- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.101
Ben de adet ağrısıyla uyandım ama geçti canım senin ne zamandır devam ediyorBenım de bugun adet agrısı gıbı bı agrım var hafıf hafıf, korkmalı mıyım acaba
Uyandıgımda hıssettım, sureklı olan deıl de, dıkkatımı verınce orda oldugunu hıssedıyorum.. Ogleden sonraya kadar beklıyım bakalım. Gecmezse yazarımGeçmeyen bir ağrı mı yoksa sancı gibi mi canım. Doktoruna bi mesaj at istersen senin takibini sıkı yapıyor nasılsa doktorun, gel derse gidersin gerek görmezse gitmezsin
Ayy evet enfeksıyon olmus da olabilirim, sureklı tekrarlıyor zatenŞiddetlenmediği sürece panik yapma tatlım o haftalarda benimde olmuştu.
Farklı ağrılarda eklenirse ona göre doktora görünürsün.
Ama enfeksiyon filanda olabilir bu haftalarda sık sık
Bu sabah hıssettım, hafıf hafıf var gıbıBen de adet ağrısıyla uyandım ama geçti canım senin ne zamandır devam ediyor
Benimki özelde değil kendi muayenehanesi var ama ege üni acilinden giriş yapıyorum asistanına yönlendiriyor normalde hastanede hasta bakmıyor asla ama uzaktan haberleşiyorlar heralde herşeyden haberi oluyo. Ama senin doktorda çok düşünceli normalde özelde para almak için herşeyi yapıyor ben özel hastanede kafama göre bi perinatolog bulamadım normalde kapsamlı özel sağlık sigortam var eşimin şirketi nedeniyle onu bile kullanamıyorumHahaha olsun soracaksin tabi kafani kurcaliyorsa. neden vurmadigini ogrenmis oldun kotu mu oldu :)
Benim doktorum da doc perinatolog :) 32. Hafta kontrol sirasinda sertlesme oldu. Simdi nst ye soksam sanci cikar, yatis vermem lazim prosedur geregi, yatisda da sadece serum yapip gondeririz eve. Ozel hastane bir suru parani alir, gerek yok. Sıklaşırsa gel dedi eve gonderdiben de pasa pasa geldim
Aynen canım öyle yaparsın geçmiş olsun dinlenince geçer inşallahUyandıgımda hıssettım, sureklı olan deıl de, dıkkatımı verınce orda oldugunu hıssedıyorum.. Ogleden sonraya kadar beklıyım bakalım. Gecmezse yazarım
İnşallah açılmasız ite kaka da olsa önümüzde ki salıyı hayırlısıyla görürüm. 34 ten sonra hiş bir ilaç vermem ne zaman gelirse gelsin dedi. İğneyi de yaptık diyor hep aynı şeyleri söylüyorum papağan gibi ama kafamın içinde hepsi bozuk plak gibi dönüp duruyor. Dilimde aynı şeyleri söylüyor. Doktora güvenmekten başka çare yok. Normalde de hayata ve herşeye karşı kontrolcü bir yapım var. İnsan veremediği dersi hep alttan alıyor. Buna yoruyorum artık inançlı bir insanım Allah diyor ki bana bırakmayı ve teslim olmayı öğren. Ben varım ve bana inanıyorsan işime karışma. Çok konuştum hakkınızı helal edin hepiniz içim dolu.Canım şükürler olsun ki günümüz de doktorlarımıza emanetiz.
Müdahale gerektiren bir durumda en azından birseyler yapılabiliyor. Mesela ciğer geliştirici önlem almak bile bizim için büyük bir nimet.
Rabbim herseyi yoluna sokar. Ol der olur.
Hiç üzülme.
Kendini teslim et ona.
