- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.221
Ben teklisini aldım onun. Geldiğinde çalışıyor mu sağlam mı deneyeyim dedim göğüs işi tehlikeli olunca göğüse en yakın dirseğimi buldum artık dirseğimi somurttum azcıkAyyy kahkaha attım
Aldım canım lansinoh çiftli sipariş ettim ama henüz gelmedi yoldaymış geldiğinde nasıl denicem onuda bilmiyorumşimdi denesem nasıl tutuyor felan bakmak için sütüm gelir diye korkuyorum. Baya baktım canım tekli içinde olumsuz yorum vardı çiftli içinde elektronik şans işi diyip çiftliyi istedim
Daha çirkin olduğumu düşünüyorum çünkü yüzümde bişiler çıktı hep kırmızı kırmızı yani nokta da değil böyle kızarıklık ağız çene bölgesinde falan.Kızlar yüzü değişen var mıııı
Benim burnum ve duraklarım iki gün önce şişti
Ben yapıyorum hemde ağda kullanarak ama nereyi nasıl aldığıma dair bi fikrim yokkaşlarım bağımsızlığını ilan edeli çok oldu.Artık onlar kendi başına bir birey
Ben doğuma gideceğimiz zaman malum temziliği nasıl yapıcaz onun stresindeyim şimdiden.
Kuaförde ağdayada hiç gitmedim şimdiye kadar.
Zamanında lazere gitmiştim.Ama hormonlar devreye girince eskisi gibi oldum kaldım ortada
Napacağız kızlar doğum süreci yaklaşınca Kuaför dışında alternatif ne olabilir?
Bende baldır bölgesinde denenebilir diye düşündümBen teklisini aldım onun. Geldiğinde çalışıyor mu sağlam mı deneyeyim dedim göğüs işi tehlikeli olunca göğüse en yakın dirseğimi buldum artık dirseğimi somurttum azcıkgayet de vakumladı
Ben kendim yaptım. Kasnak aldım tülü gerdirerek sıkıştırdım arasına silikonla da sabitledim. Pleksi harf aldım hem mavi hem saman rengi kuru çiçek saman ip kurdele falan filan hepsini silikonlar sabitledim. Toplamda bana 190₺ ye geldiKızlar kapı süslerini beğendim ama fiyatları 850-940 arası pahalı geldi baya. Siz nerede yaptırmıştınız ve ne kadara
Eki Görüntüle 3323275
Ben aldim canim juno oslo. Bana gayet yeterlj gorundu. Her seyi alir. Normal babak cantalariyla yanyana gormedim karsilastiramam. Ama kucucuk bi canta degilKızlar aramızdan birileri juno oslonun bebek bakım çantasını almıştı kimdi o? Büyüklüğü felan nasıl bende sipariş edicemde normal bebek çantasına göre küçük mü acaba diyorum
Sanırım hem lazer hem hormonlar karışınca tek işe yarayan şey bacaklar oldu çok almama gerek yok aşağısı hariç hiç bir yer zor değil. Ama aşağısı konusunda Allah hepimize kolaylık versinHemen söylüyorum bacım 6 dakikalık bi iş tüy dökücü kremi bolca sür bekle 5 dk
Keseleyerek yıka tertemiz oluyorsun ne bakmana gerek kalıyor ne aynaya ihtiyaç
Ben kabak lifinden kestim bir parça onunla keseliyorum pürüzsüz oluyorbenim derdim de bacaklarım
bana mucanın benek bakım çantası seti hediye geldi. aşırı kaliteli çok beğendim, çok fonksiyonel bir sürü gözü var.Kızlar aramızdan birileri juno oslonun bebek bakım çantasını almıştı kimdi o? Büyüklüğü felan nasıl bende sipariş edicemde normal bebek çantasına göre küçük mü acaba diyorum
kimyasal içeriği nedeniyle gebelikte kullanımı önerilmiyor tüy dökücünün zaten kuzumSanırım hem lazer hem hormonlar karışınca tek işe yarayan şey bacaklar oldu çok almama gerek yok aşağısı hariç hiç bir yer zor değil. Ama aşağısı konusunda Allah hepimize kolaylık versinmantara eğilimli olduğum için tüy dökücü sürmeye korkuyorum yoksa daha kolay cidden
bugün gökyüzünde gene noldu acaba? yatağını almadığım aklıma geldi şimdi onu da sipariş etmeyi unuttum sipariş edeyim bariIcime sikinti geliyor benim de yapilacak hala isler var diye. 32. Haftaya girince besik, oyun halisi, bebek oyuncaklari temizlenip hazirlanacak. Bebek cikolatasi arastirip alacagim. Hatta uyku setini, besik kenar korumaliklari filan yikayip besigi kurmayi dusunuyorum, en azindan park yatagi kuracagim. Reflu yatagini filan da yikayip hazirlamam lazim.
Evet bu açısı da var bu işin. Doktor bi zaman yasakladıydı. Ay ağda daha iyi 1ay temizsin nerden baksankimyasal içeriği nedeniyle gebelikte kullanımı önerilmiyor tüy dökücünün zaten kuzum
hmmmmBen kendim yaptım. Kasnak aldım tülü gerdirerek sıkıştırdım arasına silikonla da sabitledim. Pleksi harf aldım hem mavi hem saman rengi kuru çiçek saman ip kurdele falan filan hepsini silikonlar sabitledim. Toplamda bana 190₺ ye geldi
28 ekimde ay tutulmasi varbugün gökyüzünde gene noldu acaba? yatağını almadığım aklıma geldi şimdi onu da sipariş etmeyi unuttum sipariş edeyim bari
Benim eşimde kendi karnında denedi bide masaj modunu falan da denedi baya eğlendi onlaGogus pompasini esimde denedim. Benim etim cok siki morartirdi kendimin herhangi bi yerimde denesemesimin bacaginin ust tarafinda baktim
Defaktonun uyku tulumları indirimdeyken al bence , bende baktım ama bedende karar veremedimay bugün bana geldiler her şeye ağlayasım var başım ağrıyor hiçbir şey hazır değil gibi hissediyorum. kundak tulum bakıyorum bir türlü karar veremiyorum evim ortalama 20 25 derece aralığında oluyor 1.5 tog yeterli olur galiba. dışarıda giydirmeye bir tane migie alacağım bir de evde kullanmaya kundak tulum istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?