2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ahahahh her sülalede var bi cins Yok bizimki geç olsun istiyo hemen peşine istemiyo 40dan sonra ne bilim bunu zor tutturduk bu yaşta
Ya benim herifte böyle olsun aminnn yani daha ilki avucumuza almadan ikinin peşine gidiyor hayır birde cinsellikten uzak kalmaktanda nefret ediyor ama gözü hiç oraları görmüyor bebekte bebek daha derdi neyse

Kızlar N11 kuponu geldi
kacmaz50
mucize40
Eksikleri olan değerlendirsin ben dün bebek bezinde kullandım

Maşallah maşallah anlatma böyleeee totişini kaşı valla kuzum ben sancılanmaya başladım bi buçuk haftadır sancılardan sonra epey ağırlaştım şimdi de 34 haftaya girdik psikolojik olarak iyice ağırlaştım

Evet çevremde ki herkes öyle diyor kucağına aldığın an her şey sıfırlanıyor falan diyorlar her şeyi unutuyorsun diyorlar ama bana mübalağa gibi geliyor yaşamadan anlamam

Bunu bende izledim şimdi kocam korundun ben uğraşamam
Öyle olmuyor tatlım eşler başaramıyor o işi
İlk evlendik ben adet oluyordum tam düğün günümde lanet gelsin ilaç kullandım adetim ertelensin diye aylarca kendime gelemedim perte çıktı hormon dengem

Dedim ki ben doğum kontrol ilacı kullanmayayım bide onun dersi tasası olmasın

Benim akışlı eşim sen bana güven herşey kontrol altında ben kendime dikkat ederim dedi . Ay sonu hamileydim ( kimyasaldı yoksa burada tecrübeli bir ana olarak bulunacaktım )

O yüzden eşlere güvenmeyin sakın alın önleminizi

Ya benim herifte böyle olsun aminnn yani daha ilki avucumuza almadan ikinin peşine gidiyor hayır birde cinsellikten uzak kalmaktanda nefret ediyor ama gözü hiç oraları görmüyor bebekte bebek daha derdi neyse
Ahahahhh bence bunu ona hatırlat. Sanırım benimki de ondan geç istiyo geceliklere bakıp eskiden bunları giyiyordun hatırlıyon mu diyo sanırsın 20 sene geçti üstünden alt tarafı 7 8 ay

kızlar çatlaklar ne durumda? benim elimdeki hipp bitti yeni bir kreme geçeyim diyorum. fiyatı uygun ne önerirsiniz?

Ben hiç çatlamadım ilginç bir şekilde Lierac kullandım memnunum diyeyim öyle pek düzenli de sürmedim açıkçası haftada 2 falan. Belki de ilerleyen süreçlerde başlar

Ben lisede çok ani kilo aldım ve bacak, popo, bel her yerim çatlamıştı çok üzülmüştüm hala izlerini taşıyorum tabii beyaza döndüler artık. Bu sebepten hamilelikte yüzde yüz çatlarım diyordum pek eforda sarfetmedim nasılsa çatlıcam diye bana hiç çatlamama şoku. İnşallah böyle devam eder

Aminnn bende inşallah süt fıskırtcam Allahım hiç birimizi böyle sınamasın

Amin amin hepimiz inşallah su tabancası gibi

KelebeksiRY senin bu ara pek sesin çıkmıyo hee
Canım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır

Canım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
Yaaa başın sağolsun çok kalabalık ortamda durmamaya çalış dikkat et kendine

başın sağolsun kendini ihmal etme bu süreçte çok yormamaya çalış

Basin sagolsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…