2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bio a101 de indirimde sanırım
Bazen şok a da geliyor.
1200 yuh artık.
Sarı 2.19 dan almıştım ben en son.

Açma paketi bence.
Daha kullanmaya çok var.
Hava almasın .
Sarılarda arttı iyice
Aklında olsun
Yakınlarında Anpa Gros market varsa hep sarı paleti indirimli getiriyor
1-2-3 numara 2.10 -2.30 arasına geliyor
4 arada denk geliyor yakalayınca hemen atıyoruz sepete
Ama sarıda artık kolay kolay düşmüyor fiyatı

Yorumlarda 3-6 ay için küçük demişler ama zaten bebişler küçük oluyor senin ki kızdı değil mi yanlış hatırlamıyorsam kızlar daha minik oluyor herkes beğenmiş güzelde duruyor
Evet kız canım. Güzel duruyor da kaymaz taban gereksiz gibi geldi. Emeklemeye başlayınca lazım olur sanki

Bu erkekler cidden kendine alamadığını almaya çalışıyor, geçen kumandalı helikopterlere bakıyor napıyorsun o erkek çocuğu için dedim yok yok diyor kızlarda oynayabilir

Şu an trendyolda indirim var hemen bir paket söyledim teşekkür ederim canım, sarı molfix pahalı gelmeye başlıyor çünkü
Sarı pahalı olmaya başladı tek eskiden 2 tl altında yakalamaya çalışıyordum şimdi 2.80 altında bulunca değerlendiriyorum

Bir anda insan stokta yapamıyor 2 paket alsak hemen fiyat şişiyor

Bu erkekler cidden kendine alamadığını almaya çalışıyor, geçen kumandalı helikopterlere bakıyor napıyorsun o erkek çocuğu için dedim yok yok diyor kızlarda oynayabilir
Ahahahh Bizimki su tabancası aldıydı bebeğe diye bende denedi tabi önce

Sarı pahalı olmaya başladı tek eskiden 2 tl altında yakalamaya çalışıyordum şimdi 2.80 altında bulunca değerlendiriyorum

3 ve 4 numaradan kaç tane almalı

Aynen öyle pahalıya geliyor artık o yüzden baby turco alıyorum 3 numarayı

Merhaba ben 22 + 5’im aynı şekilde özellikle vajinamın sol tarafında sızlama şeklinde ağrılarım oluyor içten kemiğim sızlıyor sanki. Sizinki geçti mi acaba ya da enfeksiyon falan yoktur umarım? Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…