- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.281
Sadece size ve eşime söyledimTamam çok güzel bunu kimseye asla anlatmıyoruz çünkü en çok nazar olan şeylerden biri süt. İnşallah hepimizin bol bol yetecek sütümüz olur hepimizinmaşallah bu arada kızlar
İnşallah sağ salim kucağımiza alırız canım cok sevindimMerhabalar Aralık anneleri
Beni hatırlayanlarınız varmıdır bilmiyorum
Bir selam vermek istedim. ..
Gurubun ilk zamanları bende buralardaydım.
Sonra bebeğimin kalbi durması sebebiyle 9. Haftada kürtaj olmuştum..
Şimdi gözüme çarptıda maşallah bebişleriniz ne kadar büyümüş 30' lu haftaları geçiyorsunuz. :)
Bu arada hamdolsun Rabbim benim için daha hayirli olacak bir zamanda yeniden bir hamilelik nasip etti. Şimdi 12. Haftaya girmek üzereyim
İnşallah hersey gönlünüzce olur.
Doğumlarınız kolayca gerçekleşir.
Benim içinde dua edin kalan günlerimi güzelce geçirebileyim.
Canım benim bildiğim rapor 37ye kadar calisabilir, seklinde veriliyor. Ama sen 35te çıkmak istediğinde ben çıkıyorm diyip direk çıkıyorsun bir baska rapor alınmıyor.Kızlar
Çalışabilir raporu 32. haftada aldığımızda hangi tarihte izne çıkmak istediğimizde raporda yazıyor mu? (yani 35-36.haftaya kadar çalışabilir gibi mi yazılıyor rapor?)
Ben aldim cok memnun kaldım, hem kaba durmuyor hemde cok fonksiyonel gayet büyükKızlar aramızdan birileri juno oslonun bebek bakım çantasını almıştı kimdi o? Büyüklüğü felan nasıl bende sipariş edicemde normal bebek çantasına göre küçük mü acaba diyorum
bana ebe dedi ki bu sütünün çok olacağına işaret değil hormonu erken salgıladığını gösterir sadece ve doğum sonrası yine de geç gelebilir. ama o ne bilir diyorum ve olumlu düşünüyorum kimseye anlatmıyorumTamam çok güzel bunu kimseye asla anlatmıyoruz çünkü en çok nazar olan şeylerden biri süt. İnşallah hepimizin bol bol yetecek sütümüz olur hepimizinmaşallah bu arada kızlar
defactonun sitesinde de aynı fiyat inceledim de simdiTatlım Hb 'de ve kendi sitesinde indirimde uyku tulumları ,
n11 'de 50 TL indiirm yapıyor ama kargo ücreti var aynı kapıya geliyor.
Yanına ek ürün alırsan N11 mantıklı , tek ürün alırsan kargo verilmeyeceği için HB mantıklı ( n11 kampanyası bitmiş şimdi baktım)- Hepsipay bakiyen varsa daha indirimli gelir hatta ürünler .
Ben 1,6 ve 2,5 arasında kaldım beden ne almak gerekir onu kestiremiyorum sadece / Yumuşaklığı ve kalınlığı nasıl ürünleri görmediğim için net birşey diyemiyorum
2,5 TOG= https://www.hepsiburada.com/defacto...enli-penye-tulum-a8653a523wn-pm-HBC000051T83D
1,6 olan https://www.hepsiburada.com/defacto...m-a8636a523au-p-HBCV00004V0YTZ?magaza=DeFacto
2,5 TOG =https://www.hepsiburada.com/defacto...enye-uyku-tulumu-a8641a523au-p-HBCV00004SGGH6
Bence ebeler çok biliyobana ebe dedi ki bu sütünün çok olacağına işaret değil hormonu erken salgıladığını gösterir sadece ve doğum sonrası yine de geç gelebilir. ama o ne bilir diyorum ve olumlu düşünüyorum kimseye anlatmıyorum
Ay benim de Doğumdan önce gelsin de hiç düşünmiyim gelecek mi diyeSadece size ve eşime söyledim
Bebek esmerdi oğlumuz esmer olacak dedim tek dediği hani beyaz olacaktı
İnşallah hayırlı havadislerle gelir..Geçmiş olsun canım almaladan hala haber yok bizde endişeyle bekliyoruz
Maşallah
İnşallah buda planlı şekilde telaşsız gelir
Eşler bi değişik yaa dün benimki az hareket etti diye ben bi tedirgin oldum arada hafif oynuyo sadece adam diyo ki e oynuyo ya işte. Ya çocuk benim içimde sence ben daha iyi bilmezmiyim az mı çok mu delirtti beniSadece size ve eşime söyledim
Bebek esmerdi oğlumuz esmer olacak dedim tek dediği hani beyaz olacaktı
Çok isterdim benimde bundanım olsunBu sütyenden alan var mı kızlar?
