2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayy bak ben gebelık boyunca 2 gun kustum, o da 21.haftada basladıgım demır ılacı yuzunden, gercektrn o da cok zor, benım gebelıgım de kanamalı gectı, yuregımız agzımızda hep.. Ben de o kısımdan cektım.. Ikızlerde de aynıydı bol kanamalıydı, zaten yavrılarım melek oldular.. Aynı seylerı yasamak korkutuyor benı, bu sefer tek de olmıcam, kucahımda cocukla nasıl yapıcam

ben sabahtsn beri bir is yapiyorum gelip grubu okuyup dinlenip geri gidip bir is yapiyorum ama ikisi de bitmiyor cogaliyor bir taraftan hakketen evde sadece benim mi işim bitmiyor
Yapabilsek bizimde bitmeyecek ama biz yapamıyoruz yatıyoruz
anlaşıp iki saat ara versek konuşmaya sonra devam ederiz geri gelince yakalamak çok zor oluyor
He ya bende o yüzden çıkamıyorum

Ben şu an 27 yaşındayım. Tüp bebekle hamile kaldım. Doğum nasıl olur bilmiyorum doğumdan sonra vazgeçer miyim ama isteğim 4 sene sonra doğurmak. Benim pkos var doğal yolla olur mu yoksa tekrar mı tüp bebek deneriz bilmiyorum geride 5 tane embriyom var ablam mesela bir tane yaptı bir daha yapmam diyor ama biraz hayat şartlarıyla falan ilgili bence. Benim hayatımı aşırı değiştirmez bebek ama ablamın hayatını çok değiştirdi. Özgürlüğü elinden alınmış gibi oldu. Ki ablamın çocuğuna annem bakıyor bide ona rağmen

Bizimki de sebepsiz. 14tane doğal yoldan hem kimyasal hem dış gebelik. Herkesin derdi çok başka. Anlattığımda hep şey deniliyo aman sen kendiliğinden yine hamile kalmışsın. İşte başına gelmeyen anlamıyor kolay sanıyor denemediğimiz yöntem kalmadı kimyasallarda düşük bazen biraz daha ağrılı adet kanaması gibi bazen yatakta artık çarşafları tırmalıyodum sancıdan ki parçalar düşüyordu bi sürü. İnan Allah ansızın verince şok oluyorsun bu nasıl oldu diye biz hala o şoktayız. Her şeyi denedik hem vicdan hem manevi hemde maddi olarak pes ettiğimde oldu. İkinci nasıl olur olurmu olmazmı bilmiyorum ama bu günümüze çok şükür sevindirdi bizi Allah evlatlarımızı bize bağışlasın, onları hayırlı bir şekilde yetiştirmeyi nasip etsin

Ya çok güldüm hala gülüyorum
Nasip olsun Begüm büyüyünce tekrar konuşalım bebek hasreti sarınca o iş öyle olmuyor bak ablamı anlattım onu bi oku
Anneliği bir tat o emzirmeyi onun kokusunu
Sonra büyüyünce gerçekten isteniyor özleniyor herşeye değer diyor insan
Geçen kustum Halim perişan eşim diyor ki hala bi tane daha diyorsun perişan oluyorsun yine de istiyorsun
Oda bana kıyamıyor napsın
Ama gerçekten işleri büyütürse istediğimiz gibi maddi olarak iyi olursak ben bi tane daha istiyorum 35 olmadan büyüteyim sonra hayatın keyfini süreceğim onlarda büyüyecek kendilerine yetecekler genç ve bi sürü çocuğu olan gezen eğlenen bir anne olacağım beş sene sonra en büyük oğlum 15 en küçüğü 5 yaşında olacak oh mis işte benimde hayalim bu
Dünden beri şu halde bile canlı müziğe gitsem doğurmadan diye düşünüyorum

ben sabahtsn beri bir is yapiyorum gelip grubu okuyup dinlenip geri gidip bir is yapiyorum ama ikisi de bitmiyor cogaliyor bir taraftan hakketen evde sadece benim mi işim bitmiyor
Benimde bitmiyor mutfak kaldı halaaa yapacam ama uykum var burda fink atmakla meşgulüm

Benimki de bitmiyor başıma ağrı girdi daha çok iş var, bir de duş alıp yürüyüş de yapıcam hepsi bitince, ay gelince de yemek derdi hiç dinlenmiyormuş gibi hissediyorum, çamaşır bitsin diye bekliyorum bir asayım bir kahve molası

