2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benimde duvarın köşesinde kule halinde duruyorlar şuan
Elimde 80 küsürlü 6 paket 4 numara oldu 10 pakete tamamlayıp dururum . Kullanmadığım hiç açmadığım küçük geleceğini düşündüğüm bez olursa dolapta satarım emin olun şuan aldığımız fiyatların üstüne kaar koyarak bile satabiliriz

Tekme atıyordur oraya bacağı orada muhtemelen eğilip kalkınca sıkışıyo mu ne ondan oluyo olabilir benim nefesimi kesiyo bazen
Kramp olayı gerçekten çok can sıkıcı çözümü yok mu bunun ya diğer bacağıma da girdi ellerim de uyuşmuş
seni napacaz inan bende bilmiyorum

Kum döktüğüm zamanlar oluyor canım ben de bide böbeeklerimde de taş olunca . İdrar testinde kalsiyum oksalat baktır. Benim o değer yüksek çıkınca kesin bundan dediler. Sağ böbreğimde de genişleme var üriner ultrason çektiler sebebini bulamayınca . Bide yumurtalığına da baktır. Gebeliğin en başında da bende bu ağrı olmuştu o zamanda yumurtalıkta kist var o dönme yapıyor demişti doktor. Üçünden biridir yani

Kız hiçbiriniz mi gece gece uyumadı
Gidin sarılın ponçik eşlerinize
İki güne ararsınız bu sakin geceleri
Servisten işe gelene kadar aralıksız hızlı hızlı yorum okudum görmüyor gözlerim vicdansızlar

Kız bunlar hep değişik kendi çocukluklarını tekrar yaşıyorlar zaar
Aynen ben de öyle düşünüyorum oyuncak reyonunda bayağı oyalaniyoruz arabalar, tabancalar falan hatta eğer sesli bir oyuncak varsa yandık tüm tuşlara basıyor çalıyor sesli sesli falan hiç utanmıyor da

Ben gece yatmadan dünkü sayfaları bitirdim gecekileri de şimdi okudum kendimce böyle bir çözüm buldum bakalım yoksa yetişemiyorum

Normal bebeğim benimde sol kaburgam aynı durumdan müzdarip
Ayy napcaz böyle kizz mahvettiler bizi ana olmak ne zor
Linki var mı canım ben hala pijama almadim

Çok güzel duruyor

Ay ne kadar merak ettik seni canım inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun

Yine krampla uyandım. Gebelik kabusum
Geçen ben de krampla uyanmışım bacağımı böyle kaldırmışım havaya of masaj masaj diye inliyorum. Canım kocam rüyamda bacağımı köpek balıkları yedi ondan inliyorum sanarak tamam geçti bak bir şey yok rüyaydı diyo yanımda Gözümü açtım sonra ben ne derdindeyim sen ne diyon dedim.

Kız bizi ne kadar merakta bıraktın dedik kaç gündür doğurdun sanıyoruz. Allah yardımcın olsun sevindim henüz bebeklerin gelmemesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…