2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kısslaaaaar
Ay çok heyecanlandım
Göğüs uçlarım sızlıyor kaç gündür geneli de acıyor süt doluyor anlamıştım
Bu gece rüyamda Çınar ın doğduğunu ve biraz daha büyük halini emzirdiğimi gördüm
Memeyi bırakınca ucunu sıktım rüyamda süt fışkırdı ( bu arada galiba esmer olacak oğlum esmer bebek gördüm herkes sarı olacak diyor baba sarı ben esmerim )
Az önce yine sızı yaşadım sıktım süt geldi şok oldum hemde rüyamda emzirdiğim göğsümden geldi ötekinde tık yok

Nioil yağ ı kullandın mııı

dün benimde acayip göğüslerim ağrıdı sütyen giyemedim acıdan sonra baktım ki sweatin önü ıslanmış birinden kolostrum geliyor diğerinden şeffaf sıvı. inşallah sütümüz olacağına işarettir bunlar ya

Nioil yağ ı kullandın mııı
Şuan yok yaa hatta hamilelikte de oluyo diye korktum da olmadı çok şükür şimdiye kadar öncesinde baya bişiler kullandım hala evde fitil bulunduruyorum herşeyi değiştirdim naylon iç çamaşırı naylon tayt bilmem ne polar pijama, bunların hepsi dengeyi bozuyo. Her zaman pamuklu şeyler giyiyorum ne kaşıntı ne mantar

Aman olmasın maşşallah da o yağı da bulundur gerçekten faydalı kullandım bende bi kaş güne geçti yükselmeden kaşıntı ilaçsız atlattım yani

Merhabaa kizlar 2-3 gun okuyamamistim sadece küçük kızım hastaydi 100 sayfayi geçmiş son sayfaya baktim artik sadece, almalaydi sanirim hastanede olan onun son durumu ne merak ettim?
Benimde bugun kontrolüm vardı şükür yolunda herşey vajinal varislerim artmış biraz kanama yapabilir ama dogum sonrasi geçer dedi. Bebek yine 2hafta onde gidiyor 2224 gr olmuş. Bir kac gece adet sancısı gibi oldugunu belirttim devamli olmadigi sürece hic endiselenme dedi 2dogumumda planli sezeryanla oldugu icin nasil ayirt ederim dedim o belli eder kendini anlarsin dedi :)

Maşallah maşallah maşallah
Evet ona işaret benim ilk Doğumda hamileyken gelmedi sütüm Doğumdan sonra da üç gün gelmedi Ablam emzirdi oğlumu üç gün ağlamıştım
Sonra açılınca yollar doldu taştı
Ablamın da hamileyken Akmaya başlamıştı Doğumdan sonra hiç sorun yaşamamıştı

Ben 1.6 3-6 aylık aldım

amiiinn inşallah kimseye anlatmayalım süt çok nazara gelir derler

Tamam çok güzel bunu kimseye asla anlatmıyoruz çünkü en çok nazar olan şeylerden biri süt. İnşallah hepimizin bol bol yetecek sütümüz olur hepimizin maşallah bu arada kızlar

Aman olmasın maşşallah da o yağı da bulundur gerçekten faydalı kullandım bende bi kaş güne geçti yükselmeden kaşıntı ilaçsız atlattım yani
Aklımda yaa herkes memnun benim sorun yaşadığım zamanda kullandım bişiler ama ne kullandım hatırlamıyorum hiç

Geçmiş olsun canım almaladan hala haber yok bizde endişeyle bekliyoruz
Maşallah
İnşallah buda planlı şekilde telaşsız gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…