2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kız onu bildiğim kadarıyla teri kokmasın diye değil, teni kokmasın diye yapıyorlar bazıları gerçekten değişik kokuyor

Bende dün hocam serviks uzunluğum kısaldı ya bana ciğer geliştirici yapmayacakmısınız die salakça bi soru sordum oda bana bir dakikalık bi ses kaydı atmış Serviksin riskli aralıkta olması hemen doğuracağın anlamına gelmez bu steroid iğneleri son kurşun gibi düşün vurulduktan sonra etkisi iki hafta sürüyor dedi (bunu ne demek istedi anlamadım) ve bir dozda hatırlatma dozu üçüncü bi doz yok dedi buraları sen düşünme dedi sen bana nişan kanama düzenli kasılma olduğunda hemen haber ver dedi de kasılmalar oluyor ama anlamıyorum ki bazen düzenli bazen düzensiz Allah sonumuzu hayır etsin

Canım monurol reçetesiz verilmez.
Eczane elinde yoksa muadil ürün verir.
Sıkıntı olacağını sanmam

Benim doktorum da ayni görüşte. 23. Haftadan beri cok riskli olmama ragmen hic igne yapmadi. Simdi yapsam 2 hafta icinde dogurmazsan, dogum baslayinca tekrar yapmam gerekir, 2 doz yapmak istemiyorum dedi hep. Kesin degilmis ama 2. Doz icin iyi olmadigina dair arastirmalar varmis.
Bana da hep dedigi; dayanilmaz sanci, asagiya yogun baski, saatte 4 sanci ya da su gelmesi oldugu zaman beni ara hemen hastaneye gel. O zaman yapariz, vaktimiz olur merak etme dedi.

Kimisi de 3 doz yapiyor daha 20li haftalarda. Doktorlarimiza guveniyorsak, aklimiza yatiyorsa, cok seyapmamak lazim :)

Canım doktorun demis ki , iki hafta icinde dogmazsa igne boşa gider ve gerekli olursa diger haftalarda kullanamayiz bir daha iki kursunum bosa gitmesin demis, inşallah hic ihtiyaci olmadan saglikla kucagimiza aliriz

Ne biliyim adam okumuş sonuçta perinatolojide prof olmuş benden iyi bildiği kesinde ama panik oluyorum işte eşimde akşamdan beri dalga geçio hocaya bana ciğer geliştirici vur artık der gibi mesaj attın ya daha sana ne deyim diyip gülüp sinirimi bozdu

Kızlar günaydın dün gece bi rüya gördüm rüyamda bu gruptan bi arkadaş doğum yapmış ikiz bebekleri olmuş bir kız bir erkek. Ama nasıl güzeller. Daha erken değil miydi diye soruyorum yok yok bebişler çok iyi hiçbir sorun yok diyolar. Kucağıma alıp seviyordum bebişleri kokularını içime çekerek. Rüyamda ağlıyordum duygulandıgım için sonra uyandım baktım yastık su gibi gerçekten ağlamışım. Kimin güzel ikiz bebişleri rüyama girdi söyleyin bakalım

Hahaha olsun soracaksin tabi kafani kurcaliyorsa. neden vurmadigini ogrenmis oldun kotu mu oldu :)
Benim doktorum da doc perinatolog :) 32. Hafta kontrol sirasinda sertlesme oldu. Simdi nst ye soksam sanci cikar, yatis vermem lazim prosedur geregi, yatisda da sadece serum yapip gondeririz eve. Ozel hastane bir suru parani alir, gerek yok. Sıklaşırsa gel dedi eve gonderdi ben de pasa pasa geldim

Bende bugun ağlayarak uyandım, rüyamda kâr yağmış yere yatmışım ağlıyorum kalkınca da bir o kadar ağladım

Z Zecmel
Dün Elele Mido bebek arabam geldi.
Hemen merakımdan kurup evde tur attım.Beklediğimden çok daha güzel geldi.
Kurulumu kolay malzemeleri güzel aylarca baktığım Kanz ve kraftardan hiç farkı yok hatta daha şık duruyor.Hemde 4-5 kilo daha hafif (Ben zaten 48 kiloyum 13 KG bebek arabası + bebek kilosu nasıl arabayı sürebilirdim kara kara düşünüyordum)
İyi ki tavsiyenize uyup almışım.

Benım de bugun adet agrısı gıbı bı agrım var hafıf hafıf, korkmalı mıyım acaba
Geçmeyen bir ağrı mı yoksa sancı gibi mi canım. Doktoruna bi mesaj at istersen senin takibini sıkı yapıyor nasılsa doktorun, gel derse gidersin gerek görmezse gitmezsin

Şiddetlenmediği sürece panik yapma tatlım o haftalarda benimde olmuştu.
Farklı ağrılarda eklenirse ona göre doktora görünürsün.
Ama enfeksiyon filanda olabilir bu haftalarda sık sık
Benım de bugun adet agrısı gıbı bı agrım var hafıf hafıf, korkmalı mıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…