2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet çevremde ki herkes öyle diyor kucağına aldığın an her şey sıfırlanıyor falan diyorlar her şeyi unutuyorsun diyorlar ama bana mübalağa gibi geliyor yaşamadan anlamam
Yok kız kucağına aldığın anda tünelin ucunun nereye çıktığını anlıyorsun her şey düzene girince unutuyorsun. Bana hamilelik zor gelmemişti de bebek bakmayı çok kolay sanıyordum. Belki bu çocuk uyur, bakcaz artık uyumazsa da eşim evden çalışıyor, biraz ona güveniyorum.

Benim zaten pkos olduğu için doğum kontrol hapı olur mu olmaz mı bilmiyorum. Doğurduktan sonra doktorla konuşmak lazım

Ahahahhh bence bunu ona hatırlat. Sanırım benimki de ondan geç istiyo geceliklere bakıp eskiden bunları giyiyordun hatırlıyon mu diyo sanırsın 20 sene geçti üstünden alt tarafı 7 8 ay
Hahahahshd ulaannn çok güldüm yaaa ya ne emmeye ne gömmeye bizimkisi ne ayranım dökülsün ne kötü olaylar yaşansın istemiyor yani zaten 1bucuk yıldır evliyiz cinsellik kalmadı nene gibi hissediyorum kendimi bebek olana kadar sürekli monoton ilişki yaşadık çocuk yapmak için iyice tiksindim robot gibi olmuştu artık böyle iş gibi bi şey olmuştu soğumuştum ya hamile kaldım meğer kimyasalmış sonra bi saldım adet göremeden hamile kaldım onca robotluklar yaptım hiç biri tutmadı rastgele ilişkiden bebek oldu

Canım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
Başın sağolsun kuzum

Ya diyorum ya bir ay sonra da sütten başlayacak uykusuydu pırtıydı zırtıydı bokuydu muhabbet bunlar olacak o daha zor gibi

Önemli pek bişi yok allmala dan hala haber yok şuan doğuran yok başka öyle yani onun dışında gevezelik yaptık
Sağol balım
Kızlar N11 kuponu geldi
kacmaz50
mucize40
Eksikleri olan değerlendirsin ben dün bebek bezinde kullandım
Molfix sarı mı aldın?
Kaça geldi tanesi?
Canım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
Allâh rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Maske tak cenazede mutlaka

Bende ıspanak yapıcam akşam evde kıymalı patatesli
Yanına ne yapsamm

midemden ötürü çok az şey yiyebiliyorum soğan yesem acillik olurum

valla şişerim artık yemezsem

ben işimi bitirdim sayılır bir elim işte bir elim grupta devam ettim

Ben aldığım emzirme sütyenini şimdi takmaya başladım Sütyenlerim olmuyor
Ben sütyen takmayı bıraktım sala sala sarktı gitti hayır gencim de bide daha ikinci geçen eltim bana bu ne salmişlik ne dedi aman boşver modundayim
Beni etiketlemişin canım buna
Tam yetişcem diyorum kv arıyor neyse kapatıyoruz tam yetişcem telefon kapanıyor şarj bitiyor ama böyle konuşursanız ben hep geriden gelcem yetişemiyorum yaa
Kız ben hiç yetisemiyorum ki bı turlu olmuyor okuycam derken sabahki mesajlara cevap veremiyorum onlara verince de zaten konu unutulmuş oluyor

Aynen vala dert etme Allah'ın izinyle sen bu işin üstesinden gelirsin ben sana tecrübelerine güvendim bile ben iki yıl önce doğurdum yine unutum sen düşün ne yapacağımı bilmiyorum yine

Zaten doktorlar geri çekilme bir korunma metodu değildir, korunmuyormuşsunuz diyor. Kaza değil yani. Korunmuyorlar.
Bız evlendik 3 yıl korunduk, gerı cekılme ıle, ne bılım bı kaza ya ugramadık, hos sonrasında normal hamıle kalamadım ama, yanı bı kere de kaza olmaz mı arkadas

O sebeple olunca hiç güzel olmuyo klomenle denediğimizde de pek gğzel bişi olmadığını anlamıştık

K Kaskade canım ıspanak patetes kiyamli yemek nasıl yapıyorsun bana tarif ver merak etim bende yapayim kocam ıspanak pek sevmez ben çok severim deniyeyim belki içinde et var diye yer etsiz hiç birşey yemek istemiyorsa adam

Yalan yalan hep

Bu kazara olanlara bende hiç inanasim gelmiyor ya kazara nasıl oluyor sasiriyorum benim. Normal yola kızım dört ayda olmadı ama bu hamileliğim ilk ay deneme de olmadı ikinci ay oldu iki iliskiden mesela ama kazara bence çok zor yanı

Evde ben de takmıyorum ama dışarı çıkarken mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…