2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay hayır tabiki yıka ama sürekli aşırı steril ortam aşırı steril kıyafetler bağışıklığı düşürür. Ben daha ütü yapmam muhtemelen her kıyafetine yoksa bide sürekli her şeye reaksiyon göstermesiyle uğraş çok yakınlarım tarafından denendi ve test edildi

Ne bileyim ben bu çocuğun kaç yaşına kadar battaniyesini ütülicem diye bir iç çekmişim de öyle aklıma geldi. Kıyafetler de keza öyle çok üstü başı kirlenecek, değişecek tamam minik ütülemesi kolay ama küçük de olsa çok parça Başlamadan üşendim ben

Ya sen bilirsin ama yani belli dozda mikroba alışması lazım bünyeleri hassas sürekli daimi sterillik sıkıntı

Kızlar mesajları okudum birçoğunuz ne kadar zor şeyler yaşayarak gelmiş bugünlere ben de artık aşırı duygusallaşmaya başladım . Herkesten nefret ediyorum. Tahammülüm hiç yok nerdeyse. Bide ben hamileliğimde hem sağlık sorunları hem mental olarak o kadar zor şeyler yaşadım ve yaşıyorum ki. Allah nasip ederse kardeşi olsun zaten istiyorum ama yaşım ilerleyince bu süreci bir kere daha kaldırabilir miyim bilmiyorum. Mecburen sezeryan olacağım o yüzden toparlandığım gibi tekrar yapmayı düşünüyorum. Şu an ki düşüncem bu en azından.
Bide öğretmenim 29. Haftadayım. 37ye kadar çalışırım diyordum ama 32yi zor görcem gibi. Okulda herkes bir laf söylüyor bpğmamak için zor duruyorum. Bi sen mi doğuruyorsun sanki diyen bile oldu. Kimseye dertte yanmıyorum ama dışarıdan bakınca da çok zorlanıyorum belli oluyor ve çok ağırlaştım. Herkesten nefret ediyorum tekrar söyleyim. eşime de gıcık olmaya başladım valla nasıl geçecek bu süreç bilmiyorum.bugün annemi aradım dişim ağrıyor okul çıkışı doktora gidicem diye. Seninde ne dişin bitti ne başın dedi. Ay yazarken bile gözlerim doluyor. Ben de isterdim at gibi bi hamilelik geçireyim yabancı analar gibi olayım ama yok yani. Gerçekten sadece yaşamaya ayakta durmaya çalışıyorum. İnsanların anlayışsızlıkları beni delirtiyor herkesi boğmak istiyorum. Yine aşırı dolmuşum bide hafta sonu İstanbul’a düğüne gidicez kaynanamı görünce tam olurum artık . Cinnetimi düğüne saklıyorum

Ütülemeyi pek önermiyorlar ama bağışıklık sistemi düşük olur diye. İlk başta ben de ütülerim de sürekli ütülemeyebilirim

Bende cok sakınmadan büyüttüm heryerde yanimdalardi ikiside ama utulemek hep cazip geldi cok şükür oyle hep hastalanarak buyumediler ikiside . Cokda buna bagli degil yani tamam pis ortamda buyumesinlerde birazda steril şartlarda olmasi iyi sanki bilemedim

Onun aklını yerim yaa kaçıncı sınıfa gidiyor bire mi başladı
Yine aynı devam et sakınma öyle kendi ablasından da
O gerginlik illa olacak bende kendimden korkuyorum
Şimdiye kadar bi tane kullandım aslında ismini hatırlayınca söylerim öyle aman aman devamlı kullanmadım bende aklıma geldikçe verdim
Ben daha çok koca karı yöntemleri denerim hatayken doping yaparım zorla içiririm yediririm
Süt kızım hastayken kaçar benden bu yüzden iki kere hastayken baktım ona bendeydi neler yaptım Neler Ablam şok olmuştu içirebildim diye son ayağının Altına soğan bağlayıp baş ucuna soğan koyup uyutmuştum

Bebeğim yaaa boşver benimki de aynı sancım falan olunca niye rahat durmadın diye kızıyo üzülüyo, bebeğin hareketlerini anlatınca da ayıp anlatılmaz diye tribe bağlıyo. Yapcak bişi yok hayatımızın kalıcı üyeleri onlar. Değiştiremeyeceğimiz şeylere tek yapabileceğimiz şey bakış açısını değiştirip üzülmeyi bırakmak. Tabi dilde kolay uygulaması zor. Bazıları da çok patavatsızca hareket ediyor onlarada gereken cevabı ver içinde asla kalmasın. Ne münasebet senin gebeliğinle ilgili kimse bişi diyemez

Valla ben önceden külotlarımızı atletlerimizi bile ütülerdim. Çocuk doğdu, hiç uyumadığımız için 5 senedir ütü de yapmıyoruz senede 2-3 kere anca.

kıyamam ya bu anneler neden böyle yapıyor asla anlamıyorum. en şefkatlerine ihtiyaç duyulan dönemde hem de anne babanın evlat üstündeki hakkı kadar evladında hakkı var unutuyorlar.

Beytonik nedir? Probiyotik olarak ne kullanıyorsun? Cevabın için teşekkürler.

Ya bu arada tüpleri baglatmaktan konu acinca eski anılarınızı depreştirdim gibi oldu hatırlatıp uzulduysenz nolur kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…