- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.901
Ben başka beğendim bunu ayrıca uygulamada görünce aldım görmedim daha kumaşını. LCW nin değil başka bi marka gelsin derim iyi mi değil mi diyeBunu gormustum, bayadır fıyatı uygun, kuması nasıl? Uygunfıyat olunca işkillendım
Benimde duvarın köşesinde kule halinde duruyorlar şuanİçeriği temiz canım
Ama sızdırma pişik durumunu hiç bilmiyorum
Allmala doğurdu mu?
En son sancısı vardı.
Oda iyiymiş Google Lens'ten mi aratıyorsun?
Yaa benim evde nereye koyacağımı düşünmeye de başladım.
Hangi paketten kaçar tane lazım hesap yapıp stoğa devam mı etsek ya ben alışverişi bırakmıştım ya ccoşturma beni
Tekme atıyordur oraya bacağı orada muhtemelen eğilip kalkınca sıkışıyo mu ne ondan oluyo olabilir benim nefesimi kesiyo bazenGünaydın kızlar. Benim kız sol göğsümün hemen altındaki kaburga kemiğime ne yapıyor olabilir ya. Elimle dokunduğumda acımıyor ama bazen o içerden ne yapıyorsa sanki oraya darbe almışım gibi acıyor. Tam göğsümün altı kocaman göbeğimin başladığı yerde. Netten baktım normal diyor ama bazen fena oluyor.
seni napacaz inan bende bilmiyorumKramp olayı gerçekten çok can sıkıcı çözümü yok mu bunun yadiğer bacağıma da girdi ellerim de uyuşmuş
Kum döktüğüm zamanlar oluyor canım ben de bide böbeeklerimde de taş olunca . İdrar testinde kalsiyum oksalat baktır. Benim o değer yüksek çıkınca kesin bundan dediler. Sağ böbreğimde de genişleme var üriner ultrason çektiler sebebini bulamayınca . Bide yumurtalığına da baktır. Gebeliğin en başında da bende bu ağrı olmuştu o zamanda yumurtalıkta kist var o dönme yapıyor demişti doktor. Üçünden biridir yaniMerhaba ben 22 + 5’im aynı şekilde özellikle vajinamın sol tarafında sızlama şeklinde ağrılarım oluyor içten kemiğim sızlıyor sanki. Sizinki geçti mi acaba ya da enfeksiyon falan yoktur umarım? Çok geçmiş olsun
Aynen ben de öyle düşünüyorumKız bunlar hep değişik kendi çocukluklarını tekrar yaşıyorlar zaar
Ben gece yatmadan dünkü sayfaları bitirdim gecekileri de şimdi okudum kendimce böyle bir çözüm buldum bakalım yoksa yetişemiyorumKız hiçbiriniz mi gece gece uyumadı
Gidin sarılın ponçik eşlerinize
İki güne ararsınız bu sakin geceleri
Servisten işe gelene kadar aralıksız hızlı hızlı yorum okudum görmüyor gözlerimvicdansızlar
Ayy napcaz böyle kizz mahvettiler bizi ana olmak ne zorNormal bebeğim benimde sol kaburgam aynı durumdan müzdarip
Linki var mı canım ben hala pijama almadimBugün lcw gittim pijama bakmaya çok güzel sabahlıklar vardı elimd olmasa alırdım ama varhatta beğendiklerim dışında bide bunu aldım internetten önü açılıyo emzirme kolay olur diye. Fiyatı 197₺ di
Arkadandayiz başkanSen diyince farkettim bendeay sırayla yoklama alacam grupta artık
Çok güzel duruyorBugün lcw gittim pijama bakmaya çok güzel sabahlıklar vardı elimd olmasa alırdım ama varhatta beğendiklerim dışında bide bunu aldım internetten önü açılıyo emzirme kolay olur diye. Fiyatı 197₺ di
Ay ne kadar merak ettik seni canım inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninleKızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Yeşil istiyorum ama yok canım ya biraz daha beklicem belki karşıma çıkar.
Geçen ben de krampla uyanmışım bacağımı böyle kaldırmışım havaya of masaj masaj diye inliyorum. Canım kocam rüyamda bacağımı köpek balıkları yedi ondan inliyorum sanarak tamam geçti bak bir şey yok rüyaydı diyo yanımdaYine krampla uyandım. Gebelik kabusum
Kız bizi ne kadar merakta bıraktın dedik kaç gündür doğurdun sanıyoruz. Allah yardımcın olsunKızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Cumartesi sorucam doktoruma napabilirim diyeTekme atıyordur oraya bacağı orada muhtemelen eğilip kalkınca sıkışıyo mu ne ondan oluyo olabilir benim nefesimi kesiyo bazen
seni napacaz inan bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?