- 12 Nisan 2019
- 24.225
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.341
Ayy bak ben gebelık boyunca 2 gun kustum, o da 21.haftada basladıgım demır ılacı yuzunden, gercektrn o da cok zor, benım gebelıgım de kanamalı gectı, yuregımız agzımızda hep.. Ben de o kısımdan cektım.. Ikızlerde de aynıydı bol kanamalıydı, zaten yavrılarım melek oldular.. Aynı seylerı yasamak korkutuyor benı, bu sefer tek de olmıcam, kucahımda cocukla nasıl yapıcam,Ben zirvede BEgüm'le bırakacağım niyetim öyle
Eşim şımarık olur , tek başına mahsun kalır gibi yol yapıyor kendince ama
Benim gebelik hayallerim bambaşkaydı. Nazlı mı nazlı aşeren ama fit kalmayı başaran bir gebe olacaktım.
Nazlı yerine ezikk hayattan bezmiş
Aşerme yerine = Kusmuklu , sidiklibir hamile oldum.
Tek tutturabildiğim zayıf kalabilmek o kadar
Yapabilsek bizimde bitmeyecek ama biz yapamıyoruz yatıyoruzben sabahtsn beri bir is yapiyorum gelip grubu okuyup dinlenip geri gidip bir is yapiyorum ama ikisi de bitmiyor cogaliyor bir taraftanhakketen evde sadece benim mi işim bitmiyor
He ya bende o yüzden çıkamıyorumanlaşıp iki saat ara versek konuşmaya sonra devam ederizgeri gelince yakalamak çok zor oluyor
Ben şu an 27 yaşındayım. Tüp bebekle hamile kaldım. Doğum nasıl olur bilmiyorum doğumdan sonra vazgeçer miyim ama isteğim 4 sene sonra doğurmak. Benim pkos var doğal yolla olur mu yoksa tekrar mı tüp bebek deneriz bilmiyorum geride 5 tane embriyom varİşte evlat istiyor diye kardeş mi yapılırmış düşüncesine karşıt bir duygusal örnek
Benim ablamda büyük kızı için yapmıştı ikinciyi
Bizlerin hamileliği ne ki Ablam yataktan çıkamaz 6. Ayına kadar
Rahat geçirdiği sadece bir ay oluyor toplamda hep serum kusma yemeksiz yaşıyor o yüzden ikinciye tövbe demişti
Ama Bi gün odasında dua ettiğini görüyor kızımın ellerini açmış yere oturmuş allahım demiş annemin karnına kız kardeş koy
Bunu duyan Ablam ağla ağla o zaman karar veriyor hamileliğine
Şimdi iki kızı kocası istiyor da tüp bebek peşine koşuyor işte yüreklendirdik dokuz ay birşey değil geçer geçecek diye
Eşini kısırlaştırın en garanti yol BenceAy o da garanti degil o zaman. Esim bi daha hamile kalmami asla istemiyortupleri baglatsak mi acaba diyor arada
Bizimki de sebepsiz. 14tane doğal yoldan hem kimyasal hem dış gebelik. Herkesin derdi çok başka. Anlattığımda hep şey deniliyo aman sen kendiliğinden yine hamile kalmışsın. İşte başına gelmeyen anlamıyor kolay sanıyorKeısnlıkle, herkes sanıyo kı parayı verıyosun bebegı koyuyorlar, otle deıl ıste, her asamasında gözyası var, benım 4.denemem, tup bebek ıle 2 kere hamıle kaldım, hamılelıklerım yuksek rısklı hep, bol kanamalı gectı, bı kere de asılama ıle kaldım kalbı durdu, dusuk yaptırıldım, o husranı kımse anlamıyor, bazen karsındakı doktor bıle umursamıyor, yasın kucuk yıne olur dıyorlar 34 yasına geldım 30 yasından berı tedavı ıcerısındeyım 2 kere hıstereskopı gecırdım, sayısız test tahlıl, kollsrım mosmor olurdu her defasında.. Yemedıgım ıcmedıgım vıtamınler yaglr kalmadı, her adet donemınde 2 gun suren aglama krızlerı.. Kımse anlamıyor.. Ben de sımdı dıyorum, tedavı olmıcam, 3 4 yıl sonra denerım, olursa olur olmazsa olmaz.. Bızım sorun da yok sebebpsız ınfertılıte, dogal yoldan hamıle kalamadım hıc.. Olcagını sanmıyorum.. Nasip ama işte..
