2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Korse aldim ben cirtli olanlardan insallah kullanisli olur

Yok yanlis ifade ettim herhalde kendimi, diyorumki hani surekli suyunu kaynatmak bebek suyu almak vs bagisikliginda cokda onemli rol oynamiyor bence bende ütülü giydirdim cogunlukla ilk 1 yas ama cok sık hastalanan cocuklar degillerdi. Cok salmamak kaydiyla oylede alelade buyumemeliler bence demek istedim. Yani arkadasiniznki yanlis benimki dogruda degildi dedigim ama tuhaf biryere gidecek konu kalp kirmak en son istediğim seydir heleki sanal alemde. Tekrardan kusura bakma.

Boyle yazarken cok iyi ifade edemiyoruz kendimizi canim. Aslinda ikimiz de ayni seyi soyluyoruz bosver uzatmayalim

Ben hiç külotlu çorap giydirmedim. Darlanmaz mı çocuk? Tayt giydirdim içine soğuk havalarda.
İsteyen giydiriyo yaa özellikle soğuk bölgelerde. Erkek bebeklere tavsiye edilmiyor yalnız önemli bilgi. Benim bebemde erkek elimde var giydirirmiyim bilmiyorum çok soğuk olursa gerçekten üşütmüyo belki o zaman giydiririm ama sürekli değil

Kulotlu corap cok tatli oluyor sortla kizlara ya esim cok sever kizlarda oyle. Ama bize nasip degilmis kiz
Ay benimki de tiksiniyor nasıl bir anısı varsa artık bilinçaltında elbiselere bakıyorum ya kızımı böyle şeylere alıştırma ben pantalon alcam hep ona diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…