- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.441
İlk zamanlar zaten ütüleniyor sonra ek gıda geçince bence çok zor olur. Çünkü hep kirleniyor kıyafetler falanÜtülemeyi pek önermiyorlar ama bağışıklık sistemi düşük olur diye. İlk başta ben de ütülerim de sürekli ütülemeyebilirim
Canım beytonik iyiki keşfetmişim dediklerimin en başındaIlk sene cok hastalaniyorlar. Sonraki yillarda giderek daha az hasta oluyorlar aslinda. 3 yasinda gondermistim ilk defa krese, 2. Donem tekrar bakici bulmak zorunda kalmistim. Hastaliktan kurtulamamistik ve alerjik astim teshisi koyulmustu. Hava makinesiyle yasiyorduk. Sonraki yillarda giderek rahatladi cok sukur. D vitamini,probiyotik kullaniyorum oglumda cok fazydasini gordum. Hasta olmaya basladiginda da beytonik veriyorum genelde toparliyor. Toparlamazsa aferin veriyorum artik. Antibiyotik kullanmaktansa aferin daha masum geliyor bana
Hayır annem Bide bir şey olunca bana söylemiyorsun diye laf ediyo. Söyleyince de öyle bir şey söylüyor ki.Bebeğim yaaa boşver benimki de aynı sancım falan olunca niye rahat durmadın diye kızıyo üzülüyo, bebeğin hareketlerini anlatınca da ayıp anlatılmaz diye tribe bağlıyo. Yapcak bişi yok hayatımızın kalıcı üyeleri onlar. Değiştiremeyeceğimiz şeylere tek yapabileceğimiz şey bakış açısını değiştirip üzülmeyi bırakmak. Tabi dilde kolay uygulaması zor. Bazıları da çok patavatsızca hareket ediyor onlarada gereken cevabı ver içinde asla kalmasın. Ne münasebet senin gebeliğinle ilgili kimse bişi diyemez
Probiyotik nbl nin ayicikli olani kullaniyorum. Beytonik de oksuruge filan cok iyi geliyor. Bogazi rahatlatiyor hemen. Icinde sirke,zencefil,zerdecal filan var. Dogal bir takviyeBeytonik nedir? Probiyotik olarak ne kullanıyorsun? Cevabın için teşekkürler.
Valla helal olsun ya 8 9 nedir. Ben doğuda çalışırken veliler geliyordu. Özel gereksinimli öğrencileri tanılama kısmıjdaydım o zaman. Mesela kadının 6. Çocuğu engelli olmuş ondan sonra 5 tane daha doğurmuş . Neden doğurdun bu kadar diye soruyordum. Eşim üstüme kuma getirmesin diye doğurdum demişti biri. Hem üzülmüş hem de kızmıştım. Çok çocuk yapanlara yani anlayamıyordum yaşam şartları da çok kötü. Bide üstüne işin hamilelik boyutunu düşününce gerçekten insan üstü bir güç gerekiyor. Hadi doğunca ihmal et, doğru düzgün bakım sağlama. Ama hamililelik bile başlı başına çok zorB bmle42
Eltim mesela adet olurken dizlerim aşırı agiriyor diyor ve hep o bagalatmadan sonra çıkmış ortaya dediğine göre ve heralde rahimden çok rahtsiz sürekli rahatsızlıklarını dile getiriyor şu an net hatırlamıyorum ama gorumcemde 8. Yi doğurdu kizlar ondan sonra baglati baglatmaz olaydım 9. Dogyrsaydim dedi keşkeama tabi doğurması taraftarı değilim üç yıldir hala çok ağrıyor canım içerden diyor bende anlamadım
Çirkeflik modunu açman lazım bebeğim. Dün yolda koluma biri çarptı cıngar çıkarttım sokaktaHayır annem Bide bir şey olunca bana söylemiyorsun diye laf ediyo. Söyleyince de öyle bir şey söylüyor ki.
