- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.781
Benim kabızlığıma hiç bir şey etki etmiyor hala 2-3 günde bir zorlaBende de kabızlık problemi vardı da bir anda ishale çevirince dün başladığım diasporal mı yaptı acaba diye düşündüm, herhalde o yaptı
Benim kabızlığıma hiç bir şey etki etmiyor hala 2-3 günde bir zorla
Sana ciğer geliştirici vurmuşmuydu? İnşallah güzel haberler gelirKızlar benim sancılar hala devamkarnım böyle semsert oluyor şişiyor şişiyor şişiyor kocaman oluyor ama kısa sürüyorlar şükür. Bazısı ağrıyor bazısı ağrımıyor. Yarın 10.30’da doktor kontrolü dualarınızı bekliyorum
Gidip geldikçe mağazalara biz hep çorap almışız onu fark ettimUzun boğazlı dediğin ne kadar uzun kuzum? Ben böyle aldım ama bilemedim yani
Nerde bakayım varsa link
0-3 ay 6 7 tane yeter herhalde kaydırmaz taban almana gerek yok şuan yürümeye başlayınca alırsın o zaman rahat oluyor
Kız sen kimi etiketledinMavilikelebek
Gidip geldikçe mağazalara biz hep çorap almışız onu fark ettim
Kv geçen pazara gitmiş e-bebeğin ürünlerini getirmiş pazarcı oda çorap almış
Havlu kilotlu çorapları daha çok kullanırım diye düşünüyorum şubat mart aylarında
Sana ciğer geliştirici vurmuşmuydu? İnşallah güzel haberler gelir
Mavilikelebek
Havlu kilotlu çorapları daha çok kullanırım diye düşünüyorum şubat mart aylarında
Ayy evet çok güzeller, ben en iyisi bir 3 çift daha alayımMavilikelebek
Maşallah ben sadece iki tane H&M den almıştımMavilikelebek
Bu kadarda isim benzerliği olmaz canımKız sen kimi etiketledin
Ben de onu anlamaya çalışıyordumKız sen kimi etiketledin
Benim bile bu kadar çorabım yok ah ahaMaşallah ben sadece iki tane H&M den almıştımbenim bebişimin çorabı yok ya
Yaaa başın sağolsun çok kalabalık ortamda durmamaya çalış dikkat et kendine
Başın sağolsun canımAllah rahmet eylesin
başın sağolsunkendini ihmal etme bu süreçte çok yormamaya çalış
Basin sagolsun canim
Başın sağolsun canım
Başın sağolsun kuzum
Sağol balım
Molfix sarı mı aldın?
Kaça geldi tanesi?
Allâh rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Maske tak cenazede mutlaka
Basınız sağolsun
Başın sağ olsun canım
Hepinize çok teşekkür ederim canlarım sağolun, alıntılayamadığım gözden kaçırdığım varsa kusura bakmayınBaşınız sağolsun
Bende 4+ ya kadar var ama yeter yetmez bilmiyorum4 numaraya denk gelmiştim dün gece 240 a almıştım
Tanesi 2,79 a denk geldi
Sarı paket 2 ve 3 numarayı daha uyguna bulduğum olmuştu dün stokları bitmiş (2,19 a denk gelen vardı )
Bugün molfix 4 sonrası devam niteliğinde sleppy bionaturalden 2 paket aldım A101 ‘den
2,30’a denk geldi onlarda
Elimde 6 paket kadar 4 numara oldu 10 pakete tamamlayıp Kasım indirimlerinde dururum
Aslında foto farklı olunca bir işkillendim ama neredeyse birebir takma isimleri bu kadar yanlış kişiyi tutturmuş olabileceğimi düşünmedimBen de onu anlamaya çalışıyordum
Ooo ozmn hemen siparis gecelimSaol canımchakra gibi hatta bir tık daha iyi bile olabilir
Supeer
bebeye kundak uyku tulumu istiyorum 1.6 tog bulamadım 1 tog olarak bunu buldum nasıl sizce? https://www.mondebebe.com/urun/1-0-tog-organik-pamuklu-kundak/
Ben sdece Ergopouch aldim. Butun kucuk cocgu olanlar ortak bunu kullanio bi kisi owli kullanio sadece. Ve herse deli gibi memnun. Bizim evler soguk olmuo kisin. Eger evin soguk degil ise 1tog yeter. Ms kullanan hic yok. Ama 2,5 asiri kalin. Misafirlikte yatirmak icin alsam mi die dusundum sonra amaaan dedim hatta.marks&spencer 2.5 tog olan çok mu kalın olur acaba ergopouchla fiyatları yakın
4 bir iki paket denemelik aldımBende 4+ ya kadar var ama yeter yetmez bilmiyorum
Pişik olayı da hiç belli değil
Ne yapıcaz bilmiyorum
Oturup saymam lazım hangisinden kaçar paket
Bio sızdırıyor muhabbeti var ya
4 den sonra cesaretin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?