- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.301
Yaş genc olunca çok az da olsa ihtimali oluyormuş onun 6 sene oldu hamile kalmadi daTupleri baglatsan da hamile kalma ihtimali oluyor muymus yani
Kızlar bana annem ilkinde yapalım dedi biz eşimle izin vermedik balık mı bu dedik neyini tuzluyorsun şimdi kızım 8 yaşında inanmazsınız ama ayakları bir kokuyor bir kokuyor anlatamam yani. O yüzden bu sefer annemi dinleyeceğim valla tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum da tuzlu suyla yıkayıp durulama gibi bişey galiba ondan da bişey olmaz yaniKız onu bildiğim kadarıyla teri kokmasın diye değil, teni kokmasın diye yapıyorlarbazıları gerçekten değişik kokuyor
Bence bebek kendisi gelmeli zamanı dolunca ilk Doğumda da ben sezeryan istememe rağmen doktora söylemedim son kontrolde söyledim gün aldık 23 Nisan 21 de kendisi gelmiştiİnşallah hayırlı havadislerle gelir..
Aminn ay umarım oyle olur. Ben simdi 2 doktora kontrole gidiyorum ikiside birbirinden habersiz:) bugünkü 39u doldurunca aliriz aksi bir durum olmazsa dedi, digeride 2.kizimda gittigim doktor oda 38 e girince aliriz demisti oncekinde oylede oldu bunu neye gore belirliyorlarki onu merak ettim. Planli sezeryanla dogum yapacak olanlar doktorunuzla konustunuzmu bu konuyu hic?
Birde sizlere bir sorum daha olacak etrafinda falan tüplerini baglatmayi deneyimleyen oldu mu sorun yasadilarmi? Benim bu 3.gebeligim ve riskli olduğu icin konuyu burada kapatalim artık diyoruz
ya asıl süt gelme zamanı değilki geldi mi tam geliyo tutamıyon daha fazla doğum zamanı genelde geliyo korkmaKızlar galiba grupta sütü gelmeyen bir benimsiz böyle diyince süt geliyor filan korkuyorum banyo da bile çok uğraşmıyorum ama benimkiler inek memesi kadar oldu bunlar nasıl geri düzelecek
Ya tüp bağlatma işi çok radikal bi karar sonradan çok pişman olan oluyoBence bebek kendisi gelmeli zamanı dolunca ilk Doğumda da ben sezeryan istememe rağmen doktora söylemedim son kontrolde söyledim gün aldık 23 Nisan 21 de kendisi gelmişti
Bağlatmayı Ablam yaptırdı ikinci doğumunda sorun yaşamadı Doğum anında bebek alındıktan sonra tüplerini bağladılar hemen 6 sene oldu
Şimdi tüp bebek için koşturuyor
Defakto bazen yeni üye olanlara sepet indirimi veriyordu.Halen devam ediyor mu o uygulaması bilmiyorumdefactonun sitesinde de aynı fiyat inceledim de simdi
Formda yaz bağlı tüple hamile kalanlar diye bak ne hikayeler çıkar şok olursunTupleri baglatsan da hamile kalma ihtimali oluyor muymus yani
Eski haline donuyor normalde. Ama ben mastit olmustum dogumdan sonra. Mastitten sonra o memede cok sut olmadi zaten. Emzirme bittikten sonra da o meme kucuk kaldi. Iki memenin arasinda baya fark varKızlar galiba grupta sütü gelmeyen bir benimsiz böyle diyince süt geliyor filan korkuyorum banyo da bile çok uğraşmıyorum ama benimkiler inek memesi kadar oldu bunlar nasıl geri düzelecek
Ay o da garanti degil o zaman. Esim bi daha hamile kalmami asla istemiyorFormda yaz bağlı tüple hamile kalanlar diye bak ne hikayeler çıkar şok olursun
Benim doktorda bugun 30 dan once baglamiyoruz dedi bundan sebep demekki.Komşumuzun kızının üst üste 3. Tane çocuğu oldu sezeryanla daha 27 yaşındaydi tüplerini bağlatti 3. Sezeryaninds ama doktor yaşın çok genç az da olsa hamile kalma ihtimalin var demişti
Evet sezeryan esnasinda olacak zaten benimde olurda karar verebilirsekYani ben yatırmadım ama sorun olmuyo sezeryanl birlikte hallediyorlar ekstra bişi de olmuyo. İstersen yine sadece belden uyuşturarak yapılıyor diye biliyorum genel anestezi ye gerek yok. Yengem yaptırdı da öyle anlattıydı.
Buna sevindim:)Annem kardeşimin sezaryeninde tüplerini bağlattı. Annem hiç bir sorun yaşamadı.
