2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benden de süt gelmiyor hiç.
Ama rüyamda sürekli emzirdiğimi görüyorum
kuzum zaten gelmesi iyi değil doğum sonrası ilk yarım saatte gelmesi gerekiyormuş normalde
Gerçekten öyle ya 2 yılda tüp bebekle anca geliyor benimki
ben de tüp bebeğe gideceğim ay hamile kaldım
Nasipleri varsa oluyor da %1 2 dir ayy çocuk istemiyorum diyor okuldakiler 2 ay sonra hamileler ayda 1 gün yumurtluyoruz 3 gün şansımız var sizin bebekleriniz var tak tak Hamile kalıyorlar
yani her gün sevişiyorlar herhalde ki 3 tane öyle kazaya denk geldi kadında
Ne hayatlar var ama boşanacağın adamla da ilişkiye girmezsin gibi geliyor abla biraz bile bile lades yapmış
ya işte çıkış yolu olmayınca insanın mecbur kalıyor. nefret ediyordu adamdan ölse diye bakıyordu ama sahip çıkanı yoktu çocukları küçüktü. bir sürü önlemde aldı ama olacağı varsa oluyor demek ki. düşsün diye de içmediği çay kalmıyordu kadın insanlığın son kalesi süper taşıyıcı resmen ne yapsa da düşmüyordu bebekler tosun gibi sağlıklı doğuruyordu

Ne hayatlar var ama boşanacağın adamla da ilişkiye girmezsin gibi geliyor abla biraz bile bile lades yapmış
Kuzenimde boşanma aşamasında hamile kaldı sonra boşandı halam kızdı halama diyor ki teyze filmlerdeki gibi oluyor aşırı güzel halam sen kudurmuşsun seni Allah ıslah etsin demişti o günden sonra boşanma aşamasında olan herkes böyle yapıyor mu diye düşünmüştüm

[QUOTE="ofsistimcidden,

ya işte çıkış yolu olmayınca insanın mecbur kalıyor. nefret ediyordu adamdan ölse diye bakıyordu ama sahip çıkanı yoktu çocukları küçüktü. bir sürü önlemde aldı ama olacağı varsa oluyor demek ki. düşsün diye de içmediği çay kalmıyordu kadın insanlığın son kalesi süper taşıyıcı resmen ne yapsa da düşmüyordu bebekler tosun gibi sağlıklı doğuruyordu
[/QUOTE]
Çocukların alacağı nefes yiyecekleri ekmekleri varmış

Hani arkadaş ortamındaki kızların bir süre sonra adet günleri birbirine yakın olur derlerdi ya

Sabah turp gibi olan benim çoğunuzda adet benzeri sancımız var demenizden sonra adet sancısı hissetmeye başlamam tesadüf mü

Ben öğrendiğimde kazayla olduğunu sandım bayağı da ağladım meğersem eşim hile hurdayla bi şeyler karıştırmış olursa olur demiş

Gelince akın akın geliyor ben de ovulasyon testi pik mi derdine düşmüştüm

Transfer öncesi bile hamile kalır mıyım kendiliğimden diye çok bekledim ama olmadı Bizim kız ben masraflı gelmek istiyorum dedi

O kadar enerjiyi nereden. Buluyorlar

Ben öğrendiğimde kazayla olduğunu sandım bayağı da ağladım meğersem eşim hile hurdayla bi şeyler karıştırmış olursa olur demiş
Benim kuzenim de kondomları iğne ile deliyordu olsun diye ama sonra oda boşandı

İşime yarar o zaman şu soğuk ayları atlatalım marttan sonra havalar ısınıyor zaten bu kadar kalına gerek kalmaz gibi çok teşekkürler

İşime yarar o zaman şu soğuk ayları atlatalım marttan sonra havalar ısınıyor zaten bu kadar kalına gerek kalmaz gibi çok teşekkürler
Rica ederim canım
İlk kışı atlatalım tulumlardan verim alırsak seneye büyük boylarına geçeriz

Gelince akın akın geliyor ben de ovulasyon testi pik mi derdine düşmüştüm
Ben ovulasyonda kullandım ama pkos olunca ne zaman pik yapacağını çözemedim zaten yumurtam zor büyüyordu. Büyüse bile çatlamıyordu. Klomen + çatlama iğne denedim 2. Seferde hamile kaldım. Boş gebelik oldu. 2. Kere daha denedim uğraşamıcam dedim tüp bebeğe gittim millet ayda bir birlikte olup o gün hamile kalıyor

Ay sorma öğle yemeği arasında ovulasyon takibi yapardım hep yeme içmemi ona göre ayarlardım, arkadaşım da dalga geçerdi, doğru düzgün adet göremeyen biri bir de , kız hamile kalmaya karar veriyor hamile kalıyor benden önce doğurdu ay nasıl zoruma gitmişti ağlamıştım o günü unutmuyorum, başkalarının duygularıyla dalga geçen insanlar nasıl böyle hemen hamile kalabiliyor diye

Transfer öncesi bile hamile kalır mıyım kendiliğimden diye çok bekledim ama olmadı Bizim kız ben masraflı gelmek istiyorum dedi
olsun gelmiş ya elhamdülillah zor olmuş ama güzel olmuş
O kadar enerjiyi nereden. Buluyorlar
valla ben de artık yok o enerji zaten iyice keyifsizleşti o iş, kocaman bir göbek var zaten insan tam odaklanacak bebek vuruyor izleniyormuş gibi geliyor
benim alman saati gibiydi nereden yumurtladığımı bile anlardım doktorumla aramızda dalga konusu olmuştu artık yumurta rezervim gayet iyiydi hormonlarım normaldi yumurtalarımın kalitesinin iyi olduğunu söylüyordu dr ne tıkanıklık ne fazla kilo ne vitaminsizlik hiçbir engel yoktu hamile kalamıyor olmama şaşırıyordu drum. o kadar gün takip ettim uğraştım olmadı sonra tamamen boşverdim 6 ay sonra kendiliğinden oldu ramazandan sonra tüp bebek yaparım dedim ramazanda hamile kalmışım. regl günümü bile bilmiyordum yani mesaj atmışım arkadaşıma karnım ağrıyor diye oradan öğrendik günü. nasipte ne zaman varsa o zaman oluyor.

Düşükten sonra 6 ay hamile kalamadım, folik asit ovülasyon testi bilmem ne derken. Eşim kontrole gitti o kadar test verdi, ben tam kontrol için gidecektim ki bir gün önce öylesine test yapayım dedim pozitif testi görünce şok oldum. Kafaya takınca da olmuyormuş
Eşimle resmen 6 ay yataktan çıkmadık misafir kabul etmedik, saldık oldu

kızlar çatlaklar ne durumda? benim elimdeki hipp bitti yeni bir kreme geçeyim diyorum. fiyatı uygun ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…