2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Favorilerime ekledim canım sağol

Eki Görüntüle 3323236 Ben bunu kiralicam. Suan piyasadaki en iyi hastane tipi bu. He sonra gerekirse eve almam sprectra s1 alicam. Ama once kiralama yaoicam mastit olmasin sut kendini toplasin vs die
Fiyatını sordun mu? Bundan kullanmıştım ben. 8 sene evvel 80 TL idi kirası. Lansinoh da 260 TL mi neydi. Lansinohtan daha güçlü ama ben tekli lansinohla masaj yaparak hemen hemen aynı sütü çıkariyordum. Tekli sağım çiftliye göre daha çok süt çıkarıyor.

Hastaneden kiralarim bebeim ya ugrasmam okdr
D d_g_g bu sitede buldum emzirme kiti olarak ayrı gönderim sağlıyor ekstra ücret ama kendine ait oluyor en azından diğer şirket sitelerinde detay pek bulamadım ben
Evet ztn steril olsun die emzirme kiti sana ozel oluyomus
Kızlar bebişimin tulumları geldi o kadar güzeller ki bayıldım Ama gözüme çok büyük geldi, ne zaman giyebilecek acaba En çok da 3-6 ay almışım
Ay harikalar bayildim iyigunlerde kullanin insallah. Kac gunde geldi kalitesi nasil chakra ve m&s a gore?
Aah ahh ben kizilim / kizildim suan kibariyeden halliceyim ama cok az kaldi
Sac boyamiorum oje surmuyorum ben ben degilim ama icim rahatt

Milletin anne babasına bakın
Ay aben olay cikarirdim. Asiri saygisizca bence. Resmen ezip gecmek. Cok kotu ya.
Aşkım benim esimin isi lazer cihazi uzerine diyim kisaca. Bu aletler modern agda aslinda. Lazer fln degil ipl cihazlari. Asla tavsiye etmem (etmio yani beyim)
Vallahi diyat bilmiorum. Ben hastane degistirdim. Eski hastanede aylik 500tl flndi. Smdikini bilmiorum. Ama tum cevrem bunu kullanmis ve herkes sakin baska seyle macera arama die. İlk 4ay kesin bununla sagarim. Sonra ek gida ile eve bitane alirim die planliyorum ama basta bu daha mantikli sanirim

Bedene nasil karar verdiniz? Hic cm cinsinden yazmamislar ben 70 kg yim ama gobegim 109 cm oldu daha da 4 hafta var
dogum sonrasi 1 hafta sonra ne kadar olur onu da kestiremiyorum gerci, puf diye sonecek mi Bu gobek?
Ama ben niye 1900 küsüre görüyorum bide hb den link gelirle 2200 e aldım üstelik daha teslim bile almadık kargoda gitti 400 küsür tl ya 1700 lere düşüyorsa ben niye pahalı aldım bu kadar
Simdi artti evet, herhalde 6 dan once baktim ben %10 vardi. Hb premium isen musteri hizmetlerine yaz farki puan yukluyorlar. Ya da teslim alinca acma iade suresi dolana kadar ucuz yakaladin mi bir daha alip iade yap. Ben bakiyorum sık sık fiyatina, dusunce yazarim buraya

canım ben daha mart annesiyim ama dün karnım yamuldu sol tarafa doğru iki kere sonra gecti bebrk toplanması mı kasılma mı anlayamadım (

bugün de midemde tam göğsümün altı toplanıyor bırakılıyor gibi oldu içerden bisey çekiyor gibi bu kasılma mı acaba (

bu gibi durumlarda doktora gidilmeli mi

Kızlar galiba grupta sütü gelmeyen bir benim siz böyle diyince süt geliyor filan korkuyorum banyo da bile çok uğraşmıyorum ama benimkiler inek memesi kadar oldu bunlar nasıl geri düzelecek
Bende sendenim süt gelmiyor ama büyümedi de işin ilginç yanı bugün 34 haftaya girdik Allahın izniyle

Bende sendenim süt gelmiyor ama büyümedi de işin ilginç yanı bugün 34 haftaya girdik Allahın izniyle

Ben de ben deee, memelerim hala aynı boy ve süt yok şuan için başlarda kuru minik parçalar buluyordum sütyenimde ama artık o da yok. Neyse ben inanıyorum foşurdatıcam sütümle buraları

Ben en kucuk bedenini aldim. Lastikli oldugu icin beden araligi genis bence istedigin gibi ayarlayabiliyorsun

Saol canım chakra gibi hatta bir tık daha iyi bile olabilir

40da rezerv azalıyo ki tutma ihtimali de azalıyo basit korunma yöntemleri işe yarar tahminimce. Benimkide ikinciyi 40da yapalım diyo hayır bunu 8senede anca yapmış olcaz
Ne güzel bugün benimki de halimi görmüyor sanki ikinciyle üçüncüde sıra diyor daha bunu kucağımıza almadık dedim bi ilkinin hakkından gelelim bakalım tadına bi nasılmış falan zaten canım çıktı halimi görmüyor musun dedim, diyor ki bunla ikincinin arasını açmayalım ki birbirlerine arkadaş olsunlar dışardan kimseye muhtaç olmasınlar bunu da diyenin abisi var düsman başına allahımmmm rabbim kardeşin de evladın da hayırlısını nasip etsin. Konusupta itiraz edecek dermanım bile yok düşünün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…