- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.161
Çok meraklıysa bir tane daha doğursun vallahKız onu bildiğim kadarıyla teri kokmasın diye değil, teni kokmasın diye yapıyorlarbazıları gerçekten değişik kokuyor
Aynen öyle annenin işine kimse karışamazÇok meraklıysa bir tane daha doğursun vallah
BendeeeeeeKaş demeseydin iyiydi3 aya yakın oldu kaşlarımı kuaförde aldırmayalı çok özlüyorum ya saçlarımı kestirmek istiyorum mesela 1 aydır felan oda olmuyor doğumdan sonra kuaförde iyi bir zaman geçirmek istiyorum
Huzursuz bacak mı oldun sen de? Ne akşam yatabiliyorum, ne sabah. Biraz daha uyuyım dedim, olmuyor. Çok uyuz bir şey. Normalde spor rahatlatıyordu. Artık spor da yokağrı gibi değil uyuşma gibi bir his, huzursuzluk var bacaklarımda. sürekli germe,atma ihtiyacı hissediyorum. sabaha kadar yastık yorgan tekmeliyorum resmen
Yaaa bende çok istiyorum boyatmak ama hamileliğin 4-5 ayında yediğim bir halt yüzünden boya tutmaz galiba. Migrene iyi geliyor dediler ombreli saçıma kına yaktık annemleBendeeeeee
İlk yapacağım şey zaten o olacak
Kaşlarımı başkasına aldıramam bozuyorlar ama pedikür istiyorum törpü istiyorum saçımı boyatmak istiyoruuuuum
Doğumdan sonra keskin dönüşümlerim olacak saçımı bakır yapacağım karar verdim hazır sarıdan vazgeçebilmişken
valla bilmiyorum sizden öğrendim adınıHuzursuz bacak mı oldun sen de? Ne akşam yatabiliyorum, ne sabah. Biraz daha uyuyım dedim, olmuyor. Çok uyuz bir şey. Normalde spor rahatlatıyordu. Artık spor da yok
Hadi beeeYaaa bende çok istiyorum boyatmak ama hamileliğin 4-5 ayında yediğim bir halt yüzünden boya tutmaz galiba. Migrene iyi geliyor dediler ombreli saçıma kına yaktık annemlesabah sarı saçlarım turuncu bakır arası bişey olmuştu. Neyse yakıştı dedim umursamadım ama şuan çok feci durumda görüntü neyse migrenim geçti bunla teselli buluyorum doğum sonrası saçımı nasıl toparlıcam bi fikrim yok
Kan sulandırıcı kullanıyor musun? Migrenine o iyi gelmiş olabilir mi eğer kullanıyorsan?Yaaa bende çok istiyorum boyatmak ama hamileliğin 4-5 ayında yediğim bir halt yüzünden boya tutmaz galiba. Migrene iyi geliyor dediler ombreli saçıma kına yaktık annemlesabah sarı saçlarım turuncu bakır arası bişey olmuştu. Neyse yakıştı dedim umursamadım ama şuan çok feci durumd
ben de boyatmak istiyorum saçımın ucu saçma sapan bir renk aldı. bizimkiler beni yer herhalde boyatsamYaaa bende çok istiyorum boyatmak ama hamileliğin 4-5 ayında yediğim bir halt yüzünden boya tutmaz galiba. Migrene iyi geliyor dediler ombreli saçıma kına yaktık annemlesabah sarı saçlarım turuncu bakır arası bişey olmuştu. Neyse yakıştı dedim umursamadım ama şuan çok feci durumda görüntü neyse migrenim geçti bunla teselli buluyorum doğum sonrası saçımı nasıl toparlıcam bi fikrim yok
Senin riskin var mı? Pilates çok iyi geliyor.valla bilmiyorum sizden öğrendim adınıkesinlikle çok illet bir şey. çok rahatsız hissettiriyor gerçekten. bana masaj çok iyi geliyor rahatlıyorum.
valla bilmiyorum sizden öğrendim adınıkesinlikle çok illet bir şey. çok rahatsız hissettiriyor gerçekten. bana masaj çok iyi geliyor rahatlıyorum.
Allah hayırlara çevirsin ama ben Allmala arkadaşımızı görmüşsün gibi yordum onun da bir kız bir erkekti sanırım insallah rüyandaki gibi iyilerdir bir de haber gelseydiKızlar günaydın dün gece bi rüya gördüm rüyamda bu gruptan bi arkadaş doğum yapmış ikiz bebekleri olmuş bir kız bir erkek. Ama nasıl güzeller. Daha erken değil miydi diye soruyorum yok yok bebişler çok iyi hiçbir sorun yok diyolar. Kucağıma alıp seviyordum bebişleri kokularını içime çekerek. Rüyamda ağlıyordum duygulandıgım için sonra uyandım baktım yastık su gibi gerçekten ağlamışım. Kimin güzel ikiz bebişleri rüyama girdi söyleyin bakalım
Az kaldı sanır bacılarben de boyatmak istiyorum saçımın ucu saçma sapan bir renk aldı. bizimkiler beni yer herhalde boyatsambiraz abur cubur yesem babam bile başlıyor bunlar zararlı yeme diye saçımı boyatsam çenelerinden duramam
Kaçıncı haftada istiyorsan o zaman gidiyorsun ben zorlanıyorum çalışmak istemiyorum diyorsun gittiğin tarihte raporunu yazıyorKızlar
Çalışabilir raporu 32. haftada aldığımızda hangi tarihte izne çıkmak istediğimizde raporda yazıyor mu? (yani 35-36.haftaya kadar çalışabilir gibi mi yazılıyor rapor?)
bir dönem sancılandım ben istirahat verdiler. şimdi korkumdan yürüyüş dışında bir şey yapmıyorum azıcık daha büyüsün bebiş öyle yaparım ancakSenin riskin var mı? Pilates çok iyi geliyor.
ayyynen yorganın içinde tutamıyorum açıkta yatıyorumNilsibel
Kızlar ayaklarınızı ıslatın biraz ovdurun kremle falan yorgan içinde tutmayın azıcık rahatlatıyor
Ben durmadan sallardım ayaklarımı yorulunca uyuyakalırdım
kız cidden az kaldı düşünüyorum da ilk haftalarda bu haftalarda olanlar ne kadar büyük geliyorduAz kaldı sanır bacılar
Allahın izniyle hepimiz sağlıkla sıhhatle zamanında kolaylıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi AminnnnAy sağlıcakla al kucağına birtanem inşallah bende Alicam o zaman bende geçen gün yıkadım çok küçükler ya minicik nasıl sigcak diyorum ama büyük bile kalıyorlar
Bende gerçekten bu aralar gece ozlikle aşırı terlemiş uyanıyorum hava bir türlü sogumadi sanki bedenim hep yanıyor
Canım alamdiysan ben atayım şimdi sana dur
Ay dualarımız seninle inşallah vaktinde gelsin bebeğin canım
Duş al kasların gevsesin kasilmissindirYa kızlar ben sabah kalktigimda yan yatmaktan midir nedir sırt kemiklerim ciğerlerime batıyor sanki nefes alamıyorum cok ağrıyor sırtım ya şimdiden ne yapicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?