2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben emzirme döneminde de hormonlar değişken oluyor diye okumuştum. Emzirmeyi bırakınca döncem inşallah lazere.

İnşallah bir şekilde geçiyor kimisi teğet kimisi delerek

karnabahar patates havuç köriyle sarımsakla zeytinyağıyla sosla ver fırına muazzam oluyo varsa brokoli brüksel lahanası vsde atabilirsin

biz mi çok nazlıyız onlar mı kolay geçiriyor
Biz zor geçiyoruz yoksa bebeği 5 aylikkken 2. Kimse yapmaz

İlla maddi olması gerekmiyor manevi şeylerde güzel bence. Bir battaniye, bir hırka hatta patik bile örülse güzel

Kızlar e bebekten kaplı sütyen aldım. Beyaz renk olsun 90 beden olsun şimdi 85 takıyorum diye. Paketi bi açtım 95 beden siyah. Çok sinirlendim bide değişim de olmuyor galiba iç çamaşırlarında
Bana bir kez oldu kutusunda balenli 90 numara yazıyordu içini açtım evde dantelli sütyen gittim orada kasiyere söyledim birini çağırdı ona gösterdim anında değiştirdiler

Evet ya bıktım arada yeşil mercimek yapıyorum. Diyorum ki ondada protein var ye sen
iste o zaman diyorlar ki su kiloda su sporu yapiyorum o protein en yuksek tavuk gogsunde. valla tavukcuda hazirlatio getiriyor sirf bu yuzden airfair aldik. tavuklarini onda yapalim degisiklik olsun diye

Bana bir kez oldu kutusunda balenli 90 numara yazıyordu içini açtım evde dantelli sütyen gittim orada kasiyere söyledim birini çağırdı ona gösterdim anında değiştirdiler
O zaman gidip deneyeyim

bence ne kadar kolay geçerse geçsin sağlıklı bir şey değil. kaza vs olur bilemem ama isteyerek hemen yapmayı doğru bulmuyorum.
Ben 4 5 yaş araliyi mantıkli buluyorum ama insanlar çok farklı bakıyor arkadaşımın oğlu 14 aylık 13 haftalık hamile okulda bir hoca var kızı 5 aylıkken hamile kalmış şimdi 7 aylık hamile hepsi de kaza oldu diyor

iste o zaman diyorlar ki su kiloda su sporu yapiyorum o protein en yuksek tavuk gogsunde. valla tavukcuda hazirlatio getiriyor sirf bu yuzden airfair aldik. tavuklarini onda yapalim degisiklik olsun diye
Çocuk olunca nasıl olacak bilmiyorum bi ara tiksinmiştim tavuktan et yiyorduk o zamanda hep sebze yemeyi özlüyorum

biz birini zor yaptık nasıl kazayla tutturuyorlar anlamıyorum zaten kazayı da anlayamıyorum ama yine de büyük konuşmayayım. benim bir tanıdığım var kadının kocasıyla baya problemi var 2 çocuğu vardı istemiyordu da daha fazla çocuk. doğum kontrol hapıyla hamile kaldı, spiralle hamile kaldı, iğneyle korunuyordu hamile kaldı boşayacağı adamdan 3 çocuk daha yapmış oldu. dalga geçiyordu artık ceketini atsa hamile kalıyorum diye 5 çocukla da olsa boşandı ama sonunda adam kadına hpv bulaştırınca ailesi inandı kadının çilesine sahip çıktı sonunda.

Gerçekten öyle ya 2 yılda tüp bebekle anca geliyor benimki

Nasipleri varsa oluyor da %1 2 dir ayy çocuk istemiyorum diyor okuldakiler 2 ay sonra hamileler ayda 1 gün yumurtluyoruz 3 gün şansımız var sizin bebekleriniz var tak tak Hamile kalıyorlar

Canım fotoğraftaki penye tulum e bebek 50 cm olanı
Peluş olan defakto 1-3 ay bedeni (56cm-62cm)

Bizim aldıklarımız 3-6 ay (62-68 cm)

6-9 ay arası olanlar ( 68-74 cm )

Bence yeni doğan için 3-6 işimizi görür ama bebeğin iri doğma ihtimal varsa 6-9 düşün derim

Ben boyut olarak değiştirmeye çok gerek olmaz diye düşünüyorum

( Rexona reklam değil boyutu tahmin edebild diye )

Eklentiler

• IMG_5099.webp
    83 KB · Görüntüleme: 47
Ne hayatlar var ama boşanacağın adamla da ilişkiye girmezsin gibi geliyor abla biraz bile bile lades yapmış

Nasipleri varsa oluyor da %1 2 dir ayy çocuk istemiyorum diyor okuldakiler 2 ay sonra hamileler ayda 1 gün yumurtluyoruz 3 gün şansımız var sizin bebekleriniz var tak tak Hamile kalıyorlar
Bir arkadaşım var yeni evlendim çocuk istemiyorum diyordu eşide aşırı istiyordu. Kocası namaz faln kılıyordu olsun diye dua ediyordu Misafirlikten gelmişler kavga etmişler sonra kız arkadaşım kondom kullanırsan olur faln demiş ne hikmetse kondom yırtılıyor arkadaşım hamile kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…