- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.581
Favorilerime ekledim canım sağolElla Bonna Kaydırmaz Taban Polar Pamuk Astarlı Unisex Bebek Çocuk Ev Terliği Basic - Fiyatı, Yorumları
Ella Bonna Kaydırmaz Taban Polar Pamuk Astarlı Unisex Bebek Çocuk Ev Terliği Basic yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ella Bonna Kaydırmaz Taban Balonlar Bebek Patik, Ev Botu Terliği Kreş Ayakkabısı Panduf - Fiyatı, Yorumları
Ella Bonna Kaydırmaz Taban Balonlar Bebek Patik, Ev Botu Terliği Kreş Ayakkabısı Panduf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Cinsiyet belli olmadan almistim bunlari
Fiyatını sordun mu? Bundan kullanmıştım ben. 8 sene evvel 80 TL idi kirası. Lansinoh da 260 TL mi neydiEki Görüntüle 3323236 Ben bunu kiralicam. Suan piyasadaki en iyi hastane tipi bu. He sonra gerekirse eve almam sprectra s1 alicam. Ama once kiralama yaoicam mastit olmasin sut kendini toplasin vs die
Canim ben de yanlis anlamis olabilirim malum hormonlarAy teşekkür ederim inan ki eridim hani sonradan goremeyecegim birinin kalbini kirdim diye ustune üstlük hamile hemde diye. Evet yazarken boyle oluyor ne yazikki
Hastaneden kiralarim bebeim ya ugrasmam okdrAman maşallah kuzum maşallah
Nasıııılaz önce canlanmak istiyorum diye ağlamak üzereydim çok daraldım yatmaktan birşey yapamamaktan
Reset işe yaramış desene
Bende bu markayı daha çok benimsemiştim araştırınca peki hangi şirkete baktın en karlısı hangisi
Evet ztn steril olsun die emzirme kiti sana ozel oluyomus
Ay harikalar bayildim iyigunlerde kullanin insallah. Kac gunde geldi kalitesi nasil chakra ve m&s a gore?Kızlar bebişimin tulumları geldi o kadar güzeller ki bayıldımAma gözüme çok büyük geldi, ne zaman giyebilecek acaba En çok da 3-6 ay almışım
Aah ahh ben kizilim / kizildim suan kibariyeden halliceyim ama cok az kaldiBakırı güzel tutturan olursa bir buçuk ayda biri dip açtırıp boyatmak karlı oluyor birde arada evde cila yapıldı mı zor değil aslında en sor renk kızıl ve kırmızı
Son yaptığımda sarının üzerine kırmızı yapmıştım kırmızı ombre olmuştu ama her hafta boyamaktan bitap düşmüş saçlarımı mahvetmişti bi daha tövbe ettim kızıla
Ay aben olay cikarirdim. Asiri saygisizca bence. Resmen ezip gecmek. Cok kotu ya.
Milletin anne babasına bakın
Aşkım benim esimin isi lazer cihazi uzerine diyim kisaca. Bu aletler modern agda aslinda. Lazer fln degil ipl cihazlari. Asla tavsiye etmem (etmio yani beyim)Canım biz kız kardeşimle aralık ayında almıştık.
2 ayrı başlık ile geliyordu başlıkları paylaştık 1 ay bende 1 ay kardeşimde kalıyor cihaz
Ben daha önce kortizon ilacı kullanmıştım çok kıl tüy problemim vardı. Gebelik öncesi 2-3 ay düzenli kullandım daha önce lazere gitmiş olmanında faydasıyla kol-bacak-yüz-genital bölge hepsinde azalma ve gerileme oldu.
Biz bu ürünü almıştık. Özellikle kabllu tercih etmiştik şarjlı olanlar bir süre sonra bataryası zayıflayınca verim alınmıyordu
Philips BRI921/00 Lumea Advanced IPL Tüy Alma Cihazı Fiyatı ve Özellikleri
Philips BRI921 00 Lumea Advanced IPL Tüy Alma Cihazı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Vallahi diyat bilmiorum. Ben hastane degistirdim. Eski hastanede aylik 500tl flndi. Smdikini bilmiorum. Ama tum cevrem bunu kullanmis ve herkes sakin baska seyle macera arama die. İlk 4ay kesin bununla sagarim. Sonra ek gida ile eve bitane alirim die planliyorum ama basta bu daha mantikli sanirimFiyatını sordun mu? Bundan kullanmıştım ben. 8 sene evvel 80 TL idi kirası. Lansinoh da 260 TL mi neydi. Lansinohtan daha güçlü ama ben tekli lansinohla masaj yaparak hemen hemen aynı sütü çıkariyordum. Tekli sağım çiftliye göre daha çok süt çıkarıyor.
