2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yok kuzum yarın sancılar devamsa yapıcam dedi, zorda kalmadıkça yapmak istemiyorum dedi doktorum
Yarın nst ye gireceksin dimi tekrar. İnşallah güzel geçecek inanıyorum dua edecez elimizden gelen tek şey bu
Maşallah ben sadece iki tane H&M den almıştım benim bebişimin çorabı yok ya
ben hiç almadım daha doğrusu alamadım o kadar çok çorap geldiki
Bu kadarda isim benzerliği olmaz canım
ahahahh etiketlediğinde şok olcak bu da neydi diye

Dün gelen sancılardan ötürü verdi diye şimdilik devam edeyim yarın da kontrolde söylerim belki gün aşırıya çevirir bakalım sabah akşam içiyorum şuan
suyu arttır canım ishal varsa
Benim kabızlığıma hiç bir şey etki etmiyor hala 2-3 günde bir zorla
hamile kaldığını bilmeden kabızlık ve mide sorunları başlayan benden kabızlığa kesin çözüm. şekerin yoksa her sabah güne zeytinyağına yatırılmış kuru incirle ve kuru kayısıyla başla. gün içinde bol su, sebze ve protein ağırlıklı beslenme ve çorba tüketimi önemli. gün içinde ara öğün niyetine kefir tüketimi ve kesinlikle en önemlisi her gün activia tüketimi. yeşil elmada çok güzel bağırsak çalıştırıyor. ayrıca sabah akşam magnezyum zaten şart. ve tabiki yürüyüş. bu şekilde de ishal filan olmuyorum ancak normal wcye çıkabiliyorum. hayatımda kabızlık çektiğimi hiç bilmem ama hamilelikte kabızlıktan hemoroid oldum

Bio a101 de indirimde sanırım
Bazen şok a da geliyor.
1200 yuh artık.
Sarı 2.19 dan almıştım ben en son.

Açma paketi bence.
Daha kullanmaya çok var.
Hava almasın .

150 Euro’ya kadar gümrükte takılmıyor diye biliyorum

Kuzum bu söylediklerinin hepsini yapıyorım nerdeyse ilki hariç şeker diyetindeyim çünkü. Kefir bile etki etmiyor bende 2 haftadır her gün içmekten midem bulandı artık, bugün süt içtim. Egzersiz protein sebze yürüyüş magnezyum hepsi var valla etki etmiyor hiçbir şey

Bana da uroday vermişti, internette ikisini karsilastirdim
İçerikleri ayiniydi… internetten bak için rahat etsin, aynıdır diye düşünüyorum yoksa eczacı vermezdi
Amma gömdünüz şu akrep burcunu. Bence en güzel burç benim burcum
Kadini iyi de, erkeği fena erkek anneleri atlamak istiyor daha çok, ben de dahil

Bu ben sjdkdk doğum kontrol hapım bitti regl oldum. Reglim bitti. Tek ilişkide hamile kaldım sjdkdkfk eşim de hani defalarca denememiz gerekiyordu diye söylenip durdu sjdkkflf

Çok çorap giydircemi de sanmıyorum açıkçası ama yine de olsun işte eksik bir şeyi olmasın modundayım

Probiyotik kullansan canim. Ilk hamilelikte ben de kabizliktan cok cektim. Simdi probiyotik kullandigimdan rahatim cok sukur

activia dene bence eğer şeker diyetinde izin varsa.

Evet kuzum inşallah dualar insanı rahatlatıyor buraya girerim zaten yüzde bi milyon o da rahatlatıyor

Bana bak doğurursun falan filan bize haber vermezsen varya Ben bi kişiyi daha merak edip çatlayamam burda

Bi elimde bebe bi elimde kadınlar kulubu yazarım tabii de olmasın lufen

Yatakta ikişer termoslayım içeyim kuzum yine iyi hatırlattın

Amiiinn bi üç hafta daha beklesin inşallah en azından 36yı görelim ama yarın bütün gün aklımız sende olacak haberin olsun

Bio a101 de indirimde sanırım
Bazen şok a da geliyor.
1200 yuh artık.
Sarı 2.19 dan almıştım ben en son.

Açma paketi bence.
Daha kullanmaya çok var.
Hava almasın .
Baby turco nun içeriği nasıl? Çoğu arkadaşım kullanıyor sızdırmıyor dediler ama bilemedim. 1-4 aldım şu anlık molfix sarıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…