Neylerse güzel eyler
Sabah eşime diyorum karnım ağrıyor bir değişik neden acaba neden olabilir ki diye dalga geçiyorAyy evet enfeksıyon olmus da olabilirim, sureklı tekrarlıyor zaten
Bu sabah hıssettım, hafıf hafıf var gıbı
Allah’ım yar ve yardımcın olsunArkadaşlar tüm yüklemeler yapılıyor. 4 saat sonra bitecek olan bir magnezyum serum takıldı. Bir fitil kullandık 3 saat sonra tekrar nst. Zor çok zor dua beklerim tüm yazıyı okuyanlardan
Bende hamileliğin başından beri var bu söylediklerin sabahı sabah ediyorum çoğu zaman düşünmekten uyusamda uyku arasında gözümü açınca hala birilerine söyleniyor oluyorumKızlar her şeyi kafama çok takmaya başladım sizde de böyle mi? Özellikleri geceleri uyuyamadığım için düşünüp duruyorum birilerine sinirleniyorum sonra sinirlenip gereksiz alışveriş yapasım geliyo sonra bu sefer aldıklarımı düşünüp sinirleniyorum birilerinin dediklerini düşünüp duruyorum niye böyle dedi diye şu an bebeğimin geleceğini o hissi düşünüp heyecanlanmak yerine sinirlerim bozuluyo sadece (çok fazla sinir kelimesi kullanmışım çünkü çok sinirliyim gerçekten)
Marka araştırdın mı peki ben iki marka gördük en iyi sayılan bebek emmesine yakın işlevi varmış hastaneden mi medicalden mi kiralayacaksınBen once kiralicam kuzu. Kesin bilgi. Sonra gerekirse duruma gore bakicam
Yatak bile zor topluyorum ne bulaşığıKızlar ya sürekli yatıyorum ufak bir iş yapsam örnek veriyorum bir iki bulaşık olsa yikasam belim çok ağrıyor ayakta durunca da agriyo göbeğim büyümüş sizinde öyle mi
ben yedi yirmidört mutsuzumBende öyleyim iki gündür gece değil ama gündüz tuhaf bir şekilde mutsuz oluyorum ve insanlara sinirleniyorum kızıma bile buda beni üzüyor kafama takılıyor
Bende ilk sancılandığımda soracaktım sonra gerekli olsa verirdi dedim ikinciye acil gidince verdi iğneyi sancılar sıklaşınca yada tehlike görünce veriyor doktorlarNe biliyim adam okumuş sonuçta perinatolojide prof olmuş benden iyi bildiği kesinde ama panik oluyorum işte eşimde akşamdan beri dalga geçio hocaya bana ciğer geliştirici vur artık der gibi mesaj attın ya daha sana ne deyim diyip gülüp sinirimi bozdu
Maşallah çok güzel rüya görmüşsün hayırla çıksın inşallahKızlar günaydın dün gece bi rüya gördüm rüyamda bu gruptan bi arkadaş doğum yapmış ikiz bebekleri olmuş bir kız bir erkek. Ama nasıl güzeller. Daha erken değil miydi diye soruyorum yok yok bebişler çok iyi hiçbir sorun yok diyolar. Kucağıma alıp seviyordum bebişleri kokularını içime çekerek. Rüyamda ağlıyordum duygulandıgım için sonra uyandım baktım yastık su gibi gerçekten ağlamışım. Kimin güzel ikiz bebişleri rüyama girdi söyleyin bakalım
Konuşacaksın tabi ne demek helal olsunİnşallah açılmasız ite kaka da olsa önümüzde ki salıyı hayırlısıyla görürüm. 34 ten sonra hiş bir ilaç vermem ne zaman gelirse gelsin dedi. İğneyi de yaptık diyor hep aynı şeyleri söylüyorum papağan gibi ama kafamın içinde hepsi bozuk plak gibi dönüp duruyor. Dilimde aynı şeyleri söylüyor. Doktora güvenmekten başka çare yok. Normalde de hayata ve herşeye karşı kontrolcü bir yapım var. İnsan veremediği dersi hep alttan alıyor. Buna yoruyorum artık inançlı bir insanım Allah diyor ki bana bırakmayı ve teslim olmayı öğren. Ben varım ve bana inanıyorsan işime karışma. Çok konuştum hakkınızı helal edin hepiniz içim dolu.
