2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yani. Bence hastanede olmaz ama. Dogum sonucta. Hastanenin odalari soguk mu oluyo biliyo musun?

Korse aldim ben cirtli olanlardan insallah kullanisli olur
Canim lafı geçmişken soyliyim gebe okulunda söylediler bugün normal veya sezeryan doğumdan sonra korse tavsiye edilmiyor kesinlikle.
Doğumdan sonra organlar eski yerlerine geçerken korseyle sıkıştırılirsa organlarda sarkmalara sebep oluyormus doğumdan sonra ki rahim mesane sarkmalari bu yuzdenmis ❤

Nedense gece olunca belim ağrıyor, adet ağrısı böyle dizlerime vuruyor normal mi acaba her gece böyle olması

Bu kaza nasıl oluyor anlamıyorum. Banyo yaparken kayıp düşüyorlar mı napıyorlar? 6 kere hamile kaldım. Hiç biri kaza değildi. İstemediğimde de hiç kaza yapmadık.
Brn de çözemedim

İçim rahatladı az da olsa, bende panik atak var çok panik yaparım diye korkuyorum bir de çok uzun süre acı çekmekten
Hiç korkma canım bende öyleydim çok rahat bı insanım bı o kadar hastaneden korkan ama o anki panikle zaten kurtulmak istediğin için birşey anlamıyorsun tek duam çabuk olup bitmesi bazıları günlerce o acılarla kalabiliyor tabi herkesin acı eşiği de farklı canım ve kesinlikle tavsiyem ebeyi ve doktoru dinleyin size nasıl komut veriyorsa onu yapin daha kolay olucaktir
Nedense gece olunca belim ağrıyor, adet ağrısı böyle dizlerime vuruyor normal mi acaba her gece böyle olması
Kaç haftaliktin canım her gecee oluyor mu yoksa son zamanlarda mi

Umarım hemen açılma olur ve doğum gerçekleşir bir an önce biter kurtuluruz hep birlikte sağlıklı bir şekilde
Bugün 34+1 olduk çok şükür, ara ara oluyordu ama bir kaç gündür böyle sabahları da giriyor bazen öğlen değişiyor ama gece kesin oluyor yani. Acaba gece çok hareket ettiği için mi diye düşünmedim değil

Canım geçen benim de dediğin gibi bir ağrım oldu ateş bastı bel ağrısı 1 saat öyle geçti bebiş durmadı o kadar hareketliydi ki ama o durunca bel ağrım da durdu artık velimiz kaldıramıyor galiba

Canım geçen benim de dediğin gibi bir ağrım oldu ateş bastı bel ağrısı 1 saat öyle geçti bebiş durmadı o kadar hareketliydi ki ama o durunca bel ağrım da durdu artık velimiz kaldıramıyor galiba
Olabilir canım, bende öyle düşündüm ama bir yandan insan tedirgin olmuyor değil gece oldu mu deliriyor bu çocuk ya

Olabilir canım, bende öyle düşündüm ama bir yandan insan tedirgin olmuyor değil gece oldu mu deliriyor bu çocuk ya
İnan benim ki de öyle son zamanlarda daha çok arttı büyüyorlar ya ondan bel ağrısı oluyor ben gündüz bile asla oturamiyorum belim ağrıyor karnımın önü nasıl diyeyim göbeğim işte oranın duvarı öyle böyle agrimiyo çok dayanamıyorum uzanıyorum birde üstüne tekme yiyince tamam. Uyurken eşim bile farketmiş diyor senin karnından bana tekme atıyor

Dayanmak zorundayız başka çaremiz yok, az kaldı kurtuluyoruz diyeceğim ama uykusuz geceler devam edeceği için diyemiyorum

Dayanmak zorundayız başka çaremiz yok, az kaldı kurtuluyoruz diyeceğim ama uykusuz geceler devam edeceği için diyemiyorum
Evet uykusuz geceler olacak ama şöyle en azından bedenen rahat oluruz oturur kalkarız bugün koltuğa uzandım da veri kalkamadım eşim yardım etti

Evet uykusuz geceler olacak ama şöyle en azından bedenen rahat oluruz oturur kalkarız bugün koltuğa uzandım da veri kalkamadım eşim yardım etti
Doğru söylüyorsun en azından yerimizden tek kalkabiliriz, en önemlisi yüz üstü yatabileceğiz tekrar

Baby turco nun içeriği nasıl? Çoğu arkadaşım kullanıyor sızdırmıyor dediler ama bilemedim. 1-4 aldım şu anlık molfix sarıdan
İçeriği temiz canım
Ama sızdırma pişik durumunu hiç bilmiyorum
@Allmala dan haber hala yok dimi bebekler inşallah sağlıkla gelmiştir inşallah hiç bir sorun yoktur sadece yoğunluktan süt sağma derdinden gelip yazamamıştır
Allmala doğurdu mu?
En son sancısı vardı.
Bu ben beğendiğim bir şey olursa fotoğraf çekiyorum sonra aratıp hangisi daha uygun ona bakıyorum
Oda iyiymiş Google Lens'ten mi aratıyorsun?
Yaa benim evde nereye koyacağımı düşünmeye de başladım.
Hangi paketten kaçar tane lazım hesap yapıp stoğa devam mı etsek ya ben alışverişi bırakmıştım ya ccoşturma beni

Aynen ya Google lensten ya da Googlede fotoğraf yeri var ordan. Allmala hâlâ yazmadı haber yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…