- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.481
Yok yaa ay inşallah değildirBence dogum yaptı
O konuyu hiç sorma gece keç kere uyanıp baktım yazmış mı diye kızda ses Seda yokAlmala da bizi merakta bıraktı
Insallah bi sikinti yoktur. Sadece bebekler kuvozde diye yazamiyordurO konuyu hiç sorma gece keç kere uyanıp baktım yazmış mı diye kızda ses Seda yok
Küçük numara asla kalmıyo yaaYarın A101 e bez almaya gidiyorum kızlar umarım bulurum
Ya bu işe çözüm bulmamız lazım gerçekten diğer gruplarda yazıyorlar sürekli aktif olanlar bizde kız doğurdu mu kaldı mı naptı hala haberimiz yokInsallah bi sikinti yoktur. Sadece bebekler kuvozde diye yazamiyordur
Ben evlenmeden önce full pakete gitmiştim lazere, Arada yapılması gereken atışları sonrasında hep kaçırdım iş-güç derken fırsat olmadı ev tipi IPL lazer aldım. Gebelik öncesi çok güzel fayda gördüm. Şimdi ısınlar zararlı olur diye kullanamıyorum.Bende lazere gidiyordum yarım kaldı doğum sonrası altı ay geçince gidilmesi gerekiyormuş. Lazerci bana ağda yapma jilete devam et ki dökülmeler çabuk olsun lazerde dedi. Bende öyle devam ediyorum yapacak bir şey yok
Sadece 2 saat iş yerinde ürün saydım vicdansızlar 15 sayfa konuşmuşş.Yapabilsek bizimde bitmeyecek ama biz yapamıyoruz yatıyoruz
He ya bende o yüzden çıkamıyorum
Ev tipi hangi marka aldin? Kullanisli oluyor muBen evlenmeden önce full pakete gitmiştim lazere, Arada yapılması gereken atışları sonrasında hep kaçırdım iş-güç derken fırsat olmadı ev tipi IPL lazer aldım. Gebelik öncesi çok güzel fayda gördüm. Şimdi ısınlar zararlı olur diye kullanamıyorum.
Doğum yapacağımız günü atlatsak başka birşey istemem
Bende ıspanak yapıcam akşam evde kıymalı patatesliBenimdeee ıspanak yapacam yoğurtlu sebzeli makarna var bide sana da fikşr olsun
B bmle42
Eltim mesela adet olurken dizlerim aşırı agiriyor diyor ve hep o bagalatmadan sonra çıkmış ortaya dediğine göre ve heralde rahimden çok rahtsiz sürekli rahatsızlıklarını dile getiriyor şu an net hatırlamıyorum ama gorumcemde 8. Yi doğurdu kizlar ondan sonra baglati baglatmaz olaydım 9. Dogyrsaydim dedi keşkeama tabi doğurması taraftarı değilim üç yıldir hala çok ağrıyor canım içerden diyor bende
Bir tane getiriyorlar bir de canım. Molfixi iki ayrı yerden almıştım geçen defaKüçük numara asla kalmıyo yaa
midemden ötürü çok az şey yiyebiliyorum soğan yesem acillik olurumKız soğan niye yemiyorsun?
valla şişerim artık yemezsemGaz yapar unutun mu
ben işimi bitirdim sayılır bir elim işte bir elim grupta devam ettimSadece 2 saat iş yerinde ürün saydım vicdansızlar 15 sayfa konuşmuşş.
Nasıl yetişeyim
Cidden mola verip topluca dönmek banada mantıklı geldi O ofsistimcidden
Ayrıca demek istediğim seyde cok bunlara bagli degil yani cocugun saglik durumu, dogru düzgün anne sütü bile alamadilar ikiside mamayla büyüdü sayılır pis ortamda olmus hijyenik bakılmış vs. Kastettigim biraz rahat olmaktiAlinti yapamiyorum nedense mesajina, Almila arkadasim ben sana pis ortamlarda büyüttün gibi birsey soylemedimki cokda sakinmamak lazim ben cocuklarimi oyle büyüttüm ama birazda olmasi lazim demek istedim niye yanlis anlasildim bilemedim...Damacana suyuda ictiler benimkilerde disari ciktik sokaklarida yaladilar esirgeyemedigin seyler zaten oluyor ama belkide ütülü sevdigim icin ona özendim bilmiyorum yani senin icin birsey demedimki.ki yani ütülü giydirmekde sterilizasyonun bas sarti degilki
Canım biz kız kardeşimle aralık ayında almıştık.Ev tipi hangi marka aldin? Kullanisli oluyor mu
Makarna işte missBende ıspanak yapıcam akşam evde kıymalı patatesli
Yanına ne yapsamm
Dolabım olmadan ne az ne çok ben de anlayamıyorum ya da ne ihtiyaçkızlar elimdekilerin listesini atıyorum neler almam gerekiyor başka bana fikir verin nolur
benim dolap cuma geliyor bugün artık oturup biraz alışveriş yapacağım kıyafet mevzusu kaldı bir tek eksikDolabım olmadan ne az ne çok ben de anlayamıyorum ya da ne ihtiyaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?