Ne hakkı kuzum. Burada sadece iyi şeyleri konuşmak için yokuz. Olumlu ya da olumsuz ne varsa paylaşmak, dinlemek için burdayız. Keşke yüzyüze olsak da daha içten dinleyebilsek. Dualarımız seninle ve bebişinle. Sıkma canını bol bol inşirah oku. İnşallah dayanacak kuzucukİnşallah açılmasız ite kaka da olsa önümüzde ki salıyı hayırlısıyla görürüm. 34 ten sonra hiş bir ilaç vermem ne zaman gelirse gelsin dedi. İğneyi de yaptık diyor hep aynı şeyleri söylüyorum papağan gibi ama kafamın içinde hepsi bozuk plak gibi dönüp duruyor. Dilimde aynı şeyleri söylüyor. Doktora güvenmekten başka çare yok. Normalde de hayata ve herşeye karşı kontrolcü bir yapım var. İnsan veremediği dersi hep alttan alıyor. Buna yoruyorum artık inançlı bir insanım Allah diyor ki bana bırakmayı ve teslim olmayı öğren. Ben varım ve bana inanıyorsan işime karışma. Çok konuştum hakkınızı helal edin hepiniz içim dolu.
Hayırlı olsuuuunnZ Zecmel
Dün Elele Mido bebek arabam geldi.
Hemen merakımdan kurup evde tur attım.Beklediğimden çok daha güzel geldi.
Kurulumu kolay malzemeleri güzel aylarca baktığım Kanz ve kraftardan hiç farkı yok hatta daha şık duruyor.Hemde 4-5 kilo daha hafif (Ben zaten 48 kiloyum 13 KG bebek arabası + bebek kilosu nasıl arabayı sürebilirdim kara kara düşünüyordum)
İyi ki tavsiyenize uyup almışım.
Eşim ödemeyi yapıyordu krall sen ne renk istersen al dedimHayırlı olsuuuunnne renk aldın? Benimki kahveli bronzlu bişi gidip gelip seviyorum pusetini falan
Kocana söyle kaçsın sendeno kadar tersimden kalktım ki önüme çıkanı cin gibi çarpmam işten değil. neyse bari bugün alışverişlerimi tamamlayayım da modum yükselir belki
Bende yaklaşık 1 ay önce kullandım üromisini doktor enfeksiyonun için vermiştiKızlar bir şey soracağım idrar tahlilimde biraz enfeksiyon olduğu görüldü bu nedenle doktorum monurol diye bir ilaç yazmış eşime ilacın ismini söylememiştim reçete ile aldı o. Eczane de üromisin diye bir ilaç vermiş içsem bir şey olur mu ki farklı ilaç ama muadili mi acaba o yüzden mi verdiler bilgisi olan veya kullanan var mi
Kocana söyle kaçsın senden
Ben de kullandım diğer arkadaşlar da kullandık diyince, teşekkür ederim yine deBende yaklaşık 1 ay önce kullandım üromisini doktor enfeksiyonun için vermişti
Sen konuş biz seni sabaha kadar dinlerizİnşallah açılmasız ite kaka da olsa önümüzde ki salıyı hayırlısıyla görürüm. 34 ten sonra hiş bir ilaç vermem ne zaman gelirse gelsin dedi. İğneyi de yaptık diyor hep aynı şeyleri söylüyorum papağan gibi ama kafamın içinde hepsi bozuk plak gibi dönüp duruyor. Dilimde aynı şeyleri söylüyor. Doktora güvenmekten başka çare yok. Normalde de hayata ve herşeye karşı kontrolcü bir yapım var. İnsan veremediği dersi hep alttan alıyor. Buna yoruyorum artık inançlı bir insanım Allah diyor ki bana bırakmayı ve teslim olmayı öğren. Ben varım ve bana inanıyorsan işime karışma. Çok konuştum hakkınızı helal edin hepiniz içim dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?