- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.801
Yarın nst ye gireceksin dimi tekrar. İnşallah güzel geçecek inanıyorumYok kuzum yarın sancılar devamsa yapıcam dedi, zorda kalmadıkça yapmak istemiyorum dedi doktorum
ben hiç almadım daha doğrusu alamadım o kadar çok çorap geldikiMaşallah ben sadece iki tane H&M den almıştımbenim bebişimin çorabı yok ya
ahahahhBu kadarda isim benzerliği olmaz canım
Bana bak doğurursun falan filan bize haber vermezsen varyaYok kuzum yarın sancılar devamsa yapıcam dedi, zorda kalmadıkça yapmak istemiyorum dedi doktorum
suyu arttır canım ishal varsaDün gelen sancılardan ötürü verdi diye şimdilik devam edeyim yarın da kontrolde söylerim belki gün aşırıya çevirir bakalımsabah akşam içiyorum şuan
hamile kaldığını bilmeden kabızlık ve mide sorunları başlayan benden kabızlığa kesin çözüm. şekerin yoksa her sabah güne zeytinyağına yatırılmış kuru incirle ve kuru kayısıyla başla. gün içinde bol su, sebze ve protein ağırlıklı beslenme ve çorba tüketimi önemli. gün içinde ara öğün niyetine kefir tüketimi ve kesinlikle en önemlisi her gün activia tüketimi. yeşil elmada çok güzel bağırsak çalıştırıyor. ayrıca sabah akşam magnezyum zaten şart. ve tabiki yürüyüş. bu şekilde de ishal filan olmuyorum ancak normal wcye çıkabiliyorum. hayatımda kabızlık çektiğimi hiç bilmem ama hamilelikte kabızlıktan hemoroid oldumBenim kabızlığıma hiç bir şey etki etmiyor hala 2-3 günde bir zorla
Bio a101 de indirimde sanırım4 bir iki paket denemelik aldım
Yarın molfix 4 ile açıp kıyaslarım yapıları nasıl
Ben ilk birkaç ay molfix sarıdan yana pişik yaşayacağımızı pek sanmıyorum şuan primaya en yakın kalitede o görünüyor .
2.80 - 2.50 aralığında sarı molfix buldukça alırım
Daha düşmez fiyatları kolay kolay
Sleppyler bile pahalanmış arada fiyat farkı kalmamış bizim sarı paketler ile
Primaya dün 1200 tl ye denk geldim 2-3 paket birden zannettim tek paketin fiyatıymış
150 Euro’ya kadar gümrükte takılmıyor diye biliyorumOoo ozmn hemen siparis gecelimmax kac liralik alisveris yapilabilio gumruge takilmamasi icknvsr mi ole bisi?
Supeer
Ben sdece Ergopouch aldim. Butun kucuk cocgu olanlar ortak bunu kullanio bi kisi owli kullanio sadece. Ve herse deli gibi memnun. Bizim evler soguk olmuo kisin. Eger evin soguk degil ise 1tog yeter. Ms kullanan hic yok. Ama 2,5 asiri kalin. Misafirlikte yatirmak icin alsam mi die dusundum sonra amaaan dedim hatta.
Ep al devam et
Kuzum bu söylediklerinin hepsini yapıyorım nerdeyse ilki hariç şeker diyetindeyim çünkü. Kefir bile etki etmiyor bende 2 haftadır her gün içmekten midem bulandı artık, bugün süt içtim. Egzersiz protein sebze yürüyüş magnezyum hepsi var valla etki etmiyor hiçbir şeysuyu arttır canım ishal varsa
hamile kaldığını bilmeden kabızlık ve mide sorunları başlayan benden kabızlığa kesin çözüm. şekerin yoksa her sabah güne zeytinyağına yatırılmış kuru incirle ve kuru kayısıyla başla. gün içinde bol su, sebze ve protein ağırlıklı beslenme ve çorba tüketimi önemli. gün içinde ara öğün niyetine kefir tüketimi ve kesinlikle en önemlisi her gün activia tüketimi. yeşil elmada çok güzel bağırsak çalıştırıyor. ayrıca sabah akşam magnezyum zaten şart. ve tabiki yürüyüş. bu şekilde de ishal filan olmuyorum ancak normal wcye çıkabiliyorum. hayatımda kabızlık çektiğimi hiç bilmem ama hamilelikte kabızlıktan hemoroid oldum
Bana da uroday vermişti, internette ikisini karsilastirdimKızlar bir şey soracağım idrar tahlilimde biraz enfeksiyon olduğu görüldü bu nedenle doktorum monurol diye bir ilaç yazmış eşime ilacın ismini söylememiştim reçete ile aldı o. Eczane de üromisin diye bir ilaç vermiş içsem bir şey olur mu ki farklı ilaç ama muadili mi acaba o yüzden mi verdiler bilgisi olan veya kullanan var mi
