- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.721
Yok kız kucağına aldığın anda tünelin ucunun nereye çıktığını anlıyorsunEvet çevremde ki herkes öyle diyor kucağına aldığın an her şey sıfırlanıyor falan diyorlar her şeyi unutuyorsun diyorlar ama bana mübalağa gibi geliyoryaşamadan anlamam
Benim zaten pkos olduğu için doğum kontrol hapı olur mu olmaz mı bilmiyorum. Doğurduktan sonra doktorla konuşmak lazımÖyle olmuyor tatlım eşler başaramıyor o işi
İlk evlendik ben adet oluyordum tam düğün günümde lanet gelsin ilaç kullandım adetim ertelensin diye aylarca kendime gelemedim perte çıktı hormon dengem
Dedim ki ben doğum kontrol ilacı kullanmayayım bide onun dersi tasası olmasın
Benim akışlı eşim sen bana güven herşey kontrol altında ben kendime dikkat ederim dedi . Ay sonu hamileydim( kimyasaldı yoksa burada tecrübeli bir ana olarak bulunacaktım )
O yüzden eşlere güvenmeyin sakın alın önleminizi
Hahahahshd ulaannn çok güldüm yaaaAhahahhhbence bunu ona hatırlat. Sanırım benimki de ondan geç istiyo geceliklere bakıp eskiden bunları giyiyordun hatırlıyon mu diyo sanırsın 20 sene geçti üstünden alt tarafı 7 8 ay
Başın sağolsun kuzumCanım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
Ya diyorum ya bir ay sonra da sütten başlayacak uykusuydu pırtıydı zırtıydı bokuydu muhabbet bunlar olacak o daha zor gibiYok kız kucağına aldığın anda tünelin ucunun nereye çıktığını anlıyorsunher şey düzene girince unutuyorsun. Bana hamilelik zor gelmemişti de bebek bakmayı çok kolay sanıyordum. Belki bu çocuk uyur, bakcaz artık uyumazsa da eşim evden çalışıyor, biraz ona güveniyorum.
Sağol balımÖnemli pek bişi yok allmala dan hala haber yok şuan doğuran yok başka öyle yani onun dışında gevezelik yaptık
Molfix sarı mı aldın?Kızlar N11 kuponu geldi
kacmaz50
mucize40
Eksikleri olan değerlendirsinben dün bebek bezinde kullandım
Allâh rahmet eylesin mekanı cennet olsunCanım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
tiftik yapıyor diyorlar zuppers için ama galiba zuppers alacağım. kendi sitesinde daha da uygun.O ofsistimcidden canım bak bu uyku tulumları var bir tık daha uygun fiyatlı. Almadım daha kalitesini bilemiyorum ama incele istersen. Markayı yazıp aratırsan farklı togg değerli ürünleri de var, kolları açık kapalı, bacaklı bacaksız falan da.
Zuppers Tog değerli uyku tulumu
1 süt kızım 2 oğlum 3 ablamın ikinci kızı
Bebeklikten büyüyene kadar olan tecrübelerim
4 eşimin çocukları 3-5 yaş arası ...