Ya çok güldüm hala gülüyorum,Ben zirvede BEgüm'le bırakacağım niyetim öyle
Eşim şımarık olur , tek başına mahsun kalır gibi yol yapıyor kendince ama
Benim gebelik hayallerim bambaşkaydı. Nazlı mı nazlı aşeren ama fit kalmayı başaran bir gebe olacaktım.
Nazlı yerine ezikk hayattan bezmiş
Aşerme yerine = Kusmuklu , sidiklibir hamile oldum.
Tek tutturabildiğim zayıf kalabilmek o kadar
Benimde bitmiyor mutfak kaldı halaaa yapacam ama uykum var burda fink atmakla meşgulümben sabahtsn beri bir is yapiyorum gelip grubu okuyup dinlenip geri gidip bir is yapiyorum ama ikisi de bitmiyor cogaliyor bir taraftanhakketen evde sadece benim mi işim bitmiyor
Benimki de bitmiyor başıma ağrı girdi daha çok iş var, bir de duş alıp yürüyüş de yapıcam hepsi bitince, ay gelince de yemek derdi hiç dinlenmiyormuş gibi hissediyorum, çamaşır bitsin diye bekliyorum bir asayım bir kahve molasıben sabahtsn beri bir is yapiyorum gelip grubu okuyup dinlenip geri gidip bir is yapiyorum ama ikisi de bitmiyor cogaliyor bir taraftanhakketen evde sadece benim mi işim bitmiyor
Hiç yemek yapasım yok 2 saat sonra eşim gelecek. Ne yemek yapsam bilmiyorum.Benimde bitmiyor mutfak kaldı halaaa yapacam ama uykum var burda fink atmakla meşgulüm
Kız bende ağlıyorum ruh halim çok değişik ya bı anlam vermiyorum doğuma yaklaşiyorum diye oluyor çünkü kızımda da o hisler vardıAman maşallah kuzum maşallah
Nasıııılaz önce canlanmak istiyorum diye ağlamak üzereydim çok daraldım yatmaktan birşey yapamamaktan
Reset işe yaramış desene
Bende bu markayı daha çok benimsemiştim araştırınca peki hangi şirkete baktın en karlısı hangisi
Benimde tuvaletim beni patlatan kadar gitmiyorumCanım ben gece 50 kere tuvalete kalkıyorumuykumdan zerre bişey anlamıyordum. Bu gece nasıl olduysa 3 kere tek uyandım bu kadar az uyanmak bana çok çok iyi geldi. Ben bu her tarafımın ağrımasına hamile yastığı alarak çözüm buldum canım sende bi bak istersen gerçekten çok rahat uyunuluyor
Deme deme linç yerizBende nst ' deyim. Yanımda ki gebe uyuyamıyorum diyor. Ama nasıl isyan ediyor.
Hemşire de diyor ki herkes öyle hamileler uyuyamıyor.
Yani dünya da çok nadir uyur falan diyor.
Ya bende uyuyorum hani jdjdjd
Hemşire diyor ki Haksız mıyım benden onay bekliyor.
Valla dedim çok haklısınız.
Korkuma ben uyuyorum diyemedim ya la
Amin inşallah canım benimAllahın izniyle hepimiz sağlıkla sıhhatle zamanında kolaylıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi Aminnnn
Ay çok güzeller güle güle giysin inşallah kalitelerine beyildim sorması ayıp nerden aldınKızlar bebişimin tulumları geldi o kadar güzeller ki bayıldımAma gözüme çok büyük geldi, ne zaman giyebilecek acaba En çok da 3-6 ay almışım
Bende pazar gününden beri o modayim kendime bı anlam veremedim evde bı iş yok ama piskoljim bozuldu temizleyemiyorum yetemiyorum diye salak salak etrafta dolanıyorum eksikler var dediğin gibi ne alacağımı bilmiyorum kendimi dovucem mutfak kileri için küçük baratliklardan alicaktim onu da almıyorum ne yapıyorum anlamıyorumay bugün bana geldiler her şeye ağlayasım var başım ağrıyor hiçbir şey hazır değil gibi hissediyorum. kundak tulum bakıyorum bir türlü karar veremiyorum evim ortalama 20 25 derece aralığında oluyor 1.5 tog yeterli olur galiba. dışarıda giydirmeye bir tane migie alacağım bir de evde kullanmaya kundak tulum istiyorum.
