- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.701
Ya benim herifte böyle olsun aminnnAhahahhher sülalede var bi cins Yok bizimki geç olsun istiyo hemen peşine istemiyo 40dan sonra ne bilim bunu zor tutturduk bu yaşta
Maşallah maşallah anlatma böyleeee totişini kaşıikeadan falan baya uyguna geliyor zaten. ikeada iskelet ucuz ama içini istediğin gibi dizayn edince ekstra pahalı oluyor.
ben bronz metal karyola aldım yanları korumalıklı tek kişilik yatağım vardı zaten onun ölçüsünde aldım. hatta önce karyolayı aldım sonra dolap aradım
sen bayağı ağırlaşmışsın kız geçmiş olsun. valla ne şanslısınız bana kimse yardım etmiyo geçen badana sonrası temizlik yaptırırken annemi çağırdım mırın kırın etti belim ağrıyor dedibugünde erzak kaplarımı yıkadım, evimi süpürdüm sildim, iki makine çamaşır katladım az sonra enerjim kalırsa ütü yapacağım
bebeye kundak uyku tulumu istiyorum 1.6 tog bulamadım 1 tog olarak bunu buldum nasıl sizce? https://www.mondebebe.com/urun/1-0-tog-organik-pamuklu-kundak/
kundak uyku tulumları hep böyle fiyatlara ben ucuzunu bulamadımkız bu fiyat nedir
Biz tasarruflu anneleriz bize böyle rakamlar gösterme
Evet çevremde ki herkes öyle diyor kucağına aldığın an her şey sıfırlanıyor falan diyorlar her şeyi unutuyorsun diyorlar ama bana mübalağa gibi geliyorBen hep 3 çocuk istiyordum ama bir tanesi olduktan sonra bu defteri kapattım diyordum. Eşimle ahbap çavuş olmuştuk zaten. Olur da kazara hamile kalırsam, ki imkansızdı, aldırırım diyordum ki öncesinde evli insanların çocuk aldırması çok saçma gelirdi. O zaman anlamıştım onları. Ama insan unutuyor diyorlar ya, ben çocuğum 3 yaşına gelince yeniden göze alabilecek hale geldimşimdi en azından neyle karşılaşacağımı biliyorum.
O günleri de göreceğiz inşallahBenden de süt gelmiyor hiç.
Ama rüyamda sürekli emzirdiğimi görüyorum
Öyle olmuyor tatlım eşler başaramıyor o işiBunu bende izledim şimdikocam korundun ben uğraşamam
Ahahahh aynenHipp Mamasanft Hamileler Için Çatlak Önleyici Krem 200 ml - Fiyatı, Yorumları
Hipp Mamasanft Hamileler Için Çatlak Önleyici Krem 200 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
kaşıntıya su sürsem daha çok fayda ediyo lieractan gerçekten
AhahahhhYa benim herifte böyle olsun aminnnyani daha ilki avucumuza almadan ikinin peşine gidiyor hayır birde cinsellikten uzak kalmaktanda nefret ediyor ama gözü hiç oraları görmüyor bebekte bebek daha derdi neyse
kızlar çatlaklar ne durumda? benim elimdeki hipp bitti yeni bir kreme geçeyim diyorum. fiyatı uygun ne önerirsiniz?
Bekarken üç beş kilo aldım diye kalçam bacaklarım frlaket çatlamıştı annemde çok çatlamış vücudumuz çok yatkın
Ben hamilelikteneden çatlamadım hala anlamadım inanılmaz bir durum gerçekleşti ama bekliyorum çatlayacağım günü 33 haftalığız kilo alımım yok henüz belki ondan mı diyoruö
Aminnn bende inşallah süt fıskırtcam Allahım hiç birimizi böyle sınamasın
Canım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadırKelebeksiRY senin bu ara pek sesin çıkmıyo hee
Yaaa başın sağolsun çok kalabalık ortamda durmamaya çalış dikkat et kendineCanım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
Canım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
başın sağolsunCanım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
Basin sagolsun canimCanım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
Başın sağolsun canımCanım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?