- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.141
Raporda 37. Hafta hangi gune denk geliyorsa maksimum tarih yazıyor çalışabileceğin. Ama gidip doktordan çalışamaz raporu alabiliyorsun istediğin zamanKızlar
Çalışabilir raporu 32. haftada aldığımızda hangi tarihte izne çıkmak istediğimizde raporda yazıyor mu? (yani 35-36.haftaya kadar çalışabilir gibi mi yazılıyor rapor?)
Canım o sertleşme olayı bendede var. Uyandığımda inanılmaz karnım sert ve karın ağrısı yaşıyorum wc ye koşuyorum. Düzeliyor hemen. Ben gündüzleri bacak ağrısı kalça ağrısı vs yaşayıp kotayı dolduruyorum herhaldeben uyanıp uyuyamamaları yaşamıyorum birkaç gündür ama asla rahat edemiyorum sürekli sızlanıyorum ve bacaklarımı atıyorum bacaklarım uyuşuyor sesime uyanıyor eşim, gece kalktı kaç kere bacaklarımı ovdu. bir de azıcık fazla idrara sıkışsam felaket karnım sertleşiyor ağrıyla uyanıyorum wcye gidince rahatlıyorum.
Evde çalışma imkanın varsa full yatman da gerekmiyorsa son ana kadar çalışsüper olur
hmm. o zaman ilk 37 diye yazacaklar duruma göre revize edebiliyor olacağız
İş yerim ile 35'de homeofice sürece başlıyım 37.de raporumu devreye aldırayım diye bir planım var aklımda.Patroncağızım ile de tarih aralıklarını bi konuşmam grekiyor öncesinde. Diyelim ki ben 35de izne çıktım benim parton iyi günündeyse evden çalış 2 hafta 37.de izne çık deme ihtimali var. Kendi ayağıma sıkar gibi koşa koşa 35 yazdırmıyım dedim rapora
Benim işyerindeki pozisyonum homeofice müsait.Evde çalışma imkanın varsa full yatman da gerekmiyorsa son ana kadar çalış
ağrı gibi değil uyuşma gibi bir his, huzursuzluk var bacaklarımda. sürekli germe,atma ihtiyacı hissediyorum. sabaha kadar yastık yorgan tekmeliyorum resmenCanım o sertleşme olayı bendede var. Uyandığımda inanılmaz karnım sert ve karın ağrısı yaşıyorum wc ye koşuyorum. Düzeliyor hemen. Ben gündüzleri bacak ağrısı kalça ağrısı vs yaşayıp kotayı dolduruyorum herhaldegecede uyuyorum valla
Bende nst ' deyim. Yanımda ki gebe uyuyamıyorum diyor. Ama nasıl isyan ediyor.Ben aslında çok iyi uyuyorum canım ya hiç öyle uyku problemim yok acaba bende mi sorun var diyorum bazen sizi okuyuncaama geç uyuyorum erken uyuyamam hiç deli dana gibi nasıl uyudugumunda hiç farkında değilim sabaha kadar bazen gece uyanınca kaçıyor uykum ama telefona bakmzsan hemen geri getiriyorum ama sabah asla dinlenmiş uyanmiyorum her tarafım ağrıyor
İsteyen 37’ye kadar çalışıyor ya zateniyi hissetmeyenler de 32’ye kadar çalışsın demişler. Ben şu an önceki hamileliğimde nasıl çalışmışım şaşıyorum kendime. 37’ye kadar çalışan o hakkı doğum sonrası kullanıyor. 37+3’te doğum yaptım. Kızım 16 haftalık olunca başladım işe geri.
Anladımmmm sağolun açıklamalar içinTatlım toplam 16 hafta iznimiz var
Devlet bize diyor ki bak tatlım sen yoruldun gel sana dinlenme izni vereyim 32. haftada izne çık evde Müge anlı izle
Biz işkolik analar çalışmak istersek devlet bizi otomatikman izne çıkartmasın diye 32.haftada ben iyiyim çalışabiirim diye rapor alıyoruz.
Ben 35-36. hafta gibi evde dinlenme faslına başlayacağım 16 haftalık izin süremde o zaman başlayacak. Ne kadar süre işe gelirsem haklarım devir olacağı için minnoş ötesi kızımla doğum sonrası daha çok vakit geçircem.
Huzursuz bacak sendromu deniyor buna ben hamileliğin ortalarına doğru yaşadım normalde bu zamanlar başlıyor ama ben herşeyi erken yaşadımağrı gibi değil uyuşma gibi bir his, huzursuzluk var bacaklarımda. sürekli germe,atma ihtiyacı hissediyorum. sabaha kadar yastık yorgan tekmeliyorum resmen
Aman bencede söyleme küfür mü ediyorsun diyecek gebe sanaBende nst ' deyim. Yanımda ki gebe uyuyamıyorum diyor. Ama nasıl isyan ediyor.
Hemşire de diyor ki herkes öyle hamileler uyuyamıyor.
Yani dünya da çok nadir uyur falan diyor.
Ya bende uyuyorum hani jdjdjd
Hemşire diyor ki Haksız mıyım benden onay bekliyor.
Valla dedim çok haklısınız.
