- 12 Nisan 2019
- 24.225
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.261
Dur kuzu, bunu da denıyımLCW25 diye bir indirim gördüm
%25 indirim
Yuzde 25 carktan daha iyi oluyor cugu zaman. Cunku carktan cikan kuponlarda alt limit yuksek yineCok tesekkur ederım canım, bennde de cıkmadı dunden berı, denıyorum ara ara ben de
Nioil yağ ı kullandın mıııBana doktor yasakldıydı peçete kullanımını bile yasakladı bi zaman hala kokulu kullanmam yasak hattaay bi ara sürekli düşük yaptığım için mantar oldum ve geçmedi yani ki benden beklenmeyecek bi olay. Elimde olsa kendimi çamaşır suyuyla yıkarım sonra baya bişileri değiştirdim çok şükür olmuyorum daha. Ama yine olurum korkusu yetiyo bana
Tog tulumun kalinligi oluyor canim. Tog segeri ne kadar yuksekse o kadar kalinTog ne oluyor
dün benimde acayip göğüslerim ağrıdı sütyen giyemedim acıdan sonra baktım ki sweatin önü ıslanmış birinden kolostrum geliyor diğerinden şeffaf sıvı. inşallah sütümüz olacağına işarettir bunlar yaKısslaaaaar
Ay çok heyecanlandım
Göğüs uçlarım sızlıyor kaç gündür geneli de acıyor süt doluyor anlamıştım
Bu gece rüyamda Çınar ın doğduğunu ve biraz daha büyük halini emzirdiğimi gördüm
Memeyi bırakınca ucunu sıktım rüyamda süt fışkırdı( bu arada galiba esmer olacak oğlum esmer bebek gördüm herkes sarı olacak diyor baba sarı ben esmerim )
Az önce yine sızı yaşadım sıktım süt geldi şok oldum hemde rüyamda emzirdiğim göğsümden geldi ötekinde tık yok
Birşey daha öğrendim teşekkür ederimTog tulumun kalinligi oluyor canim. Tog segeri ne kadar yuksekse o kadar kalin
Şuan yok yaa hatta hamilelikte de oluyo diye korktum da olmadı çok şükür şimdiye kadarNioil yağ ı kullandın mııı
Gebe okulundaki ebe kimyasal olmayan bir tüy dökücü paylaşmıştı geçen gün kullanabilirisniz demişti.
Linkini bulursam paylaşırım.
Büyük olasılık bende bundan alıp kendi başımın çaresine bakıcam olmadığı yerde kuaför yolu gözüküyor
Organik tüy dökücü hamileler kullanabiliyormuş=Epify Tüy Dökücü Krem Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kullandım bunu canım cok tesekkur edıyorum, sabahlık ve emzırme atletını aldımmLCW25 diye bir indirim gördüm
%25 indirim
Aman olmasın maşşallah da o yağı da bulundur gerçekten faydalı kullandım bende bi kaş güne geçti yükselmeden kaşıntı ilaçsız atlattım yaniŞuan yok yaa hatta hamilelikte de oluyo diye korktum da olmadı çok şükür şimdiye kadaröncesinde baya bişiler kullandım hala evde fitil bulunduruyorum herşeyi değiştirdim naylon iç çamaşırı naylon tayt bilmem ne polar pijama, bunların hepsi dengeyi bozuyo. Her zaman pamuklu şeyler giyiyorum ne kaşıntı ne mantar
Evet evet, carktan 130 cıkmıstı, bekledım almamıstım, cark da bıda cıkmayınca herhalde daha kotusu gelecek dedım, %25 denedım 182 tl ındırım olduYuzde 25 carktan daha iyi oluyor cugu zaman. Cunku carktan cikan kuponlarda alt limit yuksek yine
Maşallah maşallah maşallahdün benimde acayip göğüslerim ağrıdı sütyen giyemedim acıdan sonra baktım ki sweatin önü ıslanmış birinden kolostrum geliyor diğerinden şeffaf sıvı. inşallah sütümüz olacağına işarettir bunlar ya
Ben 1.6 3-6 aylık aldımTatlım Hb 'de ve kendi sitesinde indirimde uyku tulumları ,
n11 'de 50 TL indiirm yapıyor ama kargo ücreti var aynı kapıya geliyor.
