- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.921
yorumlarda bi beden büyük alın yazıyo ben lohusa dönemi için aldım LCWaikiki.comAyy napcaz böyle kizz mahvettiler bizi ana olmak ne zor
Linki var mı canım ben hala pijama almadim
Valla her krampta olan kocama oluyorGeçen ben de krampla uyanmışım bacağımı böyle kaldırmışım havaya of masaj masaj diye inliyorum. Canım kocam rüyamda bacağımı köpek balıkları yedi ondan inliyorum sanarak tamam geçti bak bir şey yok rüyaydı diyo yanımdaGözümü açtım sonra ben ne derdindeyim sen ne diyon dedim.
Ben de polar ust aldim bi tane canim. Ameliyat sonrasi usurum diye korkuyorum cunku. Kan kaybi oluyor, ameliyathane de soguk. Belki giymem ama yanimda bulunsunSoğuk olmaz canım. Sadece ben üşüyebilirim Doğum sonrası diye kalın bir şey almak istiyorum yanıma
Canım bebişlerin hala beklemesine çok çok sevindim. Ama bize haber ver lütfen ya hepimiz meraktan çatladık. Dualarımız seninleKızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Bulamazsam polar alıcam mecburBen de polar ust aldim bi tane canim. Ameliyat sonrasi usurum diye korkuyorum cunku. Kan kaybi oluyor, ameliyathane de soguk. Belki giymem ama yanimda bulunsun
Kızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Umarım her şey yolunda giderKızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Fırsat buldukça bize haber ver 34 u geçecekler inşallahKızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Ben bunun pembe beneklisini aldım yıkadım aşırı rahat ve güzel yumuşacıkLink ekleyebildimmi bilmiyorum ama Trendyol da bu markada cok pijama çeşitleri var bende kendim icin burdan alacağım galibaMiss Dünya Lissa Yeşil Sabahlıklı Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Yeşil Sabahlıklı Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişlerin dualarımız seninleKızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Bu ürün geldi mi sana peki yorumlarda baya ince yaziyoryorumlarda bi beden büyük alın yazıyo ben lohusa dönemi için aldım LCWaikiki.com
Cokmerak ettik seni canim. Insallah durur bebislerin 34 u gecersinizKızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Yaa şans vereyim o zaman olmazsa bile fiyatları cok uçuk degil evde bulunurBen bunun pembe beneklisini aldım yıkadım aşırı rahat ve güzel yumuşacık
Dün verdim siparişi gelsin haber ederim. Ya beğendim mağazadan internetten daha uygun oluyo diye internetten aldım o yüzden elimde değillerAllah yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişlerin dualarımız seninle❤
Bu ürün geldi mi sana peki yorumlarda baya ince yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?