2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kupon baska müsteriye tanımlanmıstır dedı kullandırtmadı
Ay uzldum ya keşke işini gorseydi bende çark çıkmıyor çıksa sana aticaktim nrmalde ilk sayfa çıkınca hemen çıkıyor ama giriyorum olmuyor yine takip ederim çıkarsa sana haber veririm canım

Ne güzel bir rüya

Kızlar bende ilk defa mükemmel bir uyku uyudum ve çok güzel uyandım yenilendim resmen bu kadar mı fark eder
Ben aslında çok iyi uyuyorum canım ya hiç öyle uyku problemim yok acaba bende mi sorun var diyorum bazen sizi okuyunca ama geç uyuyorum erken uyuyamam hiç deli dana gibi nasıl uyudugumunda hiç farkında değilim sabaha kadar bazen gece uyanınca kaçıyor uykum ama telefona bakmzsan hemen geri getiriyorum ama sabah asla dinlenmiş uyanmiyorum her tarafım ağrıyor

Ben bunu kiralicam. Suan piyasadaki en iyi hastane tipi bu. He sonra gerekirse eve almam sprectra s1 alicam. Ama once kiralama yaoicam mastit olmasin sut kendini toplasin vs die

Bir ben dünya tatlısıyım galiba
Öyle kendi halinde zararsız ziyansız.
Yuvarlanıp gidiyorum aman üç günlük dünya üzmeyin kendinizi
Aman maşallah kuzum maşallah
S Seray94
Bu mutsuzlugumuza bı çözüm bulmalıyız
Nasııııl az önce canlanmak istiyorum diye ağlamak üzereydim çok daraldım yatmaktan birşey yapamamaktan
kocam pamuk gibi oldu maşallahı var
Reset işe yaramış desene
Eki Görüntüle 3323236 Ben bunu kiralicam. Suan piyasadaki en iyi hastane tipi bu. He sonra gerekirse eve almam sprectra s1 alicam. Ama once kiralama yaoicam mastit olmasin sut kendini toplasin vs die
Bende bu markayı daha çok benimsemiştim araştırınca peki hangi şirkete baktın en karlısı hangisi

Kızlar
Çalışabilir raporu 32. haftada aldığımızda hangi tarihte izne çıkmak istediğimizde raporda yazıyor mu? (yani 35-36.haftaya kadar çalışabilir gibi mi yazılıyor rapor?)

D d_g_g bu sitede buldum emzirme kiti olarak ayrı gönderim sağlıyor ekstra ücret ama kendine ait oluyor en azından diğer şirket sitelerinde detay pek bulamadım ben

Eklentiler

• 3326D79A-2E76-4296-ADDD-81BB74836458.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar
Çalışabilir raporu 32. haftada aldığımızda hangi tarihte izne çıkmak istediğimizde raporda yazıyor mu? (yani 35-36.haftaya kadar çalışabilir gibi mi yazılıyor rapor?)
Bende sırf meraktan soruyorum 36 ya kadar çalışabilir durumu varsa neden o hafta alınmıyor rapor neden 32 ?
36 da alınca bir ay daha fazla Doğumdan sonra evde durulmuyor mu şart mı yani Doğumdan önce 8 hafta kullanmak o hakkı Doğum sonrası kullanmak mümkün değil mi ?
Kafamda deli sorular

Kızlar
37. Haftaya kadar çalışabilir yazıyor o tarihle beraber. Ama diyelim 33’te bir sıkıntı hissettin, tekrar çalışamaz alabiliyorsun.

İsteyen 37’ye kadar çalışıyor ya zaten iyi hissetmeyenler de 32’ye kadar çalışsın demişler. Ben şu an önceki hamileliğimde nasıl çalışmışım şaşıyorum kendime. 37’ye kadar çalışan o hakkı doğum sonrası kullanıyor. 37+3’te doğum yaptım. Kızım 16 haftalık olunca başladım işe geri.

Kızlar
Ben cuma günü alacagim inşallah aldığımda haber ederim ne yazıyor falan diye içeriğinde

Eşim ödemeyi yapıyordu krall sen ne renk istersen al dedim
Yanına banyo oturağı da eklettim

Siyah- Gri aldık. Çok zengin işi duruyor rengi. Tekerlekleri ön bariyerin ki deri görünüm yakıyor resmen
Ay evet baya kaliteli görünümü var

Tatlım toplam 16 hafta iznimiz var
Devlet bize diyor ki bak tatlım sen yoruldun gel sana dinlenme izni vereyim 32. haftada izne çık evde Müge anlı izle
Biz işkolik analar çalışmak istersek devlet bizi otomatikman izne çıkartmasın diye 32.haftada ben iyiyim çalışabiirim diye rapor alıyoruz.
Ben 35-36. hafta gibi evde dinlenme faslına başlayacağım 16 haftalık izin süremde o zaman başlayacak. Ne kadar süre işe gelirsem haklarım devir olacağı için minnoş ötesi kızımla doğum sonrası daha çok vakit geçircem.

Canım ben gece 50 kere tuvalete kalkıyorum uykumdan zerre bişey anlamıyordum. Bu gece nasıl olduysa 3 kere tek uyandım bu kadar az uyanmak bana çok çok iyi geldi. Ben bu her tarafımın ağrımasına hamile yastığı alarak çözüm buldum canım sende bi bak istersen gerçekten çok rahat uyunuluyor

Ben cuma günü alacagim inşallah aldığımda haber ederim ne yazıyor falan diye içeriğinde
süper olur
hmm. o zaman ilk 37 diye yazacaklar duruma göre revize edebiliyor olacağız

İş yerim ile 35'de homeofice sürece başlıyım 37.de raporumu devreye aldırayım diye bir planım var aklımda.Patroncağızım ile de tarih aralıklarını bi konuşmam grekiyor öncesinde. Diyelim ki ben 35de izne çıktım benim parton iyi günündeyse evden çalış 2 hafta 37.de izne çık deme ihtimali var. Kendi ayağıma sıkar gibi koşa koşa 35 yazdırmıyım dedim rapora

ben uyanıp uyuyamamaları yaşamıyorum birkaç gündür ama asla rahat edemiyorum sürekli sızlanıyorum ve bacaklarımı atıyorum bacaklarım uyuşuyor sesime uyanıyor eşim, gece kalktı kaç kere bacaklarımı ovdu. bir de azıcık fazla idrara sıkışsam felaket karnım sertleşiyor ağrıyla uyanıyorum wcye gidince rahatlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…