- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.841
Sarılarda arttı iyiceBio a101 de indirimde sanırım
Bazen şok a da geliyor.
1200 yuh artık.
Sarı 2.19 dan almıştım ben en son.
Açma paketi bence.
Daha kullanmaya çok var.
Hava almasın .
Ayniyiz canim. Ben de kumaslarina filan bakiuorum magazadan indirimdi carkti derken ucuza getiriyorumBen herşeyi önce mağazada inceliyorum sonra internetten alıyorum bugün lcw den baktım gittim aldım indirimli yoksa benimde içime oturur
Evet kız canım. Güzel duruyor da kaymaz taban gereksiz gibi geldi. Emeklemeye başlayınca lazım olur sankiYorumlarda 3-6 ay için küçük demişler ama zaten bebişler küçük oluyor senin ki kızdı değil mi yanlış hatırlamıyorsam kızlar daha minik oluyorherkes beğenmiş güzelde duruyor
Tutunup kalkmaya basladiginda da lazim oluyor kaydirmaz tabanEvet kız canım. Güzel duruyor da kaymaz taban gereksiz gibi geldi. Emeklemeye başlayınca lazım olur sanki
Bu erkekler cidden kendine alamadığını almaya çalışıyor, geçen kumandalı helikopterlere bakıyor napıyorsun o erkek çocuğu için dedim yok yok diyor kızlarda oynayabilirBizimki ciddi alıcı unutmadı fiyat araştırıyo i. Doğum parası var Allahtan robot süpürge almaya gidip akülü araba alıp gelebilirbide kendi binecek şekilde olanlara bakıyo henüz arabayı kime baktığını anlayamadım
Kaç aylıkken yapıyor onuTutunup kalkmaya basladiginda da lazim oluyor kaydirmaz taban
Aynen bende napalım zaten çok fazla para çıkıyo her konudaBu benbeğendiğim bir şey olursa fotoğraf çekiyorum sonra aratıp hangisi daha uygun ona bakıyorum
Bazende mağazada indirimli oluyo tersiAyniyiz canim. Ben de kumaslarina filan bakiuorum magazadan indirimdi carkti derken ucuza getiriyorum
Sarı pahalı olmaya başladı tek eskiden 2 tl altında yakalamaya çalışıyordum şimdi 2.80 altında bulunca değerlendiriyorumŞu an trendyolda indirim var hemen bir paket söyledim teşekkür ederim canım, sarı molfix pahalı gelmeye başlıyor çünkü
Bebekten bebege degisir ama 8-9 aylikken yapiyordu sanirim oglumKaç aylıkken yapıyor onu
AhahahhBu erkekler cidden kendine alamadığını almaya çalışıyor, geçen kumandalı helikopterlere bakıyor napıyorsun o erkek çocuğu için dedim yok yok diyor kızlarda oynayabilir
3 ve 4 numaradan kaç tane almalıSarı pahalı olmaya başladı tek eskiden 2 tl altında yakalamaya çalışıyordum şimdi 2.80 altında bulunca değerlendiriyorum
Bir anda insan stokta yapamıyor 2 paket alsak hemen fiyat şişiyor
Aynen öyle pahalıya geliyor artık o yüzden baby turco alıyorum 3 numarayıSarı pahalı olmaya başladı tek eskiden 2 tl altında yakalamaya çalışıyordum şimdi 2.80 altında bulunca değerlendiriyorum
Bir anda insan stokta yapamıyor 2 paket alsak hemen fiyat şişiyor
Benim ki de uzaktan kumandalı arabaya meraklı çocuğa onu alacaktı gittik mağazaya içinde şarj aleti yok diye sinirlendi almadıAhahahhBizimki su tabancası aldıydı bebeğe diye bende denedi tabi önce
Bende aynen vala takmiyorum yaEvde ben de takmıyorum ama dışarı çıkarken mecburen
Bitiyor hemde hiç analmiyorsun nasıl bitmiş anında kesiliyorGerçekten çocuk doğduğu an ağrı bitiyor mu? Çok korkuyorum ya inşallah hemen doğuruveririz
Merhaba ben 22 + 5’im aynı şekilde özellikle vajinamın sol tarafında sızlama şeklinde ağrılarım oluyor içten kemiğim sızlıyor sanki. Sizinki geçti mi acaba ya da enfeksiyon falan yoktur umarım? Çok geçmiş olsunBu sızlama bende de var dünden beri. Vajinamın sol tarafında. Dün gece hastanedeydim nstde sancı çıkmadı, açıklık vs de yok. Ama hala devam ediyor . Enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi doktor monurol verdi dün gece içtim onu hala devam ediyor ama sadece sol tarafında sürekli bir sızlama geçmiyor da. İnşallah geçer
Benim eşim de her oyuncakciya girdiğimizde oğlum birazcık büyüyünce bundan alcam diyip gösteriyor su tabancasınıAhahahhBizimki su tabancası aldıydı bebeğe diye bende denedi tabi önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?