- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.601
Ben kuzum dün yıkanan kıyafetleri falan bugün annem ütüledi biraz da evi süpürdü sağolsun bende o arada götüm kurtlu rahat duramıyorum banyoyu bi güzel yıkadımgrubu bırakıp iş yapmaya gidemeyenlerdünya kadar iş var kalkıp bakamıyorum
Eşim afyonlu onlarda da hep kız tarafı böyle çeyiz yapıyor bebeğe. Bende şaşırmıştım belki öyle bişeydir. Benim annem bişey yapmadı ama kvde de öyle aşırı bişey yapmadı. Hep büyük şeyleri ablam yolladı
Milletin anne babasına bakın
Acik hali 81 cm canim. Ama arkasi lastikli, onu cirtli beden araligi genis. Benimki xs-s olacagini dusunuyorum dogum sonrasi. Beden tablosu da vermisler bakKargon geldiyse ya da gelince olcer misin canim benim icin? En fazla kac cm olabiliyor?
Ben yamuna m beden aldim ama 80 cm e dusene kadar bu cirt cirtlilardan almak istiyorum :)
Canım eşimin hesap premium değil link gelirle aldık iade edersek tekrar para gelirmi bilmiyorumBedene nasil karar verdiniz? Hic cm cinsinden yazmamislar ben 70 kg yim ama gobegim 109 cm oldudaha da 4 hafta var
dogum sonrasi 1 hafta sonra ne kadar olur onu da kestiremiyorum gerci, puf diye sonecek mi Bu gobek?
Simdi artti evet, herhalde 6 dan once baktim ben %10 vardi. Hb premium isen musteri hizmetlerine yaz farki puan yukluyorlar. Ya da teslim alinca acma iade suresi dolana kadar ucuz yakaladin mi bir daha alip iade yap. Ben bakiyorum sık sık fiyatina, dusunce yazarim buraya
Ben şimdi beybi 32 yaşındayım şubatta begümün 40 ı çıkacak ben 33 olucamYa çok güldüm hala gülüyorum
Nasip olsun Begüm büyüyünce tekrar konuşalım bebek hasreti sarınca o iş öyle olmuyor bak ablamı anlattım onu bi oku
Anneliği bir tat o emzirmeyi onun kokusunu
Sonra büyüyünce gerçekten isteniyor özleniyor herşeye değer diyor insan☺
Geçen kustum Halim perişan eşim diyor ki hala bi tane daha diyorsun perişan oluyorsun yine de istiyorsun
Oda bana kıyamıyor napsın
Ama gerçekten işleri büyütürse istediğimiz gibi maddi olarak iyi olursak ben bi tane daha istiyorum 35 olmadan büyüteyim sonra hayatın keyfini süreceğim onlarda büyüyecek kendilerine yetecekler genç ve bi sürü çocuğu olan gezen eğlenen bir anne olacağım beş sene sonra en büyük oğlum 15 en küçüğü 5 yaşında olacak oh mis iştebenimde hayalim bu
Dünden beri şu halde bile canlı müziğe gitsem doğurmadan diye düşünüyorum
AhahahhNe güzel bugün benimki de halimi görmüyor sanki ikinciyle üçüncüde sıra diyor daha bunu kucağımıza almadıkdedim bi ilkinin hakkından gelelim bakalım tadına bi nasılmış falan zaten canım çıktı halimi görmüyor musun dedim, diyor ki bunla ikincinin arasını açmayalım ki birbirlerine arkadaş olsunlar dışardan kimseye muhtaç olmasınlar bunu da diyenin abisi var düsman başına allahımmmm rabbim kardeşin de evladın da hayırlısını nasip etsin. Konusupta itiraz edecek dermanım bile yok düşünün yani
ikeadan falan baya uyguna geliyor zaten. ikeada iskelet ucuz ama içini istediğin gibi dizayn edince ekstra pahalı oluyor.Kız aslında fiyatı çok iyi bence full mdfyse. Benim ıkea da baktığım daha pahalıya geliyor full mdf değil
ben bronz metal karyola aldım yanları korumalıklı tek kişilik yatağım vardı zaten onun ölçüsünde aldım. hatta önce karyolayı aldım sonra dolap aradımBen de yatağı 6 aydan sonra buraya yaptıracağım şimdilik anne yanı yeter dedim
sen bayağı ağırlaşmışsın kız geçmiş olsun. valla ne şanslısınız bana kimse yardım etmiyo geçen badana sonrası temizlik yaptırırken annemi çağırdım mırın kırın etti belim ağrıyor dediBen kuzum dün yıkanan kıyafetleri falan bugün annem ütüledi biraz da evi süpürdü sağolsun bende o arada götüm kurtlu rahat duramıyorum banyoyu bi güzel yıkadımiki oda kalmıştı onları süpürdüm bebeğin beşiğini nevresimlerini yıkadık ütülemişti annem onu geçirdim şimdi perisanım ayaklarım davul gibi oldu kalçam ayrılıyor sanki benim neyime bi bilsem
