- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.661
Bu kaza nasıl oluyor anlamıyorum. Banyo yaparken kayıp düşüyorlar mı napıyorlar? 6 kere hamile kaldım. Hiç biri kaza değildi. İstemediğimde de hiç kaza yapmadık.Ben 4 5 yaş araliyi mantıkli buluyorum ama insanlar çok farklı bakıyor arkadaşımın oğlu 14 aylık 13 haftalık hamile okulda bir hoca var kızı 5 aylıkken hamile kalmış şimdi 7 aylık hamile hepsi de kaza oldu diyor
Valla ben de anlamıyorum kaza olayını, gerı cekılemıyor mu ne oluyor yanı, kazalar da hep yumurtlama gününe denk gelıyor nıyeyseBu kaza nasıl oluyor anlamıyorum. Banyo yaparken kayıp düşüyorlar mı napıyorlar? 6 kere hamile kaldım. Hiç biri kaza değildi. İstemediğimde de hiç kaza yapmadık.
Ben çatlayalı çok oluyor açıkçası çok da takmıyorum artık, 3 ayrı krem kullanıyordum bugün lieracın 2.kutusu da bitti. Elimdekilerle devam edicem dün mesela sürmeyi unuttum arada böyle gidiyor artıkkızlar çatlaklar ne durumda? benim elimdeki hipp bitti yeni bir kreme geçeyim diyorum. fiyatı uygun ne önerirsiniz?
Zaten doktorlar geri çekilme bir korunma metodu değildir, korunmuyormuşsunuz diyor. Kaza değil yani. Korunmuyorlar.Valla ben de anlamıyorum kaza olayını, gerı cekılemıyor mu ne oluyor yanı, kazalar da hep yumurtlama gününe denk gelıyor nıyeyse
ben yine hipp alacağım galiba ya ml yüksek fiyatı uygun ve henüz çatlamadım. bebe yağı vazelin hindistan cevizi yağı vsde kullanıyorum. yine aynen devam ederim.Ben çatlayalı çok oluyor açıkçası çok da takmıyorum artık, 3 ayrı krem kullanıyordum bugün lieracın 2.kutusu da bitti. Elimdekilerle devam edicem dün mesela sürmeyi unuttum arada böyle gidiyor artık
kızlar çatlaklar ne durumda? benim elimdeki hipp bitti yeni bir kreme geçeyim diyorum. fiyatı uygun ne önerirsiniz?
benim annemde çok çatlamış benim de göğüslerimde 4 5 tane çatlak çıktı kiloda aldım ama henüz çatlamadım. eli kulağındadır bekliyorum asıl karnımızın büyüme zamanına geldik çünküBekarken üç beş kilo aldım diye kalçam bacaklarım frlaket çatlamıştı annemde çok çatlamış vücudumuz çok yatkın
Ben hamilelikteneden çatlamadım hala anlamadım inanılmaz bir durum gerçekleşti ama bekliyorum çatlayacağım günü 33 haftalığız kilo alımım yok henüz belki ondan mı diyoruö
Sanırım asıl çatlaklar bundan sonra başlar diye düşünüyorum bendebenim annemde çok çatlamış benim de göğüslerimde 4 5 tane çatlak çıktı kiloda aldım ama henüz çatlamadım. eli kulağındadır bekliyorum asıl karnımızın büyüme zamanına geldik çünkü
Valla ben de anlamıyorum kaza olayını, gerı cekılemıyor mu ne oluyor yanı, kazalar da hep yumurtlama gününe denk gelıyor nıyeyse
Ben tamamen ilerde gelinimi düşünüyorumAmma gömdünüz şu akrep burcunu. Bence en güzel burçbenim burcum
Ben henüz hiç çatlamadıökızlar çatlaklar ne durumda? benim elimdeki hipp bitti yeni bir kreme geçeyim diyorum. fiyatı uygun ne önerirsiniz?
maşallahBen henüz hiç çatlamadıö
2023 aralığın seçilmiş annesi olabilirim
Mustela, lierac, biooil, incia, hipp catlak kremlerini kullandim simdiye kadar. En cok hipp i sevdim. Hem surmesi kolay, hem oraya buraya bulasmiyor surdukten sonra emiliyor, kokusu guzel, nemlendirmesi de gayet yeterli, kutusu kocaman uzun sure yetiyorben yine hipp alacağım galiba ya ml yüksek fiyatı uygun ve henüz çatlamadım. bebe yağı vazelin hindistan cevizi yağı vsde kullanıyorum. yine aynen devam ederim.
Bu hamilelikten henuz catlak yok bende de. Ama daha onceki hamileligimde sadece gobegi nemlendirdigim icin gobekte hic catlak yok ama kalcam haritaya donmustu. Dizlerimin uzerinde de var ilk hamilelikten. Dogumdan sonra da surmeye devam etmek gerekiyormus kremlerimaşallahben de göğüslerimde 4 5 kahverengi çizgi dışında çatlamadım ama zaten asıl son aylarda çatlak oluyor hele geç doğarsa
Bio oil daha uygun ama kaşıntıyı geçiriyo mu bilmiyorumkızlar çatlaklar ne durumda? benim elimdeki hipp bitti yeni bir kreme geçeyim diyorum. fiyatı uygun ne önerirsiniz?
Ya aslında küçükler diye. Azıcık kendilerine gelsinler.Mesajları okumaktan asıl sabahtan beri sormak istediğim şeyi unutmuşum ya ben. Kızlar şimdi biz bu bebişlerin her şeyini en ince ayrıntısına kadar yıkıyoruz, ütülüyoruz, yıkayamadıklarımızı bir güzel dezenfekte ediyoruz ya bu yıkama ütüleme işlemi hep böyle devam mı edecek bağışıklık oluşana kadar yoksa ilk olmasından kaynaklı mı yapıyoruz bunları?Ütü yaparken bunu bilmediğimi fark ettim de biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?