- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.881
Shahshs. Ya kalp kirmak hic istemem heleki karşımdaki hamile ustune ustluk gorecegim biri degil hakki kalir bende. Ondan cabaladim.Üste ki yazıyı okumadım dedim neden kendi kendine sürekli açıklama yapıyor shhshs
Kız sen ne takıyon birsey yok ortada.
Kimse seni yanlış anlamaz.
Allah rahmet eylesin basınız sagolsun.Canım dedem vefat etti cenaze için şehir değiştirdim vs o yüzden giremiyorum çok bir iki kere siteye girdim ama malum durumlar olunca gruba bile giremeden çıktım. Umarım herkeste her şey yolundadır
İcerigini bilmiyorum ama, ben regl donemlerinde bebek bezi kullaniyodrum. Primadan sonra en konforlu gelen baby turco olmustu bana söylemesi ayıpBaby turco nun içeriği nasıl? Çoğu arkadaşım kullanıyor sızdırmıyor dediler ama bilemedim. 1-4 aldım şu anlık molfix sarıdan
Deneme amaçlı aldım bir paket çok kişi tavsiye etti çünkü, en azından diğer bezlerden daha uygun birazShahshs. Ya kalp kirmak hic istemem heleki karşımdaki hamile ustune ustluk gorecegim biri degil hakki kalir bende. Ondan cabaladim.
Allah rahmet eylesin basınız sagolsun.
İcerigini bilmiyorum ama, ben regl donemlerinde bebek bezi kullaniyodrum. Primadan sonra en konforlu gelen baby turco olmustu bana söylemesi ayıp
Soğuk olmaz canım. Sadece ben üşüyebilirim Doğum sonrası diye kalın bir şey almak istiyorum yanımaYani. Bence hastanede olmaz ama. Dogum sonucta. Hastanenin odalari soguk mu oluyo biliyo musun?
ben de şal alacağım sırtıma ayağıma da yün çorap. muhtemelen ateş basacak ama üşütmekten iyidir.Soğuk olmaz canım. Sadece ben üşüyebilirim Doğum sonrası diye kalın bir şey almak istiyorum yanıma
oy o kramplarYine krampla uyandım. Gebelik kabusum
Benim ki de uzaktan kumandalı arabaya meraklı çocuğa onu alacaktı gittik mağazaya içinde şarj aleti yok diye sinirlendi almadı
Kız bunlar hep değişik kendi çocukluklarını tekrar yaşıyorlar zaarBenim eşim de her oyuncakciya girdiğimizde oğlum birazcık büyüyünce bundan alcam diyip gösteriyor su tabancasınıgenel olarak erkekler aynı demek ki
Bence bu dediğin şey yeni güncellememiz. Geçen dedim ya benim bebemin hareketleri azaldı heralde yer değiştirdi diye. Yer gerçekten değişti mi bilmiyorum ama şuan aynı yerde tepiniyo farklı değil ama bişi oldu bi ağırlık var karnımda sanki. Aşağı baskı yapıyo ve gün içinde hafif kasılmalar başladı artık. 33+1 oldum iki gündür var. Yani yolda yürürken bi iki kere duruyorum n’oluyo diye doğurcam diye de korkuyorumUmarım hemen açılma olur ve doğum gerçekleşir bir an önce biter kurtuluruz hep birlikte sağlıklı bir şekilde
Bugün 34+1 olduk çok şükür, ara ara oluyordu ama bir kaç gündür böyle sabahları da giriyor bazen öğlen değişiyor ama gece kesin oluyor yani. Acaba gece çok hareket ettiği için mi diye düşünmedim değil
Uyandımda bilerek girmedim namazı kıldım şimdi bakıyom kim ne yazmışinanmıyorum hepiniz uyumuşsunuz 2.5tan beri kimse yazmamış
Kadife tercıh ettım ben, lcw25 koduyla cok uyguna geldı, trendyolda 900 lıra fıyat koymuslarbigiyin Yeşil Ultra Yumuşak Polar Sabahlık Polar Bornoz Polar Pijama Kadın Sabahlık Kadın PijamaFiyatı, Yorumları - Trendyol
bigiyin Yeşil Ultra Yumuşak Polar Sabahlık Polar Bornoz Polar Pijama Kadın Sabahlık Kadın Pijama yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar bu sabahlığa bir yorum yapar mısınız? Hastaneye götürmek için yeşil kadife arıyorum bulamadım. Bu polar. Çok mu kalın görünüyor, olur mu olmaz mı emin olamadım
Normal bebeğim benimde sol kaburgam aynı durumdan müzdaripBu oğlan sağ tarafımı çürüttü yeminle sağ kaburgalarima kadar çıkıyor eğilip kalkamıyorum sağ üst karnım da toplanıyor karnımdan korkuyorum ağrısı sırtıma vuruyor normal mi yaa☹
1 tane yumuş patik getirmiş arkadaş bana.Kızlar patik aldınız mı?
Bugün lcw gittim pijama bakmaya çok güzel sabahlıklar vardı elimd olmasa alırdım ama varKadife tercıh ettım ben, lcw25 koduyla cok uyguna geldı, trendyolda 900 lıra fıyat koymuslar
Güzelmiş canım güle güle kullanBugün lcw gittim pijama bakmaya çok güzel sabahlıklar vardı elimd olmasa alırdım ama varhatta beğendiklerim dışında bide bunu aldım internetten önü açılıyo emzirme kolay olur diye. Fiyatı 197₺ di
Bunu gormustum, bayadır fıyatı uygun, kuması nasıl? Uygunfıyat olunca işkillendımBugün lcw gittim pijama bakmaya çok güzel sabahlıklar vardı elimd olmasa alırdım ama varhatta beğendiklerim dışında bide bunu aldım internetten önü açılıyo emzirme kolay olur diye. Fiyatı 197₺ di
Oda olarak aldım canım benKızlar gardrop olarak ne aldınız tercihleriniz nasıl oldu fikir verir misiniz
Yeşil istiyorum ama yok canım ya biraz daha beklicem belki karşıma çıkar.Kadife tercıh ettım ben, lcw25 koduyla cok uyguna geldı, trendyolda 900 lıra fıyat koymuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?