- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.621
Ben emzirme döneminde de hormonlar değişken oluyor diye okumuştum. Emzirmeyi bırakınca döncem inşallah lazere.Yaa ben de gitmiştim lazere ama genital hamilelikle olduğu gibi geri geldi. Kolumu senede bir kere kısaltma traş makinesiyle alıyorum. Bacaklarımı da etek giyeceğim zaman 2-3 tane çıkmış oluyor, jiletle alıyorum. Koltuk altımda biraz geri geliyor gibi bu hamilelikte. Faydasını gördüysen alayım ben de ama doğumdan 6 ay sonra gel demişti bana lazer yapan kız. Bunu da 6 sonra mı kullanmak lazım acaba?
İnşallah bir şekilde geçiyor kimisi teğet kimisi delerekBasta ben de sansli olanlardandim. Hic midem bulanmadi bile. 2 ay yazliga gittim, evden calisiyordum bir yandan. hergun ogle tatili ve mesai bitiminde deniz, yuruyus, hoplaya ziplaya gecti nerdeyse. Hatta kontrolden sonra geri gidecektim güya. Sonra acil serklaj ve 3 ay yattim kaldimyine cok şükür baska sıkıntım yok.
hepimizinki saglikla gelsinler insallah da gulerek hatirlayalim bugunleri ilerde.
kapaklarla beraber o fiyattır canım iç iskeleti ucuz ikeanın kapakları pahalıİskeleti de ucuz değildi canım benim baktığım dolabın 19 bine yakındı sanırım tabi bir de iç kısmını düşünemiyorum
Biz zor geçiyoruzkarnabahar patates havuç köriyle sarımsakla zeytinyağıyla sosla ver fırına muazzam oluyovarsa brokoli brüksel lahanası vsde atabilirsin
biz mi çok nazlıyız onlar mı kolay geçiriyor
İlla maddi olması gerekmiyor manevi şeylerde güzel bence. Bir battaniye, bir hırka hatta patik bile örülse güzelBenim annem de bir kaç kıyafetini battaniyelerini, yeleklerini,,nevresim takımını,oyuncak ıvır zıvır küçük şeyler falan aldı. Dolaba da yardım edicek muhtemelen. Kayınvalidem yapmadı ama anlamadığı İçin onu anlıyorum, parasını verim sen kendin al ben anlamam diyor ama eşim parasını kabul etmiyorEşim de haklı şu an tek başına bizim ona destek olmamız gerekirken o bize akıtmaya çalışıyor karşılıklı para vermeye ve kabul etmemeye çalışma çatışması var
bence ne kadar kolay geçerse geçsin sağlıklı bir şey değil. kaza vs olur bilemem ama isteyerek hemen yapmayı doğru bulmuyorum.Biz zor geçiyoruzyoksa bebeği 5 aylikkken 2. Kimse yapmaz
Bana bir kez oldu kutusunda balenli 90 numara yazıyordu içini açtım evde dantelli sütyen gittim orada kasiyere söyledim birini çağırdı ona gösterdim anında değiştirdilerKızlar e bebekten kaplı sütyen aldım. Beyaz renk olsun 90 beden olsun şimdi 85 takıyorum diye. Paketi bi açtım 95 beden siyah. Çok sinirlendim bide değişim de olmuyor galiba iç çamaşırlarında
iste o zaman diyorlar ki su kiloda su sporu yapiyorum o protein en yuksek tavuk gogsunde. valla tavukcuda hazirlatio getiriyor sirf bu yuzden airfair aldik. tavuklarini onda yapalim degisiklik olsun diyeEvet ya bıktımarada yeşil mercimek yapıyorum. Diyorum ki ondada protein var ye sen
O zaman gidip deneyeyimBana bir kez oldu kutusunda balenli 90 numara yazıyordu içini açtım evde dantelli sütyen gittim orada kasiyere söyledim birini çağırdı ona gösterdim anında değiştirdiler
Ben 4 5 yaş araliyi mantıkli buluyorum ama insanlar çok farklı bakıyor arkadaşımın oğlu 14 aylık 13 haftalık hamile okulda bir hoca var kızı 5 aylıkken hamile kalmış şimdi 7 aylık hamile hepsi de kaza oldu diyorbence ne kadar kolay geçerse geçsin sağlıklı bir şey değil. kaza vs olur bilemem ama isteyerek hemen yapmayı doğru bulmuyorum.
