- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.641
kuzum zaten gelmesi iyi değil doğum sonrası ilk yarım saatte gelmesi gerekiyormuş normaldeBenden de süt gelmiyor hiç.
Ama rüyamda sürekli emzirdiğimi görüyorum
ben de tüp bebeğe gideceğim ay hamile kaldımGerçekten öyle ya 2 yılda tüp bebekle anca geliyor benimki
yani her gün sevişiyorlar herhalde ki 3 tane öyle kazaya denk geldi kadındaNasipleri varsa oluyor da %1 2 dir ayy çocuk istemiyorum diyor okuldakiler 2 ay sonra hamilelerayda 1 gün yumurtluyoruz 3 gün şansımız var sizin bebekleriniz var tak tak Hamile kalıyorlar
ya işte çıkış yolu olmayınca insanın mecbur kalıyor. nefret ediyordu adamdan ölse diye bakıyordu ama sahip çıkanı yoktu çocukları küçüktü. bir sürü önlemde aldı ama olacağı varsa oluyor demek ki. düşsün diye de içmediği çay kalmıyordu kadın insanlığın son kalesi süper taşıyıcı resmen ne yapsa da düşmüyordu bebekler tosun gibi sağlıklı doğuruyorduNe hayatlar var ama boşanacağın adamla da ilişkiye girmezsin gibi geliyorabla biraz bile bile lades yapmış
Kuzenimde boşanma aşamasında hamile kaldı sonra boşandıNe hayatlar var ama boşanacağın adamla da ilişkiye girmezsin gibi geliyorabla biraz bile bile lades yapmış
Ben öğrendiğimde kazayla olduğunu sandım bayağı da ağladım meğersem eşim hile hurdayla bi şeyler karıştırmış olursa olur demişbiz birini zor yaptık nasıl kazayla tutturuyorlar anlamıyorumzaten kazayı da anlayamıyorum ama yine de büyük konuşmayayım. benim bir tanıdığım var kadının kocasıyla baya problemi var 2 çocuğu vardı istemiyordu da daha fazla çocuk. doğum kontrol hapıyla hamile kaldı, spiralle hamile kaldı, iğneyle korunuyordu hamile kaldı boşayacağı adamdan 3 çocuk daha yapmış oldu. dalga geçiyordu artık ceketini atsa hamile kalıyorum diye 5 çocukla da olsa boşandı ama sonunda adam kadına hpv bulaştırınca ailesi inandı kadının çilesine sahip çıktı sonunda.
Bir arkadaşım var yeni evlendim çocuk istemiyorum diyordu eşide aşırı istiyordu. Kocası namaz faln kılıyordu olsun diye dua ediyorduMisafirlikten gelmişler kavga etmişler sonra kız arkadaşım kondom kullanırsan olur faln demiş ne hikmetse kondom yırtılıyor arkadaşım hamile kalıyor
Transfer öncesi bile hamile kalır mıyım kendiliğimden diye çok bekledim ama olmadıkuzum zaten gelmesi iyi değil doğum sonrası ilk yarım saatte gelmesi gerekiyormuş normalde
ben de tüp bebeğe gideceğim ay hamile kaldım
yani her gün sevişiyorlar herhalde ki 3 tane öyle kazaya denk geldi kadında
ya işte çıkış yolu olmayınca insanın mecbur kalıyor. nefret ediyordu adamdan ölse diye bakıyordu ama sahip çıkanı yoktu çocukları küçüktü. bir sürü önlemde aldı ama olacağı varsa oluyor demek ki. düşsün diye de içmediği çay kalmıyordu kadın insanlığın son kalesi süper taşıyıcı resmen ne yapsa da düşmüyordu bebekler tosun gibi sağlıklı doğuruyordu
O kadar enerjiyi nereden. Buluyorlarkuzum zaten gelmesi iyi değil doğum sonrası ilk yarım saatte gelmesi gerekiyormuş normalde
ben de tüp bebeğe gideceğim ay hamile kaldım
yani her gün sevişiyorlar herhalde ki 3 tane öyle kazaya denk geldi kadında
ya işte çıkış yolu olmayınca insanın mecbur kalıyor. nefret ediyordu adamdan ölse diye bakıyordu ama sahip çıkanı yoktu çocukları küçüktü. bir sürü önlemde aldı ama olacağı varsa oluyor demek ki. düşsün diye de içmediği çay kalmıyordu kadın insanlığın son kalesi süper taşıyıcı resmen ne yapsa da düşmüyordu bebekler tosun gibi sağlıklı doğuruyordu
