2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sağol balım

Molfix sarı mı aldın?
Kaça geldi tanesi?

Allâh rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Maske tak cenazede mutlaka
4 numaraya denk gelmiştim dün gece 240 a almıştım
Tanesi 2,79 a denk geldi

Sarı paket 2 ve 3 numarayı daha uyguna bulduğum olmuştu dün stokları bitmiş (2,19 a denk gelen vardı )

Bugün molfix 4 sonrası devam niteliğinde sleppy bionaturalden 2 paket aldım A101 ‘den
2,30’a denk geldi onlarda

Elimde 6 paket kadar 4 numara oldu 10 pakete tamamlayıp Kasım indirimlerinde dururum

Kızlar çorap alıcam. 0-3 aylık 5 li paket alıyorum kaydırmaz tabanlı. Acaba kaydırmaz tabanı 3-6 ay mı almak mantıklı? 3-6 aylık beğenemedim. Siz n’aptınız çorap olayını? Kaç aylık kaçar tane hangi markadan aldınız?

Kinamak da istemiyorum ama nasil kazayla oluyor anlamis degilim ben de. 3 yil korunduk ilk hamilelikte denemeye basladigimiz ay hamileydim. Sonrasinda 7 sene korunduk. Korundugumuz sure boyunca bi sey olmadi yani
Gerı cekılme ıle korunduz deıl mı?

Kızlar magnezyum diasporal şase kullanan var mı aranızda? İshal yaptı mı?

0-6 ay aldım ben zaten çoğu kıyafet yenidoğan ayaklı olduğu için kaydırmaz taban almadım onu yürümeye çalıştığı zaman alırım diye düşündüm açıkçası

Ben bitirdim sonunda

Kızlar magnezyum diasporal şase kullanan var mı aranızda? İshal yaptı mı?
Ben kullanıyorum quatro ve dıasporal dönüşümlü.. Benım kabızlık prpblemım oldugu ıcın ıshal yapmadı, hergun ıcın faydası oldu, doktorum ıshal yaparsa gün asırı al demıstı, gunasırıya ıhtyac olmadı henuz

Canım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
Başın sağ olsun canım

Gerçekten çocuk doğduğu an ağrı bitiyor mu? Çok korkuyorum ya inşallah hemen doğuruveririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…