Korkuma ben uyuyorum diyemedim ya la
Canım çok hareket edemiyor musun acaba ondan mı? Benimki olunca baya ağrı oluyor çünkü az kaldı dayanalımağrı gibi değil uyuşma gibi bir his, huzursuzluk var bacaklarımda. sürekli germe,atma ihtiyacı hissediyorum. sabaha kadar yastık yorgan tekmeliyorum resmen
Hayır tatlım 32. Haftadan sonra canın kaçta isterse o zaman çıkabilirsinKızlar
Çalışabilir raporu 32. haftada aldığımızda hangi tarihte izne çıkmak istediğimizde raporda yazıyor mu? (yani 35-36.haftaya kadar çalışabilir gibi mi yazılıyor rapor?)
Deme demeBende nst ' deyim. Yanımda ki gebe uyuyamıyorum diyor. Ama nasıl isyan ediyor.
Hemşire de diyor ki herkes öyle hamileler uyuyamıyor.
Yani dünya da çok nadir uyur falan diyor.
Ya bende uyuyorum hani jdjdjd
Hemşire diyor ki Haksız mıyım benden onay bekliyor.
Valla dedim çok haklısınız.
Korkuma ben uyuyorum diyemedim ya la
Ben de bu cumartesi günü tam 32 haftalık oluyorum. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım. Fakat herhangi bir sıkıntı olduğunda zaten yeniden rapor veriyorlar diye biliyorum.Kızlar
Kaş demeseydin iyiydiBiri beni alsa banyoya soksa kaşlarımı düzeltse saçlarımı yapsa makyajımı yapsa giydirip oturtsa ne güzel olacak
Ya ben birinci hamileliğim de öyleydim mide yanmam çok var uykumdan kaldırıyor o derece. Geri yatıyorum ama.Deme demenazar degmesin.
Ben de bir ara uyuyamiyordum. Simdi daha iyi. 2 3 kere wc ye kalkip geri uyuyorum genelde. Alisverisler yapilacaklar bitti sayilir belki onlari kafaya takiyordum. Ya da haftam ilerledi risk azaldi diye rahatladim simdi
ismiyle müstesna bir sendrommuşHuzursuz bacak sendromu deniyor buna ben hamileliğin ortalarına doğru yaşadım normalde bu zamanlar başlıyor ama ben herşeyi erken yaşadım
inşallahhCanım çok hareket edemiyor musun acaba ondan mı? Benimki olunca baya ağrı oluyor çünkü az kaldı dayanalımbebeklerimizi kucağımıza alınca her şeyi unutacağız
Kesin yerdi o beniAnladımmmm sağolun açıklamalar için
Huzursuz bacak sendromu deniyor buna ben hamileliğin ortalarına doğru yaşadım normalde bu zamanlar başlıyor ama ben herşeyi erken yaşadım
Aman bencede söyleme küfür mü ediyorsun diyecek gebe sana
Hareket ettirme ihtiyaci tam huzursuz bacak sendromu tanimi :) ben hamile degilken bir kere cok siddetli yasamistim. Ailede parkinson var diye norolojiye bile gittim. Sinir uclarinda iltihap bakti, yokmus sadece feritin degerim cok dusmus meger. Sonra ogrendim, tekrarladiginda hemen kan demir degerlerime bakip takviye basladim duzeldi.ağrı gibi değil uyuşma gibi bir his, huzursuzluk var bacaklarımda. sürekli germe,atma ihtiyacı hissediyorum. sabaha kadar yastık yorgan tekmeliyorum resmen
Kuzum benimki hareketsizlikten bi tarafım yatakta birleşti artıkismiyle müstesna bir sendrommuşgerçekten çok huzursuzluk veriyor.
inşallahhyürüyüş yapmaya çalışıyorum ama ne bileyim belki yetersiz geliyordur. bacaklarımda ki ödem arttı, ödemde biraz artıyor gibi şikayetleri. ağrıyı magnezyum rahatlatmıyor mu?
çok geçmiş olsun sevindim kurtulmana geceyi zehir ediyor çünkü. ben çift doz magnezyum alıyorum aylardır ve çok kabızlık yaşadığım için 8. haftada başladım magnezyuma ona rağmen magnezyum değerim alt sınırda. evde badana vs yaptırdım o sırada yoğunluktan aksattım magnezyumu belki o etkilemiştir.Hareket ettirme ihtiyaci tam huzursuz bacak sendromu tanimi :) ben hamile degilken bir kere cok siddetli yasamistim. Ailede parkinson var diye norolojiye bile gittim. Sinir uclarinda iltihap bakti, yokmus sadece feritin degerim cok dusmus meger. Sonra ogrendim, tekrarladiginda hemen kan demir degerlerime bakip takviye basladim duzeldi.
hamilelikte de 28. Hafta gibi basladi, doktor magnesyum verecekti yok dedim demir baslayip bir bakalim. Demir Takviye alinca gecti. Magnezyum degerim normal cunku.
sağ salim vakitlice bebişini kucağına al tüm çilelerini unuttursun insallahhKuzum benimki hareketsizlikten bi tarafım yatakta birleşti artıkÖdem varsa tuzu kes canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?