2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Neslihaann almila000 çok teşekkürler. Ekran görüntüsü aldım. Deniycem bu takviyeleri.
Insallah faydasi olur canim. Beytonik tek basina icirebiliyorum ben oglum eksi seylerden rahatsiz olmuyor. Bazi cocuklar icmekte zorlaniyormus,pekmezle ya da yanindaki beyozle filan veriyorlarmis

Kızlar idrar kültürüm çıkmış. Sonuçtan anlayan var mı?

Eklentiler

• IMG_0990.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 79
Sen çok mu konuştun onunla
Genelde kızlar Birsen konuşuyor zaten de bide sürekli sohbet edilen bebekken başlanan çocuklar öyle oluyor

Valla ben önceden külotlarımızı atletlerimizi bile ütülerdim. Çocuk doğdu, hiç uyumadığımız için 5 senedir ütü de yapmıyoruz senede 2-3 kere anca.
Kız ne yaptın sen ben üç yılda ütüyü sadece kocamın bı iki gömleğini bazen de binde bir bı ütü ihtiyacı olan kıyafet için bide perdelerin boktan bı maldi onlar için kullanıyordum o şekilde de bozdum zaten ütüyü hiç kulanmadim diye sarıldı heralde
var ya ben soğan yemeyi bir özledim doğurunca bir bütün ekmeğin arasına bol acılı isot çiğ soğan ve domates koyup doyasıya yiyeceğim
Gaz yapar unutun mu
Boş ver canım hiç kafana takma üzme kendini ben artik öyle yapıyorum hiç ne derdimi anlatiyorum ne yorum yaptırıyorum insanlara çünkü daha çok geriyorlar beni sus otur evinde insalarada fırsat verme yoksa hep biniyorlar afedersin insanlara benim annem bile mesela ilgili ve torunlarını çok sever ama yeri gelince bana öyle kelimler söylüyor vala hormonlardan o an annemden bile nefret ediyorum ne yapacağımı şaşırdım ya
Doğurdu vala bagalatamdaydi bence 9 da gelirdi oda doğuda zaten çok haklısın ben gorumcemi severim ama çok tuhaf benim eşim meslea eşek gibi çalışır aksmaa kadar evi geçindirmek içim bazen okadar yoruluyor ki oturduğu yerde uyuya kalıyor onun eşi çok rahat ve bu sefer ne olsa beğenirsin kaynanam hep kızlarına ogulari para versin onlara bı maddi destek olsun ister ama biz de el kiziyiz mecburmuyum ben sürekli ben dogurmuyorum benim gücüm bir taneye yetiyor diye bir tane yapıyorum ben mecburmuyum onun keyfinin maddi bekçisi olmaya anlamıyorum meslea çok haklısın bunun ki kuma için değdildi keyfi doguruyordu kadın

benim esimde spor yapiyor gunluk pilav ve tavuk pisiriyorum o kadar gına geldi ki ama mecbur ikisi de dporcular icin sart taviz verilmiyor
Evet ya bıktım arada yeşil mercimek yapıyorum. Diyorum ki ondada protein var ye sen

1 süt kızım 2 oğlum 3 ablamın ikinci kızı
Bebeklikten büyüyene kadar olan tecrübelerim
4 eşimin çocukları 3-5 yaş arası ...
ama Şuan sıfır gibiyim İnan ki resetlendi sanki tüm tecrübeler ilk çocuğu doğuracak ortada ağlayarak gezecek bir halde gibiyim
Bazen diyorum çok kolay olacak Tümay dert etme bazen de afakanlar basıyor nasıl baş edeğim diye

Bendeki 10 cocuk buyutmus rahatligi peki gordugum buyuttugum tek cocuk oglum. Ustelik aradan 8 yil gecti bence bebegi kucagimiza alinca cabucak hatirlariz her seyi. Hele sen kac cocuk buyutmussun. Insallah bebeklerimiz de sakin olur da yormaz bizi

Milletin anne babasına bakın
Bu ne ya alinacak bir sey kalmamis herhalde. Ikizlerin bu kadar kiyafeti yok benim. Insan kendi cocuguna alisveris yapmaya, kendi secip begenmeye ozenmez mi? Ben hayatta istemem valla. Ilk baslarda ben alisveris icin 24. Haftayi beklerken annem bir iki bir sey alcam dedi diye kiyameti kopardim ben alcam bu zevki elimden alamazsin diye

Yarın A101 e bez almaya gidiyorum kızlar umarım bulurum

Eklentiler

• 2D1ADF57-BA39-4F00-A299-AF2AE64A1ABA.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 68
Biz birlikte gittik benim beğendiğimi aldı benim kızımın da bu kadar kıyafeti yok az mı almışım diye sorguladım bunu görünce

Kızlar ben bebeklerin kıyafetini yıkadım baktım kırışık değil ütü yapmadım hastane çantasına koydum bile götürülecek takımları şartmı ya ütü yapmamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…