- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.121
Ay uzldum ya keşke işini gorseydi bende çark çıkmıyor çıksa sana aticaktim nrmalde ilk sayfa çıkınca hemen çıkıyor ama giriyorum olmuyor yine takip ederim çıkarsa sana haber veririm canımKupon baska müsteriye tanımlanmıstır dedıkullandırtmadı
Ne güzel bir rüyaKızlar günaydın dün gece bi rüya gördüm rüyamda bu gruptan bi arkadaş doğum yapmış ikiz bebekleri olmuş bir kız bir erkek. Ama nasıl güzeller. Daha erken değil miydi diye soruyorum yok yok bebişler çok iyi hiçbir sorun yok diyolar. Kucağıma alıp seviyordum bebişleri kokularını içime çekerek. Rüyamda ağlıyordum duygulandıgım için sonra uyandım baktım yastık su gibi gerçekten ağlamışım. Kimin güzel ikiz bebişleri rüyama girdi söyleyin bakalım
Ben aslında çok iyi uyuyorum canım ya hiç öyle uyku problemim yok acaba bende mi sorun var diyorum bazen sizi okuyuncaKızlar bende ilk defa mükemmel bir uyku uyudum ve çok güzel uyandım yenilendim resmen bu kadar mı fark eder
kocam pamuk gibi oldu maşallahı varKocana söyle kaçsın senden
İlk zamanlar için ergopouch kundak mı aldın tulum mu? Mesela 3-6 ay için falan ben onda kararsız kaldım ilk doğunca kundak daha iyi olabilir ama kısa süre kullanıcak 3 6 ay için bu sefer tulum da lazım olabilir bilemedim
Ne demekBen de kullandım diğer arkadaşlar da kullandık diyince, teşekkür ederim yine de
Allah’ım yar ve yardımcın olsun
Şuan ne durumdasın ?
Bende hamileliğin başından beri var bu söylediklerin sabahı sabah ediyorum çoğu zaman düşünmekten uyusamda uyku arasında gözümü açınca hala birilerine söyleniyor oluyorum
Bi kafamı boşaltamadım kurdelen döktüm panik atağım tavan yaptı neler neler
Hormonsal herhalde ya gerçekten herşeyi fazla fazla yaşıyoruz
Marka araştırdın mı peki ben iki marka gördük en iyi sayılan bebek emmesine yakın işlevi varmış hastaneden mi medicalden mi kiralayacaksın
Yatak bile zor topluyorum ne bulaşığı
ben yedi yirmidört mutsuzum
Bende ilk sancılandığımda soracaktım sonra gerekli olsa verirdi dedim ikinciye acil gidince verdi iğneyi sancılar sıklaşınca yada tehlike görünce veriyor doktorlar
Maşallah çok güzel rüya görmüşsün hayırla çıksın inşallah
Bende Çınar’ı emziriyordum rüyamda süt fışkırıyordu
Aman maşallah kuzum maşallahBir ben dünya tatlısıyım galiba
Öyle kendi halinde zararsız ziyansız.
Yuvarlanıp gidiyorumaman üç günlük dünya üzmeyin kendinizi
Nasııııl
Reset işe yaramış desenekocam pamuk gibi oldu maşallahı var
Bende bu markayı daha çok benimsemiştim araştırınca peki hangi şirkete baktın en karlısı hangisiEki Görüntüle 3323236 Ben bunu kiralicam. Suan piyasadaki en iyi hastane tipi bu. He sonra gerekirse eve almam sprectra s1 alicam. Ama once kiralama yaoicam mastit olmasin sut kendini toplasin vs die
Bende sırf meraktan soruyorum 36 ya kadar çalışabilir durumu varsa neden o hafta alınmıyor rapor neden 32 ?Kızlar
Çalışabilir raporu 32. haftada aldığımızda hangi tarihte izne çıkmak istediğimizde raporda yazıyor mu? (yani 35-36.haftaya kadar çalışabilir gibi mi yazılıyor rapor?)
37. Haftaya kadar çalışabilir yazıyor o tarihle beraber. Ama diyelim 33’te bir sıkıntı hissettin, tekrar çalışamaz alabiliyorsun.Kızlar
Çalışabilir raporu 32. haftada aldığımızda hangi tarihte izne çıkmak istediğimizde raporda yazıyor mu? (yani 35-36.haftaya kadar çalışabilir gibi mi yazılıyor rapor?)
İsteyen 37’ye kadar çalışıyor ya zatenBende sırf meraktan soruyorum 36 ya kadar çalışabilir durumu varsa neden o hafta alınmıyor rapor neden 32 ?
36 da alınca bir ay daha fazla Doğumdan sonra evde durulmuyor mu şart mı yani Doğumdan önce 8 hafta kullanmak o hakkı Doğum sonrası kullanmak mümkün değil mi ?
Kafamda deli sorular
Ben cuma günü alacagim inşallah aldığımda haber ederim ne yazıyor falan diye içeriğindeKızlar
Ay evet baya kaliteli görünümü varEşim ödemeyi yapıyordu krall sen ne renk istersen al dedim
Yanına banyo oturağı da eklettim
Siyah- Gri aldık. Çok zengin işi duruyor rengi. Tekerlekleri ön bariyerin ki deri görünüm yakıyor resmen
Tatlım toplam 16 hafta iznimiz varBende sırf meraktan soruyorum 36 ya kadar çalışabilir durumu varsa neden o hafta alınmıyor rapor neden 32 ?
36 da alınca bir ay daha fazla Doğumdan sonra evde durulmuyor mu şart mı yani Doğumdan önce 8 hafta kullanmak o hakkı Doğum sonrası kullanmak mümkün değil mi ?
Kafamda deli sorular
Canım ben gece 50 kere tuvalete kalkıyorumBen aslında çok iyi uyuyorum canım ya hiç öyle uyku problemim yok acaba bende mi sorun var diyorum bazen sizi okuyuncaama geç uyuyorum erken uyuyamam hiç deli dana gibi nasıl uyudugumunda hiç farkında değilim sabaha kadar bazen gece uyanınca kaçıyor uykum ama telefona bakmzsan hemen geri getiriyorum ama sabah asla dinlenmiş uyanmiyorum her tarafım ağrıyor
süper olurBen cuma günü alacagim inşallah aldığımda haber ederim ne yazıyor falan diye içeriğinde
hmm. o zaman ilk 37 diye yazacaklar duruma göre revize edebiliyor olacağızİsteyen 37’ye kadar çalışıyor ya zateniyi hissetmeyenler de 32’ye kadar çalışsın demişler. Ben şu an önceki hamileliğimde nasıl çalışmışım şaşıyorum kendime. 37’ye kadar çalışan o hakkı doğum sonrası kullanıyor. 37+3’te doğum yaptım. Kızım 16 haftalık olunca başladım işe geri.
ben uyanıp uyuyamamaları yaşamıyorum birkaç gündür ama asla rahat edemiyorum sürekli sızlanıyorum ve bacaklarımı atıyorum bacaklarım uyuşuyor sesime uyanıyor eşim, gece kalktı kaç kere bacaklarımı ovdu. bir de azıcık fazla idrara sıkışsam felaket karnım sertleşiyor ağrıyla uyanıyorum wcye gidince rahatlıyorum.Canım ben gece 50 kere tuvalete kalkıyorumuykumdan zerre bişey anlamıyordum. Bu gece nasıl olduysa 3 kere tek uyandım bu kadar az uyanmak bana çok çok iyi geldi. Ben bu her tarafımın ağrımasına hamile yastığı alarak çözüm buldum canım sende bi bak istersen gerçekten çok rahat uyunuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?