2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ay bugün bana geldiler her şeye ağlayasım var başım ağrıyor hiçbir şey hazır değil gibi hissediyorum. kundak tulum bakıyorum bir türlü karar veremiyorum evim ortalama 20 25 derece aralığında oluyor 1.5 tog yeterli olur galiba. dışarıda giydirmeye bir tane migie alacağım bir de evde kullanmaya kundak tulum istiyorum.

Ben teklisini aldım onun. Geldiğinde çalışıyor mu sağlam mı deneyeyim dedim göğüs işi tehlikeli olunca göğüse en yakın dirseğimi buldum artık dirseğimi somurttum azcık gayet de vakumladı

Kızlar yüzü değişen var mıııı
Benim burnum ve duraklarım iki gün önce şişti
Daha çirkin olduğumu düşünüyorum çünkü yüzümde bişiler çıktı hep kırmızı kırmızı yani nokta da değil böyle kızarıklık ağız çene bölgesinde falan.

Ben yapıyorum hemde ağda kullanarak ama nereyi nasıl aldığıma dair bi fikrim yok ezbere gidiyorum öyle

Bende baldır bölgesinde denenebilir diye düşündüm kafamız aynı çalışıyor

Kızlar aramızdan birileri juno oslonun bebek bakım çantasını almıştı kimdi o? Büyüklüğü felan nasıl bende sipariş edicemde normal bebek çantasına göre küçük mü acaba diyorum

Kızlar kapı süslerini beğendim ama fiyatları 850-940 arası pahalı geldi baya. Siz nerede yaptırmıştınız ve ne kadara
Eki Görüntüle 3323275
Ben kendim yaptım. Kasnak aldım tülü gerdirerek sıkıştırdım arasına silikonla da sabitledim. Pleksi harf aldım hem mavi hem saman rengi kuru çiçek saman ip kurdele falan filan hepsini silikonlar sabitledim. Toplamda bana 190₺ ye geldi

Kızlar aramızdan birileri juno oslonun bebek bakım çantasını almıştı kimdi o? Büyüklüğü felan nasıl bende sipariş edicemde normal bebek çantasına göre küçük mü acaba diyorum
Ben aldim canim juno oslo. Bana gayet yeterlj gorundu. Her seyi alir. Normal babak cantalariyla yanyana gormedim karsilastiramam. Ama kucucuk bi canta degil

Sanırım hem lazer hem hormonlar karışınca tek işe yarayan şey bacaklar oldu çok almama gerek yok aşağısı hariç hiç bir yer zor değil. Ama aşağısı konusunda Allah hepimize kolaylık versin mantara eğilimli olduğum için tüy dökücü sürmeye korkuyorum yoksa daha kolay cidden

bana mucanın benek bakım çantası seti hediye geldi. aşırı kaliteli çok beğendim, çok fonksiyonel bir sürü gözü var.

kimyasal içeriği nedeniyle gebelikte kullanımı önerilmiyor tüy dökücünün zaten kuzum

Icime sikinti geliyor benim de yapilacak hala isler var diye. 32. Haftaya girince besik, oyun halisi, bebek oyuncaklari temizlenip hazirlanacak. Bebek cikolatasi arastirip alacagim. Hatta uyku setini, besik kenar korumaliklari filan yikayip besigi kurmayi dusunuyorum, en azindan park yatagi kuracagim. Reflu yatagini filan da yikayip hazirlamam lazim.

Kuafore gitmeyeli 1 bucuk-2 ay olmustur. Allahtan benim tuyler cok azaldi hamilelikte. Normalde ayda 2 defa bile gidiyordum kas icin. Evden cikmadigim icin de gitmesem de olur modundayim

bugün gökyüzünde gene noldu acaba? yatağını almadığım aklıma geldi şimdi onu da sipariş etmeyi unuttum sipariş edeyim bari

hmmmm
foto atsana canım nasıl bir eser çıktı ortaya görelim

Gogus pompasini esimde denedim. Benim etim cok siki morartirdi kendimin herhangi bi yerimde denesem esimin bacaginin ust tarafinda baktim
Benim eşimde kendi karnında denedi bide masaj modunu falan da denedi baya eğlendi onla dün anneme söyledim bunu eşim utandı heralde hemen diyo ki kolumda denedim ama

Defaktonun uyku tulumları indirimdeyken al bence , bende baktım ama bedende karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…