Bir de sütyenlerin barkod kilidi var benim aldığım 2 tanesinin yoktu bunların neden yok dedim iade ya da değişim olmuştur dediO zaman gidip deneyeyim
Çocuk olunca nasıl olacak bilmiyorumiste o zaman diyorlar ki su kiloda su sporu yapiyorum o protein en yuksek tavuk gogsunde. valla tavukcuda hazirlatio getiriyor sirf bu yuzden airfair aldik. tavuklarini onda yapalim degisiklik olsun diye
biz birini zor yaptık nasıl kazayla tutturuyorlar anlamıyorumBen 4 5 yaş araliyi mantıkli buluyorum ama insanlar çok farklı bakıyor arkadaşımın oğlu 14 aylık 13 haftalık hamile okulda bir hoca var kızı 5 aylıkken hamile kalmış şimdi 7 aylık hamile hepsi de kaza oldu diyor
Aynen öyle evde verdiği destek yardım da yeterİlla maddi olması gerekmiyor manevi şeylerde güzel bence. Bir battaniye, bir hırka hatta patik bile örülse güzel
Bende sendenim süt gelmiyor ama büyümedi de işin ilginç yanıbugün 34 haftaya girdik Allahın izniyle
Gerçekten öyle ya 2 yılda tüp bebekle anca geliyor benimkibiz birini zor yaptık nasıl kazayla tutturuyorlar anlamıyorumzaten kazayı da anlayamıyorum ama yine de büyük konuşmayayım. benim bir tanıdığım var kadının kocasıyla baya problemi var 2 çocuğu vardı istemiyordu da daha fazla çocuk. doğum kontrol hapıyla hamile kaldı, spiralle hamile kaldı, iğneyle korunuyordu hamile kaldı boşayacağı adamdan 3 çocuk daha yapmış oldu. dalga geçiyordu artık ceketini atsa hamile kalıyorum diye 5 çocukla da olsa boşandı ama sonunda adam kadına hpv bulaştırınca ailesi inandı kadının çilesine sahip çıktı sonunda.
Nasipleri varsa oluyor da %1 2 dir ayy çocuk istemiyorum diyor okuldakiler 2 ay sonra hamilelerbiz birini zor yaptık nasıl kazayla tutturuyorlar anlamıyorumzaten kazayı da anlayamıyorum ama yine de büyük konuşmayayım. benim bir tanıdığım var kadının kocasıyla baya problemi var 2 çocuğu vardı istemiyordu da daha fazla çocuk. doğum kontrol hapıyla hamile kaldı, spiralle hamile kaldı, iğneyle korunuyordu hamile kaldı boşayacağı adamdan 3 çocuk daha yapmış oldu. dalga geçiyordu artık ceketini atsa hamile kalıyorum diye 5 çocukla da olsa boşandı ama sonunda adam kadına hpv bulaştırınca ailesi inandı kadının çilesine sahip çıktı sonunda.
Canım fotoğraftaki penye tulum e bebek 50 cm olanıİptal mi etsem diye bakınırken kargoya verildi mesajı geldigözüme küçük gelirse iade süreciyle uğraşcam bi de ama bunun harici de uygun fiyatlı kalın yenidoğandan itibaren uyurken kullanacağım bir şey bulamamıştım
Ne hayatlar var ama boşanacağın adamla da ilişkiye girmezsin gibi geliyorbiz birini zor yaptık nasıl kazayla tutturuyorlar anlamıyorumzaten kazayı da anlayamıyorum ama yine de büyük konuşmayayım. benim bir tanıdığım var kadının kocasıyla baya problemi var 2 çocuğu vardı istemiyordu da daha fazla çocuk. doğum kontrol hapıyla hamile kaldı, spiralle hamile kaldı, iğneyle korunuyordu hamile kaldı boşayacağı adamdan 3 çocuk daha yapmış oldu. dalga geçiyordu artık ceketini atsa hamile kalıyorum diye 5 çocukla da olsa boşandı ama sonunda adam kadına hpv bulaştırınca ailesi inandı kadının çilesine sahip çıktı sonunda.
Bir arkadaşım var yeni evlendim çocuk istemiyorum diyordu eşide aşırı istiyordu. Kocası namaz faln kılıyordu olsun diye dua ediyorduNasipleri varsa oluyor da %1 2 dir ayy çocuk istemiyorum diyor okuldakiler 2 ay sonra hamilelerayda 1 gün yumurtluyoruz 3 gün şansımız var sizin bebekleriniz var tak tak Hamile kalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?