2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yok ya magnezyum içilse de olacağı varsa oluyor magnezyum b12 hafifletiyor sedece
Kramplara da iyi gelirmiş magnezyum ama ben kaç kere krampların eşiğinden döndüm son anda pozisyon düzelttim
Evet bana da kocaman gelirlerdi
Göbek hayali kurardım

Bu aralar hepimiz rüyalarımızda doğum görmeye başladık galiba. Ben de cuma sabaha karşı hastaneden dönüp uyuduğumda bebeğimi doğurduğumu gördüm inanılmaz kolay bi normal doğum yapıyordum ve bebeğimin yüzünü görüp güzelliğine şaşırıyordum. Hayırlara vesile olsun tüm rüyalarımız

ne safmışız hamileliğin bu kadar konforsuz bir şey olduğunu bilmiyordum gerçekten

valla bilmiyorum sizden öğrendim adını kesinlikle çok illet bir şey. çok rahatsız hissettiriyor gerçekten. bana masaj çok iyi geliyor rahatlıyorum.
Benim anneminde huzursuz bacak var çok zor gerçekten. İnşallah doğum sonrası geçer

Kızlar bebişimin tulumları geldi o kadar güzeller ki bayıldım Ama gözüme çok büyük geldi, ne zaman giyebilecek acaba En çok da 3-6 ay almışım

Eklentiler

• 17AA961A-B4E3-4095-9A99-E42B878C02FE.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 83
  • A2AD8544-8D70-423B-8C3A-B92FFBFCBFDE.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 83
  • D7B221C9-EAB0-45FA-BDD9-1F43F407B486.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 81
Hadi beee
Açıcıyla belki kusturulur oda belki
Sende bakır yap gitsin
Bakırda çok zor bir renk ya dip geldimi çok kötü oluyor sürekli boyamak gerekiyor boya tutarsa belki kahverengi yapar çıkarım içinden
Kan sulandırıcı kullanıyor musun? Migrenine o iyi gelmiş olabilir mi eğer kullanıyorsan?
canım başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hemde 6000 lik. Ama migrenim çok fenaydı 4-5 aylıkken her gün tutuyordu 2 günde 1 acile gidiyorduk gerçekten kına fayda etti. Asla işe yarayacağını düşünmüyordum ama baş ağrısından artık bıkmıştım aman yapayım gitsin dedim ve işe yaradı

Biri beni alsa banyoya soksa kaşlarımı düzeltse saçlarımı yapsa makyajımı yapsa giydirip oturtsa ne güzel olacak
kaşlarım bağımsızlığını ilan edeli çok oldu.Artık onlar kendi başına bir birey
Ben doğuma gideceğimiz zaman malum temziliği nasıl yapıcaz onun stresindeyim şimdiden.
Kuaförde ağdayada hiç gitmedim şimdiye kadar.
Zamanında lazere gitmiştim.Ama hormonlar devreye girince eskisi gibi oldum kaldım ortada
Napacağız kızlar doğum süreci yaklaşınca Kuaför dışında alternatif ne olabilir?

ben de boyatmak istiyorum saçımın ucu saçma sapan bir renk aldı. bizimkiler beni yer herhalde boyatsam biraz abur cubur yesem babam bile başlıyor bunlar zararlı yeme diye saçımı boyatsam çenelerinden duramam
Hamileyken benimde boyamama asla izin vermezler eşim kaynanam görümcem hepsi birleşirler tek tek baş edebilirim ama hepsiyle aynı anda baş edemem o yüzden boyatma fikrini doğum sonrasını erteledim bide zaten kuaföre gidip kaşımı aldıramıyorum saatlerce kalsam boya için orda doğar çocuklar

Sinirlenmemek elde değilki bedenen bir eziyet içindeyiz zaten iki insan olarak dolanıyoruz ben bunun yöntemini ikinci üniversite okuyarak buldum şuan derslerle uğraşıyorum bir yandanda kpss hazırlığı var vaktimi düşüncelerimi sürekli derslere veriyorum derslerimde çocuklarla ilgili çok iyi oluyor doğum bile aklıma gelmiyor birş sorunca ha ben doğuracaktım doğru ya diyorum içimden
Benim rüyamdaki doğumlarda çok koly geçiyor bir bakmışım sancı bir bakmışım doğmuş yanımda oluyor bebek pskolojimiz bizi doğumumı hazırlıyor acaba

Kızlar bebişimin tulumları geldi o kadar güzeller ki bayıldım Ama gözüme çok büyük geldi, ne zaman giyebilecek acaba En çok da 3-6 ay almışım
Ay ne güzel bayıldım. Güle güle giysin geyikli olanı çok beğendim. Allah içini dolu etsin

Canım güle güle kullan çok güzel duruyorlar
Gümrük vergisi v.s işin içine girmese bende düşünüyordum NEXT'ten
Artık yerli piyasan devam , devir ekonomi devri

benimde derdim bu. şu şekil debelenip duruyorum ayna karşısında falan yaptım biraz ama tanıdığım kimseden isteyemem utanırım. yine kuaför en iyisi gibi geliyor.

Valla kimse jiletten sonra beni ağdaya götüremez jiletle devam yani koy önüne aynayı olduğu kadar olmadığı kader zaten doktorum her hafta alttan bakıyor gördü göreceğini yani

boşver ya gerekte yok kimyasal yüklemeye. evden çıkmıyoruz zaten doğum sonrası içimiz rahat şekilde yaptırırız hem de kafamız dağılır modumuz yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…