- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.521
Aa benim de aynı ilk aylar regl olcak gibi şiş ve acıyolardı 2 aydır hiçbir şey yok. Uçları daha kahverengi sanki sadece ama başka hareket yokbenim 6. ayıma kadar göğüslerim çok şişti yatamadım yandılar çok canım acıdı.. şuan 8. aydayım ve 2 aydır göğüslerimdeki o şişkinlik, rahatsızlık gitti. asıl şimdi rahatsızlık şişkinlik olması gerekmezmi doğum yaklaşıyor şuan süt dolması lazım.sündüler resmen acaba süt varda acısı mı yok dışarıdan herhangi bir şey hissetmiyorum çünkü
ben pallde kidsten yaptırdım biraz pahalı ama komple 1. sınıf mdf ve çam ağacı.Evet canım dolabaaldığım kıyafetleri koyacak yer bulamıyorum artık
Ben adettendir diye ilk tur herşeyi ütülerim.Mesajları okumaktan asıl sabahtan beri sormak istediğim şeyi unutmuşum ya ben. Kızlar şimdi biz bu bebişlerin her şeyini en ince ayrıntısına kadar yıkıyoruz, ütülüyoruz, yıkayamadıklarımızı bir güzel dezenfekte ediyoruz ya bu yıkama ütüleme işlemi hep böyle devam mı edecek bağışıklık oluşana kadar yoksa ilk olmasından kaynaklı mı yapıyoruz bunları?Ütü yaparken bunu bilmediğimi fark ettim de biraz.
Agahahahaha ben kendimde aşırı çok giyiyorum bebeğe daha cinsiyeti öğrenir öğrenmez almaya başladım. Diyor ben sizinle nasıl baş edicemKülotlu çorap da mı alıcaz? Benim eşimin alerjisi var sevmiyor
çok iyi yapmışsın ben kaçırdım. çok fazla şey almakta da kararsızım aslında. çok hediye gelecek çünkü burada benim aldığım birkaç zıbın bir de peluş tulum var gerisi hep hediye.O ofsistimcidden
Ben geçen indirimde defaktondan bir sürü kilotlu çorap almıştım sepette ekstra indirimlere giriyordu aklında olsun canım
Geçen e-bebeğe gittim en değerli beden ve numaralar bitmişti elim boş çıkmıştım
Çok güzel canım güle güle kullansınben pallde kidsten yaptırdım biraz pahalı ama komple 1. sınıf mdf ve çam ağacı.
E bebekte 3lü alt üst ayrı ayrı alıp takım yapmak daha uyguna geliyo. Ben kilotlu çorap almadım erkek diye pek düşünmüyordum ama bana gelen kıyafetlerde var giydirirmiyim bilmiyorum. Eğer çok aşırı soğuk olursa giydiririm belki diye duruyo. Daha kıyafette alamıyorum yeterli diye kendi eksiklerim var hala sütyen ve korse işini halletmedimO ofsistimcidden
Ben geçen indirimde defaktondan bir sürü kilotlu çorap almıştım sepette ekstra indirimlere giriyordu aklında olsun canım
Geçen e-bebeğe gittim en değerli beden ve numaralar bitmişti elim boş çıkmıştım
alanın varsa büyük yapmak en mantıklısı. ben 3 kapılı yaptırdım ölçüsünü sen seçiyorsun zaten.Çok güzel canım güle güle kullansınben dolabı biraz daha büyük düşünüyorum
Komple oda mı yaptırdın ve ne kadara? Muhtemelen burda yoktur zaten İnstagram hesabına bakayım biben pallde kidsten yaptırdım biraz pahalı ama komple 1. sınıf mdf ve çam ağacı.
Tehlikeli işlere girmeyelim ceza almayalımBence geçen buraya yazan kızın dediği şeyi yapabiliriz (şifreli mesaj okey)
Bence de 2015 ten beri hala mesajlasiyoruz o doemki birlikte hamile oldugumuz arkadaslarla bu sayedeBence geçen buraya yazan kızın dediği şeyi yapabiliriz (şifreli mesaj okey)
bende aynı moddayım gözüm almaz zaten.Ne bileyim ben bu çocuğun kaç yaşına kadar battaniyesini ütülicem diye bir iç çekmişim de öyle aklıma geldi. Kıyafetler de keza öyle çok üstü başı kirlenecek, değişecek tamam minik ütülemesi kolay ama küçük de olsa çok parçaBaşlamadan üşendim ben
Erkek mi senin bebegin canimKülotlu çorap da mı alıcaz? Benim eşimin alerjisi var sevmiyor
Tecrübelisin o zamanBence de 2015 ten beri hala mesajlasiyoruz o doemki birlikte hamile oldugumuz arkadaslarla bu sayede
Kazen bulur onu varsaBaşka bir numara üzerinden açmıştır nasıl kontrol edecek ki
Kız canımErkek mi senin bebegin canim
Bence mümkün değil hadi bakalımKazen bulur onu varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?