- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.201
ben üşeniyorumKızlar kaş İçin niye kuaföre gitmiyorsunuz onu anlamadımben düzenli gidiyorum
Ben bi tek çişe gidebiliyorum çünküKızlar kaş İçin niye kuaföre gitmiyorsunuz onu anlamadımben düzenli gidiyorum
Bende çok merak ediyorum canım inşallah iyilerdir Rabbim tüm bebişleri korusunAllah hayırlara çevirsin ama ben Allmala arkadaşımızı görmüşsün gibi yordum onun da bir kız bir erkekti sanırım insallah rüyandaki gibi iyilerdir bir de haber gelseydi
Sende gelsene deseydin ahhahaBen bi tek çişe gidebiliyorum çünküyasak doktorum herşeyi yasakladı bazen ayağa kalktığımda kaynanam nereye gidiyorsun diyor sanki bi yere gidebilecekmişim gibi gittiğim en uzak mesafe wc
Normal uyandım aslında kasmadim kendimi her sabah aynıyım son zamanlarda Allah yardimcimiz olsun artık en zor zamanlara girdikDuş al kasların gevsesin kasilmissindir
Aynen canım bende öyle düşünüyorumboşver ya gerekte yok kimyasal yüklemeye. evden çıkmıyoruz zaten doğum sonrası içimiz rahat şekilde yaptırırız hem de kafamız dağılır modumuz yükselir
Amin canım inşAy ne güzel bayıldım. Güle güle giysin geyikli olanı çok beğendim. Allah içini dolu etsin
Saol canım benimCanım güle güle kullan çok güzel duruyorlar
Gümrük vergisi v.s işin içine girmese bende düşünüyordum NEXT'ten
Artık yerli piyasan devam , devir ekonomi devri
Sen gögüs pompası alacaktın geçen hafta karar verdin mi canım hangisini aldın kaçırmışım ben görmedim yazdıysamAynen canım bende öyle düşünüyorum
İlk hamileliğimden tek hatırladığım ilk dört ay devamlı kustuğum dokuzuncu aya kadar ara ara devam ettiği aşırı kilo aldığım şişip ödem yaptığımne safmışızhamileliğin bu kadar konforsuz bir şey olduğunu bilmiyordum gerçekten
Çok güzeller canım güle güle kullan, toplam ne kadar verdin diye sormaya korktum şuan baya pahalı diye biliyorum bu markayıKızlar bebişimin tulumları geldi o kadar güzeller ki bayıldımAma gözüme çok büyük geldi, ne zaman giyebilecek acaba En çok da 3-6 ay almışım
Ayyy kahkaha attımSende gelsene deseydin ahhaha
Aldım canım lansinoh çiftli sipariş ettim ama henüz gelmedi yoldaymış geldiğinde nasıl denicem onuda bilmiyorumSen gögüs pompası alacaktın geçen hafta karar verdin mi canım hangisini aldın kaçırmışım ben görmedim yazdıysam
Bakırı güzel tutturan olursa bir buçuk ayda biri dip açtırıp boyatmak karlı oluyor birde arada evde cila yapıldı mı zor değil aslında en sor renk kızıl ve kırmızıBakırda çok zor bir renk ya dip geldimi çok kötü oluyor sürekli boyamak gerekiyor boya tutarsa belki kahverengi yapar çıkarım içinden
canım başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hemde 6000 lik. Ama migrenim çok fenaydı 4-5 aylıkken her gün tutuyordu 2 günde 1 acile gidiyorduk gerçekten kına fayda etti. Asla işe yarayacağını düşünmüyordum ama baş ağrısından artık bıkmıştım aman yapayım gitsin dedim ve işe yaradı
Bende çiftlisinden almayı düşünüyorum dün indirime girmiş kaçırdım yine, takipteyim bu hafta alcam inşallahAyyy kahkaha attım
Aldım canım lansinoh çiftli sipariş ettim ama henüz gelmedi yoldaymış geldiğinde nasıl denicem onuda bilmiyorumşimdi denesem nasıl tutuyor felan bakmak için sütüm gelir diye korkuyorum. Baya baktım canım tekli içinde olumsuz yorum vardı çiftli içinde elektronik şans işi diyip çiftliyi istedim
Hemen söylüyorum bacım 6 dakikalık bi iş tüy dökücü kremi bolca sür bekle 5 dkkaşlarım bağımsızlığını ilan edeli çok oldu.Artık onlar kendi başına bir birey
Ben doğuma gideceğimiz zaman malum temziliği nasıl yapıcaz onun stresindeyim şimdiden.
Kuaförde ağdayada hiç gitmedim şimdiye kadar.
Zamanında lazere gitmiştim.Ama hormonlar devreye girince eskisi gibi oldum kaldım ortada
Napacağız kızlar doğum süreci yaklaşınca Kuaför dışında alternatif ne olabilir?
Saol canımÇok güzeller canım güle güle kullan, toplam ne kadar verdin diye sormaya korktum şuan baya pahalı diye biliyorum bu markayı
Ay seray tesettürlüyüö zaten her ay 2 bebeyle dip boyatmaya gitmek zulüm gibi geldi şuanda gözümeBakırı güzel tutturan olursa bir buçuk ayda biri dip açtırıp boyatmak karlı oluyor birde arada evde cila yapıldı mı zor değil aslında en sor renk kızıl ve kırmızı
Son yaptığımda sarının üzerine kırmızı yapmıştım kırmızı ombre olmuştu ama her hafta boyamaktan bitap düşmüş saçlarımı mahvetmişti bi daha tövbe ettim kızıla
ayyy kaça düşmüşBende çiftlisinden almayı düşünüyorum dün indirime girmiş kaçırdım yine, takipteyim bu hafta alcam inşallahay deneme bence dezenfekte edip kaldır doğumdan sonra bakarız süt falan gelir şimdi Allah korusun yada kasılma yapar tetikler hiç deneme bence
Canım tüy dökücü zararlı değilmi ya ben korkup hiç denemedim onuHemen söylüyorum bacım 6 dakikalık bi iş tüy dökücü kremi bolca sür bekle 5 dk
Keseleyerek yıka tertemiz oluyorsun ne bakmana gerek kalıyor ne aynaya ihtiyaç
Ben kabak lifinden kestim bir parça onunla keseliyorum pürüzsüz oluyorbenim derdim de bacaklarım
32+0da rapor alinca dogumdan onceki 8 haftanin 5 haftasini calisabilirsin ve bu 5 haftayi dogum sonrasi kullanabilirsin diyor. 5 hafta calistiktan sonra doguma 3 hafta kala zaten calistirmiyir zorunlu izne ayiriyor.Bende sırf meraktan soruyorum 36 ya kadar çalışabilir durumu varsa neden o hafta alınmıyor rapor neden 32 ?
36 da alınca bir ay daha fazla Doğumdan sonra evde durulmuyor mu şart mı yani Doğumdan önce 8 hafta kullanmak o hakkı Doğum sonrası kullanmak mümkün değil mi ?
Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?