Bedene nasil karar verdiniz? Hic cm cinsinden yazmamislar ben 70 kg yim ama gobegim 109 cm oldu
Bunu aldim canim. Gecen gun 180 e inmisti. Takip ettigim 2 tane influencer var yeni dogum yapan ikisi de boyle citli olanlardan kullaniyor
Simdi artti evet, herhalde 6 dan once baktim ben %10 vardi. Hb premium isen musteri hizmetlerine yaz farki puan yukluyorlar. Ya da teslim alinca acma iade suresi dolana kadar ucuz yakaladin mi bir daha alip iade yap. Ben bakiyorum sık sık fiyatina, dusunce yazarim burayaAma ben niye 1900 küsüre görüyorumbide hb den link gelirle 2200 e aldım üstelik daha teslim bile almadık kargoda gitti 400 küsür tl ya 1700 lere düşüyorsa ben niye pahalı aldım bu kadar
canım ben daha mart annesiyim ama dün karnım yamuldu sol tarafa doğru iki kere sonra gecti bebrk toplanması mı kasılma mı anlayamadımHerkeste değişiyor bu aslında ama genel olarak iki şekilde vuruyor
Biri sertleşme olarak kasılma
Karın acayip sert oluyor bebek hareketinden daha sert
Benim karnım bebeğin şekline bürünüyor mesela bazen hem alttaki kasık bölgem hemde göbek kısmım sertleşiyor
Bazende sertleşme olmadan sancı oluyor alttan yukarı doğru anlık gelip giren bıçak saplanması oluyor onları önemsemiyorum daha çok kasılmaları dikkate alıyorum
Bir saat içinde 4 den Fazla olursa gel dedi benim doktorum
Sen çok yaşa emi benzetmeye bak ya
Ben içimi çok seviyorum ballı gibi tatlı tadı
Aynı ben
Oglum dogdugunda asiri kucuktu. Butun coraplar buyuk geliyordu. Yurumeye basladiginda 18 numaraydi.
Bende sendenim süt gelmiyor ama büyümedi de işin ilginç yanıKızlar galiba grupta sütü gelmeyen bir benimsiz böyle diyince süt geliyor filan korkuyorum banyo da bile çok uğraşmıyorum ama benimkiler inek memesi kadar oldu bunlar nasıl geri düzelecek
Büyüyüp buyumemesi sütle alakalı değilmişBende sendenim süt gelmiyor ama büyümedi de işin ilginç yanıbugün 34 haftaya girdik Allahın izniyle
Bende sendenim süt gelmiyor ama büyümedi de işin ilginç yanıbugün 34 haftaya girdik Allahın izniyle
Ben en kucuk bedenini aldim. Lastikli oldugu icin beden araligi genis bence istedigin gibi ayarlayabiliyorsunBedene nasil karar verdiniz? Hic cm cinsinden yazmamislar ben 70 kg yim ama gobegim 109 cm oldudaha da 4 hafta var
dogum sonrasi 1 hafta sonra ne kadar olur onu da kestiremiyorum gerci, puf diye sonecek mi Bu gobek?
Simdi artti evet, herhalde 6 dan once baktim ben %10 vardi. Hb premium isen musteri hizmetlerine yaz farki puan yukluyorlar. Ya da teslim alinca acma iade suresi dolana kadar ucuz yakaladin mi bir daha alip iade yap. Ben bakiyorum sık sık fiyatina, dusunce yazarim buraya
Yanına ek ürün alırdım ama şimdi gerek kalmadı gelmiş bizim markete görevli satışta şuan dedi 2 tane aldım hemen bezKargo parası gıcık ediyor beni
Kargon geldiyse ya da gelince olcer misin canim benim icin? En fazla kac cm olabiliyor?Ben en kucuk bedenini aldim. Lastikli oldugu icin beden araligi genis bence istedigin gibi ayarlayabiliyorsun
Saol canımHastaneden kiralarim bebeim ya ugrasmam okdr
Evet ztn steril olsun die emzirme kiti sana ozel oluyomus
Ay harikalar bayildim iyigunlerde kullanin insallah. Kac gunde geldi kalitesi nasil chakra ve m&s a gore?
Aah ahh ben kizilim / kizildim suan kibariyeden halliceyim ama cok az kaldi
Sac boyamiorum oje surmuyorum ben ben degilim ama icim rahatt
Ay aben olay cikarirdim. Asiri saygisizca bence. Resmen ezip gecmek. Cok kotu ya.
Aşkım benim esimin isi lazer cihazi uzerine diyim kisaca. Bu aletler modern agda aslinda. Lazer fln degil ipl cihazlari. Asla tavsiye etmem (etmio yani beyim)
Vallahi diyat bilmiorum. Ben hastane degistirdim. Eski hastanede aylik 500tl flndi. Smdikini bilmiorum. Ama tum cevrem bunu kullanmis ve herkes sakin baska seyle macera arama die. İlk 4ay kesin bununla sagarim. Sonra ek gida ile eve bitane alirim die planliyorum ama basta bu daha mantikli sanirim
Ne güzel bugün benimki de halimi görmüyor sanki ikinciyle üçüncüde sıra diyor daha bunu kucağımıza almadık40da rezerv azalıyo ki tutma ihtimali de azalıyo basit korunma yöntemleri işe yarar tahminimce. Benimkide ikinciyi 40da yapalım diyohayır bunu 8senede anca yapmış olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?