Kadini iyi de, erkeği fenaAmma gömdünüz şu akrep burcunu. Bence en güzel burçbenim burcum
Bu ben sjdkdk doğum kontrol hapım bitti regl oldum. Reglim bitti. Tek ilişkide hamile kaldım sjdkdkfk eşim de hani defalarca denememiz gerekiyordu diye söylenip durdu sjdkkflfBen ovulasyonda kullandım ama pkos olunca ne zaman pik yapacağını çözemedim zaten yumurtam zor büyüyordu. Büyüse bile çatlamıyordu. Klomen + çatlama iğne denedim 2. Seferde hamile kaldım. Boş gebelik oldu. 2. Kere daha denedim uğraşamıcam dedim tüp bebeğe gittimmillet ayda bir birlikte olup o gün hamile kalıyor
Çok çorap giydircemi de sanmıyorum açıkçası ama yine de olsun işte eksik bir şeyi olmasın modundayımYarın nst ye gireceksin dimi tekrar. İnşallah güzel geçecek inanıyorumdua edecez elimizden gelen tek şey bu
ben hiç almadım daha doğrusu alamadım o kadar çok çorap geldiki
ahahahhetiketlediğinde şok olcak bu da neydi diye
Probiyotik kullansan canim. Ilk hamilelikte ben de kabizliktan cok cektim. Simdi probiyotik kullandigimdan rahatim cok sukurKuzum bu söylediklerinin hepsini yapıyorım nerdeyse ilki hariç şeker diyetindeyim çünkü. Kefir bile etki etmiyor bende 2 haftadır her gün içmekten midem bulandı artık, bugün süt içtim. Egzersiz protein sebze yürüyüş magnezyum hepsi var valla etki etmiyor hiçbir şey
activia dene bence eğer şeker diyetinde izin varsa.Kuzum bu söylediklerinin hepsini yapıyorım nerdeyse ilki hariç şeker diyetindeyim çünkü. Kefir bile etki etmiyor bende 2 haftadır her gün içmekten midem bulandı artık, bugün süt içtim. Egzersiz protein sebze yürüyüş magnezyum hepsi var valla etki etmiyor hiçbir şey
Yarın nst ye gireceksin dimi tekrar. İnşallah güzel geçecek inanıyorumdua edecez elimizden gelen tek şey bu
ben hiç almadım daha doğrusu alamadım o kadar çok çorap geldiki
ahahahhetiketlediğinde şok olcak bu da neydi diye
Bana bak doğurursun falan filan bize haber vermezsen varyaBen bi kişiyi daha merak edip çatlayamam burda
suyu arttır canım ishal varsa
hamile kaldığını bilmeden kabızlık ve mide sorunları başlayan benden kabızlığa kesin çözüm. şekerin yoksa her sabah güne zeytinyağına yatırılmış kuru incirle ve kuru kayısıyla başla. gün içinde bol su, sebze ve protein ağırlıklı beslenme ve çorba tüketimi önemli. gün içinde ara öğün niyetine kefir tüketimi ve kesinlikle en önemlisi her gün activia tüketimi. yeşil elmada çok güzel bağırsak çalıştırıyor. ayrıca sabah akşam magnezyum zaten şart. ve tabiki yürüyüş. bu şekilde de ishal filan olmuyorum ancak normal wcye çıkabiliyorum. hayatımda kabızlık çektiğimi hiç bilmem ama hamilelikte kabızlıktan hemoroid oldum
Bir sorarım Cumartesi bakalım ne dicek diyetisyenactivia dene bence eğer şeker diyetinde izin varsa.
Bi link atsana canım varsa hangi markaProbiyotik kullansan canim. Ilk hamilelikte ben de kabizliktan cok cektim. Simdi probiyotik kullandigimdan rahatim cok sukur
Amiiinn bi üç hafta daha beklesin inşallah en azından 36yı görelimEvet kuzum inşallahdualar insanı rahatlatıyor buraya girerim zaten yüzde bi milyon o da rahatlatıyor
Bi elimde bebe bi elimde kadınlar kulubu yazarım tabii de olmasın lufen
Yatakta ikişer termoslayımiçeyim kuzum yine iyi hatırlattın
Baby turco nun içeriği nasıl? Çoğu arkadaşım kullanıyor sızdırmıyor dediler ama bilemedim. 1-4 aldım şu anlık molfix sarıdanBio a101 de indirimde sanırım
Bazen şok a da geliyor.
1200 yuh artık.
Sarı 2.19 dan almıştım ben en son.
Açma paketi bence.
Daha kullanmaya çok var.
Hava almasın .
Bi link atsana canım varsa hangi marka
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunCanım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?