Benim kuzenim de kondomları iğne ile deliyordu olsun diye ama sonra oda boşandıBen öğrendiğimde kazayla olduğunu sandım bayağı da ağladım meğersem eşim hile hurdayla bi şeyler karıştırmış olursa olur demiş
İşime yarar o zaman şu soğuk ayları atlatalım marttan sonra havalar ısınıyor zaten bu kadar kalına gerek kalmaz gibi çok teşekkürlerCanım fotoğraftaki penye tulum e bebek 50 cm olanı
Peluş olan defakto 1-3 ay bedeni (56cm-62cm)
Bizim aldıklarımız 3-6 ay (62-68 cm)
6-9 ay arası olanlar ( 68-74 cm )
Bence yeni doğan için 3-6 işimizi görür ama bebeğin iri doğma ihtimal varsa 6-9 düşün derim
Ben boyut olarak değiştirmeye çok gerek olmaz diye düşünüyorum
( Rexona reklam değil boyutu tahmin edebild diye)
Onu da yaptımGelince akın akın geliyor ben de ovulasyon testi pik mi derdine düşmüştüm
Rica ederim canımİşime yarar o zaman şu soğuk ayları atlatalım marttan sonra havalar ısınıyor zaten bu kadar kalına gerek kalmaz gibi çok teşekkürler
Ben ovulasyonda kullandım ama pkos olunca ne zaman pik yapacağını çözemedim zaten yumurtam zor büyüyordu. Büyüse bile çatlamıyordu. Klomen + çatlama iğne denedim 2. Seferde hamile kaldım. Boş gebelik oldu. 2. Kere daha denedim uğraşamıcam dedim tüp bebeğe gittimGelince akın akın geliyor ben de ovulasyon testi pik mi derdine düşmüştüm
Ay sorma öğle yemeği arasında ovulasyon takibi yapardım hep yeme içmemi ona göre ayarlardım, arkadaşım da dalga geçerdi, doğru düzgün adet göremeyen biri bir de , kız hamile kalmaya karar veriyor hamile kalıyor benden önce doğurdu ay nasıl zoruma gitmişti ağlamıştım o günü unutmuyorum, başkalarının duygularıyla dalga geçen insanlar nasıl böyle hemen hamile kalabiliyor diyeBen ovulasyonda kullandım ama pkos olunca ne zaman pik yapacağını çözemedim zaten yumurtam zor büyüyordu. Büyüse bile çatlamıyordu. Klomen + çatlama iğne denedim 2. Seferde hamile kaldım. Boş gebelik oldu. 2. Kere daha denedim uğraşamıcam dedim tüp bebeğe gittimmillet ayda bir birlikte olup o gün hamile kalıyor
niye rahat birakmiyoruz bu arkadasiKazen bulur onu varsa
olsun gelmiş ya elhamdülillah zor olmuş ama güzel olmuşTransfer öncesi bile hamile kalır mıyım kendiliğimden diye çok bekledim ama olmadıBizim kız ben masraflı gelmek istiyorum dedi
valla ben de artık yok o enerjiO kadar enerjiyi nereden. Buluyorlar
benim alman saati gibiydi nereden yumurtladığımı bile anlardım doktorumla aramızda dalga konusu olmuştu artıkBen ovulasyonda kullandım ama pkos olunca ne zaman pik yapacağını çözemedim zaten yumurtam zor büyüyordu. Büyüse bile çatlamıyordu. Klomen + çatlama iğne denedim 2. Seferde hamile kaldım. Boş gebelik oldu. 2. Kere daha denedim uğraşamıcam dedim tüp bebeğe gittimmillet ayda bir birlikte olup o gün hamile kalıyor
Ben tavuk hic yemiyorum ayni dedigin gibi tiksindim. tavuk pilavin yanina bir yemek oluyor . iste bu airfairi esim kendi yapsin diye aldikÇocuk olunca nasıl olacak bilmiyorumbi ara tiksinmiştim tavuktan et yiyorduk o zamanda hep sebze yemeyi özlüyorum
O bizi bıraktı 16 ekim deniye rahat birakmiyoruz bu arkadasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?