- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.821
Baby turconun icerigi de temiz canimBaby turco nun içeriği nasıl? Çoğu arkadaşım kullanıyor sızdırmıyor dediler ama bilemedim. 1-4 aldım şu anlık molfix sarıdan
Bugun hic yazmadi galiba. Insallah iyidir@samozlem canım senden ses çıkmıyo iyimisin?
Amiiinn bi üç hafta daha beklesin inşallah en azından 36yı görelimama yarın bütün gün aklımız sende olacak haberin olsun
Aynen yaaÇok çorap giydircemi de sanmıyorum açıkçası ama yine de olsun işte eksik bir şeyi olmasın modundayım
Şu an trendyolda indirim var hemen bir paket söyledim teşekkür ederim canım, sarı molfix pahalı gelmeye başlıyor çünküBaby turconun icerigi de temiz canim
Aynen yaa inşallah döner bi sorun yokturBugun hic yazmadi galiba. Insallah iyidir
Eşim bana ilk aylarda öyle yağıyordu, bu son 1-2 haftadır gidip kaybolup eli dolu geliyorAynen yaabugün ebebeğe civile girdik bişeylere saldırıp almayım diye eşim elimi bırakmıyo alcak bişide kalmadı daha
Ben heralde doğumda da girerim buraya haber ederim kızlar çocuk şuan çıkıyo falan diye artıkHahshasha Allah razı olsun kuzum merak etme hemen bilgi geçerimelimden düşmüyor forum çünkü
Benimki gidip büyük akülü arabalara bakıyo bi tek onun dışında sıkılmakla meşgulEşim bana ilk aylarda öyle yağıyordu, bu son 1-2 haftadır gidip kaybolup eli dolu geliyorcivilden dün mont aldı 1 yaşında giyer diye bedava diyor 200tl yaşına girince giyer ne güzel diyor
Akülü arabayı unuttu şu anlık benim ki umarım da tekrar aklına gelmez çok pahalı ya ödüm kopuyor gidip alacak diyeBenimki gidip büyük akülü arabalara bakıyo bi tek onun dışında sıkılmakla meşguliyi yapmış bu arada seneye pahalanır o
Magazalardan hic bir sey alasim gelmiyor. Bebek magazalarini dolasmaya bayiliyorum ama almiyorum cunku 2 gun sonra indirime girerse uzulurumAynen yaabugün ebebeğe civile girdik bişeylere saldırıp almayım diye eşim elimi bırakmıyo alcak bişide kalmadı daha
Kanayan yaram bak yine hatırladımKızlar gardrop olarak ne aldınız tercihleriniz nasıl oldu fikir verir misiniz
Bizimki ciddi alıcı unutmadı fiyat araştırıyo i. Doğum parası var Allahtan robot süpürge almaya gidip akülü araba alıp gelebilirAkülü arabayı unuttu şu anlık benim ki umarım da tekrar aklına gelmez çok pahalı ya ödüm kopuyor gidip alacak diye
Ay bu erkekler çok komik yaBizimki ciddi alıcı unutmadı fiyat araştırıyo i. Doğum parası var Allahtan robot süpürge almaya gidip akülü araba alıp gelebilirbide kendi binecek şekilde olanlara bakıyo henüz arabayı kime baktığını anlayamadım
Ben herşeyi önce mağazada inceliyorum sonra internetten alıyorum bugün lcw den baktım gittim aldım indirimli yoksa benimde içime otururMagazalardan hic bir sey alasim gelmiyor. Bebek magazalarini dolasmaya bayiliyorum ama almiyorum cunku 2 gun sonra indirime girerse uzulurum
Yorumlarda 3-6 ay için küçük demişler ama zaten bebişler küçük oluyor senin ki kızdı değil mi yanlış hatırlamıyorsam kızlar daha minik oluyorKatia & Bony 5
Katia & Bony 5'li Paket Yenidoğan Organik Bebek Çorap Pembe/beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu benBen herşeyi önce mağazada inceliyorum sonra internetten alıyorum bugün lcw den baktım gittim aldım indirimli yoksa benimde içime oturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?