- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.541
Korse aldim ben cirtli olanlardan insallah kullanisli olurE bebekte 3lü alt üst ayrı ayrı alıp takım yapmak daha uyguna geliyo. Ben kilotlu çorap almadım erkek diye pek düşünmüyordum ama bana gelen kıyafetlerde var giydirirmiyim bilmiyorum. Eğer çok aşırı soğuk olursa giydiririm belki diye duruyo. Daha kıyafette alamıyorum yeterli diye kendi eksiklerim var hala sütyen ve korse işini halletmedimkorse aldınız mı yaa
Canım idrarında Enterococ bakterisi çıkmışKızlar idrar kültürüm çıkmış. Sonuçtan anlayan var mı?
Kulotlu corap cok tatli oluyor sortla kizlara yaKız canım
Pis ortamda buyumesindense daha steril olmali demissiniz ya ona ithafen yazdim. Hani 1 yasina kadar utulu giydireyim ya da suyunu mutlaka kaynatmam lazim demedim.ben de. Yapabilen yapar utuyu benim hic enerjim ve vaktim yok buna. Bebek suyu filan da kullanmadim. Zaten ne kadar pimpirikli olursak bebek de o kadar cok hastalaniyor
Uyeligimi yakmaya hiiiic niyetim yok cinimTecrübelisin o zamannasıl oluyo o işlerrr
Ben 2 paket 4 numarayı gece interneten söylerim.Sonra uyurum oh misYarın A101 e bez almaya gidiyorum kızlar umarım bulurum
Boyle yazarken cok iyi ifade edemiyoruz kendimizi canim. Aslinda ikimiz de ayni seyi soyluyoruzYok yanlis ifade ettim herhalde kendimi, diyorumki hani surekli suyunu kaynatmak bebek suyu almak vs bagisikliginda cokda onemli rol oynamiyor bence bende ütülü giydirdim cogunlukla ilk 1 yas ama cok sık hastalanan cocuklar degillerdi. Cok salmamak kaydiyla oylede alelade buyumemeliler bence demek istedim. Yani arkadasiniznki yanlis benimki dogruda degildi dedigim ama tuhaf biryere gidecek konu kalp kirmak en son istediğim seydir heleki sanal alemde. Tekrardan kusura bakma.
İp den buluyor kuzuBence mümkün değil hadi bakalım
sadece dolap yaptırdım 18bin dolap içini filan istediğim gibi dizayn ettim.Komple oda mı yaptırdın ve ne kadara? Muhtemelen burda yoktur zaten İnstagram hesabına bakayım bi
Ne oluyor yani bu bakteri. Tedavisi kolay mı?Canım idrarında Enterococ bakterisi çıkmış
Üniveistede tez konumdu anılarım canlandı.
Link atsana bakim nasıl bişiKorse aldim ben cirtli olanlardan insallah kullanisli olur
Ben hiç külotlu çorap giydirmedim. Darlanmaz mı çocuk? Tayt giydirdim içine soğuk havalarda.Külotlu çorap da mı alıcaz? Benim eşimin alerjisi var sevmiyor
Bende bi tane elbisenin altına aldım çok güzel. Fiyonku falan varBen hiç külotlu çorap giydirmedim. Darlanmaz mı çocuk? Tayt giydirdim içine soğuk havalarda.
İsteyen giydiriyo yaa özellikle soğuk bölgelerde. Erkek bebeklere tavsiye edilmiyor yalnız önemli bilgi. Benim bebemde erkek elimde var giydirirmiyim bilmiyorum çok soğuk olursa gerçekten üşütmüyo belki o zaman giydiririm ama sürekli değilBen hiç külotlu çorap giydirmedim. Darlanmaz mı çocuk? Tayt giydirdim içine soğuk havalarda.
Link atsana bakim nasıl bişi
Ay benimki de tiksiniyor nasıl bir anısı varsa artık bilinçaltındaKulotlu corap cok tatli oluyor sortla kizlara yaesim cok sever kizlarda oyle. Ama bize nasip degilmis kiz
Panduf aldım LCW de daha uygundu hemde kupon kullanmıştım patikte var ama elimde hediye geldiKızlar patik aldınız mı?
Kargo parası gıcık ediyor beniBen 2 paket 4 numarayı gece interneten söylerim.Sonra uyurum oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?