Canım hepsipayden gelenlerle birlikte iade yapınca cüzdan hesabına yatıyorCanım eşimin hesap premium değil link gelirle aldık iade edersek tekrar para gelirmi bilmiyorumgelsede indirim gelirmi bilmiyorum en doğrusu kabulleneyim
Yokmuş kızlar, kesin doğurdu
Ben hep 3 çocuk istiyordum ama bir tanesi olduktan sonra bu defteri kapattım diyordum. Eşimle ahbap çavuş olmuştuk zaten. Olur da kazara hamile kalırsam, ki imkansızdı, aldırırım diyordum ki öncesinde evli insanların çocuk aldırması çok saçma gelirdi. O zaman anlamıştım onları. Ama insan unutuyor diyorlar ya, ben çocuğum 3 yaşına gelince yeniden göze alabilecek hale geldimNe güzel bugün benimki de halimi görmüyor sanki ikinciyle üçüncüde sıra diyor daha bunu kucağımıza almadıkdedim bi ilkinin hakkından gelelim bakalım tadına bi nasılmış falan zaten canım çıktı halimi görmüyor musun dedim, diyor ki bunla ikincinin arasını açmayalım ki birbirlerine arkadaş olsunlar dışardan kimseye muhtaç olmasınlar bunu da diyenin abisi var düsman başına allahımmmm rabbim kardeşin de evladın da hayırlısını nasip etsin. Konusupta itiraz edecek dermanım bile yok düşünün yani
Ben en azından akrep burcunu atlayalım oğlum diyorum sürekliKasım anneleri bir iki kişi doğurmuştu şimdi yine doğuranlar gün alanlar var sıra bize geliyorbenim ki 1 ay daha dursun
Benim annem de bir kaç kıyafetini battaniyelerini, yeleklerini,,nevresim takımını,oyuncak ıvır zıvır küçük şeyler falan aldı. Dolaba da yardım edicek muhtemelen. Kayınvalidem yapmadı ama anlamadığı İçin onu anlıyorum, parasını verim sen kendin al ben anlamam diyor ama eşim parasını kabul etmiyorEşim afyonlu onlarda da hep kız tarafı böyle çeyiz yapıyor bebeğe. Bende şaşırmıştım belki öyle bişeydir. Benim annem bişey yapmadı ama kvde de öyle aşırı bişey yapmadı. Hep büyük şeyleri ablam yolladı
İptal mi etsem diye bakınırken kargoya verildi mesajı geldiYALAZ6
bende ikilemde kaldım 3-6 ay arası aldım mart-nisan derken bir süre giydiririm.
Ben farklı bir ürün almıştım defaktodan açıkcası kalıpları çok küçük değildi. 3-6'nın gece uyurken içine birşeyde girdiysek sıkıntı olmaz diye düşünüytorum ama ürünü hiç canlı görmedimboyutu hakkında fikrim yok
.Geçen hafta aldığım Defaktodan bir ürün vardı onun boyutunu akşam paylaşırım önden fikir olur hepimize gözümüze küçük gelirse daha büyük olanına geçecek şekilde revize yapabiliriz.
Valla bende öyleyimBen en azından akrep burcunu atlayalım oğlum diyorum sürekli
Amma gömdünüz şu akrep burcunu. Bence en güzel burçBen en azından akrep burcunu atlayalım oğlum diyorum sürekli
Yarın eşimi premium yapayım öyle parayı almayı deniyeyim.Canım hepsipayden gelenlerle birlikte iade yapınca cüzdan hesabına yatıyor
Ürünün ücreti 420 diyelim ki bende hepspayları kullandım
İade olunca paranın tamamı yatırıyor benim bildiğim
İskeleti de ucuz değildi canım benim baktığım dolabın 19 bine yakındı sanırım tabi bir de iç kısmını düşünemiyorumikeadan falan baya uyguna geliyor zaten. ikeada iskelet ucuz ama içini istediğin gibi dizayn edince ekstra pahalı oluyor.
ben bronz metal karyola aldım yanları korumalıklı tek kişilik yatağım vardı zaten onun ölçüsünde aldım. hatta önce karyolayı aldım sonra dolap aradım
sen bayağı ağırlaşmışsın kız geçmiş olsun. valla ne şanslısınız bana kimse yardım etmiyo geçen badana sonrası temizlik yaptırırken annemi çağırdım mırın kırın etti belim ağrıyor dedibugünde erzak kaplarımı yıkadım, evimi süpürdüm sildim, iki makine çamaşır katladım az sonra enerjim kalırsa ütü yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?