2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay kızlar dün yaşadığım olaydan sonra bana bir panik geldi, aslında normal bezdense yıkanabilir bez deneme hayalim vardı ama hala almamıştım ne olur ne olmaz diye sanal marketten prima harmonie siparişi verdim totiş korkusuna geldiler o kadar minnaklar ki ağlıcam

Bende bi tane elbisenin altına aldım çok güzel. Fiyonku falan var
Elbiseyle olur canım. Öyle giydirmiştim. Ama elbise de çok kullanışlı olmuyor, yürümeye başlamadan önce. Ben de almıştım bir sürü elbise. Ekstra gibi düşündüm ben, eşofman takım içine falan giydirmem gibi geliyor.

Tecrübeli annişlere soru bebişlerin ayak numarası ortalama ne kadar oluyor doğduklarında?

Ay benimki de tiksiniyor nasıl bir anısı varsa artık bilinçaltında elbiselere bakıyorum ya kızımı böyle şeylere alıştırma ben pantalon alcam hep ona diyor
Kizim olsa asiri masraf cikartirdim sanirim sac bantlari, tutuler, dantelli coraplar filan seninki simdiden kiskanmaya baslamis kizin sanirim

Şimdi baktım da benim elimde 168 tane 1 ve 2 numara var. 3 numara 112 tane. 4 numara 172 tane. Yarın da alabilirsem iki paket daha alıcam 4 numara. Ben şimdi kaç numaradan kaç tane daha alayım? Ne kadar eksiğim var?

Ay teşekkür ederim inan ki eridim hani sonradan goremeyecegim birinin kalbini kirdim diye ustune üstlük hamile hemde diye. Evet yazarken boyle oluyor ne yazikki
Boyle yazarken cok iyi ifade edemiyoruz kendimizi canim. Aslinda ikimiz de ayni seyi soyluyoruz bosver uzatmayalim

Evet orası öyle. Çok üşürse giydiririm ama

Hb de lansinoh ciftli sut sagma 1.764 e dusmus yine. Ama ben sanirim kasimi bekleyecegim ya. Daha iner diye riske atiyorum su an
Ama ben niye 1900 küsüre görüyorum bide hb den link gelirle 2200 e aldım üstelik daha teslim bile almadık kargoda gitti 400 küsür tl ya 1700 lere düşüyorsa ben niye pahalı aldım bu kadar

Kizim olsa asiri masraf cikartirdim sanirim sac bantlari, tutuler, dantelli coraplar filan seninki simdiden kiskanmaya baslamis kizin sanirim
Ya benim kızım 2 aylıkken başındaki şapka, bant, taç vs her şeyi, ayağındaki çorapları çıkarıyordu. 4 aylıkken patikli tulumları ayağından tutup çıkarıyordu. Özendiğim hiç bir şeyi yapamadım. Erkek gibiydi hep. Beyefendi diyordu garsonlar falan. Şimdi de elbiseden başka bir şey giymiyor.

Bana atar mısın link? Dışarıda falan giydirmek için istiyorum.

Cinsiyet belli olmadan almistim bunlari

Pandufun linkini atar mısın kuzum
16numara aldım. Göründüğü kadar pofuduk değildi ama geçen pazarda da birinde gördüm çok tatlı duruyordu. Bi kaç tane daha benzeri aldım güzeller

Neyse ki sonradan giymeye baslamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…