2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Geçmeyen bir ağrı mı yoksa sancı gibi mi canım. Doktoruna bi mesaj at istersen senin takibini sıkı yapıyor nasılsa doktorun, gel derse gidersin gerek görmezse gitmezsin
Uyandıgımda hıssettım, sureklı olan deıl de, dıkkatımı verınce orda oldugunu hıssedıyorum.. Ogleden sonraya kadar beklıyım bakalım. Gecmezse yazarım

Şiddetlenmediği sürece panik yapma tatlım o haftalarda benimde olmuştu.
Farklı ağrılarda eklenirse ona göre doktora görünürsün.
Ama enfeksiyon filanda olabilir bu haftalarda sık sık
Ayy evet enfeksıyon olmus da olabilirim, sureklı tekrarlıyor zaten
Ben de adet ağrısıyla uyandım ama geçti canım senin ne zamandır devam ediyor
Bu sabah hıssettım, hafıf hafıf var gıbı

Benimki özelde değil kendi muayenehanesi var ama ege üni acilinden giriş yapıyorum asistanına yönlendiriyor normalde hastanede hasta bakmıyor asla ama uzaktan haberleşiyorlar heralde herşeyden haberi oluyo. Ama senin doktorda çok düşünceli normalde özelde para almak için herşeyi yapıyor ben özel hastanede kafama göre bi perinatolog bulamadım normalde kapsamlı özel sağlık sigortam var eşimin şirketi nedeniyle onu bile kullanamıyorum

Uyandıgımda hıssettım, sureklı olan deıl de, dıkkatımı verınce orda oldugunu hıssedıyorum.. Ogleden sonraya kadar beklıyım bakalım. Gecmezse yazarım
Aynen canım öyle yaparsın geçmiş olsun dinlenince geçer inşallah

İnşallah açılmasız ite kaka da olsa önümüzde ki salıyı hayırlısıyla görürüm. 34 ten sonra hiş bir ilaç vermem ne zaman gelirse gelsin dedi. İğneyi de yaptık diyor hep aynı şeyleri söylüyorum papağan gibi ama kafamın içinde hepsi bozuk plak gibi dönüp duruyor. Dilimde aynı şeyleri söylüyor. Doktora güvenmekten başka çare yok. Normalde de hayata ve herşeye karşı kontrolcü bir yapım var. İnsan veremediği dersi hep alttan alıyor. Buna yoruyorum artık inançlı bir insanım Allah diyor ki bana bırakmayı ve teslim olmayı öğren. Ben varım ve bana inanıyorsan işime karışma. Çok konuştum hakkınızı helal edin hepiniz içim dolu.

Arkadaşlar tüm yüklemeler yapılıyor. 4 saat sonra bitecek olan bir magnezyum serum takıldı. Bir fitil kullandık 3 saat sonra tekrar nst. Zor çok zor dua beklerim tüm yazıyı okuyanlardan
Allah’ım yar ve yardımcın olsun
Şuan ne durumdasın ?
Bende hamileliğin başından beri var bu söylediklerin sabahı sabah ediyorum çoğu zaman düşünmekten uyusamda uyku arasında gözümü açınca hala birilerine söyleniyor oluyorum
Bi kafamı boşaltamadım kurdelen döktüm panik atağım tavan yaptı neler neler
Hormonsal herhalde ya gerçekten herşeyi fazla fazla yaşıyoruz
Ben once kiralicam kuzu. Kesin bilgi. Sonra gerekirse duruma gore bakicam
Marka araştırdın mı peki ben iki marka gördük en iyi sayılan bebek emmesine yakın işlevi varmış hastaneden mi medicalden mi kiralayacaksın
Kızlar ya sürekli yatıyorum ufak bir iş yapsam örnek veriyorum bir iki bulaşık olsa yikasam belim çok ağrıyor ayakta durunca da agriyo göbeğim büyümüş sizinde öyle mi
Yatak bile zor topluyorum ne bulaşığı
Bende öyleyim iki gündür gece değil ama gündüz tuhaf bir şekilde mutsuz oluyorum ve insanlara sinirleniyorum kızıma bile buda beni üzüyor kafama takılıyor
ben yedi yirmidört mutsuzum
Bende ilk sancılandığımda soracaktım sonra gerekli olsa verirdi dedim ikinciye acil gidince verdi iğneyi sancılar sıklaşınca yada tehlike görünce veriyor doktorlar
Maşallah çok güzel rüya görmüşsün hayırla çıksın inşallah
Bende Çınar’ı emziriyordum rüyamda süt fışkırıyordu

Konuşacaksın tabi ne demek helal olsun
Bebeğin ve senin evde herşeyiniz hazır mı
Allah vakitsiz hiç birşey vermez söylediklerin çok doğru bırak akışına
Benim doğuracağım diye korkum yok o geçti tek düşüncem hazırlıklar be sigorta Kasım’ın 20 sinde aktif oluyor zaman dolması gerekiyor sigortasız 43 bin lira Doğum karşılayamam sigortalı 17 bin aradaki farka bak ya
E bide Küvezde olursa sigortasız her gün para sigortalı olursa karşılıyor
Devlette tek başıma yatmak istemiyorum valla tek korkum bu şuanda
Yoksa bebişler kurtardı kendini iki kilonun üzerine çıktı ben oh dedim zaten sende ferah tut içini herşeyin vakti var vakti bize uymasada ol deyince olduran Allah biz değiliz

Ne hakkı kuzum. Burada sadece iyi şeyleri konuşmak için yokuz. Olumlu ya da olumsuz ne varsa paylaşmak, dinlemek için burdayız. Keşke yüzyüze olsak da daha içten dinleyebilsek. Dualarımız seninle ve bebişinle. Sıkma canını bol bol inşirah oku. İnşallah dayanacak kuzucuk

Hayırlı olsuuuunn ne renk aldın? Benimki kahveli bronzlu bişi gidip gelip seviyorum pusetini falan

Hayırlı olsuuuunn ne renk aldın? Benimki kahveli bronzlu bişi gidip gelip seviyorum pusetini falan
Eşim ödemeyi yapıyordu krall sen ne renk istersen al dedim
Yanına banyo oturağı da eklettim

Siyah- Gri aldık. Çok zengin işi duruyor rengi. Tekerlekleri ön bariyerin ki deri görünüm yakıyor resmen

Bende yaklaşık 1 ay önce kullandım üromisini doktor enfeksiyonun için vermişti

Sen konuş biz seni sabaha kadar dinleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…