2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Amiiinn bi üç hafta daha beklesin inşallah en azından 36yı görelim ama yarın bütün gün aklımız sende olacak haberin olsun

Hahshasha Allah razı olsun kuzum merak etme hemen bilgi geçerim elimden düşmüyor forum çünkü

Çok çorap giydircemi de sanmıyorum açıkçası ama yine de olsun işte eksik bir şeyi olmasın modundayım
Aynen yaa bugün ebebeğe civile girdik bişeylere saldırıp almayım diye eşim elimi bırakmıyo alcak bişide kalmadı daha

Aynen yaa bugün ebebeğe civile girdik bişeylere saldırıp almayım diye eşim elimi bırakmıyo alcak bişide kalmadı daha
Eşim bana ilk aylarda öyle yağıyordu, bu son 1-2 haftadır gidip kaybolup eli dolu geliyor civilden dün mont aldı 1 yaşında giyer diye bedava diyor 200tl yaşına girince giyer ne güzel diyor

Eşim bana ilk aylarda öyle yağıyordu, bu son 1-2 haftadır gidip kaybolup eli dolu geliyor civilden dün mont aldı 1 yaşında giyer diye bedava diyor 200tl yaşına girince giyer ne güzel diyor
Benimki gidip büyük akülü arabalara bakıyo bi tek onun dışında sıkılmakla meşgul iyi yapmış bu arada seneye pahalanır o

Kızlar bu sabahlığa bir yorum yapar mısınız? Hastaneye götürmek için yeşil kadife arıyorum bulamadım. Bu polar. Çok mu kalın görünüyor, olur mu olmaz mı emin olamadım

Benimki gidip büyük akülü arabalara bakıyo bi tek onun dışında sıkılmakla meşgul iyi yapmış bu arada seneye pahalanır o
Akülü arabayı unuttu şu anlık benim ki umarım da tekrar aklına gelmez çok pahalı ya ödüm kopuyor gidip alacak diye

Magazalardan hic bir sey alasim gelmiyor. Bebek magazalarini dolasmaya bayiliyorum ama almiyorum cunku 2 gun sonra indirime girerse uzulurum

Akülü arabayı unuttu şu anlık benim ki umarım da tekrar aklına gelmez çok pahalı ya ödüm kopuyor gidip alacak diye
Bizimki ciddi alıcı unutmadı fiyat araştırıyo i. Doğum parası var Allahtan robot süpürge almaya gidip akülü araba alıp gelebilir bide kendi binecek şekilde olanlara bakıyo henüz arabayı kime baktığını anlayamadım

Magazalardan hic bir sey alasim gelmiyor. Bebek magazalarini dolasmaya bayiliyorum ama almiyorum cunku 2 gun sonra indirime girerse uzulurum
Ben herşeyi önce mağazada inceliyorum sonra internetten alıyorum bugün lcw den baktım gittim aldım indirimli yoksa benimde içime oturur

Yorumlarda 3-6 ay için küçük demişler ama zaten bebişler küçük oluyor senin ki kızdı değil mi yanlış hatırlamıyorsam kızlar daha minik oluyor herkes beğenmiş güzelde duruyor

Ben herşeyi önce mağazada inceliyorum sonra internetten alıyorum bugün lcw den baktım gittim aldım indirimli yoksa benimde içime oturur
Bu ben beğendiğim bir şey olursa fotoğraf çekiyorum sonra aratıp hangisi daha uygun ona bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…