- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.761
Kaydırmaz tabanlı yürüyene kadar çok da gerekli değil. Genelde 11-12 ayda yürüyorlar. 9 aylık yürüyen çokbilmişler de var tabi.Kızlar çorap alıcam. 0-3 aylık 5 li paket alıyorum kaydırmaz tabanlı. Acaba kaydırmaz tabanı 3-6 ay mı almak mantıklı? 3-6 aylık beğenemedim. Siz n’aptınız çorap olayını? Kaç aylık kaçar tane hangi markadan aldınız?
Ben normal çorap aldım 0-6 ay aldım 9 çift yeter mi bilmiyorum..Kızlar çorap alıcam. 0-3 aylık 5 li paket alıyorum kaydırmaz tabanlı. Acaba kaydırmaz tabanı 3-6 ay mı almak mantıklı? 3-6 aylık beğenemedim. Siz n’aptınız çorap olayını? Kaç aylık kaçar tane hangi markadan aldınız?
Normal doğumda evet. Plesenta da çıktıktan sonra bitiyor. Dikiş varsa dikiş acıyor ama.Gerçekten çocuk doğduğu an ağrı bitiyor mu? Çok korkuyorum ya inşallah hemen doğuruveririz
Bebek çorapları çok kirlenmiyor. Hepsini aynı renk alırsan ayağını kakalı beze soktukça sadece o teki yıkarsın.Ben normal çorap aldım 0-6 ay aldım 9 çift yeter mi bilmiyorum..
Ben kullanıyorum quatro ve dıasporal dönüşümlü.. Benım kabızlık prpblemım oldugu ıcın ıshal yapmadı, hergun ıcın faydası oldu, doktorum ıshal yaparsa gün asırı al demıstı, gunasırıya ıhtyac olmadı henuz
Gün asırı almayı deneBende de kabızlık problemi vardı da bir anda ishale çevirince dün başladığım diasporal mı yaptı acaba diye düşündüm, herhalde o yaptı
Gün asırı almayı dene
Ben 12 tane uzun boğazlı aldım 7 tane de kısa aldım kısa olanları yaza doğru giydiririm uzunları giyer üstüne patik ya da patikli üstleri var onunla giydiririmBen normal çorap aldım 0-6 ay aldım 9 çift yeter mi bilmiyorum..
Ayy umarım ağrılandıktan hemen 1-2 saat sonra pırtlatırız da saatlerce sürmez biter hemenNormal doğumda evet. Plesenta da çıktıktan sonra bitiyor. Dikiş varsa dikiş acıyor ama.
Nerde bakayım varsa linkBenim baktığım markada 0-3,3-6 diye ayırmış
Ayy umarım ağrılandıktan hemen 1-2 saat sonra pırtlatırız da saatlerce sürmez biter hemen
Uzun boğazlı dediğin ne kadar uzun kuzum? Ben böyle aldım ama bilemedim yaniBen 12 tane uzun boğazlı aldım 7 tane de kısa aldım kısa olanları yaza doğru giydiririm uzunları giyer üstüne patik ya da patikli üstleri var onunla giydiririm
Böyle işteUzun boğazlı dediğin ne kadar uzun kuzum? Ben böyle aldım ama bilemedim yani
Ondan tabı, gunde 1 tane bıle ıshal olmana sebep olurDün gelen sancılardan ötürü verdi diye şimdilik devam edeyim yarın da kontrolde söylerim belki gün aşırıya çevirir bakalımsabah akşam içiyorum şuan
Sağ ol kuzum üç modelden 3 er tane aldım baktım olacak gibi değil bir 3 tane daha alırım olmazsaBöyle iştebazıları kısa oluyor çok güzeller ya güle güle giysin minik
Aldığın şeyler patikli ise zaten çok kirlenmez yürümeye başlayınca çok kirleniyorSağ ol kuzum üç modelden 3 er tane aldım baktım olacak gibi değil bir 3 tane daha alırım olmazsa
Birazcık ishal olmayı nasıl canım çekti nasıl arzuladım şuan tarif edememBende de kabızlık problemi vardı da bir anda ishale çevirince dün başladığım diasporal mı yaptı acaba diye düşündüm, herhalde o yaptı
Ondan tabı, gunde 1 tane bıle ıshal olmana sebep olur
Ay seni çok iyi anlıyorumBirazcık ishal olmayı nasıl canım çekti nasıl arzuladım şuan tarif edemem
1 haftadır kabız olan ben nelere aşerir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?