2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kimyasal içeriği nedeniyle gebelikte kullanımı önerilmiyor tüy dökücünün zaten kuzum
Gebe okulundaki ebe kimyasal olmayan bir tüy dökücü paylaşmıştı geçen gün kullanabilirisniz demişti.
Linkini bulursam paylaşırım.
Büyük olasılık bende bundan alıp kendi başımın çaresine bakıcam olmadığı yerde kuaför yolu gözüküyor
Organik tüy dökücü hamileler kullanabiliyormuş=Epify Tüy Dökücü Krem Fiyatı, Yorumları - Trendyol

link atar mısın kuzu bana hangisini alacaksın?

neyse açıyoruz halayı başlıyoruz temizliğe ütüye modumuzu yükseltiyoruz
Tatlım Hb 'de ve kendi sitesinde indirimde uyku tulumları ,
n11 'de 50 TL indiirm yapıyor ama kargo ücreti var aynı kapıya geliyor.
Yanına ek ürün alırsan N11 mantıklı , tek ürün alırsan kargo verilmeyeceği için HB mantıklı ( n11 kampanyası bitmiş şimdi baktım)- Hepsipay bakiyen varsa daha indirimli gelir hatta ürünler .

Ben 1,6 ve 2,5 arasında kaldım beden ne almak gerekir onu kestiremiyorum sadece / Yumuşaklığı ve kalınlığı nasıl ürünleri görmediğim için net birşey diyemiyorum

2,5 TOG= https://www.hepsiburada.com/defacto...enli-penye-tulum-a8653a523wn-pm-HBC000051T83D

1,6 olan https://www.hepsiburada.com/defacto...m-a8636a523au-p-HBCV00004V0YTZ?magaza=DeFacto

2,5 TOG =https://www.hepsiburada.com/defacto...enye-uyku-tulumu-a8641a523au-p-HBCV00004SGGH6

Canım resim varsa atsana nasıl olmuş? Benimde evimde kasnak var bendemi yapsam acaba

Ben aldim canim juno oslo. Bana gayet yeterlj gorundu. Her seyi alir. Normal babak cantalariyla yanyana gormedim karsilastiramam. Ama kucucuk bi canta degil
Krem almayı düşünüyorum çokmu çılgınca olur siyahını hiç sevemedim ya

Ay seray tesettürlüyüö zaten her ay 2 bebeyle dip boyatmaya gitmek zulüm gibi geldi şuanda gözüme kahverengi candır diyip işin içinden sıyrılıcam sanırım
O zaman en koyu kahveyi dene 4 veya 5 numara falan al ki tutsun olabildiğince yinede bakır bakır parlayabilir 6 ve 7 numara açık kalır en az 20 vol oksidan kullan hatta garanti olsun 30 kullan en az 40 dk bekle kuaföre gidemezsen aklında olsun

Canım tüy dökücü zararlı değilmi ya ben korkup hiç denemedim onu
İnan zorlanınca onu gözüm görmedi bir tüp hala bitmedi sık yapamıyorum zaten
Uyuşturucu krem aldım ablamdan ağdaya giderim diye riskli grubuna girince oda kaldı yapacak birşey yok

32+0da rapor alinca dogumdan onceki 8 haftanin 5 haftasini calisabilirsin ve bu 5 haftayi dogum sonrasi kullanabilirsin diyor. 5 hafta calistiktan sonra doguma 3 hafta kala zaten calistirmiyir zorunlu izne ayiriyor.
Anladım teşekkür ederim
Daha çirkin olduğumu düşünüyorum çünkü yüzümde bişiler çıktı hep kırmızı kırmızı yani nokta da değil böyle kızarıklık ağız çene bölgesinde falan.
Benimde kırmızı değil de çene altım pütürlendi
O çirkinlik hissi bende kirpiklerim döküldüğünden beri var
Mantar için birşey diyemeyeceğim aslında ilk başta bende Korktum yapar mı mantar vs diye ama yapmadı iki aydır kullanıyorum keremin tüpü bitmedi Bayada var sık yapamıyorum ondan belki de
Jilet yapabilsem en Fazla üç günde yeniden yapardım krem çıkışı da geciktiriyormuş meğer
kimyasal içeriği nedeniyle gebelikte kullanımı önerilmiyor tüy dökücünün zaten kuzum
Yukarıdaki cevaplarımı oku
bugün gökyüzünde gene noldu acaba? yatağını almadığım aklıma geldi şimdi onu da sipariş etmeyi unuttum sipariş edeyim bari
Güneş ve ay tutulması daha ne olsun
bende hayatta işe yaramaz bu organikler

Bu tetikler beyin ifadesi Fransız kaldım da

Ben de krem rengi aldim canim. Diheri hic hosuma gitmedi. Kirlenirse yikarim. Bozulsa da onemli degil termal bolme. Mama termoslarim da var onlari kullanirim diye dusundum

grisi de çok güzel biz ilk gri almıştık ama eşim çok kirlenir, sık yıkanırsa da o folyolu kısım deforme olur dedi. O yüzden mecbur siyah aldık ama benimde aklım gride kaldı ama çok güzel bir çanta . Ben oyshoyu da almıştım onu juno kadar beğenmedim

tulum şeklinde olanlardan istiyorum ama tog değerleri düşük genelde penye gibiler

Defactonun kendi sitesinde daha uygun sanırım. Çünkü ben 2,5 tog 244 tl ya aldım

Bana doktor yasakldıydı peçete kullanımını bile yasakladı bi zaman hala kokulu kullanmam yasak hatta ay bi ara sürekli düşük yaptığım için mantar oldum ve geçmedi yani ki benden beklenmeyecek bi olay. Elimde olsa kendimi çamaşır suyuyla yıkarım sonra baya bişileri değiştirdim çok şükür olmuyorum daha. Ama yine olurum korkusu yetiyo bana

Ben de krem rengi aldim canim. Diheri hic hosuma gitmedi. Kirlenirse yikarim. Bozulsa da onemli degil termal bolme. Mama termoslarim da var onlari kullanirim diye dusundum
Bu gazla gidip kremi sipariş edeyim bari
griyi bende beğendim ama baktım rengi açık baya açık renk aldıktan sonra krem rengini alırım dedim siyahı hiç içime sinmedi ya muhtemelen bende siyah alırsam hep aklım kremde kalacak aman alayım gitsin çok kötü olursa uygun yollu bişey daha alıp idare ederim

Ay uzldum ya keşke işini gorseydi bende çark çıkmıyor çıksa sana aticaktim nrmalde ilk sayfa çıkınca hemen çıkıyor ama giriyorum olmuyor yine takip ederim çıkarsa sana haber veririm canım
Cok tesekkur ederım canım, bennde de cıkmadı dunden berı, denıyorum ara ara ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…