- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.361
Maşllah canım Allah bağışlasın senin üç mu üç çocuk nasıl senceBende de pco çıkmıştı takviye kullandık eşimle iki sene sonunda oldu gebelik ilk düşük olmuştu ..
allah ol derse oluyor yavrum
Herşeyin başı maddiyat maddiyat varsa 6 taneye de bakılıyor yoksa eğer 1 tanesi bile evet herşeyi kısıtlıyor
Benimde hayatım ilk oğlum 3 buçuk yaşına gelene kadar kısıtlanmıştı çalışamadım ama gezdim mi gezdim oğlum yanımda aranasına koydum gesdim tıyır tıyır
Şimdi nasıl olacağım bilmiyorum Eve kapanmak mı olacak yoksa herşey kolay mı gelecek yaşayıp göreceğim üç çocukla nasıl bir hayatım olacak endişeyle bekliyorum yaşamayı bir
Benimdeee ıspanak yapacam yoğurtlu sebzeli makarna var bide sana da fikşr olsunHiç yemek yapasım yok 2 saat sonra eşim gelecek. Ne yemek yapsam bilmiyorum.
Amiiiinn inşallahAhh canım, gecelerı hıckıra hıckıra agladıklarımı bı Allahım bılır, bı de eşim.. Senı cok ıyı anlıyorum, Rabbim bu evlatlsrımıza saglık mutluluk uzun ömürler versın ınsallah, zaman ne gosterır, yasayıp görecrğiz
Ben de karnabahr pisircem, yanına da tavukHiç yemek yapasım yok 2 saat sonra eşim gelecek. Ne yemek yapsam bilmiyorum.
Ilk hamilelik perdeden dolayi serklajdi. Dikisi aldiginda doktor 1 cm aciklik vardi,iyi ki yapmisiz demisti. 2. De histeroskopiyi yapan doktorum hamielikte yine serklaj yapmamiz gerekir dedi. Rahim cok islem gordugu icin acilma ihtimali oluyormus. Simdiki doktoruma gore gerek yoktu rahim agzi uzunlugu bakimindan 13. Haftada ama yine de onlem amacli yapildiAz kaldı ınsallahh, bız de gezıcez özgürce
Bu arada canım ılk hamılelık serklajlı ısre, sonrakıler de de mı serklaj olmak gerekıyor
Olacağı vardı bazı şeylerin dert olmadan ömür geçmiyo illaki bişeyle olacak sınavımızAllah ol derse olur herşey
Bizde çabalamayı yani strese girmeyi bırakınca oldu bir kimyasal yaşadım sadece aöa o bile yetti bana seni düşünemiyorum
Benım de ıslemlerden dolayı hamıle deılken bıle acıklık vardı, oncekı hamılelıgımde bı anda kısalma olmustu, o yuzden bunda yapıldı.. Ikıncıyı dusunmemem ıcın bır sebep daha ıste banaIlk hamilelik perdeden dolayi serklajdi. Dikisi aldiginda doktor 1 cm aciklik vardi,iyi ki yapmisiz demisti. 2. De histeroskopiyi yapan doktorum hamielikte yine serklaj yapmamiz gerekir dedi. Rahim cok islem gordugu icin acilma ihtimali oluyormus. Simdiki doktoruma gore gerek yoktu rahim agzi uzunlugu bakimindan 13. Haftada ama yine de onlem amacli yapildi
Bende hep böyle derdim dış gebelik 2 düşük sonrası histereskopiler rahim filimleri genetik taramalar pıhtılaşma testleri vs. Çok yorulmuştum ama deli gibi de anne olmaktan başka şey düşünmüyordum sonra oğluma hamile kaldım beta hcg 5 binleri bulmuş ne karindan ne alttan kese yok yine diş gebelik denmiş hastane bahçesinde hüngür hüngür ağlıyorum yarın gel iğneyi vuralim demiş doktor eşim yürü başka doktora gidiyoruz dedi gittik doktor bu ikiz başlayıp teke düşen durumlarda bazen olabiliyor bu normal gebelik sakin olup bir gün daha bekleyip geliyorsunuz dedi o bir gün bana