ama Şuan sıfır gibiyim İnan ki resetlendi sanki tüm tecrübeler ilk çocuğu doğuracak ortada ağlayarak gezecek bir halde gibiyim
Bazen diyorum çok kolay olacak Tümay dert etme bazen de afakanlar basıyor nasıl baş edeğim diye
Bende ıspanak yapıcam akşam evde kıymalı patatesli
Yanına ne yapsamm
midemden ötürü çok az şey yiyebiliyorum soğan yesem acillik olurum
valla şişerim artık yemezsem
ben işimi bitirdim sayılır bir elim işte bir elim grupta devam ettim
Ben sütyen takmayı bıraktım sala sala sarktı gitti hayır gencim de bide daha ikinci geçen eltim bana bu ne salmişlik ne dediBen aldığım emzirme sütyenini şimdi takmaya başladımSütyenlerim olmuyor
Beni etiketlemişin canım bunaAyrıca demek istediğim seyde cok bunlara bagli degil yani cocugun saglik durumu, dogru düzgün anne sütü bile alamadilar ikiside mamayla büyüdü sayılır pis ortamda olmus hijyenik bakılmış vs. Kastettigim biraz rahat olmakti
Kız ben hiç yetisemiyorum ki bı turlu olmuyor okuycam derken sabahki mesajlara cevap veremiyorum onlara verince de zaten konu unutulmuş oluyorTam yetişcem diyorum kv arıyor neyse kapatıyoruz tam yetişcem telefon kapanıyor şarj bitiyor ama böyle konuşursanız ben hep geriden gelcemyetişemiyorum yaa
Ye ya kimyonla falan birşey olmaz şaka yaptim kızmidemden ötürü çok az şey yiyebiliyorum soğan yesem acillik olurum
valla şişerim artık yemezsem
ben işimi bitirdim sayılır bir elim işte bir elim grupta devam ettim
Aynen vala dert etme Allah'ın izinyle sen bu işin üstesinden gelirsin ben sana tecrübelerine güvendim bile1 süt kızım 2 oğlum 3 ablamın ikinci kızı
Bebeklikten büyüyene kadar olan tecrübelerim
4 eşimin çocukları 3-5 yaş arası ...
ama Şuan sıfır gibiyim İnan ki resetlendi sanki tüm tecrübeler ilk çocuğu doğuracak ortada ağlayarak gezecek bir halde gibiyim
Bazen diyorum çok kolay olacak Tümay dert etme bazen de afakanlar basıyor nasıl baş edeğim diye
Bız evlendik 3 yıl korunduk, gerı cekılme ıle, ne bılım bı kaza ya ugramadık, hos sonrasında normal hamıle kalamadım ama, yanı bı kere de kaza olmaz mı arkadasZaten doktorlar geri çekilme bir korunma metodu değildir, korunmuyormuşsunuz diyor. Kaza değil yani. Korunmuyorlar.
O sebeple olunca hiç güzel olmuyoHahahahshd ulaannn çok güldüm yaaaya ne emmeye ne gömmeye bizimkisi ne ayranım dökülsün ne kötü olaylar yaşansın istemiyor yani zaten 1bucuk yıldır evliyiz cinsellik kalmadı nene gibi hissediyorum kendimi bebek olana kadar sürekli monoton ilişki yaşadık çocuk yapmak için iyice tiksindim robot gibi olmuştu artık böyle iş gibi bi şey olmuştu soğumuştum ya hamile kaldım meğer kimyasalmış sonra bi saldım adet göremeden hamile kaldım onca robotluklar yaptım hiç biri tutmadı rastgele ilişkiden bebek oldu
bebeye kundak uyku tulumu istiyorum 1.6 tog bulamadım 1 tog olarak bunu buldum nasıl sizce? https://www.mondebebe.com/urun/1-0-tog-organik-pamuklu-kundak/
Yalan yalan hepNilsibel
Kocama doyamadım bile isteye yaptık demeden işin kibarcası kazara oldu yav hehe diyesim var şu cümleyi kuranlara
Bebek bu kazara yapılacak bir süreç değil
Ben 1 yıla yakın bekledim olmadı , planlandığında bile olması bu kadar zorken , eşim üstüme ceket attı oldu mantığını anlamıyorum
Canım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
Evde ben de takmıyorum ama dışarı çıkarken mecburenBen sütyen takmayı bıraktım sala sala sarktı gitti hayır gencim de bide daha ikinci geçen eltim bana bu ne salmişlik ne dediaman boşver modundayim
Beni etiketlemişin canım buna
Kız ben hiç yetisemiyorum ki bı turlu olmuyor okuycam derken sabahki mesajlara cevap veremiyorum onlara verince de zaten konu unutulmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?