- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.561
Sağol bebek
Bunu aldim canim. Gecen gun 180 e inmisti. Takip ettigim 2 tane influencer var yeni dogum yapan ikisi de boyle citli olanlardan kullaniyor
Orguler var ama 2 tane de aldim canimKızlar patik aldınız mı?
Kız aslında fiyatı çok iyi bence full mdfyse. Benim ıkea da baktığım daha pahalıya geliyor full mdf değilsadece dolap yaptırdım 18bin dolap içini filan istediğim gibi dizayn ettim.
Ben de yatağı 6 aydan sonra buraya yaptıracağım şimdilik anne yanı yeter dedimben pallde kidsten yaptırdım biraz pahalı ama komple 1. sınıf mdf ve çam ağacı.
Ben almadım valla öyle içime giydirmeye almam zaten darlanırBen hiç külotlu çorap giydirmedim. Darlanmaz mı çocuk? Tayt giydirdim içine soğuk havalarda.
Elbiseyle olur canım. Öyle giydirmiştim. Ama elbise de çok kullanışlı olmuyor, yürümeye başlamadan önce. Ben de almıştım bir sürü elbise. Ekstra gibi düşündüm ben, eşofman takım içine falan giydirmem gibi geliyor.Bende bi tane elbisenin altına aldım çok güzel. Fiyonku falan var
Kizim olsa asiri masraf cikartirdim sanirimAy benimki de tiksiniyor nasıl bir anısı varsa artık bilinçaltındaelbiselere bakıyorum ya kızımı böyle şeylere alıştırma ben pantalon alcam hep ona diyor
Oglum dogdugunda asiri kucuktu. Butun coraplar buyuk geliyordu. Yurumeye basladiginda 18 numaraydi.Tecrübeli annişlere soru bebişlerin ayak numarası ortalama ne kadar oluyor doğduklarında?
Boyle yazarken cok iyi ifade edemiyoruz kendimizi canim. Aslinda ikimiz de ayni seyi soyluyoruzbosver uzatmayalim
Evet orası öyle. Çok üşürse giydiririm amaElbiseyle olur canım. Öyle giydirmiştim. Ama elbise de çok kullanışlı olmuyor, yürümeye başlamadan önce. Ben de almıştım bir sürü elbise. Ekstra gibi düşündüm ben, eşofman takım içine falan giydirmem gibi geliyor.
Bana atar mısın link? Dışarıda falan giydirmek için istiyorum.Orguler var ama 2 tane de aldim canim
Pandufun linkini atar mısın kuzumPanduf aldım LCW de daha uygundu hemde kupon kullanmıştım patikte var ama elimde hediye geldi
Ama ben niye 1900 küsüre görüyorumHb de lansinoh ciftli sut sagma 1.764 e dusmus yine. Ama ben sanirim kasimi bekleyecegim ya. Daha iner diye riske atiyorum su an
Ya benim kızım 2 aylıkken başındaki şapka, bant, taç vs her şeyi, ayağındaki çorapları çıkarıyordu. 4 aylıkken patikli tulumları ayağından tutup çıkarıyordu. Özendiğim hiç bir şeyi yapamadım. Erkek gibiydi hep. Beyefendi diyordu garsonlar falan. Şimdi de elbiseden başka bir şey giymiyor.Kizim olsa asiri masraf cikartirdim sanirimsac bantlari, tutuler, dantelli coraplar filan seninki simdiden kiskanmaya baslamis kizin sanirim
Bana atar mısın link? Dışarıda falan giydirmek için istiyorum.
16numara aldım. Göründüğü kadar pofuduk değildi ama geçen pazarda da birinde gördüm çok tatlı duruyordu. Bi kaç tane daha benzeri aldım güzellerPandufun linkini atar mısın kuzum
Neyse ki sonradan giymeye baslamisYa benim kızım 2 aylıkken başındaki şapka, bant, taç vs her şeyi, ayağındaki çorapları çıkarıyordu. 4 aylıkken patikli tulumları ayağından tutup çıkarıyordu. Özendiğim hiç bir şeyi yapamadım. Erkek gibiydi hep. Beyefendi diyordu garsonlar falan. Şimdi de elbiseden başka bir şey giymiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?