Niye kiiiÇok isterdim benimde bundanım olsunama benimkiler böyle şeyleri kabul etmiyor. Emzirme olayı bitince ameliyat mı olsam napsam
Komşumuzun kızının üst üste 3. Tane çocuğu oldu sezeryanla daha 27 yaşındaydi tüplerini bağlatti 3. Sezeryaninds ama doktor yaşın çok genç az da olsa hamile kalma ihtimalin var demiştiİnşallah hayırlı havadislerle gelir..
Aminn ay umarım oyle olur. Ben simdi 2 doktora kontrole gidiyorum ikiside birbirinden habersiz:) bugünkü 39u doldurunca aliriz aksi bir durum olmazsa dedi, digeride 2.kizimda gittigim doktor oda 38 e girince aliriz demisti oncekinde oylede oldu bunu neye gore belirliyorlarki onu merak ettim. Planli sezeryanla dogum yapacak olanlar doktorunuzla konustunuzmu bu konuyu hic?
Birde sizlere bir sorum daha olacak etrafinda falan tüplerini baglatmayi deneyimleyen oldu mu sorun yasadilarmi? Benim bu 3.gebeligim ve riskli olduğu icin konuyu burada kapatalim artık diyoruz
6 ay yıkamamış mıAy benim kinde de saçmalık bitmez yine başlar zaten kızımda tuturmustu ben çocuklarımı altı ay yikamadim falan sen pasakliysan ben ne edim beni deli ediyor bazen bu aralar gezmelere doymadı ben doğuma yaklaştıkça hastalıkları artıyor geriliyorum gerilme eşime cocuguma yansıyor dün gece bile eşimle onlar yüzünden tartiştim yeti artık vala canıma
Rica ederim canım işini görmüştür umarım
Yani ben yatırmadım ama sorun olmuyo sezeryanl birlikte hallediyorlar ekstra bişi de olmuyo. İstersen yine sadece belden uyuşturarak yapılıyor diye biliyorum genel anestezi ye gerek yok. Yengem yaptırdı da öyle anlattıydı.İnşallah hayırlı havadislerle gelir..
Aminn ay umarım oyle olur. Ben simdi 2 doktora kontrole gidiyorum ikiside birbirinden habersiz:) bugünkü 39u doldurunca aliriz aksi bir durum olmazsa dedi, digeride 2.kizimda gittigim doktor oda 38 e girince aliriz demisti oncekinde oylede oldu bunu neye gore belirliyorlarki onu merak ettim. Planli sezeryanla dogum yapacak olanlar doktorunuzla konustunuzmu bu konuyu hic?
Birde sizlere bir sorum daha olacak etrafinda falan tüplerini baglatmayi deneyimleyen oldu mu sorun yasadilarmi? Benim bu 3.gebeligim ve riskli olduğu icin konuyu burada kapatalim artık diyoruz
Annem kardeşimin sezaryeninde tüplerini bağlattı. Annem hiç bir sorun yaşamadı.İnşallah hayırlı havadislerle gelir..
Ben de aktığını görmüyorum ama göğsümde beyaz kurumuş oluyorKızlar galiba grupta sütü gelmeyen bir benimsiz böyle diyince süt geliyor filan korkuyorum banyo da bile çok uğraşmıyorum ama benimkiler inek memesi kadar oldu bunlar nasıl geri düzelecek
Tupleri baglatsan da hamile kalma ihtimali oluyor muymus yaniKomşumuzun kızının üst üste 3. Tane çocuğu oldu sezeryanla daha 27 yaşındaydi tüplerini bağlatti 3. Sezeryaninds ama doktor yaşın çok genç az da olsa hamile kalma ihtimalin var demişti
Bende canım hepsibay bakiyem vardı bana 300 TL ye geldi 1,6 Tog olan bende 3-6 ay arası olandan aldımBen 1.6 3-6 aylık aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?