2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar
Çalışabilir raporu 32. haftada aldığımızda hangi tarihte izne çıkmak istediğimizde raporda yazıyor mu? (yani 35-36.haftaya kadar çalışabilir gibi mi yazılıyor rapor?)
Raporda 37. Hafta hangi gune denk geliyorsa maksimum tarih yazıyor çalışabileceğin. Ama gidip doktordan çalışamaz raporu alabiliyorsun istediğin zaman

Canım o sertleşme olayı bendede var. Uyandığımda inanılmaz karnım sert ve karın ağrısı yaşıyorum wc ye koşuyorum. Düzeliyor hemen. Ben gündüzleri bacak ağrısı kalça ağrısı vs yaşayıp kotayı dolduruyorum herhalde gecede uyuyorum valla

Evde çalışma imkanın varsa full yatman da gerekmiyorsa son ana kadar çalış

Evde çalışma imkanın varsa full yatman da gerekmiyorsa son ana kadar çalış
Benim işyerindeki pozisyonum homeofice müsait.
Şuan aktif hareket edebiliyorken iş yerinde fiilen bulunduğumda yapabileceklerimi tamamlıyorum.
Sonrasında benim şirkete gelmeme şuan gerek yok elimdeki işlere evden çalışabilirim diyebilirim.Homeofice sıcak bakarlarsa benim için süper olur bakalım

ağrı gibi değil uyuşma gibi bir his, huzursuzluk var bacaklarımda. sürekli germe,atma ihtiyacı hissediyorum. sabaha kadar yastık yorgan tekmeliyorum resmen

Bende nst ' deyim. Yanımda ki gebe uyuyamıyorum diyor. Ama nasıl isyan ediyor.
Hemşire de diyor ki herkes öyle hamileler uyuyamıyor.
Yani dünya da çok nadir uyur falan diyor.
Ya bende uyuyorum hani jdjdjd
Hemşire diyor ki Haksız mıyım benden onay bekliyor.
Valla dedim çok haklısınız.
Korkuma ben uyuyorum diyemedim ya la

Anladımmmm sağolun açıklamalar için
ağrı gibi değil uyuşma gibi bir his, huzursuzluk var bacaklarımda. sürekli germe,atma ihtiyacı hissediyorum. sabaha kadar yastık yorgan tekmeliyorum resmen
Huzursuz bacak sendromu deniyor buna ben hamileliğin ortalarına doğru yaşadım normalde bu zamanlar başlıyor ama ben herşeyi erken yaşadım
Aman bencede söyleme küfür mü ediyorsun diyecek gebe sana

Canım çok hareket edemiyor musun acaba ondan mı? Benimki olunca baya ağrı oluyor çünkü az kaldı dayanalım bebeklerimizi kucağımıza alınca her şeyi unutacağız

Kızlar
Çalışabilir raporu 32. haftada aldığımızda hangi tarihte izne çıkmak istediğimizde raporda yazıyor mu? (yani 35-36.haftaya kadar çalışabilir gibi mi yazılıyor rapor?)
Hayır tatlım 32. Haftadan sonra canın kaçta isterse o zaman çıkabilirsinrapor da 37. Haftaya kadar çalışabilir yazıyor

Deme deme nazar degmesin.
Ben de bir ara uyuyamiyordum. Simdi daha iyi. 2 3 kere wc ye kalkip geri uyuyorum genelde. Alisverisler yapilacaklar bitti sayilir belki onlari kafaya takiyordum. Ya da haftam ilerledi risk azaldi diye rahatladim simdi

Kızlar
Ben de bu cumartesi günü tam 32 haftalık oluyorum. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım. Fakat herhangi bir sıkıntı olduğunda zaten yeniden rapor veriyorlar diye biliyorum.

Biri beni alsa banyoya soksa kaşlarımı düzeltse saçlarımı yapsa makyajımı yapsa giydirip oturtsa ne güzel olacak
Kaş demeseydin iyiydi 3 aya yakın oldu kaşlarımı kuaförde aldırmayalı çok özlüyorum ya saçlarımı kestirmek istiyorum mesela 1 aydır felan oda olmuyor doğumdan sonra kuaförde iyi bir zaman geçirmek istiyorum

Deme deme nazar degmesin.
Ben de bir ara uyuyamiyordum. Simdi daha iyi. 2 3 kere wc ye kalkip geri uyuyorum genelde. Alisverisler yapilacaklar bitti sayilir belki onlari kafaya takiyordum. Ya da haftam ilerledi risk azaldi diye rahatladim simdi
Ya ben birinci hamileliğim de öyleydim mide yanmam çok var uykumdan kaldırıyor o derece. Geri yatıyorum ama.
Tombişliğe alışkınım ondan xhdhdhd

Huzursuz bacak sendromu deniyor buna ben hamileliğin ortalarına doğru yaşadım normalde bu zamanlar başlıyor ama ben herşeyi erken yaşadım
ismiyle müstesna bir sendrommuş gerçekten çok huzursuzluk veriyor.
Canım çok hareket edemiyor musun acaba ondan mı? Benimki olunca baya ağrı oluyor çünkü az kaldı dayanalım bebeklerimizi kucağımıza alınca her şeyi unutacağız
inşallahh yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama ne bileyim belki yetersiz geliyordur. bacaklarımda ki ödem arttı, ödemde biraz artıyor gibi şikayetleri. ağrıyı magnezyum rahatlatmıyor mu?

Kesin yerdi o beni

Hareket ettirme ihtiyaci tam huzursuz bacak sendromu tanimi :) ben hamile degilken bir kere cok siddetli yasamistim. Ailede parkinson var diye norolojiye bile gittim. Sinir uclarinda iltihap bakti, yokmus sadece feritin degerim cok dusmus meger. Sonra ogrendim, tekrarladiginda hemen kan demir degerlerime bakip takviye basladim duzeldi.
hamilelikte de 28. Hafta gibi basladi, doktor magnesyum verecekti yok dedim demir baslayip bir bakalim. Demir Takviye alinca gecti. Magnezyum degerim normal cunku.

Kuzum benimki hareketsizlikten bi tarafım yatakta birleşti artık Ödem varsa tuzu kes canım

çok geçmiş olsun sevindim kurtulmana geceyi zehir ediyor çünkü. ben çift doz magnezyum alıyorum aylardır ve çok kabızlık yaşadığım için 8. haftada başladım magnezyuma ona rağmen magnezyum değerim alt sınırda. evde badana vs yaptırdım o sırada yoğunluktan aksattım magnezyumu belki o etkilemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…