2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yenidoğana büyük olabilir canım, belki de olur bilemiyorum. Ben de 3-6 ay owli kundak var kalıpları küçükmüş sanırım Yenidoğandan itibaren kullanılabiliyormuş
YALAZ6
bende ikilemde kaldım 3-6 ay arası aldım mart-nisan derken bir süre giydiririm.
Ben farklı bir ürün almıştım defaktodan açıkcası kalıpları çok küçük değildi. 3-6'nın gece uyurken içine birşeyde girdiysek sıkıntı olmaz diye düşünüytorum ama ürünü hiç canlı görmedimboyutu hakkında fikrim yok
.Geçen hafta aldığım Defaktodan bir ürün vardı onun boyutunu akşam paylaşırım önden fikir olur hepimize gözümüze küçük gelirse daha büyük olanına geçecek şekilde revize yapabiliriz.

Yaa ben de gitmiştim lazere ama genital hamilelikle olduğu gibi geri geldi. Kolumu senede bir kere kısaltma traş makinesiyle alıyorum. Bacaklarımı da etek giyeceğim zaman 2-3 tane çıkmış oluyor, jiletle alıyorum. Koltuk altımda biraz geri geliyor gibi bu hamilelikte. Faydasını gördüysen alayım ben de ama doğumdan 6 ay sonra gel demişti bana lazer yapan kız. Bunu da 6 sonra mı kullanmak lazım acaba?

Pis ortamda buyumesindense daha steril olmali demissiniz ya ona ithafen yazdim. Hani 1 yasina kadar utulu giydireyim ya da suyunu mutlaka kaynatmam lazim demedim.ben de. Yapabilen yapar utuyu benim hic enerjim ve vaktim yok buna. Bebek suyu filan da kullanmadim. Zaten ne kadar pimpirikli olursak bebek de o kadar cok hastalaniyor

Ben daha karar veremedim
dolaba mı?
Dolabı geç sipariş vermenin haklı acısını yaşıyorum.
Daha benim dolabın en iyi ihtimalle 15-20 günü var
Dolabı gelmiş annelere imreniyorummm
kız grubun çoğu 20. haftada dolabını aldı yetişir allahın izniyle bebişlerimizin gelmesine daha var boşa acele ediyoruz

Dolabı geç sipariş vermenin haklı acısını yaşıyorum.
Daha benim dolabın en iyi ihtimalle 15-20 günü var
Dolabı gelmiş annelere imreniyorummm
Ya çıkamıyoruz ki bizim sorunumuz da bu, ben evdeyim ama eşim yoğun çalışıyor bakmaya vakit bulamıyoruz bir kere ıkea ya gidebildik bu haftada ne yapıp edip mağaza gezmemiz lazım

kızlar elimdekilerin listesini atıyorum neler almam gerekiyor başka bana fikir verin nolur
Bebeğim kış bebesi ya ekstra alt üst takım, penye yelek, senin kız kilotlu çorap giyiyo ondan da. Sonracıma ayrıca panduf şapka mutlaka. Aklıma gelenler şimdilik bunlar inşallah işine yarardır.

Belli bölgeler hemen geri geliyor ne yazıkkki
benimde resmen bacaklarım küsmüş tek tük çıkıyordu kaç aydır el sürmüyorum halen tertemiz
Kollarımda biraz belirgin ama gür değil zayıflamış durumda 5-6 aydır cihazı kullanmadığım halde
Malum bölge malesefki çıktı çünkü gebeliği öğrenince jilete döndüm kontrol ve randevulara hazırlıklı gideyim derken.
Ben doğumdan 1-2 ay sonra genital dahi tekrardan başlarım cihaza

Bebeğim kış bebesi ya ekstra alt üst takım, penye yelek, senin kız kilotlu çorap giyiyo ondan da. Sonracıma ayrıca panduf şapka mutlaka. Aklıma gelenler şimdilik bunlar inşallah işine yarardır.
O ofsistimcidden
Ben geçen indirimde defaktondan bir sürü kilotlu çorap almıştım sepette ekstra indirimlere giriyordu aklında olsun canım
Geçen e-bebeğe gittim en değerli beden ve numaralar bitmişti elim boş çıkmıştım

Külotlu çorap da mı alıcaz? Benim eşimin alerjisi var sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…