Evet ben de bakıyorum ne yazı bitiyor ne iş gün bitti hala aynı modayimben sabahtsn beri bir is yapiyorum gelip grubu okuyup dinlenip geri gidip bir is yapiyorum ama ikisi de bitmiyor cogaliyor bir taraftanhakketen evde sadece benim mi işim bitmiyor
Saol kuzumKız bende ağlıyorum ruh halim çok değişik ya bı anlam vermiyorum doğuma yaklaşiyorum diye oluyor çünkü kızımda da o hisler vardıduzelcek Allah'ın izniyle canikommm
Benimde tuvaletim beni patlatan kadar gitmiyorumbı bakiyim ya çok sağol artık yastıkla beraber beş kişi ben kendimi üç hesap ediyim kızım kocam yastık altı kişi yatarız
Deme deme linç yerizuyuyorum vala
Amin inşallah canım benim
Ay çok güzeller güle güle giysin inşallah kalitelerine beyildim sorması ayıp nerden aldın
Bende pazar gününden beri o modayim kendime bı anlam veremedim evde bı iş yok ama piskoljim bozuldu temizleyemiyorum yetemiyorum diye salak salak etrafta dolanıyorum eksikler var dediğin gibi ne alacağımı bilmiyorum kendimi dovucem mutfak kileri için küçük baratliklardan alicaktim onu da almıyorum ne yapıyorum anlamıyorum
Evet ben de bakıyorum ne yazı bitiyor ne iş gün bitti hala aynı modayimbenim iş te hiç bitmiyor Allah'ım artık lütfen bitsin şu ızdırap ya
Bulursan bana da söyleHiç yemek yapasım yok 2 saat sonra eşim gelecek. Ne yemek yapsam bilmiyorum.
Tamam canımCok tesekkur ederım canım, bennde de cıkmadı dunden berı, denıyorum ara ara ben de
Ahh canım, gecelerı hıckıra hıckıra agladıklarımı bı Allahım bılır, bı de eşim.. Senı cok ıyı anlıyorum, Rabbim bu evlatlsrımıza saglık mutluluk uzun ömürler versın ınsallah, zaman ne gosterır, yasayıp görecrğizBizimki de sebepsiz. 14tane doğal yoldan hem kimyasal hem dış gebelik. Herkesin derdi çok başka. Anlattığımda hep şey deniliyo aman sen kendiliğinden yine hamile kalmışsın. İşte başına gelmeyen anlamıyor kolay sanıyordenemediğimiz yöntem kalmadı kimyasallarda düşük bazen biraz daha ağrılı adet kanaması gibi bazen yatakta artık çarşafları tırmalıyodum sancıdan ki parçalar düşüyordu bi sürü. İnan Allah ansızın verince şok oluyorsun bu nasıl oldu diye biz hala o şoktayız. Her şeyi denedik hem vicdan hem manevi hemde maddi olarak pes ettiğimde oldu. İkinci nasıl olur olurmu olmazmı bilmiyorum ama bu günümüze çok şükür sevindirdi bizi Allah evlatlarımızı bize bağışlasın, onları hayırlı bir şekilde yetiştirmeyi nasip etsin
Aynen mide problemi yasamadim ama yasanabilecek her turlu seyi yasadim. Hele ilk hamilelikte yuzde 70 duser ya da erken dogum olur yasamaz filan demislerdi. O kadar zordu ki. Perdeden dolayi bacagini,kolunu kullanamayanlar bile varmis. Allah kimseyi evladiyla sinamasinAyy bak ben gebelık boyunca 2 gun kustum, o da 21.haftada basladıgım demır ılacı yuzunden, gercektrn o da cok zor, benım gebelıgım de kanamalı gectı, yuregımız agzımızda hep.. Ben de o kısımdan cektım.. Ikızlerde de aynıydı bol kanamalıydı, zaten yavrılarım melek oldular.. Aynı seylerı yasamak korkutuyor benı, bu sefer tek de olmıcam, kucahımda cocukla nasıl yapıcam