Yanına ek ürün alırsan N11 mantıklı , tek ürün alırsan kargo verilmeyeceği için HB mantıklı ( n11 kampanyası bitmiş şimdi baktım)- Hepsipay bakiyen varsa daha indirimli gelir hatta ürünler .
Ben 1,6 ve 2,5 arasında kaldım beden ne almak gerekir onu kestiremiyorum sadece / Yumuşaklığı ve kalınlığı nasıl ürünleri görmediğim için net birşey diyemiyorum
2,5 TOG= https://www.hepsiburada.com/defacto...enli-penye-tulum-a8653a523wn-pm-HBC000051T83D
1,6 olan https://www.hepsiburada.com/defacto...m-a8636a523au-p-HBCV00004V0YTZ?magaza=DeFacto
2,5 TOG =https://www.hepsiburada.com/defacto...enye-uyku-tulumu-a8641a523au-p-HBCV00004SGGH6
amiiinn inşallah kimseye anlatmayalım süt çok nazara gelir derlerMaşallah maşallah maşallah
Evet ona işaret benim ilk Doğumda hamileyken gelmedi sütüm Doğumdan sonra da üç gün gelmedi Ablam emzirdi oğlumu üç gün ağlamıştım
Sonra açılınca yollar doldu taştı
Ablamın da hamileyken Akmaya başlamıştı Doğumdan sonra hiç sorun yaşamamıştı
Kısslaaaaar
Ay çok heyecanlandım
Göğüs uçlarım sızlıyor kaç gündür geneli de acıyor süt doluyor anlamıştım
Bu gece rüyamda Çınar ın doğduğunu ve biraz daha büyük halini emzirdiğimi gördüm
Memeyi bırakınca ucunu sıktım rüyamda süt fışkırdı( bu arada galiba esmer olacak oğlum esmer bebek gördüm herkes sarı olacak diyor baba sarı ben esmerim )
Az önce yine sızı yaşadım sıktım süt geldi şok oldum hemde rüyamda emzirdiğim göğsümden geldi ötekinde tık yok
Tamam çok güzel bunu kimseye asla anlatmıyoruz çünkü en çok nazar olan şeylerden biri süt. İnşallah hepimizin bol bol yetecek sütümüz olur hepimizindün benimde acayip göğüslerim ağrıdı sütyen giyemedim acıdan sonra baktım ki sweatin önü ıslanmış birinden kolostrum geliyor diğerinden şeffaf sıvı. inşallah sütümüz olacağına işarettir bunlar ya
Aklımda yaa herkes memnun benim sorun yaşadığım zamanda kullandım bişiler ama ne kullandım hatırlamıyorum hiçAman olmasın maşşallah da o yağı da bulundur gerçekten faydalı kullandım bende bi kaş güne geçti yükselmeden kaşıntı ilaçsız atlattım yani
Geçmiş olsun canım almaladan hala haber yok bizde endişeyle bekliyoruzMerhabaa kizlar 2-3 gun okuyamamistim sadece küçük kızım hastaydi 100 sayfayi geçmiş son sayfaya baktim artik sadece, almalaydi sanirim hastanede olan onun son durumu ne merak ettim?
Benimde bugun kontrolüm vardı şükür yolunda herşey vajinal varislerim artmış biraz kanama yapabilir ama dogum sonrasi geçer dedi. Bebek yine 2hafta onde gidiyor 2224 gr olmuş. Bir kac gece adet sancısı gibi oldugunu belirttim devamli olmadigi sürece hic endiselenme dedi 2dogumumda planli sezeryanla oldugu icin nasil ayirt ederim dedim o belli eder kendini anlarsin dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?