Benimde yok henüz bir belirtiKızlar galiba grupta sütü gelmeyen bir benimsiz böyle diyince süt geliyor filan korkuyorum banyo da bile çok uğraşmıyorum ama benimkiler inek memesi kadar oldu bunlar nasıl geri düzelecek
Ya aslında mantıklı olan buda 2 doktorun birbiriyle uyusmayinca neye gore karar verdiklerini merak ettim acikcasi.Bence bebek kendisi gelmeli zamanı dolunca ilk Doğumda da ben sezeryan istememe rağmen doktora söylemedim son kontrolde söyledim gün aldık 23 Nisan 21 de kendisi gelmişti
Bağlatmayı Ablam yaptırdı ikinci doğumunda sorun yaşamadı Doğum anında bebek alındıktan sonra tüplerini bağladılar hemen 6 sene oldu
Şimdi tüp bebek için koşturuyor
Ya tüp bağlatma işi çok radikal bi karar sonradan çok pişman olan oluyo
Yaa buradan bakmak hic aklıma gelmemişti bir bakayimmmFormda yaz bağlı tüple hamile kalanlar diye bak ne hikayeler çıkar şok olursun
Eski büyüklüğüne emzirmeyi tamamen kesince dönüyor ama daha yumuşak şekilde oluyorKızlar galiba grupta sütü gelmeyen bir benimsiz böyle diyince süt geliyor filan korkuyorum banyo da bile çok uğraşmıyorum ama benimkiler inek memesi kadar oldu bunlar nasıl geri düzelecek
Tupleri baglatsan da hamile kalma ihtimali oluyor muymus yani
Hamile kalma ihtimali çok çok düşük ve evet pişman olanlar var hoş Ablam pişman değil tüp bebek tutarsa tutar tutmazsa yapacak birşey yok modunda bide evlatlık başvurusu yaptılar ikiside olursa vay haline bide ikiz istiyorYa tüp bağlatma işi çok radikal bi karar sonradan çok pişman olan oluyo
Ya yaşın kaç? Başka yöntemlerde var bu ara internette dönüyo ama olacağı varsa oluyo bazenAy o da garanti degil o zaman. Esim bi daha hamile kalmami asla istemiyortupleri baglatsak mi acaba diyor arada
40da rezerv azalıyo ki tutma ihtimali de azalıyo basit korunma yöntemleri işe yarar tahminimce. Benimkide ikinciyi 40da yapalım diyoEski büyüklüğüne emzirmeyi tamamen kesince dönüyor ama daha yumuşak şekilde oluyor
Hamile kalma ihtimali çok çok düşük ve evet pişman olanlar var hoş Ablam pişman değil tüp bebek tutarsa tutar tutmazsa yapacak birşey yok modunda bide evlatlık başvurusu yaptılar ikiside olursa vay haline bide ikiz istiyor
Ben tüp bağlatmaya erkenden karşıyım 40a merdiven dayayınca belki isterim
35 yasindayim canim. Bi de hamileliklerim hep boyle riskli gectigi icin yorulduk gercekten de. Tekrar cocuk dusunmuyoruzYa yaşın kaç? Başka yöntemlerde var bu ara internette dönüyo ama olacağı varsa oluyo bazen
Hayırlısı olsun inşallah güzel geçer sürecinBenim doktorda bugun 30 dan once baglamiyoruz dedi bundan sebep demekki.
Evet sezeryan esnasinda olacak zaten benimde olurda karar verebilirsek
Buna sevindim:)
Benimde yok henüz bir belirti
Ya aslında mantıklı olan buda 2 doktorun birbiriyle uyusmayinca neye gore karar verdiklerini merak ettim acikcasi.
Bidaha dusunmuyorsan baglariz tabi dedi doktor ama sonra pisman olanlarda oluyor dedi tekrar istedikleri icinmi pisman oldu ablan, bizim 3. Olacak bu anne acisindan risk taşıdığı için hamileliklerim 3 yeter diyoruz ama bilmem sonra istermiyiz ,
Yaa buradan bakmak hic aklıma gelmemişti bir bakayimmm
Yakınız yaa zamanımız azalıyo zaten o konudan dolayı içim rahat35 yasindayim canim. Bi de hamileliklerim hep boyle riskli gectigi icin yorulduk gercekten de. Tekrar cocuk dusunmuyoruz
Hoşgeldin, Sanırım o semtten yok yaa duymadım hiç kızlardanHanımlar merhaba, sayfada yeniyim ilk defa bir yazı paylaşıyorum aranıza alırsanız sevinirim. 33 haftalık hamileyim nasipse aralıkta oğlumu kucağıma alacağım. İstanbulda Sultanbeyli Saygı hastanesine muaneye giden varmı, varsa hangi doktora gidiyorsunuz yada gitmiştiniz.
Ya aslında mantıklı olan buda 2 doktorun birbiriyle uyusmayinca neye gore karar verdiklerini merak ettim acikcasi.
Bidaha dusunmuyorsan baglariz tabi dedi doktor ama sonra pisman olanlarda oluyor dedi tekrar istedikleri icinmi pisman oldu ablan, bizim 3. Olacak bu anne acisindan risk taşıdığı için hamileliklerim 3 yeter diyoruz ama bilmem sonra istermiyiz ,
Seni eklememişim cevabıma pardonHamile kalma ihtimali çok çok düşük ve evet pişman olanlar var hoş Ablam pişman değil tüp bebek tutarsa tutar tutmazsa yapacak birşey yok modunda bide evlatlık başvurusu yaptılar ikiside olursa vay haline bide ikiz istiyor
Ben tüp bağlatmaya erkenden karşıyım 40a merdiven dayayınca belki isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?