2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
grubu bırakıp iş yapmaya gidemeyenler dünya kadar iş var kalkıp bakamıyorum
Ben kuzum dün yıkanan kıyafetleri falan bugün annem ütüledi biraz da evi süpürdü sağolsun bende o arada götüm kurtlu rahat duramıyorum banyoyu bi güzel yıkadım iki oda kalmıştı onları süpürdüm bebeğin beşiğini nevresimlerini yıkadık ütülemişti annem onu geçirdim şimdi perisanım ayaklarım davul gibi oldu kalçam ayrılıyor sanki benim neyime bi bilsem

Milletin anne babasına bakın
Eşim afyonlu onlarda da hep kız tarafı böyle çeyiz yapıyor bebeğe. Bende şaşırmıştım belki öyle bişeydir. Benim annem bişey yapmadı ama kvde de öyle aşırı bişey yapmadı. Hep büyük şeyleri ablam yolladı

Kargon geldiyse ya da gelince olcer misin canim benim icin? En fazla kac cm olabiliyor?

Ben yamuna m beden aldim ama 80 cm e dusene kadar bu cirt cirtlilardan almak istiyorum :)
Acik hali 81 cm canim. Ama arkasi lastikli, onu cirtli beden araligi genis. Benimki xs-s olacagini dusunuyorum dogum sonrasi. Beden tablosu da vermisler bak

Eklentiler

• 20231025_191727.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 20231025_191645.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 28
  • 20231025_191519.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 20231025_191506.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 20231025_191342.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 38
Canım eşimin hesap premium değil link gelirle aldık iade edersek tekrar para gelirmi bilmiyorum gelsede indirim gelirmi bilmiyorum en doğrusu kabulleneyim

Ben şimdi beybi 32 yaşındayım şubatta begümün 40 ı çıkacak ben 33 olucam
Yaşam enerjim nereye kadar gider bilmeyiroum
Her ne kadar dışarıdan bakılınca 26-27 göründüğüm konusunda iddalıyım ama içim geçti

Artık bakalım büyük konuşmayayımda

Anca aradan 3-4 yıl geçmeli ki yaşadığım zor dönemleri unutup ikinciye kalkışayım

Ahahahh her sülalede var bi cins Yok bizimki geç olsun istiyo hemen peşine istemiyo 40dan sonra ne bilim bunu zor tutturduk bu yaşta

Kız aslında fiyatı çok iyi bence full mdfyse. Benim ıkea da baktığım daha pahalıya geliyor full mdf değil
ikeadan falan baya uyguna geliyor zaten. ikeada iskelet ucuz ama içini istediğin gibi dizayn edince ekstra pahalı oluyor.
Ben de yatağı 6 aydan sonra buraya yaptıracağım şimdilik anne yanı yeter dedim
ben bronz metal karyola aldım yanları korumalıklı tek kişilik yatağım vardı zaten onun ölçüsünde aldım. hatta önce karyolayı aldım sonra dolap aradım
sen bayağı ağırlaşmışsın kız geçmiş olsun. valla ne şanslısınız bana kimse yardım etmiyo geçen badana sonrası temizlik yaptırırken annemi çağırdım mırın kırın etti belim ağrıyor dedi bugünde erzak kaplarımı yıkadım, evimi süpürdüm sildim, iki makine çamaşır katladım az sonra enerjim kalırsa ütü yapacağım

Canım eşimin hesap premium değil link gelirle aldık iade edersek tekrar para gelirmi bilmiyorum gelsede indirim gelirmi bilmiyorum en doğrusu kabulleneyim
Canım hepsipayden gelenlerle birlikte iade yapınca cüzdan hesabına yatıyor
Ürünün ücreti 420 diyelim ki bende hepspayları kullandım
İade olunca paranın tamamı yatırıyor benim bildiğim

Ben hep 3 çocuk istiyordum ama bir tanesi olduktan sonra bu defteri kapattım diyordum. Eşimle ahbap çavuş olmuştuk zaten. Olur da kazara hamile kalırsam, ki imkansızdı, aldırırım diyordum ki öncesinde evli insanların çocuk aldırması çok saçma gelirdi. O zaman anlamıştım onları. Ama insan unutuyor diyorlar ya, ben çocuğum 3 yaşına gelince yeniden göze alabilecek hale geldim şimdi en azından neyle karşılaşacağımı biliyorum.

Benim annem de bir kaç kıyafetini battaniyelerini, yeleklerini,,nevresim takımını,oyuncak ıvır zıvır küçük şeyler falan aldı. Dolaba da yardım edicek muhtemelen. Kayınvalidem yapmadı ama anlamadığı İçin onu anlıyorum, parasını verim sen kendin al ben anlamam diyor ama eşim parasını kabul etmiyor Eşim de haklı şu an tek başına bizim ona destek olmamız gerekirken o bize akıtmaya çalışıyor karşılıklı para vermeye ve kabul etmemeye çalışma çatışması var

İptal mi etsem diye bakınırken kargoya verildi mesajı geldi gözüme küçük gelirse iade süreciyle uğraşcam bi de ama bunun harici de uygun fiyatlı kalın yenidoğandan itibaren uyurken kullanacağım bir şey bulamamıştım

Canım hepsipayden gelenlerle birlikte iade yapınca cüzdan hesabına yatıyor
Ürünün ücreti 420 diyelim ki bende hepspayları kullandım
İade olunca paranın tamamı yatırıyor benim bildiğim
Yarın eşimi premium yapayım öyle parayı almayı deniyeyim. İade etmem saçma olur galiba çünkü sancılarımda bi tuhaflaştı eskiden ağrım olmuyordu şimdi adet ağrısı gibi ağrımda oluyor

İskeleti de ucuz değildi canım benim baktığım dolabın 19 bine yakındı sanırım tabi bir de iç kısmını düşünemiyorum

Valla benim evimde okadar karışık ki odası gelse diye dört gözle bekliyoruz heryer çoçuk eşyaları dün park yatak aldık bi bakalım bi sıkıntı varmı diye baktık üç kişi bi yatağı kuramadık en son eşim bu bozuk diyordu sonrada bu açık dursun birdaha kuramayız dedik oyuncak kıyafet araba puset anakucakları bide ikiz olunca birsürüeşya var ortalık pazaryerine döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…