKasılmalar devam ediyor. Birazdan ciğer geliştirici 2.doz yapılacak 3 saatte bir nst ye girdim fitil ve serumlardan sonra sancı şiddeti azaldı ama hiç sıfırlanmadı. Bilmiyorum çıkarır mı bugün. Doktorun tek derdi bu haftayı atlatmak. Bugün klinikte ki abla bile artık doğacaksa doğsun yeter çektiğin dedi. Dua bekliyorum sizlerden.
İnşallah şifa olur yavruma ezan okunuyor ezanların huyu suyu hürmetine. Allah kimseyi zorda çaresiz bırakmasın sevdikleriyle sınamasın şerde ki hayrı görmeyi nasip etsin inşallah.Yaaa en azından ciğer geliştiriciyi olmuşsun ikinciyi de olursa tamam sayılır. İnşallah bir sorun olmadan atlatırsın süreci
Rabbim yar ve yardımcınız olsun çiçeğim dualarımız seninleKasılmalar devam ediyor. Birazdan ciğer geliştirici 2.doz yapılacak 3 saatte bir nst ye girdim fitil ve serumlardan sonra sancı şiddeti azaldı ama hiç sıfırlanmadı. Bilmiyorum çıkarır mı bugün. Doktorun tek derdi bu haftayı atlatmak. Bugün klinikte ki abla bile artık doğacaksa doğsun yeter çektiğin dedi. Dua bekliyorum sizlerden.
Allah razı olsun. Artık herşey burnumun ucunda gözyaşım korkum herşey tüm duygular. Katlanırım geçer unuturum belki ama sonu güzel ve hayırlı olsun inşallahRabbim yar ve yardımcınız olsun çiçeğim dualarımız seninle
Bende öyleyim iki gündür gece değil ama gündüz tuhaf bir şekilde mutsuz oluyorum ve insanlara sinirleniyorum kızıma bile buda beni üzüyor kafama takılıyorKızlar her şeyi kafama çok takmaya başladım sizde de böyle mi? Özellikleri geceleri uyuyamadığım için düşünüp duruyorum birilerine sinirleniyorum sonra sinirlenip gereksiz alışveriş yapasım geliyo sonra bu sefer aldıklarımı düşünüp sinirleniyorum birilerinin dediklerini düşünüp duruyorum niye böyle dedi diye şu an bebeğimin geleceğini o hissi düşünüp heyecanlanmak yerine sinirlerim bozuluyo sadece (çok fazla sinir kelimesi kullanmışım çünkü çok sinirliyim gerçekten)
Cok tesekkur ederımSohrab canım bende bunlardan vardı bende çark çıkmadı cevireyim ya 35 yanındaki . Koyma o yanlış oldu heralde
Adam şey dusunmustur zaten bunlar bebeklıkten itıbaren yıyor bu şırdanı, bağısıklık tavandır demıstırAdanalı doktor istiyorum bende
Ay benim kinde de saçmalık bitmez yine başlar zaten kızımda tuturmustu ben çocuklarımı altı ay yikamadim falan sen pasakliysan ben ne edim beni deli ediyor bazen bu aralar gezmelere doymadı ben doğuma yaklaştıkça hastalıkları artıyor geriliyorum gerilme eşime cocuguma yansıyor dün gece bile eşimle onlar yüzünden tartiştim yeti artık vala canımaBen ağzımı açmadan eşim ağzının payını verdi, diyecektim biz tuzlandık da noldu terledik mi kokuyoruz yani ister istemez. Saçma saçma icatlar, olmadı bir de çocuğu düdüklüye koyalım tam olsun
Rica ederim canım işini görmüştür umarımCok tesekkur ederım
Ben böyle birşey almadım benim evim çok sıcak oluyo yatak odam özellikle ısıyı nasıl ayarlayacam hiç bi fikrim yokKızlar ben bunu aldım şimdi 3-6 ay olarak. İndirimde almak isteyen varsa. İlk 1 ay İçin owli kundağım var ama sonra 2.ay nasıl uyutucam onu bilmiyorum üstünü örtmeyin diyorlar ya kafam çok karışık bu konuda
Kupon baska müsteriye tanımlanmıstır dedıAy benim kinde de saçmalık bitmez yine başlar zaten kızımda tuturmustu ben çocuklarımı altı ay yikamadim falan sen pasakliysan ben ne edim beni deli ediyor bazen bu aralar gezmelere doymadı ben doğuma yaklaştıkça hastalıkları artıyor geriliyorum gerilme eşime cocuguma yansıyor dün gece bile eşimle onlar yüzünden tartiştim yeti artık vala canıma
Rica ederim canım işini görmüştür umarım
Canım şükürler olsun ki günümüz de doktorlarımıza emanetiz.Allah razı olsun. Artık herşey burnumun ucunda gözyaşım korkum herşey tüm duygular. Katlanırım geçer unuturum belki ama sonu güzel ve hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?