2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla her krampta olan kocama oluyor çığlıkla uyanıp ona masaj yaptırıyorum yoksa o kasılma sancı nasıl geçecek adam irkilerek nasıl kalktığını bilmiyor

Kızlar lcw de beğendiklerimi göstereyim bu güzel kumaşı yumuşak penye kullanışlı baya tam kalıp

Eklentiler

• IMG_4207.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar burda grip aşısı muhabbeti yapmıştık bir ara bir arkadaşla hatırlayamadım şimdi tam dün bana tanımlanmış grip aşısı. Eşime de tanımlandığı için genel bir tanımlama olabilir diye düşünüyorum. Grip aşısı olmak isteyen varsa e nabızdan influenza risk durumunu kontrol edip aşısını yazdırabilir. Ben olcam bugün.

Soğuk olmaz canım. Sadece ben üşüyebilirim Doğum sonrası diye kalın bir şey almak istiyorum yanıma
Ben de polar ust aldim bi tane canim. Ameliyat sonrasi usurum diye korkuyorum cunku. Kan kaybi oluyor, ameliyathane de soguk. Belki giymem ama yanimda bulunsun

Bunun kumaşı da güzel ince görünüyor ama kalın ama emzirme sıkıntı olabilir önü açılmıyo tam kalıp

Eklentiler

• IMG_4208.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 53
Bunun kalıbı geniş o yüzden emzirme sıkıntı olmaz baya bol yumuşak kumaşı var kadifemsi gibi tam kışlık genel olarak fotolarda pek güzel çıkmamış bu takımlar ama güzeller fikşr olsun

Eklentiler

• IMG_4209.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 51
Canım bebişlerin hala beklemesine çok çok sevindim. Ama bize haber ver lütfen ya hepimiz meraktan çatladık. Dualarımız seninle 34 ne zaman olacaksın benim doktorumda 34 den sonra geliyolarsa gelsinler artık modunda

Çok merak etmiştik seni Allah yardımcın olsun bebekler de sen de sıkıntısız bir şekilde atlatirsiniz bu süreci inşallah

Umarım her şey yolunda gider bizi habersiz bırakma canım

Fırsat buldukça bize haber ver 34 u geçecekler inşallah

Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişlerin dualarımız seninle
yorumlarda bi beden büyük alın yazıyo ben lohusa dönemi için aldım LCWaikiki.com
Bu ürün geldi mi sana peki yorumlarda baya ince yaziyor

Cokmerak ettik seni canim. Insallah durur bebislerin 34 u gecersiniz

Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişlerin dualarımız seninle

Bu ürün geldi mi sana peki yorumlarda baya ince yaziyor
Dün verdim siparişi gelsin haber ederim. Ya beğendim mağazadan internetten daha uygun oluyo diye internetten aldım o yüzden elimde değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…