- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.501
Yenidoğana büyük olabilir canım, belki de olur bilemiyorum. Ben de 3-6 ay owli kundak var kalıpları küçükmüş sanırım Yenidoğandan itibaren kullanılabiliyormuş
Kız bu ne yenidoğan 0-3 3-6 diye ayırsana okurken baygınlık geçirdimkızlar elimdekilerin listesini atıyorum neler almam gerekiyor başka bana fikir verin nolur
Ben pek takip edemiyorum o grubu yaa. 4hafta sonra başlıcaz ne zaman doğacak bu beee demeyeKasım anneleri bir iki kişi doğurmuştu şimdi yine doğuranlar gün alanlar var sıra bize geliyorbenim ki 1 ay daha dursun
Ben daha karar veremedimbenim dolap cuma geliyor bugün artık oturup biraz alışveriş yapacağım kıyafet mevzusu kaldı bir tek eksik
Yaa ben de gitmiştim lazere ama genital hamilelikle olduğu gibi geri geldi. Kolumu senede bir kere kısaltma traş makinesiyle alıyorum. Bacaklarımı da etek giyeceğim zaman 2-3 tane çıkmış oluyor, jiletle alıyorum. Koltuk altımda biraz geri geliyor gibi bu hamilelikte. Faydasını gördüysen alayım ben de ama doğumdan 6 ay sonra gel demişti bana lazer yapan kız. Bunu da 6 sonra mı kullanmak lazım acaba?Canım biz kız kardeşimle aralık ayında almıştık.
2 ayrı başlık ile geliyordu başlıkları paylaştık 1 ay bende 1 ay kardeşimde kalıyor cihaz
Ben daha önce kortizon ilacı kullanmıştım çok kıl tüy problemim vardı. Gebelik öncesi 2-3 ay düzenli kullandım daha önce lazere gitmiş olmanında faydasıyla kol-bacak-yüz-genital bölge hepsinde azalma ve gerileme oldu.
Biz bu ürünü almıştık. Özellikle kabllu tercih etmiştik şarjlı olanlar bir süre sonra bataryası zayıflayınca verim alınmıyordu
Philips BRI921/00 Lumea Advanced IPL Tüy Alma Cihazı Fiyatı ve Özellikleri
Philips BRI921 00 Lumea Advanced IPL Tüy Alma Cihazı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Dolabım olmadan ne az ne çok ben de anlayamıyorum ya da ne ihtiyaç
Dolabı geç sipariş vermenin haklı acısını yaşıyorum.benim dolap cuma geliyor bugün artık oturup biraz alışveriş yapacağım kıyafet mevzusu kaldı bir tek eksik
Çorapların üstündeki ikinci sıradaki açık renkli pembe şapka var ya ben ondan arıyorum neden bulurum
Milletin anne babasına bakın
16 ekimden bu yana sıteye de gırmemısBence de hiç okumuyor bakmıyor
Pis ortamda buyumesindense daha steril olmali demissiniz ya ona ithafen yazdim. Hani 1 yasina kadar utulu giydireyim ya da suyunu mutlaka kaynatmam lazim demedim.ben de. Yapabilen yapar utuyu benim hic enerjim ve vaktim yok buna. Bebek suyu filan da kullanmadim. Zaten ne kadar pimpirikli olursak bebek de o kadar cok hastalaniyorAyrıca demek istediğim seyde cok bunlara bagli degil yani cocugun saglik durumu, dogru düzgün anne sütü bile alamadilar ikiside mamayla büyüdü sayılır pis ortamda olmus hijyenik bakılmış vs. Kastettigim biraz rahat olmakti
dolaba mı?Ben daha karar veremedim
kız grubun çoğu 20. haftada dolabını aldıDolabı geç sipariş vermenin haklı acısını yaşıyorum.
Daha benim dolabın en iyi ihtimalle 15-20 günü var
Dolabı gelmiş annelere imreniyorummm
Ya çıkamıyoruz ki bizim sorunumuz da bu, ben evdeyim ama eşim yoğun çalışıyor bakmaya vakit bulamıyoruz bir kere ıkea ya gidebildik bu haftada ne yapıp edip mağaza gezmemiz lazımDolabı geç sipariş vermenin haklı acısını yaşıyorum.
Daha benim dolabın en iyi ihtimalle 15-20 günü var
Dolabı gelmiş annelere imreniyorummm
Bebeğim kış bebesi ya ekstra alt üst takım, penye yelek, senin kız kilotlu çorap giyiyo ondan da. Sonracıma ayrıca panduf şapka mutlaka. Aklıma gelenler şimdilik bunlar inşallah işine yarardır.kızlar elimdekilerin listesini atıyorum neler almam gerekiyor başka bana fikir verin nolur
Belli bölgeler hemen geri geliyor ne yazıkkkiYaa ben de gitmiştim lazere ama genital hamilelikle olduğu gibi geri geldi. Kolumu senede bir kere kısaltma traş makinesiyle alıyorum. Bacaklarımı da etek giyeceğim zaman 2-3 tane çıkmış oluyor, jiletle alıyorum. Koltuk altımda biraz geri geliyor gibi bu hamilelikte. Faydasını gördüysen alayım ben de ama doğumdan 6 ay sonra gel demişti bana lazer yapan kız. Bunu da 6 sonra mı kullanmak lazım acaba?
teşekkür ederimBebeğim kış bebesi ya ekstra alt üst takım, penye yelek, senin kız kilotlu çorap giyiyo ondan da. Sonracıma ayrıca panduf şapka mutlaka. Aklıma gelenler şimdilik bunlar inşallah işine yarardır.
Evet canım dolabadolaba mı?
kız grubun çoğu 20. haftada dolabını aldıyetişir allahın izniyle bebişlerimizin gelmesine daha var boşa acele ediyoruz
Canım o yeni hesap açtı kesin bekleme boşuna16 ekimden bu yana sıteye de gırmemıs
Aynen ben de, yıkayıp assak rahatlardık bızdeDolabım olmadan ne az ne çok ben de anlayamıyorum ya da ne ihtiyaç
O ofsistimciddenBebeğim kış bebesi ya ekstra alt üst takım, penye yelek, senin kız kilotlu çorap giyiyo ondan da. Sonracıma ayrıca panduf şapka mutlaka. Aklıma gelenler şimdilik bunlar inşallah işine yarardır.
Külotlu çorap da mı alıcaz? Benim eşimin alerjisi var sevmiyorO ofsistimcidden
Ben geçen indirimde defaktondan bir sürü kilotlu çorap almıştım sepette ekstra indirimlere giriyordu aklında olsun canım
Geçen e-bebeğe gittim en değerli beden ve numaralar bitmişti elim boş çıkmıştım
sonra tekrar yazıcam buna yazdığım alıntıyıYa bu işe çözüm bulmamız lazım gerçekten diğer gruplarda yazıyorlar sürekli aktif olanlar bizde kız doğurdu mu kaldı mı naptı hala haberimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?