- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.681
doğumdan sonra kullanacağım onun kırmızısı var elimde. sarısı organik içerikli ama yağ değil de krem istiyorum yağ zor oluyor günlük kullanımda.Bio oil daha uygun ama kaşıntıyı geçiriyo mu bilmiyorum
Aynen bende o yüzden lierac hipp koalisyonu kurdum öyle takılıyorumdoğumdan sonra kullanacağım onun kırmızısı var elimde. sarısı organik içerikli ama yağ değil de krem istiyorum yağ zor oluyor günlük kullanımda.
Süt koruması yalan zaten. Yada adet olmuyorum diye ona sığınmak da yanlış.Kızlar doğumlardan sonra eşlere bir süre çok yüz vermeyin
Arkadaşımda süt korur sandı 4 aylık bebeği varken hamileydi perişan oldum diyordu kocasına saydırıyordu
Benim dolap bebek geldikten sonra gelecek heralde üretim 30-40 gün sürüyormuşDolabım olmadan ne az ne çok ben de anlayamıyorum ya da ne ihtiyaç
lieractan memnun kalmayan bir ben miyim hipp çok daha iyi nemlendiriyor lieracta o hissiyat yokAynen bende o yüzden lierac hipp koalisyonu kurdum öyle takılıyorum
Önemli pek bişi yok allmala dan hala haber yok şuan doğuran yok başka öyle yani onun dışında gevezelik yaptıkKızlar selam
@birminikask2020 nin bebeği için
@Seray94 için
@Allmala için
@samozlem için
Ya mübdi çektim Allah kabul etsin.
Başka sancısı olan filan var mı?
3 gündür tam okuyacak vaktim olmuyor.
Yazışmalardan bi haberim.
Önemli gelişme varsa biri hayrına özet geçebilir mi?
Ben de memnun kalmadim. Ilk basta nemlendirmesi yeterliydi. Karnim buyudukce lierac sursem de kasiniyordulieractan memnun kalmayan bir ben miyim hipp çok daha iyi nemlendiriyor lieracta o hissiyat yok
Hahaha bence de en guzel burç benim de burcum ama yine de kızım yay olsun benim kendimden çektiklerimi çekmesin istiyorumAmma gömdünüz şu akrep burcunu. Bence en güzel burçbenim burcum
Bende memnun değilim kilieractan memnun kalmayan bir ben miyim hipp çok daha iyi nemlendiriyor lieracta o hissiyat yok
Bunu bende izledim şimdiKızlar doğumlardan sonra eşlere bir süre çok yüz vermeyin
Arkadaşımda süt korur sandı 4 aylık bebeği varken hamileydi perişan oldum diyordu kocasına saydırıyordu
Şu hippin linkini bir atar mısınız bakayımlieractan memnun kalmayan bir ben miyim hipp çok daha iyi nemlendiriyor lieracta o hissiyat yok
Üste ki yazıyı okumadım dedim neden kendi kendine sürekli açıklama yapıyor shhshsYok yanlis ifade ettim herhalde kendimi, diyorumki hani surekli suyunu kaynatmak bebek suyu almak vs bagisikliginda cokda onemli rol oynamiyor bence bende ütülü giydirdim cogunlukla ilk 1 yas ama cok sık hastalanan cocuklar degillerdi. Cok salmamak kaydiyla oylede alelade buyumemeliler bence demek istedim. Yani arkadasiniznki yanlis benimki dogruda degildi dedigim ama tuhaf biryere gidecek konu kalp kirmak en son istediğim seydir heleki sanal alemde. Tekrardan kusura bakma.
Bende kızı yatırmaya geçtiğimde okuyorum ama yok yani yapamıyorum dhdjdjYa sabahtan beri aktifim arkadaş bi elim yemekte bi elim sayfa da ben yine de konular yetişemiyorumüste bi bakıyorum okumadıklarım oluyo
Hazırlıklı doğumlar da lavman yapılıyor ama son dakıka hastaneye yetişen anne için yapacak birsey yok.Normal doğdum isteyip benim gibi ya altıma kaçarsa korkusu yaşayanlar için bu video
Bunun çok insani bir durum olduğunu açıklanmış
Son zamanlar diye heralde iyice buraya sardıkBende kızı yatırmaya geçtiğimde okuyorum ama yok yani yapamıyorum dhdjdj
Hızlı okuma dersi almama az kaldı shhsh
Ya ömrümde bi kere de götüm memem büyüsün ya ne var yaniBüyüyüp buyumemesi sütle alakalı değilmişbenim ki kocaman da ne oluyor
Aminnn bende inşallah süt fıskırtcam Allahım hiç birimizi böyle sınamasınBen de ben deee, memelerim hala aynı boy ve süt yok şuan içinbaşlarda kuru minik parçalar buluyordum sütyenimde ama artık o da yok. Neyse ben inanıyorum foşurdatıcam sütümle buraları
Şu hippin linkini bir atar mısınız bakayım
kaşıntıya su sürsem daha çok fayda ediyo lieractan gerçektenBende memnun değilim kikaşıntıyı geçirmedi yapış yapış bi his veriyo hele sıcaklarda daha beter. Bide onu sürünce sabah kalkıyorum ya Allahım sanki bende bi koku var dayanılacak gibi değil öyle beter.
Şu hippin linkini bir atar mısınız bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?