- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.381
Ben 1-3 ay almıştım ama iptal mi edeyim yenidoğan için kalıpları nasıl 3-6 yı yenidoğandan itibaren kullanabilir miyiz?Ben 1.6 3-6 aylık aldım
Bazı insanların cidden hiçbir sorunu olmuyor ne kusma ne baş donmesi ne korku koşuyorlar zıplıyorlar atlıyorlar tık demiyorValla bı arkadasım karadenız turları antalyada tatıller, kucahında 2 yasında cocukla yaptı hepsını, ımrendım hep, ben hazırandan berı evden cıkmıyorum, oyle olsa hamılelık ben de dogururum 3 5
En sevdiğimIspanağım yok ama pazara gidince alayım börek yaparı.
Benim yeğenimde çok şımarık gerçektenŞuan görümcemi anlattınhayır çocuğu da bi usluydu öyle beş tane çocuk bakarsın neyse sonra ikinciyi yaptı YANLIŞLIKLA ilki çok şımarık artık ilk torun olduğu ve unu çıkarttıkları için ikinci de gerçekten yaramaz biraz illaki olur bebek daha yani. Kendi de bakmıyo kv baktı hep zaten doğdu doğalı. Ama sorsan hep o baktı ve mahvoldu büyük torun kv nin evini kendi evi sanıyo
Bı de ılk bebegınde tutturdu normal dogum dıye 40+larda mecbur sezeryana alındı, sunı sancıya ragmen acılması olmadı.. Bu bebegınde mecbur sezerysn olacagı ıcın de cok uzgun..Bazı insanların cidden hiçbir sorunu olmuyor ne kusma ne baş donmesi ne korku koşuyorlar zıplıyorlar atlıyorlar tık demiyor
Bilmiyorum ki benim de öylebenim 6. ayıma kadar göğüslerim çok şişti yatamadım yandılar çok canım acıdı.. şuan 8. aydayım ve 2 aydır göğüslerimdeki o şişkinlik, rahatsızlık gitti. asıl şimdi rahatsızlık şişkinlik olması gerekmezmi doğum yaklaşıyor şuan süt dolması lazım.sündüler resmen acaba süt varda acısı mı yok dışarıdan herhangi bir şey hissetmiyorum çünkü
Benim ilk hamilelik belirtim goguslerim sismesiydi. Yumurtlamadan sonra sisti ve oyle kaldi. Ilk baslarda dokunamiyordum cok aciyordu. Simdi hala buyukler ama oyle hassas degillerbenim 6. ayıma kadar göğüslerim çok şişti yatamadım yandılar çok canım acıdı.. şuan 8. aydayım ve 2 aydır göğüslerimdeki o şişkinlik, rahatsızlık gitti. asıl şimdi rahatsızlık şişkinlik olması gerekmezmi doğum yaklaşıyor şuan süt dolması lazım.sündüler resmen acaba süt varda acısı mı yok dışarıdan herhangi bir şey hissetmiyorum çünkü
Yenidoğana büyük olabilir canım, belki de olur bilemiyorum. Ben de 3-6 ay owli kundak var kalıpları küçükmüş sanırım Yenidoğandan itibaren kullanılabiliyormuşBen 1-3 ay almıştım ama iptal mi edeyim yenidoğan için kalıpları nasıl 3-6 yı yenidoğandan itibaren kullanabilir miyiz?
İnsanın gözüne kendi ablası yeğeni çarpmıyor da görümcesi çok çarpıyo biliyon muBenim yeğenimde çok şımarık gerçektenherkes çok ilgileniyor diye. Belki ablamında yanlışlıkla olur biz seviniriz valla yeğenimin kardeşi olsun isterim
Paketi actiysan olmuyor canımKızlar e bebekten kaplı sütyen aldım. Beyaz renk olsun 90 beden olsun şimdi 85 takıyorum diye. Paketi bi açtım 95 beden siyah. Çok sinirlendim bide değişim de olmuyor galiba iç çamaşırlarında
Olur bence canım sor, ben trendyoldan alırken sormuştum oluyordu. Lcw da da 120 gün içinde iade yazıyor parantez içinde.Kızlar e bebekten kaplı sütyen aldım. Beyaz renk olsun 90 beden olsun şimdi 85 takıyorum diye. Paketi bi açtım 95 beden siyah. Çok sinirlendim bide değişim de olmuyor galiba iç çamaşırlarında
Dogumdan somra olur belki canim. Sut doldukca daha da buyuyor goguslerKızlar e bebekten kaplı sütyen aldım. Beyaz renk olsun 90 beden olsun şimdi 85 takıyorum diye. Paketi bi açtım 95 beden siyah. Çok sinirlendim bide değişim de olmuyor galiba iç çamaşırlarında
Ya zaten saçmalık orda bütün paketler açılmıştı ben bakmadım. Keşke baksaydımPaketi actiysan olmuyor canım
İade olması lazım yanlış ürün sonuçtaYa zaten saçmalık orda bütün paketler açılmıştı ben bakmadım. Keşke baksaydım
Mağazadan aldım ya acaba ordada değişim oluyor mu? Fişide attım mı bilmiyorum. Olmadı ya başkasına veririm hamile arkadaşımda var yada doğum sonrası denerim belki olurOlur bence canım sor, ben trendyoldan alırken sormuştum oluyordu. Lcw da da 120 gün içinde iade yazıyor parantez içinde.
Evet olabilir belki bilmiyorumDogumdan somra olur belki canim. Sut doldukca daha da buyuyor gogusler
bende normalde 85 takıyorum. e bebekten aynı üründen 3 tane aldım 2 sini 95 1 tanesini 100 beden aldım. görerek aldım ama 95 ile 100 beden aynıydı renkten renge kalıpta fark ediyor olabilir. bende iade etmeyin kullanın derim zaten tam size uyan olmasına gerek yok sürekli açıp emzireceğimiz için yıkandıkça da çeker zatenPaketi actiysan olmuyor canım
Fişini bulursan git kavga et. Sonuçta sen üstünde yazana göre alıyorsun. İçinde başka şey olduğunu açmadan nerden bileceksin.Mağazadan aldım ya acaba ordada değişim oluyor mu? Fişide attım mı bilmiyorum. Olmadı ya başkasına veririm hamile arkadaşımda var yada doğum sonrası denerim belki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?