- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.741
Kinamak da istemiyorum ama nasil kazayla oluyor anlamis degilim ben de. 3 yil korunduk ilk hamilelikte denemeye basladigimiz ay hamileydim. Sonrasinda 7 sene korunduk. Korundugumuz sure boyunca bi sey olmadi yaniYalan yalan hep
4 numaraya denk gelmiştim dün gece 240 a almıştımSağol balım
Molfix sarı mı aldın?
Kaça geldi tanesi?
Allâh rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Maske tak cenazede mutlaka
Gerı cekılme ıle korunduz deıl mı?Kinamak da istemiyorum ama nasil kazayla oluyor anlamis degilim ben de. 3 yil korunduk ilk hamilelikte denemeye basladigimiz ay hamileydim. Sonrasinda 7 sene korunduk. Korundugumuz sure boyunca bi sey olmadi yani
tiftik yapıyor diyorlar zuppers için ama galiba zuppers alacağım. kendi sitesinde daha da uygun.
üşütürmüş gibi geliyor 1 tog yaEvi 20-24 derece arasında tutarız diye düşünerek ben de burdan 1 tog aldım.Evinizi bu sicakliklarda tutabilirseniz bence gayet yeterli ve cok guzel
marks&spencer 2.5 tog olan çok mu kalın olur acaba ergopouchla fiyatları yakınAa haberim yoktu bundan canım sağol alırsan haber ediverseneben de ergopouch ile bunun arasında gidip geliyorum
marks&spencer 2.5 tog olan çok mu kalın olur acaba ergopouchla fiyatları yakın
0-6 ay aldım ben zaten çoğu kıyafet yenidoğan ayaklı olduğu için kaydırmaz taban almadım onu yürümeye çalıştığı zaman alırım diye düşündüm açıkçasıKızlar çorap alıcam. 0-3 aylık 5 li paket alıyorum kaydırmaz tabanlı. Acaba kaydırmaz tabanı 3-6 ay mı almak mantıklı? 3-6 aylık beğenemedim. Siz n’aptınız çorap olayını? Kaç aylık kaçar tane hangi markadan aldınız?
Ben bitirdim sonundaBen sütyen takmayı bıraktım sala sala sarktı gitti hayır gencim de bide daha ikinci geçen eltim bana bu ne salmişlik ne dediaman boşver modundayim
Beni etiketlemişin canım buna
Kız ben hiç yetisemiyorum ki bı turlu olmuyor okuycam derken sabahki mesajlara cevap veremiyorum onlara verince de zaten konu unutulmuş oluyor
Çok igrencti yaO sebeple olunca hiç güzel olmuyoklomenle denediğimizde de pek gğzel bişi olmadığını anlamıştık
Benim baktığım markada 0-3,3-6 diye ayırmış0-6 ay aldım ben zaten çoğu kıyafet yenidoğan ayaklı olduğu için kaydırmaz taban almadım onu yürümeye çalıştığı zaman alırım diye düşündüm açıkçası
Ben kullanıyorum quatro ve dıasporal dönüşümlü.. Benım kabızlık prpblemım oldugu ıcın ıshal yapmadı, hergun ıcın faydası oldu, doktorum ıshal yaparsa gün asırı al demıstı, gunasırıya ıhtyac olmadı henuzKızlar magnezyum diasporal şase kullanan var mı aranızda? İshal yaptı mı?
Hayir prezervatifle. Kazayla hamile kalan bi arkadasim vardi, adetten bir gun once nasilsa yumurta yoktur diye korunmamislar. Ve hamile kalmis. Sanirim boyle hamile kaliyorlarGerı cekılme ıle korunduz deıl mı?
Başın sağ olsun canımCanım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
Onunkki kaza olmus gercektenHayir prezervatifle. Kazayla hamile kalan bi arkadasim vardi, adetten bir gun once nasilsa yumurta yoktur diye korunmamislar. Ve hamile kalmis. Sanirim boyle hamile kaliyorlar
Başınız sağolsunCanım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
Gerçekten çocuk doğduğu an ağrı bitiyor mu? Çok korkuyorum ya inşallah hemen doğuruveririzYok kız kucağına aldığın anda tünelin ucunun nereye çıktığını anlıyorsunher şey düzene girince unutuyorsun. Bana hamilelik zor gelmemişti de bebek bakmayı çok kolay sanıyordum. Belki bu çocuk uyur, bakcaz artık uyumazsa da eşim evden çalışıyor, biraz ona güveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?