yıl geldi sonra keseyi gördük progestanla yatarak falan derken oğlum geldi sonra ben daha asla bu yollardan geçmeye cesaret edemem dedim tek çocuk yeter dedim ama oğlum kreşe başlayınca sürekli kardeş sordu benim niye yok diye diye benim fikirler değişti ve bi cesaret geldi iyikide gelmiş şimdi oğlum çok mutlu bi kardeşi olacağı içinBen zırvede bırakmayı dusunuyorum. Tek cocuk yeter diyorum, sımdı herkes ufak ufak ıkna etmeye calısıyor benı, annem asla yorum yapmazdı bebek konusunda, o bıle dedı, ıkıncıde tedavı gerekmez belkı dıye
Ben tedavı asaması ayrı zor hamılelık surecı ıcın ayrı zor ıstemıyorum, cok zorlandım yıllardır ugrasıyorum, serkalj kısmı, yatma kısmı.. Aha sımdı ufaktan dogum nasıl olcak telası sardı benı
Ben de hep 2 cocuk isterdim. Daha once de anlattim 6 sene; esim ve ben 5 ameliyat, rahim kalinlasmasi sorunu nedeniyle en az 20 transfer denemesi, 6 transfer, 1 dusuk... yaslar 38, 43 oldu. Asla bir daha denemzdim. Bu da basarisiz olsa cocuk defterini kapatirdim buyuk ihtimal. Evlatlik dusunecektik.Sadece ıste kardesı olsun duygusu agır basarsa dusunebılırım, ama kedımız var, kardes gıbı buyutcem onları, sımdıden konusuyorum kedı abin senı beklıyorr oyun oynamak ıcın dıyorum, o da sureklı karnımda yatıyor, hareketlerını hıssedıyor sanırım
Sen de cok zor yollardan gecmıssın canım, rabbım mukafatlandırmıs senıBende hep böyle derdim dış gebelik 2 düşük sonrası histereskopiler rahim filimleri genetik taramalar pıhtılaşma testleri vs. Çok yorulmuştum ama deli gibi de anne olmaktan başka şey düşünmüyordum sonra oğluma hamile kaldım beta hcg 5 binleri bulmuş ne karindan ne alttan kese yok yine diş gebelik denmiş hastane bahçesinde hüngür hüngür ağlıyorum yarın gel iğneyi vuralim demiş doktor eşim yürü başka doktora gidiyoruz dedi gittik doktor bu ikiz başlayıp teke düşen durumlarda bazen olabiliyor bu normal gebelik sakin olup bir gün daha bekleyip geliyorsunuz dedi o bir gün bana yıl geldi sonra keseyi gördük progestanla yatarak falan derken oğlum geldi sonra ben daha asla bu yollardan geçmeye cesaret edemem dedim tek çocuk yeter dedim ama oğlum kreşe başlayınca sürekli kardeş sordu benim niye yok diye diye benim fikirler değişti ve bi cesaret geldi iyikide gelmiş şimdi oğlum çok mutlu bi kardeşi olacağı için
O yüzden hiç öyle düşünme kardeş çok güzel bişey
Evet6 ay yıkamamış mı
Kız yapma öyle şeyler mesela ben sıkınca biraz geliyor ama yapmıyorum bide arkadaşların dediği gibi kurumuş oluyor o şekildeKızlar galiba grupta sütü gelmeyen bir benimsiz böyle diyince süt geliyor filan korkuyorum banyo da bile çok uğraşmıyorum ama benimkiler inek memesi kadar oldu bunlar nasıl geri düzelecek
Sevindim canımLCW25 kullandım kuzu, daha cok ındırım oldu, bugun o varmıs sıtede
YaaaBen de hep 2 cocuk isterdim. Daha once de anlattim 6 sene; esim ve ben 5 ameliyat, rahim kalinlasmasi sorunu nedeniyle en az 20 transfer denemesi, 6 transfer, 1 dusuk... yaslar 38, 43 oldu. Asla bir daha denemzdim. Bu da basarisiz olsa cocuk defterini kapatirdim buyuk ihtimal. Evlatlik dusunecektik.
