- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.181
Bu durum ikinci de olmadı mıYa ben birinci hamileliğim de öyleydim mide yanmam çok var uykumdan kaldırıyor o derece. Geri yatıyorum ama.
Tombişliğe alışkınım ondan xhdhdhd
Yok ya magnezyum içilse de olacağı varsa oluyor magnezyum b12 hafifletiyor sedecebir dönem sancılandım ben istirahat verdiler. şimdi korkumdan yürüyüş dışında bir şey yapmıyorum azıcık daha büyüsün bebiş öyle yaparım ancak
ayyynen yorganın içinde tutamıyorum açıkta yatıyorummagnezyumu ihmal ettiğimden oldu bence
kız cidden az kaldı düşünüyorum da ilk haftalarda bu haftalarda olanlar ne kadar büyük geliyordu
LCW25 diye bir indirim gördümYok canım kımse yazmadı
Her hamilelik aynı olmuyor. O yönden için rahat olsun.Bu durum ikinci de olmadı mıhayata dair umudum arttı
ne safmışızYok ya magnezyum içilse de olacağı varsa oluyor magnezyum b12 hafifletiyor sedece
Kramplara da iyi gelirmiş magnezyum ama ben kaç kere krampların eşiğinden döndüm son anda pozisyon düzelttim
Evet bana da kocaman gelirlerdi
Göbek hayali kurardım
Benim anneminde huzursuz bacak var çok zor gerçekten. İnşallah doğum sonrası geçervalla bilmiyorum sizden öğrendim adınıkesinlikle çok illet bir şey. çok rahatsız hissettiriyor gerçekten. bana masaj çok iyi geliyor rahatlıyorum.
Bakırda çok zor bir renk ya dip geldimi çok kötü oluyor sürekli boyamak gerekiyor boya tutarsa belki kahverengi yapar çıkarım içindenHadi beee
Açıcıyla belki kusturulur oda belki
Sende bakır yap gitsin
canım başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hemde 6000 lik. Ama migrenim çok fenaydı 4-5 aylıkken her gün tutuyordu 2 günde 1 acile gidiyorduk gerçekten kına fayda etti. Asla işe yarayacağını düşünmüyordum ama baş ağrısından artık bıkmıştım aman yapayım gitsin dedim ve işe yaradıKan sulandırıcı kullanıyor musun? Migrenine o iyi gelmiş olabilir mi eğer kullanıyorsan?
Biri beni alsa banyoya soksa kaşlarımı düzeltse saçlarımı yapsa makyajımı yapsa giydirip oturtsa ne güzel olacak
kaşlarım bağımsızlığını ilan edeli çok oldu.Artık onlar kendi başına bir bireyKaş demeseydin iyiydi3 aya yakın oldu kaşlarımı kuaförde aldırmayalı çok özlüyorum ya saçlarımı kestirmek istiyorum mesela 1 aydır felan oda olmuyor doğumdan sonra kuaförde iyi bir zaman geçirmek istiyoruM
aminnn inşallahBenim anneminde huzursuz bacak var çok zor gerçekten. İnşallah doğum sonrası geçer
Hamileyken benimde boyamama asla izin vermezlerben de boyatmak istiyorum saçımın ucu saçma sapan bir renk aldı. bizimkiler beni yer herhalde boyatsambiraz abur cubur yesem babam bile başlıyor bunlar zararlı yeme diye saçımı boyatsam çenelerinden duramam
Sinirlenmemek elde değilki bedenen bir eziyet içindeyiz zaten iki insan olarak dolanıyoruz ben bunun yöntemini ikinci üniversite okuyarak buldum şuan derslerle uğraşıyorum bir yandanda kpss hazırlığı var vaktimi düşüncelerimi sürekli derslere veriyorum derslerimde çocuklarla ilgili çok iyi oluyor doğum bile aklıma gelmiyor birş sorunca ha ben doğuracaktım doğru ya diyorum içimdenKızlar her şeyi kafama çok takmaya başladım sizde de böyle mi? Özellikleri geceleri uyuyamadığım için düşünüp duruyorum birilerine sinirleniyorum sonra sinirlenip gereksiz alışveriş yapasım geliyo sonra bu sefer aldıklarımı düşünüp sinirleniyorum birilerinin dediklerini düşünüp duruyorum niye böyle dedi diye şu an bebeğimin geleceğini o hissi düşünüp heyecanlanmak yerine sinirlerim bozuluyo sadece (çok fazla sinir kelimesi kullanmışım çünkü çok sinirliyim gerçekten)
Benim rüyamdaki doğumlarda çok koly geçiyor bir bakmışım sancı bir bakmışım doğmuş yanımda oluyor bebek pskolojimiz bizi doğumumı hazırlıyor acabaBu aralar hepimiz rüyalarımızda doğum görmeye başladık galiba. Ben de cuma sabaha karşı hastaneden dönüp uyuduğumda bebeğimi doğurduğumu gördüm inanılmaz kolay bi normal doğum yapıyordum ve bebeğimin yüzünü görüp güzelliğine şaşırıyordum. Hayırlara vesile olsun tüm rüyalarımız
Ay ne güzel bayıldım. Güle güle giysin geyikli olanı çok beğendim. Allah içini dolu etsinKızlar bebişimin tulumları geldi o kadar güzeller ki bayıldımAma gözüme çok büyük geldi, ne zaman giyebilecek acaba En çok da 3-6 ay almışım
Canım güle güle kullan çok güzel duruyorlarKızlar bebişimin tulumları geldi o kadar güzeller ki bayıldımAma gözüme çok büyük geldi, ne zaman giyebilecek acaba En çok da 3-6 ay almışım
benimde derdim bu. şu şekil debelenip duruyorum ayna karşısında falan yaptım biraz ama tanıdığım kimseden isteyemem utanırım. yine kuaför en iyisi gibi geliyor.kaşlarım bağımsızlığını ilan edeli çok oldu.Artık onlar kendi başına bir birey
Ben doğuma gideceğimiz zaman malum temziliği nasıl yapıcaz onun stresindeyim şimdiden.
Kuaförde ağdayada hiç gitmedim şimdiye kadar.
Zamanında lazere gitmiştim.Ama hormonlar devreye girince eskisi gibi oldum kaldım ortada
Napacağız kızlar doğum süreci yaklaşınca Kuaför dışında alternatif ne olabilir?
Valla kimse jiletten sonra beni ağdaya götüremezkaşlarım bağımsızlığını ilan edeli çok oldu.Artık onlar kendi başına bir birey
Ben doğuma gideceğimiz zaman malum temziliği nasıl yapıcaz onun stresindeyim şimdiden.
Kuaförde ağdayada hiç gitmedim şimdiye kadar.
Zamanında lazere gitmiştim.Ama hormonlar devreye girince eskisi gibi oldum kaldım ortada
Napacağız kızlar doğum süreci yaklaşınca Kuaför dışında alternatif ne olabilir?
boşver ya gerekte yok kimyasal yüklemeye. evden çıkmıyoruz zaten doğum sonrası içimiz rahat şekilde yaptırırız hem de kafamız dağılır modumuz yükselirHamileyken benimde boyamama asla izin vermezlereşim kaynanam görümcem hepsi birleşirler tek tek baş edebilirim ama hepsiyle aynı anda baş edemem o yüzden boyatma fikrini doğum sonrasını erteledim bide zaten kuaföre gidip kaşımı aldıramıyorum saatlerce kalsam boya için orda doğar çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?