2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kaydırmaz tabanlı yürüyene kadar çok da gerekli değil. Genelde 11-12 ayda yürüyorlar. 9 aylık yürüyen çokbilmişler de var tabi.

Ben normal çorap aldım 0-6 ay aldım 9 çift yeter mi bilmiyorum..

Bende de kabızlık problemi vardı da bir anda ishale çevirince dün başladığım diasporal mı yaptı acaba diye düşündüm, herhalde o yaptı

Ben 12 tane uzun boğazlı aldım 7 tane de kısa aldım kısa olanları yaza doğru giydiririm uzunları giyer üstüne patik ya da patikli üstleri var onunla giydiririm
Uzun boğazlı dediğin ne kadar uzun kuzum? Ben böyle aldım ama bilemedim yani

Eklentiler

• 715A8263-0C8A-4F04-BFED-89AC38CF535B.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar normalde ben hep böyle dikkat çekmeyen köyü renkler giyerim elim hiç renkli bir şeye gitmez ama oğlum benim gibi olmasın diye ona hep renkli aldım çorapları da renkli renkli set olarak aldığım için 2 tane de pembe var

Bende de kabızlık problemi vardı da bir anda ishale çevirince dün başladığım diasporal mı yaptı acaba diye düşündüm, herhalde o yaptı
Birazcık ishal olmayı nasıl canım çekti nasıl arzuladım şuan tarif edemem
1 haftadır kabız olan ben nelere aşerir oldum

Birazcık ishal olmayı nasıl canım çekti nasıl arzuladım şuan tarif edemem
1 haftadır kabız olan ben nelere aşerir oldum
Ay seni çok iyi anlıyorum üzgünüm sanıyorsan yanılıyorsun yani ajshakshak. Tuvaletten 5 dkda çıkmak falan lüks yani pardon tan muhabbetim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…