Allahim insallah 2 kardes nasip etti cok sukur
Benim Kedi oglumdan da umut yok. Bana tiksinerek bakiyor hala :) hamileligim umrunda bile degil. Genelde insan sevmiyor, Sadece esimi seviyorgece onun bacaklarina sarilip uyur. Kizlar da babaci olursa ben ne yapacagim diyorum bazen
Ay maşallah Allah nazarlardan saklasınBen de hep 2 cocuk isterdim. Daha once de anlattim 6 sene; esim ve ben 5 ameliyat, rahim kalinlasmasi sorunu nedeniyle en az 20 transfer denemesi, 6 transfer, 1 dusuk... yaslar 38, 43 oldu. Asla bir daha denemzdim. Bu da basarisiz olsa cocuk defterini kapatirdim buyuk ihtimal. Evlatlik dusunecektik.
Allahim insallah 2 kardes nasip etti cok sukur
Benim Kedi oglumdan da umut yok. Bana tiksinerek bakiyor hala :) hamileligim umrunda bile degil. Genelde insan sevmiyor, Sadece esimi seviyorgece onun bacaklarina sarilip uyur. Kizlar da babaci olursa ben ne yapacagim diyorum bazen
Evet az kaldı azzzKız bende ağlıyorum ruh halim çok değişik ya bı anlam vermiyorum doğuma yaklaşiyorum diye oluyor çünkü kızımda da o hisler vardıduzelcek Allah'ın izniyle canikommm
Canım şöyle söyleyeyimMaşllah canım Allah bağışlasın senin üç mu üç çocuk nasıl sencebı yorum yap bana benim de ikinci herşey daha güzel olur insalalh diyorum kızım iki yaşında ama insanalr erken davranışın gibi bakıyor ben beraber buyusunler istedim bide kızım dışarıya ve çocuklara çok meraklı tek diye hep bizden ilgi istiyor bende düşündüm dedim ki bence kardeşle daha iyi olur hem birlikte daha güzel büyürler hem kayananmla kayın pederimle bakmaktan kurtulurum dediğin gibi bence herşey madiyata bağlı para oldu mu altı tane de bakılır ama olmadı mı hepsi eksik buyur
Allah çaresiz dert vermesin inşallahOlacağı vardı bazı şeylerin dert olmadan ömür geçmiyo illaki bişeyle olacak sınavımız
Kız tüp bağlatma olayı hormonsal değil ki girişi tıkıyorlar yumurtalar gene çalışıyor o senin dediğin sorunlar başka şeylerden kaynaklıdırKizlar bu tüp bagalatma olaylarını hiç doğru bulmuyorum ya tavsie etmem sağlığınızla oyanarsiniz bana göre eltim ve görümcem bagalti ve çok rahatsıik çıktı ondan sonra bana kalırsa da mesela vücut bı bütün biz o bütünlüğü bozuyoruz calisan bı organı bağlandığınız düşünün vücutta ila meydana başka sorunlar çıkar öbür yoları deneyin
Tavuktan bıktım artık eşim spor yapıyor her gün tavuk yemek istiyorBen de karnabahr pisircem, yanına da tavuk
Ispanağım yok ama pazara gidince alayım börek yaparı.Benimdeee ıspanak yapacam yoğurtlu sebzeli makarna var bide sana da fikşr olsun
benim 6. ayıma kadar göğüslerim çok şişti yatamadım yandılar çok canım acıdı.. şuan 8. aydayım ve 2 aydır göğüslerimdeki o şişkinlik, rahatsızlık gitti. asıl şimdi rahatsızlık şişkinlik olması gerekmezmi doğum yaklaşıyor şuan süt dolması lazım.sündüler resmen acaba süt varda acısı mı yok dışarıdan herhangi bir şey hissetmiyorum çünküKızlar galiba grupta sütü gelmeyen bir benimsiz böyle diyince süt geliyor filan korkuyorum banyo da bile çok uğraşmıyorum ama benimkiler inek memesi kadar oldu bunlar nasıl geri düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?