Ya işte normalde çirkeflik yaparım ama çok duygusallaştım hemen ağlamaya başlıyorum. Geçen bi hocanın yanında hemen gözlerim doldu. Sonra birkaç saat sonra aradı beni sözde nasılsın demek için aramış yine mi ağlıyon sen de bitmedi mi hala diyor. Valla hepsi Allah’ından bulsun asla hakkımı da helal etmiyorum
Yok kız 5 yaş daha. Onun konuşmaları hep öyle bilmişti. Hatta anne baba mama meme hariç ilk konuşmaya başlaması komodinin üstüne çıkıp ‘imdaaat kurtarın beni’ diye bağırmak olmuştu. Terazi enerjisi var, şeytan tüyü.Onun aklını yerim yaa kaçıncı sınıfa gidiyor bire mi başladı
Yine aynı devam et sakınma öyle kendi ablasından da
O gerginlik illa olacak bende kendimden korkuyorum
Şimdiye kadar bi tane kullandım aslında ismini hatırlayınca söylerim öyle aman aman devamlı kullanmadım bende aklıma geldikçe verdim
Ben daha çok koca karı yöntemleri denerim hatayken doping yaparım zorla içiririm yediririm
Süt kızım hastayken kaçar benden bu yüzden iki kere hastayken baktım ona bendeydi neler yaptım Neler Ablam şok olmuştu içirebildim diyeson ayağının Altına soğan bağlayıp baş ucuna soğan koyup uyutmuştum
Ya hiç halim kalmadı gerçekten o kadar sakinleştim kiÇirkeflik modunu açman lazım bebeğim. Dün yolda koluma biri çarptı cıngar çıkarttım sokaktabende kendimi tanımamıyorum şuan eşimde şok oldu hala hırsım var tam ağzıma geleni diyemedim
Kız soğan niye yemiyorsun?var ya ben soğan yemeyi bir özledimdoğurunca bir bütün ekmeğin arasına bol acılı isot çiğ soğan ve domates koyup doyasıya yiyeceğim
İşte herkese başka şekilde tepki veriyo napsakta özüne dönsenYa hiç halim kalmadı gerçekten o kadar sakinleştim kisadece tahammülüm azaldı nefretim arttı baya. Tamda kaynanamla görüşeceğim haftaya denk gelmesi……
benim esimde spor yapiyor gunluk pilav ve tavuk pisiriyorum o kadar gına geldi ki ama mecbur ikisi de dporcular icin sart taviz verilmiyorTavuktan bıktım artık eşim spor yapıyor her gün tavuk yemek istiyorbuzlukta karnabaharım var ama kıyma falan yok rn kütü domatesli makarna yaprarım ya bugünde böyle olsun
Midesi yanıyordu muhtemelen ondanKız soğan niye yemiyorsun?
Aynen canım Allah'ın izniyle az kaldıEvet az kaldı azzzüç hafta daha sıkalım dişimizi başka birşey istemiyorum
Canım şöyle söyleyeyim
Bir benim iki eşimin ilk evliliğinden oğullarımız var
Eşimin bir oğlu bizimle sonradan aldık yanımıza benimki zaten hep bizimle
Şükürler olsun beni ikiside üzmez küçük 4 yaşında büyük 10 yaşında ortanca oğlan annesiyle
Şuan için hamile olmasam herşey daha kolaydı gerçekten hamile olduğum için sabır zorlanmam var aşırı afresifim valla ikisinede bazen tahammül edemiyorum
Annem yanımda o yüzden daha iyiyim yatıyorum hep
Ama genele bakınca çocukların huyları sakin bu yüzden böyle 10 taneye bile bakılır
Şimdi Doğum olunca nasıl olacak endişem şu yüzden
Ya bebek çok gazlı olursa
Ya uyumazsa
Ya ememezse
Ya büyüdükçe zor bir bebek olursa
Gibi gibi endişelerim var
Yoksa Şahide’n büyüklerden korkmuyorum yemek hariç her işlerini ikiside kendisi yapıyor
Küçük olanın uyku sorununu çözdüm artık kimseyi yanında uyurken istemiyor
Uyku düzenini oturttum akşam sekizde yatmaya hazırlanmaya başlıyoruz
Üstünü bile kendisi değiştiriyor artık azıcık yardımla şükürler olsun
Bunları hep Doğum için hızlandırdım ben bebek olunca ne o kendini eksik hissetsin nede ben yetişemiyorum diye ağlamayayım dedim
Bazen büyük oğlum bile benimle yatmak istiyor odasına kovalıyorum şimdi yanıma alışacak Doğumdan sonra boşluk olacak diyorum kendi kendime içim gitse de mecburum
Oda ger işini kendisi yapıyor bana ekmek arası bile yapıyor yemekleri mikro dalgada ısıtabiliyor ( Ocak için erken daha)
Kendimden önce onları hazırladım ben Doğum sonrasına o yüzden tek endişem bebek Şuan benim için
Vala bmiyorum ki bana da mantıklı geldi yani demek istediğim bı işlem yapılıyor bı yerlere oda olabir onlar hep şikayet etigi için benim de kafama takıldıKız tüp bağlatma olayı hormonsal değil ki girişi tıkıyorlar yumurtalar gene çalışıyor o senin dediğin sorunlar başka şeylerden kaynaklıdır
Benim de öyle aslında şişlik gitti umarım süt olur morlim bozuka olsun istemiyorum yinebenim 6. ayıma kadar göğüslerim çok şişti yatamadım yandılar çok canım acıdı.. şuan 8. aydayım ve 2 aydır göğüslerimdeki o şişkinlik, rahatsızlık gitti. asıl şimdi rahatsızlık şişkinlik olması gerekmezmi doğum yaklaşıyor şuan süt dolması lazım.sündüler resmen acaba süt varda acısı mı yok dışarıdan herhangi bir şey hissetmiyorum çünkü
Benim de bazen kalbim sıkışıyor bazen olmuyor son zamanlarda. Normal benceSon iki gündür kasılmalarda kalbimin atışı değişmiyor nefesim farklılaşmıyor sadece alt karında bir ağrı ve peşinden karın sertleşip toplanma niye değişti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?