2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu kaza nasıl oluyor anlamıyorum. Banyo yaparken kayıp düşüyorlar mı napıyorlar? 6 kere hamile kaldım. Hiç biri kaza değildi. İstemediğimde de hiç kaza yapmadık.

Bu kaza nasıl oluyor anlamıyorum. Banyo yaparken kayıp düşüyorlar mı napıyorlar? 6 kere hamile kaldım. Hiç biri kaza değildi. İstemediğimde de hiç kaza yapmadık.
Valla ben de anlamıyorum kaza olayını, gerı cekılemıyor mu ne oluyor yanı, kazalar da hep yumurtlama gününe denk gelıyor nıyeyse

kızlar çatlaklar ne durumda? benim elimdeki hipp bitti yeni bir kreme geçeyim diyorum. fiyatı uygun ne önerirsiniz?
Ben çatlayalı çok oluyor açıkçası çok da takmıyorum artık, 3 ayrı krem kullanıyordum bugün lieracın 2.kutusu da bitti. Elimdekilerle devam edicem dün mesela sürmeyi unuttum arada böyle gidiyor artık

Valla ben de anlamıyorum kaza olayını, gerı cekılemıyor mu ne oluyor yanı, kazalar da hep yumurtlama gününe denk gelıyor nıyeyse
Zaten doktorlar geri çekilme bir korunma metodu değildir, korunmuyormuşsunuz diyor. Kaza değil yani. Korunmuyorlar.

ben yine hipp alacağım galiba ya ml yüksek fiyatı uygun ve henüz çatlamadım. bebe yağı vazelin hindistan cevizi yağı vsde kullanıyorum. yine aynen devam ederim.

kızlar çatlaklar ne durumda? benim elimdeki hipp bitti yeni bir kreme geçeyim diyorum. fiyatı uygun ne önerirsiniz?

Bekarken üç beş kilo aldım diye kalçam bacaklarım frlaket çatlamıştı annemde çok çatlamış vücudumuz çok yatkın
Ben hamilelikteneden çatlamadım hala anlamadım inanılmaz bir durum gerçekleşti ama bekliyorum çatlayacağım günü 33 haftalığız kilo alımım yok henüz belki ondan mı diyoruö

benim annemde çok çatlamış benim de göğüslerimde 4 5 tane çatlak çıktı kiloda aldım ama henüz çatlamadım. eli kulağındadır bekliyorum asıl karnımızın büyüme zamanına geldik çünkü

Bu arada banyodan banyoya zeytinyağını yalap şap sürüyorum okadar arada da hametan merhem evde ne varsa o
Nede olsa çatlayacağım diye öenmesememiştim

Nilsibel

Kocama doyamadım bile isteye yaptık demeden işin kibarcası kazara oldu yav hehe diyesim var şu cümleyi kuranlara

Bebek bu kazara yapılacak bir süreç değil
Ben 1 yıla yakın bekledim olmadı , planlandığında bile olması bu kadar zorken , eşim üstüme ceket attı oldu mantığını anlamıyorum

ben yine hipp alacağım galiba ya ml yüksek fiyatı uygun ve henüz çatlamadım. bebe yağı vazelin hindistan cevizi yağı vsde kullanıyorum. yine aynen devam ederim.
Mustela, lierac, biooil, incia, hipp catlak kremlerini kullandim simdiye kadar. En cok hipp i sevdim. Hem surmesi kolay, hem oraya buraya bulasmiyor surdukten sonra emiliyor, kokusu guzel, nemlendirmesi de gayet yeterli, kutusu kocaman uzun sure yetiyor

maşallah ben de göğüslerimde 4 5 kahverengi çizgi dışında çatlamadım ama zaten asıl son aylarda çatlak oluyor hele geç doğarsa
Bu hamilelikten henuz catlak yok bende de. Ama daha onceki hamileligimde sadece gobegi nemlendirdigim icin gobekte hic catlak yok ama kalcam haritaya donmustu. Dizlerimin uzerinde de var ilk hamilelikten. Dogumdan sonra da surmeye devam etmek gerekiyormus kremleri

Kızlar selam
birminikask2020 nin bebeği için
S Seray94 için
A Allmala için
S samozlem için
Ya mübdi çektim Allah kabul etsin.

Başka sancısı olan filan var mı?
3 gündür tam okuyacak vaktim olmuyor.
Yazışmalardan bi haberim.

Önemli gelişme varsa biri hayrına özet geçebilir mi?

Ya aslında küçükler diye. Azıcık kendilerine gelsinler.
Bide ilk heves sonra saldım çayıra mevlam kayıra yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…