Bende de pco çıkmıştı takviye kullandık eşimle iki sene sonunda oldu gebelik ilk düşük olmuştu ..Ben şu an 27 yaşındayım. Tüp bebekle hamile kaldım. Doğum nasıl olur bilmiyorum doğumdan sonra vazgeçer miyim ama isteğim 4 sene sonra doğurmak. Benim pkos var doğal yolla olur mu yoksa tekrar mı tüp bebek deneriz bilmiyorum geride 5 tane embriyom varablam mesela bir tane yaptı bir daha yapmam diyor ama biraz hayat şartlarıyla falan ilgili bence. Benim hayatımı aşırı değiştirmez bebek ama ablamın hayatını çok değiştirdi. Özgürlüğü elinden alınmış gibi oldu. Ki ablamın çocuğuna annem bakıyor bide ona rağmen
Ay kız bende alırdım da ilk defa duyuyorum kendi kendimi dolandiririm farklı sitelerdeSaol kuzumNext direct sitesinden aldım,İngiltere’den geldi
Allah ol derse olur herşeyBizimki de sebepsiz. 14tane doğal yoldan hem kimyasal hem dış gebelik. Herkesin derdi çok başka. Anlattığımda hep şey deniliyo aman sen kendiliğinden yine hamile kalmışsın. İşte başına gelmeyen anlamıyor kolay sanıyordenemediğimiz yöntem kalmadı kimyasallarda düşük bazen biraz daha ağrılı adet kanaması gibi bazen yatakta artık çarşafları tırmalıyodum sancıdan ki parçalar düşüyordu bi sürü. İnan Allah ansızın verince şok oluyorsun bu nasıl oldu diye biz hala o şoktayız. Her şeyi denedik hem vicdan hem manevi hemde maddi olarak pes ettiğimde oldu. İkinci nasıl olur olurmu olmazmı bilmiyorum ama bu günümüze çok şükür sevindirdi bizi Allah evlatlarımızı bize bağışlasın, onları hayırlı bir şekilde yetiştirmeyi nasip etsin
LCW25 kullandım kuzu, daha cok ındırım oldu, bugun o varmıs sıtedeBulursan bana da söyle
Tamam canımbende deniycem
Şuan görümcemi anlattınBen şu an 27 yaşındayım. Tüp bebekle hamile kaldım. Doğum nasıl olur bilmiyorum doğumdan sonra vazgeçer miyim ama isteğim 4 sene sonra doğurmak. Benim pkos var doğal yolla olur mu yoksa tekrar mı tüp bebek deneriz bilmiyorum geride 5 tane embriyom varablam mesela bir tane yaptı bir daha yapmam diyor ama biraz hayat şartlarıyla falan ilgili bence. Benim hayatımı aşırı değiştirmez bebek ama ablamın hayatını çok değiştirdi. Özgürlüğü elinden alınmış gibi oldu. Ki ablamın çocuğuna annem bakıyor bide ona rağmen
Az kaldı ınsallahh, bız de gezıcez özgürceAynen mide problemi yasamadim ama yasanabilecek her turlu seyi yasadim. Hele ilk hamilelikte yuzde 70 duser ya da erken dogum olur yasamaz filan demislerdi. O kadar zordu ki. Perdeden dolayi bacagini,kolunu kullanamayanlar bile varmis. Allah kimseyi evladiyla sinamasin2. Hamileligimde bebegimin kalbi durdu. Bu 3. Hamilelik bunda da once kanama sonra serklaj derken sanciyla tamamen hic bi sey yapamadan yatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?