2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar doğumlardan sonra eşlere bir süre çok yüz vermeyin

Arkadaşımda süt korur sandı 4 aylık bebeği varken hamileydi perişan oldum diyordu kocasına saydırıyordu
Süt koruması yalan zaten. Yada adet olmuyorum diye ona sığınmak da yanlış.
Zaten sağlık ocağında ki hemşire zamanı söylüyor. Korunma sürecini başlatıyor.

Önemli pek bişi yok allmala dan hala haber yok şuan doğuran yok başka öyle yani onun dışında gevezelik yaptık

lieractan memnun kalmayan bir ben miyim hipp çok daha iyi nemlendiriyor lieracta o hissiyat yok
Bende memnun değilim ki kaşıntıyı geçirmedi yapış yapış bi his veriyo hele sıcaklarda daha beter. Bide onu sürünce sabah kalkıyorum ya Allahım sanki bende bi koku var dayanılacak gibi değil öyle beter.

Kızlar doğumlardan sonra eşlere bir süre çok yüz vermeyin

Arkadaşımda süt korur sandı 4 aylık bebeği varken hamileydi perişan oldum diyordu kocasına saydırıyordu
Bunu bende izledim şimdi kocam korundun ben uğraşamam

Üste ki yazıyı okumadım dedim neden kendi kendine sürekli açıklama yapıyor shhshs
Kız sen ne takıyon birsey yok ortada.
Kimse seni yanlış anlamaz.

Ya sabahtan beri aktifim arkadaş bi elim yemekte bi elim sayfa da ben yine de konular yetişemiyorum üste bi bakıyorum okumadıklarım oluyo
Bende kızı yatırmaya geçtiğimde okuyorum ama yok yani yapamıyorum dhdjdj
Hızlı okuma dersi almama az kaldı shhsh

Normal doğdum isteyip benim gibi ya altıma kaçarsa korkusu yaşayanlar için bu video
Bunun çok insani bir durum olduğunu açıklanmış

Hazırlıklı doğumlar da lavman yapılıyor ama son dakıka hastaneye yetişen anne için yapacak birsey yok.

Ben de ben deee, memelerim hala aynı boy ve süt yok şuan için başlarda kuru minik parçalar buluyordum sütyenimde ama artık o da yok. Neyse ben inanıyorum foşurdatıcam sütümle buraları
Aminnn bende inşallah süt fıskırtcam Allahım hiç birimizi böyle sınamasın

Şu hippin linkini bir atar mısınız bakayım
kaşıntıya su sürsem daha çok fayda ediyo lieractan gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…