2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Insallah bi sikinti yoktur. Sadece bebekler kuvozde diye yazamiyordur
Ya bu işe çözüm bulmamız lazım gerçekten diğer gruplarda yazıyorlar sürekli aktif olanlar bizde kız doğurdu mu kaldı mı naptı hala haberimiz yok

Ben evlenmeden önce full pakete gitmiştim lazere, Arada yapılması gereken atışları sonrasında hep kaçırdım iş-güç derken fırsat olmadı ev tipi IPL lazer aldım. Gebelik öncesi çok güzel fayda gördüm. Şimdi ısınlar zararlı olur diye kullanamıyorum.
Doğum yapacağımız günü atlatsak başka birşey istemem

Yapabilsek bizimde bitmeyecek ama biz yapamıyoruz yatıyoruz

He ya bende o yüzden çıkamıyorum
Sadece 2 saat iş yerinde ürün saydım vicdansızlar 15 sayfa konuşmuşş.
Nasıl yetişeyim
Cidden mola verip topluca dönmek banada mantıklı geldi O ofsistimcidden

Ev tipi hangi marka aldin? Kullanisli oluyor mu

Alinti yapamiyorum nedense mesajina, Almila arkadasim ben sana pis ortamlarda büyüttün gibi birsey soylemedimki cokda sakinmamak lazim ben cocuklarimi oyle büyüttüm ama birazda olmasi lazim demek istedim niye yanlis anlasildim bilemedim... Damacana suyuda ictiler benimkilerde disari ciktik sokaklarida yaladilar esirgeyemedigin seyler zaten oluyor ama belkide ütülü sevdigim icin ona özendim bilmiyorum yani senin icin birsey demedimki.ki yani ütülü giydirmekde sterilizasyonun bas sarti degilki

Kız soğan niye yemiyorsun?
midemden ötürü çok az şey yiyebiliyorum soğan yesem acillik olurum
Gaz yapar unutun mu
valla şişerim artık yemezsem
Sadece 2 saat iş yerinde ürün saydım vicdansızlar 15 sayfa konuşmuşş.
Nasıl yetişeyim
Cidden mola verip topluca dönmek banada mantıklı geldi O ofsistimcidden
ben işimi bitirdim sayılır bir elim işte bir elim grupta devam ettim

Ayrıca demek istediğim seyde cok bunlara bagli degil yani cocugun saglik durumu, dogru düzgün anne sütü bile alamadilar ikiside mamayla büyüdü sayılır pis ortamda olmus hijyenik bakılmış vs. Kastettigim biraz rahat olmakti

Ev tipi hangi marka aldin? Kullanisli oluyor mu
Canım biz kız kardeşimle aralık ayında almıştık.
2 ayrı başlık ile geliyordu başlıkları paylaştık 1 ay bende 1 ay kardeşimde kalıyor cihaz
Ben daha önce kortizon ilacı kullanmıştım çok kıl tüy problemim vardı. Gebelik öncesi 2-3 ay düzenli kullandım daha önce lazere gitmiş olmanında faydasıyla kol-bacak-yüz-genital bölge hepsinde azalma ve gerileme oldu.
Biz bu ürünü almıştık. Özellikle kabllu tercih etmiştik şarjlı olanlar bir süre sonra bataryası zayıflayınca verim alınmıyordu

kızlar elimdekilerin listesini atıyorum neler almam gerekiyor başka bana fikir verin nolur

Eklentiler

• IMG_2008.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…