2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tamam çok güzel bunu kimseye asla anlatmıyoruz çünkü en çok nazar olan şeylerden biri süt. İnşallah hepimizin bol bol yetecek sütümüz olur hepimizin maşallah bu arada kızlar
Sadece size ve eşime söyledim
Bebek esmerdi oğlumuz esmer olacak dedim tek dediği hani beyaz olacaktı

İnşallah sağ salim kucağımiza alırız canım cok sevindim

Kızlar
Çalışabilir raporu 32. haftada aldığımızda hangi tarihte izne çıkmak istediğimizde raporda yazıyor mu? (yani 35-36.haftaya kadar çalışabilir gibi mi yazılıyor rapor?)
Canım benim bildiğim rapor 37ye kadar calisabilir, seklinde veriliyor. Ama sen 35te çıkmak istediğinde ben çıkıyorm diyip direk çıkıyorsun bir baska rapor alınmıyor.

Kızlar aramızdan birileri juno oslonun bebek bakım çantasını almıştı kimdi o? Büyüklüğü felan nasıl bende sipariş edicemde normal bebek çantasına göre küçük mü acaba diyorum
Ben aldim cok memnun kaldım, hem kaba durmuyor hemde cok fonksiyonel gayet büyük

Tamam çok güzel bunu kimseye asla anlatmıyoruz çünkü en çok nazar olan şeylerden biri süt. İnşallah hepimizin bol bol yetecek sütümüz olur hepimizin maşallah bu arada kızlar
bana ebe dedi ki bu sütünün çok olacağına işaret değil hormonu erken salgıladığını gösterir sadece ve doğum sonrası yine de geç gelebilir. ama o ne bilir diyorum ve olumlu düşünüyorum kimseye anlatmıyorum

defactonun sitesinde de aynı fiyat inceledim de simdi

Bence ebeler çok biliyo bilete geldi mi geliyo süt benim erken geldi yazdıydım arada yokluyorum maşallah hala bazen çok az bazen normal geliyo

Bu sütyenden alan var mı kızlar?

Eklentiler

• C3705492-D756-48B7-BFCF-55274238762C.webp
    14 KB · Görüntüleme: 44
Geçmiş olsun canım almaladan hala haber yok bizde endişeyle bekliyoruz
Maşallah
İnşallah buda planlı şekilde telaşsız gelir
İnşallah hayırlı havadislerle gelir..
Aminn ay umarım oyle olur. Ben simdi 2 doktora kontrole gidiyorum ikiside birbirinden habersiz:) bugünkü 39u doldurunca aliriz aksi bir durum olmazsa dedi, digeride 2.kizimda gittigim doktor oda 38 e girince aliriz demisti oncekinde oylede oldu bunu neye gore belirliyorlarki onu merak ettim. Planli sezeryanla dogum yapacak olanlar doktorunuzla konustunuzmu bu konuyu hic?

Birde sizlere bir sorum daha olacak etrafinda falan tüplerini baglatmayi deneyimleyen oldu mu sorun yasadilarmi? Benim bu 3.gebeligim ve riskli olduğu icin konuyu burada kapatalim artık diyoruz

Sadece size ve eşime söyledim
Bebek esmerdi oğlumuz esmer olacak dedim tek dediği hani beyaz olacaktı
Eşler bi değişik yaa dün benimki az hareket etti diye ben bi tedirgin oldum arada hafif oynuyo sadece adam diyo ki e oynuyo ya işte. Ya çocuk benim içimde sence ben daha iyi bilmezmiyim az mı çok mu delirtti beni

Komşumuzun kızının üst üste 3. Tane çocuğu oldu sezeryanla daha 27 yaşındaydi tüplerini bağlatti 3. Sezeryaninds ama doktor yaşın çok genç az da olsa hamile kalma ihtimalin var demişti

6 ay yıkamamış mı

Yani ben yatırmadım ama sorun olmuyo sezeryanl birlikte hallediyorlar ekstra bişi de olmuyo. İstersen yine sadece belden uyuşturarak yapılıyor diye biliyorum genel anestezi ye gerek yok. Yengem yaptırdı da öyle anlattıydı.

Annem kardeşimin sezaryeninde tüplerini bağlattı. Annem hiç bir sorun yaşamadı.

Kızlar galiba grupta sütü gelmeyen bir benim siz böyle diyince süt geliyor filan korkuyorum banyo da bile çok uğraşmıyorum ama benimkiler inek memesi kadar oldu bunlar nasıl geri düzelecek
Ben de aktığını görmüyorum ama göğsümde beyaz kurumuş oluyor

Komşumuzun kızının üst üste 3. Tane çocuğu oldu sezeryanla daha 27 yaşındaydi tüplerini bağlatti 3. Sezeryaninds ama doktor yaşın çok genç az da olsa hamile kalma ihtimalin var demişti
Tupleri baglatsan da hamile kalma ihtimali oluyor muymus yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…