2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kız onu bildiğim kadarıyla teri kokmasın diye değil, teni kokmasın diye yapıyorlar bazıları gerçekten değişik kokuyor
Kızlar bana annem ilkinde yapalım dedi biz eşimle izin vermedik balık mı bu dedik neyini tuzluyorsun şimdi kızım 8 yaşında inanmazsınız ama ayakları bir kokuyor bir kokuyor anlatamam yani. O yüzden bu sefer annemi dinleyeceğim valla tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum da tuzlu suyla yıkayıp durulama gibi bişey galiba ondan da bişey olmaz yani

Bence bebek kendisi gelmeli zamanı dolunca ilk Doğumda da ben sezeryan istememe rağmen doktora söylemedim son kontrolde söyledim gün aldık 23 Nisan 21 de kendisi gelmişti
Bağlatmayı Ablam yaptırdı ikinci doğumunda sorun yaşamadı Doğum anında bebek alındıktan sonra tüplerini bağladılar hemen 6 sene oldu
Şimdi tüp bebek için koşturuyor

Kızlar galiba grupta sütü gelmeyen bir benim siz böyle diyince süt geliyor filan korkuyorum banyo da bile çok uğraşmıyorum ama benimkiler inek memesi kadar oldu bunlar nasıl geri düzelecek
ya asıl süt gelme zamanı değilki geldi mi tam geliyo tutamıyon daha fazla doğum zamanı genelde geliyo korkma emzirme olayı bitince sönüyorlar asıl normalde de büyük olanlar napsın örneğin ben

Ya tüp bağlatma işi çok radikal bi karar sonradan çok pişman olan oluyo

defactonun sitesinde de aynı fiyat inceledim de simdi
Defakto bazen yeni üye olanlara sepet indirimi veriyordu.Halen devam ediyor mu o uygulaması bilmiyorum
Ben geçen haftalrda bir ürün almıştım hem sepet hemde yeni üye indirimi bide mağazadan teslimi seçmiştim peluş güzel bir tulumu vardı bana 140 TL civarına gelmişti.Eşimin favorisi 1 migie 2. olarakta bu

Kızlar galiba grupta sütü gelmeyen bir benim siz böyle diyince süt geliyor filan korkuyorum banyo da bile çok uğraşmıyorum ama benimkiler inek memesi kadar oldu bunlar nasıl geri düzelecek
Eski haline donuyor normalde. Ama ben mastit olmustum dogumdan sonra. Mastitten sonra o memede cok sut olmadi zaten. Emzirme bittikten sonra da o meme kucuk kaldi. Iki memenin arasinda baya fark var

Komşumuzun kızının üst üste 3. Tane çocuğu oldu sezeryanla daha 27 yaşındaydi tüplerini bağlatti 3. Sezeryaninds ama doktor yaşın çok genç az da olsa hamile kalma ihtimalin var demişti
Benim doktorda bugun 30 dan once baglamiyoruz dedi bundan sebep demekki.
Evet sezeryan esnasinda olacak zaten benimde olurda karar verebilirsek
Annem kardeşimin sezaryeninde tüplerini bağlattı. Annem hiç bir sorun yaşamadı.
Buna sevindim:)
Benimde yok henüz bir belirti
Ya aslında mantıklı olan buda 2 doktorun birbiriyle uyusmayinca neye gore karar verdiklerini merak ettim acikcasi.
Bidaha dusunmuyorsan baglariz tabi dedi doktor ama sonra pisman olanlarda oluyor dedi tekrar istedikleri icinmi pisman oldu ablan, bizim 3. Olacak bu anne acisindan risk taşıdığı için hamileliklerim 3 yeter diyoruz ama bilmem sonra istermiyiz ,

Formda yaz bağlı tüple hamile kalanlar diye bak ne hikayeler çıkar şok olursun
Yaa buradan bakmak hic aklıma gelmemişti bir bakayimmm

Eski büyüklüğüne emzirmeyi tamamen kesince dönüyor ama daha yumuşak şekilde oluyor
Tupleri baglatsan da hamile kalma ihtimali oluyor muymus yani
Hamile kalma ihtimali çok çok düşük ve evet pişman olanlar var hoş Ablam pişman değil tüp bebek tutarsa tutar tutmazsa yapacak birşey yok modunda bide evlatlık başvurusu yaptılar ikiside olursa vay haline bide ikiz istiyor
Ben tüp bağlatmaya erkenden karşıyım 40a merdiven dayayınca belki isterim

Ay o da garanti degil o zaman. Esim bi daha hamile kalmami asla istemiyor tupleri baglatsak mi acaba diyor arada
Ya yaşın kaç? Başka yöntemlerde var bu ara internette dönüyo ama olacağı varsa oluyo bazen

Aslinda doktor actirmak isteyende oluyor %60 başarılı oluyor acma islemi dedi gitmişlerdir muhakkak doktora da

40da rezerv azalıyo ki tutma ihtimali de azalıyo basit korunma yöntemleri işe yarar tahminimce. Benimkide ikinciyi 40da yapalım diyo hayır bunu 8senede anca yapmış olcaz

Ya yaşın kaç? Başka yöntemlerde var bu ara internette dönüyo ama olacağı varsa oluyo bazen
35 yasindayim canim. Bi de hamileliklerim hep boyle riskli gectigi icin yorulduk gercekten de. Tekrar cocuk dusunmuyoruz

Hayırlısı olsun inşallah güzel geçer sürecin

35 yasindayim canim. Bi de hamileliklerim hep boyle riskli gectigi icin yorulduk gercekten de. Tekrar cocuk dusunmuyoruz
Yakınız yaa zamanımız azalıyo zaten o konudan dolayı içim rahat bide peşpeşe 3tane daha doğuruyormuşum anaaaa

Hoşgeldin, Sanırım o semtten yok yaa duymadım hiç kızlardan

Seni eklememişim cevabıma pardon
Başka çocuk kesinlikle istemiyorum diyorsanız bağlat 4. Sezeryan risk evet doktorunla iyice konuş bunu kaç sene sonra risksiz oluyor yada oluyor mu hep riskli mi kalıyor diye
Eşinde sende iyice düşünün öyle karar verin
Mesela benim eşim asla diyor bi daha çocuk istemiyorum bizim toplamda 4. Çocuk olacak çünkü iki onun bir benim ilk evliliğimizden var buda ortak evladımız
Ama ben istiyorum halim vaktim yerinde olursa bi üç sene sonra bi daha istiyorum belki diyorum oda kız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…