Kız bende ağlıyorum ruh halim çok değişik ya bı anlam vermiyorum doğuma yaklaşiyorum diye oluyor çünkü kızımda da o hisler vardı duzelcek Allah'ın izniyle canikommm
Benimde tuvaletim beni patlatan kadar gitmiyorum bı bakiyim ya çok sağol artık yastıkla beraber beş kişi ben kendimi üç hesap ediyim kızım kocam yastık altı kişi yatarız
Deme deme linç yeriz uyuyorum vala
Allahın izniyle hepimiz sağlıkla sıhhatle zamanında kolaylıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi Aminnnn
Amin inşallah canım benim
Kızlar bebişimin tulumları geldi o kadar güzeller ki bayıldım Ama gözüme çok büyük geldi, ne zaman giyebilecek acaba En çok da 3-6 ay almışım
Ay çok güzeller güle güle giysin inşallah kalitelerine beyildim sorması ayıp nerden aldın
Bende pazar gününden beri o modayim kendime bı anlam veremedim evde bı iş yok ama piskoljim bozuldu temizleyemiyorum yetemiyorum diye salak salak etrafta dolanıyorum eksikler var dediğin gibi ne alacağımı bilmiyorum kendimi dovucem mutfak kileri için küçük baratliklardan alicaktim onu da almıyorum ne yapıyorum anlamıyorum
Evet ben de bakıyorum ne yazı bitiyor ne iş gün bitti hala aynı modayim benim iş te hiç bitmiyor Allah'ım artık lütfen bitsin şu ızdırap ya

Saol kuzum Next direct sitesinden aldım,İngiltere’den geldi

Ahh canım, gecelerı hıckıra hıckıra agladıklarımı bı Allahım bılır, bı de eşim.. Senı cok ıyı anlıyorum, Rabbim bu evlatlsrımıza saglık mutluluk uzun ömürler versın ınsallah, zaman ne gosterır, yasayıp görecrğiz

Aynen mide problemi yasamadim ama yasanabilecek her turlu seyi yasadim. Hele ilk hamilelikte yuzde 70 duser ya da erken dogum olur yasamaz filan demislerdi. O kadar zordu ki. Perdeden dolayi bacagini,kolunu kullanamayanlar bile varmis. Allah kimseyi evladiyla sinamasin 2. Hamileligimde bebegimin kalbi durdu. Bu 3. Hamilelik bunda da once kanama sonra serklaj derken sanciyla tamamen hic bi sey yapamadan yatiyorum.

Bende de pco çıkmıştı takviye kullandık eşimle iki sene sonunda oldu gebelik ilk düşük olmuştu ..
allah ol derse oluyor yavrum
Herşeyin başı maddiyat maddiyat varsa 6 taneye de bakılıyor yoksa eğer 1 tanesi bile evet herşeyi kısıtlıyor
Benimde hayatım ilk oğlum 3 buçuk yaşına gelene kadar kısıtlanmıştı çalışamadım ama gezdim mi gezdim oğlum yanımda aranasına koydum gesdim tıyır tıyır
Şimdi nasıl olacağım bilmiyorum Eve kapanmak mı olacak yoksa herşey kolay mı gelecek yaşayıp göreceğim üç çocukla nasıl bir hayatım olacak endişeyle bekliyorum yaşamayı bir

Allah ol derse olur herşey
Bizde çabalamayı yani strese girmeyi bırakınca oldu bir kimyasal yaşadım sadece aöa o bile yetti bana seni düşünemiyorum

Şuan görümcemi anlattın hayır çocuğu da bi usluydu öyle beş tane çocuk bakarsın neyse sonra ikinciyi yaptı YANLIŞLIKLA ilki çok şımarık artık ilk torun olduğu ve unu çıkarttıkları için ikinci de gerçekten yaramaz biraz illaki olur bebek daha yani. Kendi de bakmıyo kv baktı hep zaten doğdu doğalı. Ama sorsan hep o baktı ve mahvoldu büyük torun kv nin evini kendi evi sanıyo

Az kaldı ınsallahh, bız de gezıcez özgürce
Bu arada canım ılk hamılelık serklajlı ısre, sonrakıler de de mı serklaj olmak gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…