2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ütülemeyi pek önermiyorlar ama bağışıklık sistemi düşük olur diye. İlk başta ben de ütülerim de sürekli ütülemeyebilirim
İlk zamanlar zaten ütüleniyor sonra ek gıda geçince bence çok zor olur. Çünkü hep kirleniyor kıyafetler falan

B bmle42
Eltim mesela adet olurken dizlerim aşırı agiriyor diyor ve hep o bagalatmadan sonra çıkmış ortaya dediğine göre ve heralde rahimden çok rahtsiz sürekli rahatsızlıklarını dile getiriyor şu an net hatırlamıyorum ama gorumcemde 8. Yi doğurdu kizlar ondan sonra baglati baglatmaz olaydım 9. Dogyrsaydim dedi keşke ama tabi doğurması taraftarı değilim üç yıldir hala çok ağrıyor canım içerden diyor bende anlamadım

Canım beytonik iyiki keşfetmişim dediklerimin en başında ve beyöz udi hindi yağı d vitamini dut kürü sarımsaklı zeytinyağı bunlar benim ecza dolabım kreşin ilk senesi üzerimizden dözer geçmiş gibiydik sürekli hastalıklar peşpeşe artık oturup ağlıyordum antibiyotik vermek istemiyorum diye. Sonra bunları keşfettim iki yıldır kulak enfeksiyonu dışında ne ateş düşürücü ne antibiyotiklik olmadık elhamdulillah

Hayır annem Bide bir şey olunca bana söylemiyorsun diye laf ediyo. Söyleyince de öyle bir şey söylüyor ki.
Ya işte normalde çirkeflik yaparım ama çok duygusallaştım hemen ağlamaya başlıyorum. Geçen bi hocanın yanında hemen gözlerim doldu. Sonra birkaç saat sonra aradı beni sözde nasılsın demek için aramış yine mi ağlıyon sen de bitmedi mi hala diyor. Valla hepsi Allah’ından bulsun asla hakkımı da helal etmiyorum

Beytonik nedir? Probiyotik olarak ne kullanıyorsun? Cevabın için teşekkürler.
Probiyotik nbl nin ayicikli olani kullaniyorum. Beytonik de oksuruge filan cok iyi geliyor. Bogazi rahatlatiyor hemen. Icinde sirke,zencefil,zerdecal filan var. Dogal bir takviye

Eklentiler

• Screenshot_20231025-163802_Trendyol.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 29
Valla helal olsun ya 8 9 nedir. Ben doğuda çalışırken veliler geliyordu. Özel gereksinimli öğrencileri tanılama kısmıjdaydım o zaman. Mesela kadının 6. Çocuğu engelli olmuş ondan sonra 5 tane daha doğurmuş . Neden doğurdun bu kadar diye soruyordum. Eşim üstüme kuma getirmesin diye doğurdum demişti biri. Hem üzülmüş hem de kızmıştım. Çok çocuk yapanlara yani anlayamıyordum yaşam şartları da çok kötü. Bide üstüne işin hamilelik boyutunu düşününce gerçekten insan üstü bir güç gerekiyor. Hadi doğunca ihmal et, doğru düzgün bakım sağlama. Ama hamililelik bile başlı başına çok zor

Çirkeflik modunu açman lazım bebeğim. Dün yolda koluma biri çarptı cıngar çıkarttım sokakta bende kendimi tanıyamıyorum şuan eşimde şok oldu hala hırsım var tam ağzıma geleni diyemedim

Son düzenleme:
Yok kız 5 yaş daha. Onun konuşmaları hep öyle bilmişti. Hatta anne baba mama meme hariç ilk konuşmaya başlaması komodinin üstüne çıkıp ‘imdaaat kurtarın beni’ diye bağırmak olmuştu. Terazi enerjisi var, şeytan tüyü.

Son düzenleme:
Çirkeflik modunu açman lazım bebeğim. Dün yolda koluma biri çarptı cıngar çıkarttım sokakta bende kendimi tanımamıyorum şuan eşimde şok oldu hala hırsım var tam ağzıma geleni diyemedim
Ya hiç halim kalmadı gerçekten o kadar sakinleştim ki sadece tahammülüm azaldı nefretim arttı baya. Tamda kaynanamla görüşeceğim haftaya denk gelmesi……

Tavuktan bıktım artık eşim spor yapıyor her gün tavuk yemek istiyor buzlukta karnabaharım var ama kıyma falan yok rn kütü domatesli makarna yaprarım ya bugünde böyle olsun
benim esimde spor yapiyor gunluk pilav ve tavuk pisiriyorum o kadar gına geldi ki ama mecbur ikisi de dporcular icin sart taviz verilmiyor

Aynen canım Allah'ın izniyle az kaldı

Ay ne güzel seninkiler yaş olarakta büyük ya bence büyük cocuklarla bebek bakmak daha kolay olur emin ol en azından sana yardımları dokunur bazen ki sende güzel bı şekilde yetiştirmişin maşallah her işlerini haledebilicek cocuklar olmuşlar insan kendini hep eksik hisediyor aslında bazen onu kafana takma hepimiz eminim mukemel annelik yapmaya caliyoruz ki yeri geliyor kendimizden vaz geciyoruz onlara yetebilmek için bebek için de hiç korkma bence sen daha iyi bilirsin tecrübelerinden en fazla altı ay içinde düzene oturuyor gazlı ve çok agalayan bı bebek değilse inşallah sütünde bol olur bebişinde hep emer mişil mişil uyur öyle buyur hepimiz için bu duayı ediyorum Allah seninde gönlüne göre versin inşallah canım

Benim şu an ne uyku düzeni var ne kendi yataginda yatamsi var doğumdan sonra dört kişi yerde yatmaaya karar verdik tuvalet eğitimi nerdeye haletim çok şükür öbür sorunlarda zamanlara hal olur rahatlığıma bırakıyorum

Kız tüp bağlatma olayı hormonsal değil ki girişi tıkıyorlar yumurtalar gene çalışıyor o senin dediğin sorunlar başka şeylerden kaynaklıdır
Vala bmiyorum ki bana da mantıklı geldi yani demek istediğim bı işlem yapılıyor bı yerlere oda olabir onlar hep şikayet etigi için benim de kafama takıldı
Benim de öyle aslında şişlik gitti umarım süt olur morlim bozuka olsun istemiyorum yine doğumdan sonraki hemen bir dk içinde o süt gelmezse memelerimle kavga edicem

Son iki gündür kasılmalarda kalbimin atışı değişmiyor nefesim farklılaşmıyor sadece alt karında bir ağrı ve peşinden karın sertleşip toplanma niye değişti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…